Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הודעה ראשונה שלי בפורום.. שלום לכולם! ברשותי windows 7 ואיני מצליח לשייך תמונה לתיקייה כמו בדרך הרגילה כשהשתמשתי בXP FolderName - options - customize - folder picture נסיתי מספר דברים, הלכתי לFolder Options - view והורדתי את V מהאופציה הראשונה והשלישית. כמו כן הלכתי לPerformnce & Tools ושם שימת Show Thumbnails Instead icons ללא הועיל. בתודה מראש, ערק ביום ראשון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי WIN7 64 BIT על מחשב חדש לאחורנה צפיתי בסרטון ברשת שהיה בHD והוא קרטע כל הדרך, האם חסר לי איזהוא דרייבר ? תודה -- אני משתמש בפיירפוקס לגלישה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 7 על מחשב חדש. במחשב כונן אחד של טרה. הופתעתי לגלות שבזמן ההתקנה לא היתה לי אפשרות להגדיר מחיצות, והגדרתי מחיצות לאחר מכן. כמה שאלות: הגדרתי את המחיצות דרך ה disk management, כלומר עשיתי shrink ל:C לחצי טרה, ובמה שנשאר הגדרתי מחיצה חדשה. 1. למה הוא לא נתן לי לבחור את האות D? 2. הכוונה היא שכונן אחד יהיה לתוכניות ושני לDATA. כל הDATA, כולל מוסיקה, תמונות, וידאו, מסמכים... כרגע, ב:C יש את הספריות המיוחדות עבור מסמכים, מוסיקה, תמונות וסרטים. איך אני משנה את ההגדרות כך שזה יהיה בכונן השני? מה זה primary? second? זה חשוב להגדיר את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ TXT עם כל הקבתי AVI שיש לי בתיקיה מסויימת (אני על WINDOWS 7) ומה שאני רושם בחלון דוס אחרי שנכנסתי לתיקיה זה DIR < *.avi list.txt זה לא הולך אבל כשאני רושם ללא ה-*.AVI זה נותן לי קובץ TXT אבל עם עוד הרבה קבצים שיש לי בפנים חוץ מהקבתי AVI (תרגומים,NFO וכו') איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רקע: לאחר חצי שנה עם Windows 7 public beta רציתי לעבור ל-Windows 7 Ultimate הסופי. לאחר שגיביתי את כל החומר על כונן WD Passport חיצוני של רבע טרה, יצרתי אצלי על המחשב מערך RAID 1 משני כונני 640GB והמערך נבנה באופן מושלם. סדר העלייה היה: 1) FLOPPY 2) RAID1 של שני הכוננים 3) CD ROM כאשר לאחר הכנסת דיסק Windows 7 64 bit לכונן החל ההפעלה, הגעתי למסך של בחירת על איזה כונן אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה. ברשימה היה מן הסתם רק הכונן הבודד (הוא נראה בודד כי RAID 1 אומר שמידע מועתק בו זמנית לשני הכוננים ושני כונני 640GB נראים כ-640GB בודד). השגיאה שקיבלתי הייתה: "setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition" http://img91.imag…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן WIN7 64 ביט למחשב עם 3 ג'יגה ראם יש לי בעיות איטיות חמורות מאז שהתקנתי את הווינדוס הזה למרות שאמרו לי שWIN7 דווקא קליל הוספתי איפלו DISKONKEY של 2 ג'יגה ועשיתה המהרה וזה לא עזה בכלל רק כשאני מדליק את המחשב ועולה הווינדוס השימוש בזכירון עומד על 90-100% אני לא יודע מה לעשות.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום שום תוכנה לא עובדת. כל הסמלים של התוכניות נמחקו. האנטיוירוס סורק חלקית את המחשב. רק האקספולרר פועל והוא נכנס לחלק מהאתרים הפירפוקס לא עובד בכלל. האם זהו וירוס והאם הפתרון היחידי הוא לפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=) -הנושא נכתב בפורום אחר אבל רק כדי להיות בטוח-
