Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא פעם נשאלת השאלה איך להגן על המחשב מהעולם שבחוץ. אז מעבר לשכל הישר והזהירות המתבקשת, בהיבט של תוכנה אין צורך מעבר למה שמגיע עם חלונות ( מן הסתם חלונות 10 וצפונה ). https://www.tgspot.co.il/microsoft-defender-is-amongst-the-best-antiviruses-for-windows/
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לאחרונה יש אצלי הרבה 'מסכים כחולים' התקנתי את windbg ומסתבר שיש את דוחות קריסה רק עד תאריך מסוים לכל הקריסות החדשות אין רישום. ככה אני לא יכול לברר מהי הבעיה שגורמת לקריסות. השאלה למה אין רשום לקריסות ומה לעשות
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהורדתי חבילה לשיפור המראה בוינדוס התקנתי אותה , עשיתי ריבוטט והופה מסך שחור אני לא רואה כלום ניסיתי דרך שורת הפקודה EXPLORER לא עולה , זה רושם EXPLORER IS NOT A VAIL WIN32 APPLOCATION אז אני נכנסתי דרך הדפדפן של האקספלורר למחשב ולתיקיות ניסיתי להוריד עוד חבילת סקינים אחרות לא הלך ב SYSTEM RESTORE אין אפשרות לשחזר אחורה ... לשחזר למקור לא כל כך הצלחתי ... עזרה בבקשה ! שבוע טוב ! מערת ההפעלה היא xp pro 64 bit [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המסך של השולחן עבודה נשאר כחול גם אחרי שאני קובע שם תמונה. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה פירמטתי את המחשב מ - WIN7 ל - WIN10 . אולם, הגלישה בכרום באמצעות רשת אלחוטית מאוד איטי. אציין כי, במחשב נייד מותקן WIN7 והגלישה מצויינת. ברצוני לשאול: איך אני פותר את הבעיה ? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה נוצרה לי בעיה קלה. כנראה שהתקנתי משהו לא מוצלח. לא זוכר מה גם. והגדרות של אינטרנט אקספולר נעלה האפשרות של שימוש בדף ריק. איך ניתן להחזיר את הדף הריק. במקום לחצן השתמש בדף ריק מופיעה use new tab איך להחזיר את האפשרות השתמש בדף ריק. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם יש קובץ שידרוג עצמאי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברשותי חלונות 7 64 ביט עברית , עם דפדפן האינטרנט 9 החדש , וגירסה המעודכנת של אדובי פלאש פלייר , כאשר אני נמצא באתרים שאני משתמש בהם במצלמת רשת שיש לי הודעת שגיאה קופצת כמעט בכל פעם , לעיתים זה אחרי 10 דקות לעיתים זה אחרי שעה , ולעיתים זה אחרי דקה אני לא יודע על איזה תקלה בדיוק קוראת כאן אבל הצלחתי לאסוף מידע על התקלה שם מודול שחלות בו תקלות: Flash10o.ocx, גירסה: 10.2.153.1, חותמת זמן: 0x4d79ae94 קוד חריגה: 0 xc0000005 היסט תקלה: 0 x00216634מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 xfecשעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cbf6e1920555f7נתיב היישום שחלות בו תקלות: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exeנתיב המודול שחלות בו תקל…
-
- 4 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא ניתן לגלוש עם אינטרנט אקספלורר אחרי הורדת עידכונים מאתמול ממיקרוסופט. ( לפני הורדת העידכונים עבד היטב). אין לי חומת אש צד שלישי. החומת אש של וינדוס מנוטרלת. עם מוזילה ואופרה אני מצליח לגלוש מצוין. מישהו יכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי איך אני עושה שלא יהיה תפס אני רוצה שהקובץ ירד ישר אני יודע שאפשר לעקוף את זה אם לוחצים על קונטרול אבל אני לא רוצה את זה מלחתכילה..איך אני מבטל מי יודע ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לנטרל את אינטרנט אקספלורר,כך,ששום תוכנה שמתחברת לאינטרנט, לא תוכל להפעילו,אלא,תגיע ישירות לדפדפן ברירת המחדל שלי : פיירפוקס. לצערי הרב אני לא מוצא דרך לעשות זאת. לחילופין,ניסיתי למחוק את IE אך לצערי אני רק האדמיניסטרטור של ווינדוס 8 ולא מנהל המערכת עצמו. השאלה שלי , האם יש דרך להפסיק את הפעילות של IE לגמרי או האם אפשר למחוק אותו, כי לצערי מכיון שאני לא מנהל המערכת של ווינדוס 8 שלי, ווינדוס חוסמת לי את הגישה . האם יש דרך להיות מנהל המערכת שלי ולא רק האדמיניסטרטור ? אשמח לקבל עזרה מכם. תודה Robitusinm נ.ב. מצורף קובץ תמונה להמחשת הבעייה .[ATTACH=CONFIG]4595[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-