Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הבעיה בכותרת נעלם לי ניקוי הדיסק ואני לא יכול פשוט לנקות את כל נקודות השחזור שתופסות חלק גדול כמו שאתם יודעים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את וינדוס 7, רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל תומך ב64 ביט. המפרט בצד ימין. אולי גם זה יעזור: תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נראה לי עברתי בכל החנויות האפשריות, אני מחפש גרסת שדרוג אנגלית להום פרימיום ולא מוצא... מישהו מצא??
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים באמצעות חייגן. בחלונות XP היה אייקון ב-SYSTRAY שנראה כמו 2 מחשבים, שהיו נדלקים בעת UPLOAD ו-DOWNLOAD. בחלונות 7 אני לא רואה כזה דבר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לראות פעילות רשת בחלונות 7?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, בימים הקרובים אקבל מחשב נייד חדש המריץ Windows 7 64 bit, השימושים שלי יהיו הרצה של סרטי 720P ו-1080P, כמו כן הרצה של הסרטים הנ"ל ל-LCD דרך יציאת hdmi. הייתי רוצה לקבל מכם רשימה של תוכנות וקודקים המומלצים להתקנה, כדי שאוכל להריץ על המחשב את מה שאני מבקש. אם דרוש מידע נוסף כלשהו אשמח לספק, בתודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני יודע שקיימת תכונה בילד-אין בויסטה לשינוי גודל כונן. היא עובדת חלקית, כלומר אני יכול להקטין את כונן D אבל השטח ששוחרר ימצא מיד אחרי כונן D ולכן לא יהיה זמין לכונן C (אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל יש צורך ברציפות של כונן וכנראה בגלל זה, זה לא עובד). PARTITION MAGIC כמובן לא עובד על ויסטה. אני ממש אשמח לסיוע כי אני כבר זמן רב מחפש פיתרון לבעיה ברשת ולא מוצא כלום! תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 home premium 64bit כיצד ניתן לשנות את הרקע במסך הראשוני שבו בוחרים את המשתמש (לא של ה-desktop הרגיל) ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של ויסטה. מערכת ההפעלה VISTA לא עולה.. נסיתי להשתמש בדיסק RECOVERY ללא הצלחה (לא בדיסק של מערכת ההפעלה), יש הצעות איך לגבות את הקבצים? תודה רבה וחג שמח!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ניתקלתי במשהו מוזר ב WINDOWS7, האייקון של הרשת מראה לא מחובר, ולמעשה הכל תקין יש גישה לאינטרנט בתוך מרכז הרשת והשיתוף הכל תקין הוא מזהה שיש גישה לאינטרנט, אבל רק האייקון ב TRAY מראה מנותק. מישהו מכיר את התופעה? אגב לפני כמה ימים הכל היה תקין.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג msi pt880 vt8237 . עד היום תמיד כשהייתי רוצה להתקין וינדוס מחדש היתי מוריד את הדרייבר של vsata raid לוחץ f6 מריץ את הדיסקט עם הקבצים של הסאטא ומתקין אתמול רציתי להתקין וינדוס מחדש ויש לי בעיה אני לא מצליח להריץ את הדיסקט הוא אומר לי שגיאה כזאת: vaisraid.sys cannot load error code 18 ניסתי להתקין כמה סוגים של וינדוסים הורדתי sata driver מכל מיני מקומות ועדין יש לי שגיאה .! אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 והציון הכי נמוך הוא בביצועי שולחן עבודה עבור וינדוס אירו. 4.1. וגרפיקת משחק זה 5.9 איך משפרים את ביצועי שולחן עבודהד
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור כל כך פשוט לא ידעתי עוד איפה לכתוב את זה. אחרי פורמט והתקנת ווינדוס, לא משנה איזה, יש לי מלא מקום ב-C. לאחר שימוש נגיד כמה חודשים אין לי בכלל מקום ב-C אני לא מתקין לשם כלום ובאמת כלום. אני מוחק כל הזמן קבצים זמניים. ממה הדיסק נסתם עד אין מקום ? אני שמתי לב כשאני מוריד דברים לדרייבר D אז קודם זה תופס מקום ב-C ואז עובר ל-D אבל נראה לי שחלק מהדברים נשאר ב-C. בקיצור מישהו יכוטל להסביר לי למה הכונן C נסתם כל הזמן ואני כבר לא יודע מה למחוק כדי שישאר מקום. בוא נגיד התקנתי WIN 7 64BIT והגדרתי 40ג'יגה לכונן C. לאחר חודשים בערך ישלי פנוי רק 2 ג'יגה. מה לעשות אנשים ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 עכשיו אני רוצה שכמו באקספי לעשות הפעלה מהירה בצד על סרגל הכלים ושיהיו 3 סמלים שאני רוצה וכל השאר יהיו בתוך החץ ואי אפשר כל סמל שאני שם תופס לי מקום בסגל הכלים איך אני משנה את זה? וגם שהתקנתי מסנג'ר שאני ממזער אותו הוא לא מופיע לי בצד של השעון הוא ממזער לי אותו רגיל ואני לא רוצה את זה מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי היו לי 2 מערכות הפעלה על פרטישנים נפרדים ובכל הפעלה כמובן שקיבלתי את האופציה לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור. כעת העפתי את אחת המערכות וממש פירמטתי את הפרטישן עליה ישבה המערכת הפעלה הזו אך אני עדיין מקבל אופציה לבחור בין 2 מערכות למרות שקיימת בפועל רק אחת. ה BOOT.INI שלי לא מראה לי שיש לי 2 מערכות , הנה הוא : ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS לא נראה על פניו שיש עוד מערכת אך למרות זאת אני תמיד מקבל בעת האיתחול 2 אופציות לבחירה …
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 7 ואני לא רוצה אותו ואני רוצה להתקין את XP מ-WIN7 בזמן שהוא עובד כאילו וזה לא נותן לי להתקין בגלל שגיאות של תאימות וכל מיניי ועכשיו יש לי מחשב מיני נייד ואין לי כונן דיסקים איך אני מסדר את העניין הזה? תעזרו בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-