Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי במחשב מערכת הפעלה ויסטה. התקנתי וינדוס 7 לבדיקה, ועכשיו אחרי 30 יום אני רוצה לחזור לויסטה. בהפעלת המחשב אני לוחץ ESC, בוחר אפשרות של SYSTEM RECOVERY... וכלום לא קורה. לפעמים המחשב מעלה שוב את הוינדוס 7. לפעמים הוא בודק לי שגיאות ולאחר חצי שעה אומר שהכל בסדר. עדיין קיימת המחיצה במחשב עם הויסטה. מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת הפעלה שלי?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D
-
חבריםשהמחשב עולה לי אני צריך להקיש סיסמא ושחכתי אותה מה עושים יש לזה פתרון המחשב לא מכניס אותי תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום קיניתי לפני שנה מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 7 עכשיו המערכת עושה לי בעיות אני רוצה לפרמוט אותו, ידוע לי שקונים נייד עם ווינדוס אז יש אימיג של ווינדוס בדיסק הקשיח במחשב וממנה אני יכול לעשות התקנה, הבעיה שאני לא יודע איך אני יכול לעשות את זה בתודה אורן. כמוכן אני לא מוצא את הדיסקים אולי ידוע לכם איך אני משיג אותם או יכול להתקין בלי ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד היום הוא סירב לקבל (מודיע שהקובץ עלול להיות מסוכן ולכן לא ניתן לקבל אותו) ואז הייתי מקבל את הקבצים בצורה אחרת (אי מייל או ICQ) וזה היה מעפן אבל לא נורא עכשיו הוא קיבל לי את הקובץ (שעה הורדה) ורק אחרי שהוא התקבל הוא פתח לי חלון שהקובץ עלול להזיק לי למחשב ולכן נחסמה אליו הגישה (@#$^$%%$#^%!!!!!) ניסיתי לעשות חיפוש אחר הקובץ ולא מצאתי, ניסיתי לראות אם הוא בסל מיחזור והוא לא שם, פעם הבאה אני אבקש לקבל דברים רק בZIP מהמסנג'ר אבל לגבי הקובץ הזה מישהו יודע איפה הוא יכול להיות ואיך אם בכלל אפשר לשנות את "ההגנה" של מייקרוסופט על המחשב שלי מפני מפגעי המוזיקה במסנג'ר ? נ.ב. מידע: XP PRO SP2 גירסאת מסנג'ר : 7.0.0813
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווין אקס פי במחשב חדש בלי ווינדוס (הדיסק צרוב, עם סריאל) והתחלתי לעשות boot לכונן אחד, בחרתי ב FAT ואחרי 40 דקות זה עוד לא עשה אחוז אז החלטתי לעשות ריסט ולעשות FAT quick אבל עשיתי ריסט ומאז זה עושה תקלה מוזרה שרשום Error loading operating system מישהו יודע מה עושים? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה עדיף - נגיד ויש לי כמה משחקים, ויש לי קיצורי דרך אליהם, שאני שם בתיקייה על הדסקטופ. נגיד ואחד המשחקים הוא BF2, ששותה המון זיכרון. הייתי רוצה לדעת, אם עדיף לשים את הקיצור דרך על הדסקטופ, או בתוך תיקייה? כפי שידוע, קבצים על הדסקטופ מאיטים את זמן ההתחלה (לא אכפת לי כ''כ) אך גיליתי אתמול שאם יותר תיקיות פתוחות (אם אני שם את הקיצור דרך בתיקייה, ומריץ את BF2 דרך שם, בזמן שהתיקייה עוד פתוחה), אז תהליך ה- explorer לוקח יותר זיכרון. עצות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של LENOVO שהגיע עם XP HOME בעברית. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות ב"אפשרויות שפה ומיקום" בלוח הבקרה, ולא הצלחתי לשנות את הממשק לאנגלית. מישהו יודע מה הבעיה? במחשב הבייתי שלי מותקן XP PRO ואין לי את הבעיה הזו. תודה מראש, אביעד
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למי שידוע ולא ידוע, למספר מערכות ווינדוס ביתיות היו כמויות זכרון מקסיצליות אותן יכלו לנצל (ווינדןס 98 מהדורה ראשונה: 128 מגה בייט, ווינדוס me ו 98 מהדורה שנייה 256 מגה בייט). רציתי לדעת מהי כמות הזכרון המקסימלית לווינוס xp home edition (אם בכלל יש כזו)? סליחה... אני יודע ששאלה זו שייכת לפורם ווינדוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט. שמתי לב פתאום שהשמות של הקבצים כשאני נכנסים לתיקיה בשולחן העבודה של המשתמש לא מופיעים כלומר רואים רק אייקונים. צירפתי תמונה של הבעיה. ניסית לסדר איכשהו בהגדרות של תצוגת תיקייה אבל לשווא. למישהו יש פתרון? אולי זה וירוס? פשוט רק בתיקיה הזאת של "המסמכים שלי" זה מופיע.. בכל שאר התיקיות הכל בסדר ועובד רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם... אני אפתח בהתנצלות אם פתחתי את הדיון במקום הלא נכון .. ולבעיה.. יש לי מחשב נייד (Dell Inspiron n5110-6982) אשר החלפתי לו את ההארדדיסק (HDD) ב- (SSD), ואת ההארדדיסק הישן ה-HDD התקנתי במקום כונן התקליטורים (CD-ROM) , על ההארדדיסק הראשי יש מערכת הפעלה windows 10 home 64bit , ולפני כמה ימים חציתי את ההאדדיסק הישן לשתי מחיצות והתקנתי על המחיצה החדשה מערכת ההפעלה fedora 25 אך, אני לא מצליח לגשת אליה ו/או להפעיל dual boot למחשב... בביוס אין שום הגדרות שיאפשרו דבר כזה וגם כן כאשר אני לוחץ על shift בזמן שאני לוחץ על הפעלה מחדש למחשב אין הגדות UFI (או משהו כזה)... חפשתי המון בגוגל ללא תועלת, ככל הנראה לא חיפשתי את ה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי מורכבת ואני יתחיל עם השורה התחתונה: אחרי פורמט מלא של windows 7 64bit heb ultimate יש עומס עיל הזכרון RAM - משתמש בין 1GB ל 1.5GB זכרון ראם ללא שימוש בשום תוכנה כמעט. זה כמובן לפי "מנהל המשימות -> ביצועים". בלשונית "תהליכים"(כל המשתמשים) לא מראה על תוכנה בעייתית. הסבר כללי איך הגעתי למצב הזה: 1. אז ככה, קודם כל מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסקים קשיחים: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb - מערכת הפעלה Western Digital WD3200YS 320 gb - כונני קבצים זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms (בעת הופעת הבעיה) Adata premier DDR3 2*4096 1333MHZ pc3-10600 (חדש, כרגע מותקן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יופיע לי הצורך לאשר כל דבר שאני עושה במחשב... זה מחרפן את השכל... תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסת 32 ביט ל 64 ביט של ויסטה (ULTIMATE לצורך העניין)?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-