Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ווינדווס XP משנה לי כל הזמן את התפריט של ה-Arrange Icons By בספריות עם מפ3ים, סרטים, תמונות וכו'. במקום האופציות הרגילות: Name, Size, Type, Modified, הוא שם אופציות אחרות ומשונות (אורך, אמן, שנה וכו') כדי לתקן את זה, אני הולך לפולדר נורמלי ועושה באפשרויות Apply to all folders, ואז כל הספריות נהיות עם Name, Size, Type, Modified, אך תוך זמן קצר (לא ברור מה גורם לכך) הוא חוזר לאפשרויות המיוחדות! האם יש איזשהי אופציה \ Registry Tweak לבטל את השדות המיוחדים שהוא שם לקבצי מולטימדיה? ??? אני משתגע מזה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מקפיץ לי ישר את ההודעה בתמונההבנתי שיש בעיה בקישור אבל לא הצלחתי לקשר אותו מחדשתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDirectX10 של ווינדוס ויסטה ... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה תוכנות מכניסות לי כל מיני תוכנות קטנות של פירסומות שעובדות ברקע בלי שאני יודע על קיומם. וגם אתרים מכניסים לי כול מיני תוכנות כמו "CommonName". אני צריך לדעת איך להוריד את התוכנות שרצות ברקע שלא יעלו שוב כשאני מאתחל את המחשב ואיזה רשימה צריכה להיות לי ב TASK MANAGER?
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
(ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון? מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה. האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין גרסה חדשה של המדיה פלייר לאחר שכביכול הסרתי אותו (ע"י שימוש בADD REMOVE בתוך לוח בקרה)אני מקבל את אותה גרסה שהייתה לפני ההסרה זה מוזר!! הקיצר האם ניתן להעלים את המדיה מXP?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי לאח שלי המחשב יש מספר בעיות... זה התחיל כהמחשב קרס והיה צריך פירמוט. ניסיתי להתקין את Windows XP pro במחשב, אבל המחשב לא הצליח לזהות דיסק... התקנתי את Windows Home Edition ואז הופיעה הודעה - יש לך 30 יום להפעלת Windows. ניסיתי להתקין על Home Edition את Windows XP אבל מכיוון שהם לא באותה שפה, זה לא מצליח. עכשיו אני עדיין תקוע עם ה30 יום. יש לי Office XP 2002 וניסיתי להתקין. אבל גם יש מספר בעיות... משו עם IIS או ISS לא ממש זוכר. הוא לא מצליח להתקין.. למישהו יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/cc817881.aspx תוכנה חינמית של מיקרוסופט. התוכנה יוצרת עד 4 סביבות עבודה וירטואליות (בדומה למה שיש בלינוקס). שימושים אפשריים: אם אתם עובדים עם הרבה חלונות בו זמנית. אם אתם רוצים ליצור סביבות עבודה של: א. אופיס ב. תכנות ג. עיצוב [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך משנים אות של כונן? כלומר יש לי כוננים במחשב E וD ואני רוצה לשנות את האות E לאות C. איך אני עושה את זה? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגירסה של מערכת ההפעלה החדשה שתישלח ליצרניות וספקיות מערכות המחשב עתידה להיחתם במהלך הימים הקרובים, ולקרב אותנו צעד נוסף אל עבר התוצר הסופי שמצפה לנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-rtm-%d7%9c%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במשתמש Administrator, כיוון שלא יצרתי שום משתמש אחר. לפני כמה זמן ניסיתי ליצור משתמש חדש, ולפני שיכלתי לעשות זאת, הווינדוס חייב אותי ליצור משתמש שהוא מנהל מחשב (משום מה הוא לא זיהה את המשתמש שעבדתי איתו עד היום). יצרתי חשבון שהוא מנהל מחשב, ואחר כך יצרתי חשבון רגיל, והפעלתי מחדש את המחשב. נחרדתי לגלות שחשבון האדמין שעבדתי איתו עד היום נעלם, ויש לי רק את שני המשתמשים החדשים. ניסיתי לשחזר אותו בכל דרך אפשרית, גם דרך מצב בטוח, שבו הוא זמין לעריכה בניהול משתמשים, אך ללא הצלחה. הוא קיים ועובד, אך אין לי דרך להשתמש בו, כיוון שכאשר בווינדוס יש משתמש רגיל, משתמש האדמין הופך להיות מוסתר אשמח לעזרה, תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום את האפשרות שאנשים יסירו תוכניות במחשב...אבל שאני אוכל להסיר. אולי ע"י סיסמא או משהו כזה..מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-