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון, שאלה קצת דבילית, אבל בכל זאת..לפי מה שהבנתי גירסת OEM של מע' הפעלה ניתן להתקנה רק על המחשב הספציפי לשמו היא נקנתה... אז, בהנחה שמדובר ב- windows 7 home premium 64bit בגירסת ה OEM שלה, האם אפשרי לשדרג את המחשב בעתיד (כ. מסך, זכרונות, אפילו מעבד) או שיתכנו בעיות מבחינת רשיונות וכד'?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הקצב העברה הוא 60MB או אפילו יורד ל55. האם זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב בעל התקנה יחסית חדשה של WIN 7, כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE, כשחיברתי אותו למחשב הוא הוריד באופן אוטומטי את הדרייבר מה- WINDOWS UPDATE והדרייבר מופיעה בצורה תקינה במנהל ההתקנים. הבעיה היא שלא הופיע הסמל של הרשתות האלחוטיות ליד השעון. ניסיתי להתקין דרייבר מאתר היצרן אך גם- אותה הבעיה. חשבתי שיש בעיה בכרטיס הספציפי הזה, אז הבאתי עוד 2 סוגי כרטיסים של EDIMAX, גם אותם הווינדווס זיהה אך לא מראה את הסמל. חשוב לציין שגם דרך מרכז הרשת לא מופיעות שום רשתות -כאילו שהכרטיס מנותק. מישהו נתקל בזה ? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? נראה שמשהו נדפק בקטע של הרשת, גם SYSTEM RESTORE לאחור לא עזר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 על שלושה מחשבים בבית, חיברתי אותם ל homegroup. השאלה שלי היא איך אני יכול לשתף רק משתמש מסוים באחד המחשבים בתיקיות מסוימות?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם פקס בכרטיס PCI. המעבד של הכרטיס הוא של אינטל. הבעיה שלי היא שאין לי מנהל התקן (דרייבר) עבור חלונות 7 (גירסא 64 ביט ו-32 ביט). אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הסמל של קיצו הדרך - לא ה-ICON , אלא החץ שמסמל שזה קיצור דרך ולא הקובץ המקורי... יש אפשרות לא לראות אותו?להעלים אותו? - הוא מעלים חצי מה-ICON ומכער ומפריע לזיהוי הסמלים . תודה מראש , דוד .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם. עקב מילון ואחת בעיות שיש בי במחשב לאחרונה, עושה רושם שהפתרון הטוב ביותר הוא להתקין מחדש את הWINDOWS. כעת אני בבעיה ואשמח לעזרתכם. הנתונים 1. ברשותי דיסק XP (32) ישן שאינו כולל בתוכו SP2 (בוודאי שלא SP3). 2. למרות שבין היתר מותקנים לי במערכת שני דיסקים קטנים (הגדול בינם בגדול 40 גיגה) כרגע מותקן הווינודס על אחד משני הקשיחים הגדולים (והחדשים ומהירים בהרבה) שלי, קשיח בגדול 500 המחולק ל- 4 מחיצות: 39, 39, 39, 384. כאשר מטבע הדברים הוא מותקן על מחיצה בגודל 39. 3. שאר נתוני המחשב נמצאים במפרט. הבעיה בעת קניית המחשב הסבירו לי פה בפורומים ש- XP ללא SP2 לא יוכל לזהות את כל הגודל של ה- 500 (הבנתי שהוא מוגל עד זיהוי של קצת מעל 100) ולכן עלי להכין ממנו עותק בתוכו עלי להכניס…
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך 5.1 ערוצים בעל שלוש יציאות PL אני חושב ככה ניקראת ולשמה חיברתי מערכת 5.1 ערוצים . ושעבדתי עם הווינדוס xp הם עבדו לי פיקס ושהתקנתי את ה7 בהתחלה אני חושב עבדו לי טוב ואז שהפעלתי את הmedia center (איזה תוכנה שבאה עם הווינדוס) וביקש ממני להגדיר את הרמקולים אז בחרתי חיבור אנלוגי והאופצית רמקולים היחידה שהיתה שם היא שתי רמקולים ולא 5.1 ערוצים ועכשיו רק הסנטר והסאב עובדים לי . יש לי את הדריבר הכי עדכני מישהוא יודע מה צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-