Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה למדי. לאחר כחצי שעה של פעולה תקינה של האינטרנט הן במוזילה והן באזורוס לפתע הכל נופל . אני לא יכול לגלוש ובאזורוס כל הפרצופים הופכים לאדום וכלום לא יורד. לאחר ריסט העסק מסתדר שוב לחצי שעה בערך ושוב מתנתק למרות שהמחשב מראה שהוא מחובר. דברתי עם בזק בינלאומי והם בדקו ומצאו שהמחשב אפילו לא יוצא לFTP והם טוענים שיש בעיה במחשב. ניסיתי כל מיני תיקונים שהם נתנו לי לרבות תיקון הWINSOC ושום דבר לא תוקן. סגרתי את חומת האש והאנטי וירוס של קספרסקי וגם את זו של הWINDOWS והבעיה לא נפתרה. אפילו הורדתי את האנטיספייוור הבטה החדש של מיקרוסופט ושום דבר לא עזר. נתוני רקע : 'WINDOWS XP PRO SP2 מודם LAN סמסונג ADSL כחול. אנטיוירוס קספרסקי אנטי ה…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון משתמש בפלטפורמת XP ביתית. הפכתי את החשבון לבלתי מוצג במסך הכניסה (באמצעות הרגיסטרי). כשאיתחלתי את המחשב מחדש, מסך הכניסה הציג בפני חשבון administrator והסתבר ששכחתי את הסיסמה לחשבון זה שמעולם לא השתמשתי בו. מישהו יודע כיצד אפשר לחדש ימי כקדם ולהתחבר למחשב האישי הפרטי שלי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעת התקנת עדכון sp2 מופיע לי הערה sp2 cannot install the product key used to install microsoft windows may not be valid בבקשה איך (פירוט מלא ) ניתן לפתור בעיה זו
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה, בדקתי ב virustotal.com והוזהרתי שהתוכנה נגועה. ניסיתי למחוק אך המחיקה לא צלחה. נכנסתי לתיקיות המשנה ומחקתי קובץ אחר קובץ עד שהגעתי ל 2 הקבצים הללו: IDMNetMon64.dll IDMShellExt64.dll כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה בזו הלשון: "the action can't be completed because the file is opened in windows explorer" 2 הקבצים ממוקמים בתיקית downloads לשם הורדתי את התוכנה הנגועה. זה וירוס? רוגלה? מישהו שמע? איזה אנטיוירוס מוריד את זה ? אני משתמש ב windows defender וב os windows10. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה נשמע?? אני ממש מחפש המון זמן את הפונט הזה זה לא ממש אותיות אלא יותר קישקוש אז אם מישהוא יודע משהוא בנושא שיתן אינפורמציה..... והלינק המלא: http://www.moddershq.net/gallery.asp?galleryid=2 תודה לכל מי שחושב שצריך להעביר את הנושא הזה אני מתכנן מוד עם הפונט הזה אז בחיאת אל תעבירו... איתן עריכת המודר: לא שמים יותר מסימן שאלה אחד בכותרת.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך את זה למשחק מסויים, שכל פעם שאני עובד עם המחשב קצת הוא דורש ממני פתאום כמות של 768MB של SWAP FILES פנויים, וכל פעם שאני מאתחל את המחשב רק אז אני יכול לשחק במשחק. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי האם אפשר ואיפה להגדיר את כמות הSWAP FILES כדי שאני לא יצטרך כל פעם לאתחל את המחשב. [br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 10:15:41 חשוב לציין, שניסיתי דרך הזכרון הוירטואלי, שהוא מוגדר לי על 900MB ועדיין לא עובד, לפעמים שאני משחק עם ההגדרה הזאת לפעמים זה מצליח ועולה לי המשחק, אבל לא על בסיס קבוע
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איפה אני מוצא ב WIN 8 את הרשימה עם כל שמות של הראוטרים שהתחברתי אליהם מהמחשב שלי היה את זה ב control panel ב WIN 7 והייתי יכול למחוק את כל השמות של הראוטרים האחרונים שגלשתי מהם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצליח להכנס למצב HIBERNATE רק דרך גדג'ט שהורדתי
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-