עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאמור, לא משהו קריטי / דחוף / בהול .... יחד עם זאת, כולנו בני אדם, ואולי, אולי , אם אדון מרפי ישתולל, נתקל בבעיה הזאת . אז שתדעו .... https://www.gizchina.com/2020/03/07/a-new-windows-10-bug-microsoft-has-980-years-to-fix-it/amp/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אם אתקין xp מדיסק אחר והמחשב שלי עבר אטיבציה עם ה xp הקודם- יבקשו ממני שוב אקטיבציה? או שאני יכול להעתיק את ה wpa/ dbl וזה יפתור לי את הבעייה? והאם צריך היום להתקשר או שאפשר באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  4. פתאום אני רואה שיש לי סימן קריאה בתוך משושה אדום בstart bar איפה שהשעון. ניסית ללחוץ עכבר ימני, שמאלי וגם להעביר עליו את העכבר- לא קרה כלום. לא התייחסתי לזה ממש. עכשיו אני פותח את המחשב שלי ופתאום זה נותן לי error מוזר "document complite Type mismatch" והסימן קראיה הזה בתןך משושה. WTF? בינתיים הכל עובד כרגיל אבל... Help PLZ

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by avidan28,

שלום.יש לי זיכרונות מתוקים ממשחקי קומודור 64 ומצאתי אותם. אבל אין לי את המחשב עצמו.מישהו יודע איפה אפשר למצוא אמולטור שיכול להריץ מצחקים ישנים על מחשב חדש ועוד ממערכת הפעלה שונה לגמרי שאינה דוס או NTFS.כי קומודור 64 זה לא משהו שאפשר ללכת לקנות היום בחנות....

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. תראו עד עכשיו חשבתי שזה קורה רק במשחק אחד ספציפי.. מה שהיה קורה זה שבאמצע המשחק הכל קופא לכמה שניות(2-5 שניות) ואז ממשיך. עד עכשיו חשבתי שזה המשחק שקופא, אבל לא מזמן בזמן שראיתי איזה סרטון בGAMESPOT אותו דבר קרה, כאילו הסרטון נתקע(ולא זה לא בגלל שהוא מוריד תסרט) אבל העכבר זז(דבר שאני לא יכול לראות במשחק כי אין סמן). בכל אופן נראה אני לא יודע מה זה וזה די מציק. שוב אבל אני לא ראיתי את הוינדוס עצמו קופא(בלא רואה הכוונה לזה שסמן של העכבר זז), אבל נראה לי שזה קשור לוינדוס, בגלל זה פרסמתי את זה פה(אם לא קשור אשמח אם תעבירו). כמובן שכל הדריוורים/פאטשים או כל דבר שקשור מעודכן.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום. יש לי מחשב שמשמש אותי רק לאינטרנט (לא יותר). אבל הוא ישן, ובעל מעבד Celeron. ה אשמח אם תמליצו להדיוט כמוני על מערכת הפעלה קלה מאוד (הכי קלה שיש!). תודה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב, יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש.. וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט... הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים). ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר.. 2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by cd73,

שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by tecore,

באיזה אנטי וירוס קליל ואנטי spyware אתם משתמשים? ומי שמשתמש ב-mse איך מפעילים אותו בעצם? כי הוא לא מופיע בbar

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ה-Windows8 מגיעה עם חומת אש מתקדמת ועם ה-Windows Defender (נחשב לפחות מוצלח מה-Security Essentials) ואינו תומך בהתקנים חיצוניים (USB). איזה הגנות נוספות הייתם נותנים למערכת (Malewarebytes, Super Spyware , אנטי וירוס...), כלים שלא יחנקו לי את המערכת ויאפשרו הורדות ב-utorrnet בראש שקט.

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

אני צריך להביא למישהו מהמשפחה אנטי וירוס בשביל שהמחשב שלו יוכל לעבוד ללא הפרעות. הבעיה מתחילה שיש לו 700 MHZ מעבד ואי אפשר לשים נורטון וגם לא קספרסקי אז אם תוכלו להמליץ לי על אנטי וירוס טוב אשמח מאוד. קיימת ברשותו מערכת XP והוא אמר שהיה לו אנטי וריוס כל השנה והוא לא זוכר את השם והמחשב עבד לו טוב ועכשיו אחרי הפירמוט הוא צריך בחזרה.....

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by dan9,

שהיה קליל אמין ופשוט. תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  16. אהלן, מקווה שכאן המקום. אני מחפש פיירוול ואנטיוירוס חינמיים למחשב שיעשו עבודה טובה. ממה שראיתי כל חברה נותנת גירסא חינמית רק לאחד מהם ואני רציתי לשאול אם יש משהו של שתיהם חינמי או שאני חייב להתקין 2. יום טוב!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by max_shifrin,

שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. כלומר אם מותקן לי ויסטה, אני יכול להתקין באמצעות הדיסק שני אקבל גרסה נקייה של WIN7? כלומר בלי כל התוכנות שהיו לי בויסטה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. שלום לכולם לאחרונה חבר שלי התקין שני וינדוסים על מחשב אחד אחד באנגלית ואחד בעברית אני רוצה להסיר את העברית ולא מצאתי דרך חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מה לעשות שם .. חיפשתי פה בפורום הרלונטי ולא מצאתי יש איזה פקודה אני כבר מתחרפן ??

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  20. יש לי מדיי פעם שאני נכנס לאתרים כמו MSN.CO.IL הרבה פופאים מעצבנים, הייתי רוצה תוכנה- לא משנה אם היא חינמית או לא, העיקר שהיא יעילה אך ורק לפופאים ושלא תגביל אותי בגלישה, וגם איזה תוכנות מומלצות לSPY ? לי יש את הAD AWARE 6 PRO האם זה מספיק או שמומלץ עוד תוכנה להתקין בנוסף אליה?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  21. כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב נייד ללא מערכת הפעלה. עכשיו ראיתי והסתכלתי שמערכת ווינדוס 7 יש לה 3 גרסאות: הום, פרופישיונאל ואוליטימט. המחירים בארץ מטורפים ביחס למה שמצאתי באיביי או באמאזון במיוחד בגרסאות של הום ופרופישיונאל. עכשיו אין לי בעיה שהממשק שלי יהיה באנגלית ולא בעברית אבל הייתי רוצה שתהייה לי כמובן האפשרות לכתוב בעברית, כי הבנתי שבגרסאות של הום ופרופישיונאל אין אפשרות לתוסף או איך שקוראים לזה בכדי לשנות את שפת הממשק אלא רק בגרסאת האוליטמט, תקנו אותי אם אני טועה. ואת האמת למה זה ככה? הרי בארץ מוכרים את הגרסאות האלה עם ממשק בעברית. בקיצור רציתי לשאול אילו מהגרסאות עדיף? האם כדאי לי ומשתלם לי להזמין מחו"ל, ומה אני צריך לדעת ולקחת בחשבון כשאני מזמין מחו"ל? תודה

• 85 תגובות
    • 12.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.