Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מסתבר שהיום בזמן שלא הייתי בבית אחי הקטן נגע לי במחשב כנראה שהוא שיחק ב-NFSU2. עכשיו הדלקתי את המחשב ואני רואה רזולוציה של 480X640 ! סידרתי אותה ל-1024X768 ורואים נורמלי אך אין לי סמן התחל ושאני פותח דפי אינטרנט אז אני לא יכול לדפדף ביניהם. איך אני מחזיר את הסמן??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחרי שהרצתי PCMARK04 העלתי את הדף אינטרנט וכל התמונות לא עלו! במקומן יש מן "תמונה" שבתוכה יש ריבוע עיגול ומשולש (איזה פירוט ), עכשיו אני לא יודע מה הבעיה? עשיתי ריסטרט ולא השתנה, אין במחשב וירוסים למיטב ידיעתי... מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שבת שלום, התקנתי היום סוף סוף את ווינדוס 8.1 המדובר(לאחר שימוש ממושך בווינדוס 8), שלפי מה שהבנתי הוא אמור להחזיר את תפריט ההתחל הקלאסי כמו בווינדוס 7. מסיים להתקין ועדיין המסך של ההתחל המעצבן מופיע כשלוחצים על התחל בשורת המשימות... עשיתי חיפוש בגוגל, בדקתי כל אפשרות אפשרית בלוח הבקרה ולא מצאתי איך לשנות את זה לתפריט התחל. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער שאני מפרסם את השאלה שלי פה פשוט אין מדור יותר מתאים בפורום יש לי במחשב קובל של WINDOW XP PRO 64 אבל כאשר בדקתי אותו לא היה שם BOOT מה אני עושה כדי להוסיף לשם BOOT כי בלי איאפשר להתקין את הWINDOWS??? :s05: תודה ושוב סליחה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד ASUS X501A. הוא הגיע מותקן עם רשיון מקורי WINDOWS 8. אם אני רוצה להתקין אותו מחדש, מאיפה אני יודע את קוד ההתקנה? אין מאחורי המחשב קוד (יש מדבקה קטנה מאוד עם לוגו של WINDOWS 8) ואין מתחת לסוללה כלום מעניין. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות "הלך" לי ההארדיסק בלפטופ. מכיוון שהייתי בחו"ל באותו זמן, ביקשתי מטכנאי מקומי שיתקין לי וינדוס 7 באנגלית עם עם תמיכה בעברית. אני לא יודע מה הוא עשה אבל הוא התקין את עם מקלדת בעברית. כלומר אין לי למטה את הסמל של EN/HE. אלא סמל של מקלדת. כדי להחליף שפה אני עובר ע"י CTRL+SHIFT ולא אלט שיפט. האמת לא כזה הפריע לי, כבר התרגלתי לכפתורים החדשים. אבל עכשיו התקנתי אופיס 2013 בעברית ואני לא יכול לכתוב בעברית. כלומר הוא כותב בסדר הפוך (ראי). איך אני יכול לסדר את הוינדוס שיתמוך בעברית כמו שצריך? צירפתי תמונה מאופיס שאין עברית
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , צריך בבקשה עזרה דחופה, לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד של ,DELL inspiron 1545 מערכת הפעלה windows 7 professional . אני נכנס לתיקיית משחקים שנמצאת בהתחל והתיקייה ריקה, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אהלן. יש לי ויסטה 64. בעבר הייתי משתמש ב-WMC והכל היה בסדר. התקנתי את הקודק האחרון VistaCodecs_v532 ועדיין אני נמצא בבעיה שאני לא שומע כלום. אם אני מנגן מוזיקה מתוך ה-WMC אז יש סאונד, אבל אם אני מנגן סרט אין סאונד וגם אין את הסאונד של האפקטים של התפריט או כשה-WMC עולה. בכל תוכנה צד שלישי או Windows media player 11 אני מנגן מוזיקה וסרטים בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו? תודה. גיל.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם על המכונה מותקנת חלונות 8.1. כמה זמן לאחר שהורדתי עדכונים רגילים למערכת (הרבה לאחר שעברתי ל- 8.1) הבחנתי שאין סאונד. האם זו בעיה מוכרת? חשבתי להרוד ולהריץ אברסט (היש משהו מומלץ ממנו כעת?) לבדוק מה החומרה המדוייקת שיש פה ואם דרייבר הקול מעודכן (סביר שלא) . אז, למחוק את הישן ולהתקין את החדש שאוריד. האם אני צודקת או שיש משהו שכדאי שאעשה קודם? אולי משהו נוסף? אן כן, תזכירו לי בבקשה היכן אני מסירה אותם וכל מה שצריך (מעדיפה לעשות זאת ידני ובלא תוכנה נוספת ככל שהדבר אפשרי) תודה
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום. יש לי win xp . כאשר אני נימצא ב - cmd (התחל - הפעלה - cmd ) אני לא רואה את שמות הקבצים בעברית .רק ג'יבריש. אני יודע שעם win 98 יש את האפשרות - command prompt with hebrew איך עושים את זה עם xp ? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! הלילה השארתי את המחשב דלוק לילה שני ברציפות- מה שאני לא עושה אף פעם בגלל רעש שאני לא מסוגל לישון איתו והיום בבוקר שקמתי וניסתי להשתמש במחשב המסך לא נדלק. כיביתי אותו הדלקתי שוב ולא מראה כלום עושה power save mode. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך כיבתי את המחשב הדלקתי ושוב המסך עושה power save mode ניסתי לעות ריסט עשרות פעמים ולשווא. איך פותרים את זה? אני נואש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-