Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא ידוע איך, אבל פתאום שמתי לב שאין סיומות לקבצים מוכרים. אני זכרתי שצריך ללכת ל: כלים->אפשרויות תיקייה ושם להוריד את הסימון. הבעיה זה שאין בכלים את האפשרות אפשרויות תיקיה!!! יש רק: סינכרון מיפוי כונן רשת ניתוק כונן רשת והוספתי דרך הסרגל כלים וזה לא נכנס לי לאפשרויות תיקיה... מה אפשר לעשות??? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתיחה. אני מנסה לשנות את מסך הפתיחה של חלונות XP ואני מקבל את הודעה אשר אומרת שאני חייב להסיר את הקלינט הנ"ל מיכיוון שהוא מונע ממיני לשנות את מסך הפתיחה. איך אפשר לעשות לזה UNINSTALL?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כרגע יש לי שתי windows מותקנים אחד פועל אבל השני תמיד נתקע בשלבי התיקון ,היתי צריך לעשות לו תיקון בגלל כמה בעיות אבל הוא תמיד נתקע בחלק אחד של התיקון ולא ממשיך עכשיו לא כל כך אכפת לי מאותו הווינדוס כי התקנתי אחר והוא פועל אבל אני רוצה להעביר את כל מאפיינים שלו לחדש כי כל התוכנות ויש הרבה שהתקנתי לא מתיחסות לחדש כלומר הwindows אומר שהם לא מותקנות בכלל (הרוב) ולאחרים הוא אומר שאני לא עשיתי להם register למרות שעשיתי להם בwindows הקום מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לwindows החדש או דרך אחרת להמשיך את התיקון שכל הזמן נתקע ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי xp. משום מה יש לי בעיה עם העברית, לדוגמא כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (כגון icq) במהלך ההתקנה מופיע ג'יבריש במקום עברית. איך מתקנים זאת...
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו אני מתכוון לקנות VISTA אבל יש לי מודם דיי ישן שקיבלתי מבזק שהתקנתי את האינטרנט זה מודם USB ADSL MODEM ALE130 לפי מה שקרתי זה הדרייברים שלו זה עד XP(או שלא עידכנו את זה) אבל האם הVISTA יקרא את הדרייבר? או שבכלל אני יתקשר לבזק וישאל אם זה תומך ויסטה?
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שאלתי שאלה זו לפני יותר משבוע בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שזה פורום מתאים יותר. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדוס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו. שאלה נוספת: כיצד לגרום שהגדרות GPEDIT יוחלו רק על GROUP מסויים ולא על כל המשתמשים במחשב? עשיתי חיפוש ומצאתי תשובות רק לWINDOWS 2000 ולא לXP.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחר שהיתקנתי SP1 ליפני כמה ימים , בזמן שאני משחק ה Realtek HD Audio Manager מתחיל להופיע כל כמה זמן ולהודיע לי שניתקתי משהו מהיציאת Audio "You just unplugged a device from the audio jack" הינה תמונה: הדגם של כרטיס הקול שלי: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller לוח אם : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 חשבתי לעדכן את הדריביר של הכרטיס קול, לא עידכנתי אותו עד היום ביכלל מאז התקנת Vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false האם זה הדריבר הנכון? Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file) R1.89 2008/3/1…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעסק קטן בבעלותי. כחלק מרכישת המחשב נדרשת רכישת תוכנת ווינדוס חוקית כמובן. השאלה שלי - בידי עותק חוקי של ווינדוס 98 שרכשתי לפני למעלה מ-10 שנים, במסגרת רכישת מחשב. האם אני יכול להשתמש בחלונות 98 שיש בידי ושאינם מותקנים בשום מחשב, על המחשב החדש והאם זה יחשב חוקי, כלומר כתוכנה עם רישיון וכו'? או שהדבר אסור ואני אאלץ להוציא 500 ש"ח לקניית עותק חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..
-
אני משתמש בVISTA בגירסת ה64 ביט ומסיבה לא ידועה נעלמה לי העברית. העברית מופיעה כמותקנת אך בתוכנות רבות במקום עברית מופיעים ריבועים ריקים וגם כשאני מנסה לכתוב בעברית בתוכנות אלה מופיעים ריבועים. אחד המקומות היחידים שבהם עדיין נשארה העברית היא בדפדפן ובגלל זה אני מצליח לכתוב את ההודעה הזאת בעברית. בדקתי שהויסטה תומכת בתוכונת בעברית (non-unicode) ועדיין שום דבר לא עוזר. כאשר התקנתי את הויסטה הכל היה בסדר והבעיה הופיעה לפני כמה ימים (השתמשתי בויסטה כמעט חודשיים). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס החדש התקנתי את כל הדרייבר של הצ'יפ (nForce 4 Ultra) את הדרייבר שמיוחד ל 64 ביט מן הסתם. בכל מקרה , הכל עובד סבבה , חוץ מהכרטיס קול , הוא מותקן במחשב , ואני רואה שהוא מותקן במחשב. אבל אני לא מצליח לשמוע כלום. גם משום מה זה התקין לי רק את ה NvMixer ואני זוכר שבווינודס הרגיל היה לי את ה Nvtune נראה לי , ששם הגדרתי את הכרטיס שאני משתמש ביציאה הדיגיטלית ולא באנלוגית. (ניסיתי לחבר את הרסיבר גם ליציאה האנלוגית) בכל מקרה , הבעיה לא ברסיבר , הוא מוגדר כמו שצריך כבר תקופה ארוכה. זה משו עם התוכנה\דרייבר\ווינודס. תודה. :-* נ.ב - לוח אם Msi K8n Neo4 nForce 4 ultra
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום מכרה שלי גולשת ברשת משרדית ואינה יכולה להיכנס לצ'אטים. האם מישהו יודע על הגבלה כלשהי בעניין? ואם כן, מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה שמציקה לי מאוד מכוון שאני עובד עם המחשב, עובד מהבית. אני עובד עם אקספלורר 7. ולעיתים קרובות כשאני עובד עם הדפדפן אם זה עם 2\3\4 חלונות, קופצת לי ההודעה של סגירת האקספלורר (זה שיש סגירה ודווח שגיאות). אין לי מושג למה זה עושה את זה.. יש לי 2 גיגה זכרון, מעבד E6550. מישהו יודע כיצד לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124363.msg1045265#msg1045265
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
program c:/windows/system32/svchost.exe this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way please contact the applications support team for more information זה שגיעה שיש לי כול 5 דקות ואני לא מבין מה רוצים מימני מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-