Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב עם מע' win_xp sp3 . לאחר ביצוע פעולת repair מהתקליטור המקורי מופיעה באופן קבוע הודעה :התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה.ההודעה נעלמת בלחיצה על ok כאשר אין כל תופעות לוואי נראות לעין. מה הסיבה להופעת הודעה זו וכיצד ניתן להפסיק אותה . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מצ"ב screenshot מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הי,קניתי מחשב חדש שהגיע עם ויסטה SP1,אחרי כמה ימים קפצה סוף סוף הודעה לעידכון לSP2.אישרתי את ההתקנה ומייד הופיע הודעה שההתקנה נכשלה ושצריך לבצע הפעלה מחדש.במהלך ההפעלה מחדש הוא כתב שהוא קובע תצורת עידכונים אבל כשהמחשב עלה לא היה זכר לSP2 ועל המחשב עדיין מותקן SP1 איך ניתן לנסות להתקין אותו מחדש?בעידכונים מופיע רק שהעידכון נכשל ולא מופיע שניתן להתקין אותו עוד פעם..
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. יש ברשותי מחשב נייד דיי ישן (מפרט) שמותקן עליו וינדוס ויסטה. בגדול הכל עובד בסדר מלבד בעיה שצצה בזמן האחרון והמערכת לא מזה שום התקן שעובד בUSB. ניסיתי להפעיל מחדש את המערכת על F8 מצב good... ניסיתי לעדכן את המערכת. ניסיתי לבדוק אןלי חסר דרייבר אבל לא היה חסר כלום. יש לציין שהעכבר היה עובד על מחשב זה והוא תקין לחלוטין. מה עלי עוד לנסות כדיי לפתור את הבעיה? אין לי עוד מושג מה זה עוד יכול להיות ולפרמט מערכת רק בגלל עכבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי יותר מדי בעיות במערכת הפעלה הקודמת שהייתה לי במחשב הישן, החלטתי לנסות לשדרג לווינדוס 7. בגלל שהכונן דיסקים נדפק, ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי. הפעלתי את ההתקנה ובאחד השלבים (אחרי שזה התקין כבר, זה כתב Setting up your computer for first use) זה כותב לי "Invalid boot.ini file Booting from c:/windows/" כותב את זה לכמה שניות, ואז נעלם, ולפעמים מופיע פרוגרס באר שמסתיים וזה נשאר ככה, או מסך שחור לגמרי או מסך שחור עם מד התקדמות לבן, ולא עושה כלום. יש אפשרות להפעיל את הווינדוס הזה בכל מקרה? אם לא, יש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם? או להתקין בדרך אחרת (בלי דיסק)? המחשב שלי לא תומך ב- Boot דרך USB (וכנראה שהייתי צריך לדעת את זה לפני שהחלטתי להתקין דרך דיסק און קי...)
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא מזמן טכנאי מחשבים,קצת טיפוס אבל לא משנה,פירמט לי את הנייד. היה ויסטה הום,הוא שידרג לפרימיום והשאיר לי תקייה של WINDOWS OLD כדי להעביר קבצים שאני יצטרך. כל זה היה הרבה לפני יציאת WINDOWS 7 חשוב לציין.... הבעייה שעכשיו אני לא מצליח למחוק את ה 7 GB שנשארו מהתקיית WINDOWS OLD שאני לא צריך..הוא אומר שאני צריך רשות למחוק את הקבצים. אני מופיע כאדמין ואין יוזרים אחרים על המחשב,מישהו יודע למה הוא לא נותן לי למחוק??
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 7 על המחשב ומאז שהתקנתי אותו האינטרנט לא זז... יש לי לפ-טופ עם VISTA ושם לדוגמא אין שינוי במהירות הכל כרגיל משמע יש משהו ב-7... האם מישהו מכיר בעיה כזו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי. אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות. גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה. איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי. ------------------------------- עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקו…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי רציתי להתקין את configmaker של cisco אבל אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) . לפני זמן ניסיתי להתקין קובץ אחר של תוכנה נוספת וקיבלתי את אותה הודעה. ניסיתי כבר את הנושא של תאימות התוכנה לאחור (דרך מקש ימני ומאפיינים) אבל לשוא. תוכנות אחרות כן מותקנות על המחשב בלי בעיות. איך יתכן כי בXP PRO זה מתקין וב XP HOME יש הודעת שגיאה? תודה למבינים מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא עובד ממש לאט, לוקח לו מלא זמן לעלות וגם אחרי זה הוא בקושי זז ניסיתי לעשות שחזור לא עזר וגם עם כמה תוכנות ניקיון הוא עדיין איטי גם בפתיחת תיקיות הוא עושה בלגן ומלא פעמים תיקיות מהבהבות או משהו בסגנון... אני צריך לערוך סרט דחוף לזמן הקרוב והתוכנה [פינאקל 14] ממש זזה לאט... איזה עוד פתרונות לנסות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי). נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי: Upgrade your display adapter This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer. ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/ אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם? אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתק…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-