עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orendia,

שלום רב, במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודה הדיסק הקשיח הוא 40G. אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים: הפעולה הראשונה היא: א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד' ב.אני מבצע איחוי דיסק ג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסק הפעולה השנייה: התקנה מחדש של המערכת האם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו? אשמח להבין ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Davidmag1,

שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. הבעיה היא כזאת, פתאום ללא שום אזהרה המחשב קופא לשנייה-2 שניות,ויש צליל כזה של תקיעה - מין "רררר"כזה, אני מניח שזה בגלל שזה קורה באמצע שאני שומע מוזיקה, אז זה כאילו תוקע גם את המוזיקה, ואז עולה מן הודעה כזאת למשך כמה מאיות שנייה (זה מההודעות האלה שהן עם רקע כחול וטקסט לבן) ואז פתאום המחשב עושה ריסטרט וזהו, זה קרה לי פעם אחת היום ופעם אחת אתמול, אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה ואם יש דרך לתקן את זה ושמתי לב לעוד "תסמין" תמיד הווינאמפ זוכר מה הדבר האחרון ששמתי עליו, אז משום אחרי שקורה הדבר הזה, פתאום כשאני פותח את הווינאמפ אז הוא שם את זה על משהו אחר שהוא לא הדבר האחרון שהייתי עליו בזמן שהמחשב עשה את הדבר המוזר הזה תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ngc224,

היי, יש לי W7 ואני חייב שתיהיה לי סיסמא בכניסה... אבל לא רוצה כל פעם להקליד אותה האם אפשר להגדיר איך שהוא בריג'סטרי את הסיסמא ושהמחשב יכנס אוטומטית ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב. האם ניתן להגדיר בוינדוס 7 שבשעה מסויימת יהיה החלפת יוזר? אני מתכוון ל-SWITCH USER ולא ל-LOG OFF האם ניתן לקבוע שבשעה מסויימת יהיה את זה? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 11:29:28 אוקייהבנתי שעלי לעשות זאת באמעצות Task Scheduler של ווינדוס שאלתי היא, איך אני מוצא את הקובץ של ה-SWITCH USER בכדי להפעיל אותו בשעה מסויימת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אפשרות המזוודה כבר לא קיימת, ה סינק טוי לא עובד לי, מה עוד אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, מדובר על P4 עם win xp עליו. היום, לאחר בעיות שהמחשב היה קופא ובשלב מסויים ה USER PROFILE נעלם מהמחשב (עם ההודעה שלמטה), פירמטתי אותו והתקנתי את ה win xp מחדש. אחרי ההתקנה של הווינדוס ולאחר זמן מסויים של עבודה המחשב שוב קפא. לאחר הדלקה וכיבוי של המחשב, שוב התקבלה ההודעה: windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system detail - not enough quota is available to process this command לאחר עוד כמה restart-ים, ההודעה לא חזרה וה profile הרגיל עלה. (בינתיים עובד למרות שקופא מידי פעם) בנוסף, בזמן ניסיון להעתיק כמות קבצים בינונית מספריה אחת לאחרת, קיבלתי את הודעת השגיאה: insufficient system resources exist to complete the re…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Zadu,

שידרגתי לווינדוס 10 לפני שעה. הכל עבר חלק ובפחות משעה. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה אחת, באמת שאני לא מבין מה כולם אומרים שיש בעיות. איזה עיצוב. איזה מהירות. מי שלא מעדכן פראייר!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dannygnh,

איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by fadey,

שלום, קניתי ווינדוס 7 גירסאת האולטימייט, מקורית כמובן. והיא רצה בסדר גמור פרט ל 3 בעיות שקשה מאד להתעלם מהן. 1) לעיתים מאד קרובות, בעיקר שהמחשב נכנס למצב שינה או עושה log off העכבר מחליט שהוא לא זז יותר, אבל הקליק ימני עוד עובד. פשוט הסמן לא זז. הפתרון שמצאתי לבנתיים: להוציא את הUSB של העכבר ולהכניסו שוב. 2) לעיתים קרובות גם בעת שינה הווינדוס פתאום מחליט שאין יותר כונן אופטי. פשוט מעלים אותו כלא היה, וזה אחד המרגיזים!! הפתרון שמצאתי לבנתיים: לעשות ריסטרט. ממש מרגיז! אשמח לשמוע אם יש למישהו קצה חוט כלשהו. 3) לעיתים רחוקות יותר קורה גם בעת שינה שהווינדוס מחליט שהדיסק השני שלי 1TB של סמנסונג, גם הוא איננו עוד ופשוט מעלים אותו. הפתרון: ריסט אם זה רלוונטי, מפרט המחשב שלי הוא …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי WIN7 ו-WIN XP ביחד על אותו מחשב כבר הרבה זמן ופתאום מסך ההפעלה של בחירת המערכת לא עולה ואף מערכת לא עולה במקום זה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך לשים דיסק בוט. אז לפני הפירמוט ולפני כל הבלאגן, יש דרך קצרה לטיפול הבעיה? אולי זה איזה וירוס שאפשר להסיר בלי לפרמט? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by steve_morse,

שלום רב, אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8. אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר. 1. מסך כניסה: יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב? 2. גופן: הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן) 3.סקייפ: נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי? 4. כרום: הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן.. 5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ? 6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tora,

בס"ד שבוע טוב ניסיתי להתקין את חלונות 10 דרך DOK וגם דרך השדרוג שיש בחלונות 8.1 וזה לא עבד כשעשיתי שדרוג הוא הפעיל את המחשב מחדש ביצע טעינת קבצים הגיע לסמל של חלונות ונתקע בלי אפשרות של ALT CTRL DEL אלה רק כיבוי בכח דרך DOK הוא לא ביצע טעינת קבצים אלה ישר הראה לי את הסמל של חלונות מדובר על מחשב נייד, המערכת המותקנת היא 32 ביט SAMSUNG RV511 2GB RAM מקום פנוי 17.4 GB ICORE 3

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.