עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liormor,

ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by gjook,

שלום , כאשר אני לוחץ על המחשב שלי "manage" אני מקבל error: This application has failed to start because apphelp.dll was not found. אשמח אם תוכלו לעזור לי. (ההודעה הייתה לי כבר די הרבה זמן , לא חשבתי שזה משנה במשהו , עד שהיום התחדשתי בhardisk ולצערי גיליתי שאני צריך את האפשרות הזאת..)

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by sagim194,

יש לי לוח אם abit ip35-e. יש לי win7 וכאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is compressrd press ctrl+alt+del to restart ולאחר המכן המערכת הפעלה לא עולה. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את הדיסק של מערכת הפעלה ולעשות תיקון, הבעיה שכאשר אני מכניס את הדיסק לא קורה כלום. יש פתרון??? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם, נתקלתי כרגע בעת עליית הנייד בקובץ DLL חסר ובהודעת שגיאה: "המודל המסויים אינו נמצא"..WINJKI32.ROM מדובר בנייד חדש ובמע' הפעלה WIN7 מקורית.מאיפה ניתן להשיג את הקובץ הרלוונטי? אפשרי לפתור את התקלה הזו? אין אפשרות למחוק את הגישה לקובץ מMS CONFIG ולאחרונה לא הותקנה שום תוכנה חדשה.. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. תראו, אני כרגע במשחב נייד ובמחשב הרגיל סתם עשיתי ריסט פעם אחת.. בלי סיבה מיוחדת ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הויסטה באה לעלות.. בקטע שיש את הפס הזה שזז וזה נטען.. מכירים? אז בקטע הזה בהתחלה המחשב "חושב" ואחרי כמה שניות מפסיק "לחשוב" (כשהנורה מהבהבת) אבל זה ממשיך לזוז ולהיטען ניסיתי לתת לזה 5 דקות.. 10 דקות.. חצי שעה.. הכי הרבה שיצאתי לסיבוב.. שעתיים וחצי וזה לא עושה כלום.. נגיד שחזרתי מהשעתיים וחצי המסך היה שחור לא יודע למה לא ניראה לי שיש סיבה מיוחדת.. אבל בשאר הדברים זה ממשיך והקטע שניסתי להיכנס במצב בטוח בכל הסוגים שאפשר ניסיתי וזה אותו דבר.. זה טוען את הקבצים של המצב בטוח ומגיע לקובץ אחד ושם זה נתקע וזהו גם לדבר הזה נתתי חצי שעה וזה נשאר כמו שהוא מה אני צריך לעשות בשבי…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום, יש לי בעיה ב WIN 7 64BIT , בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל BSOD בגלל הקובץ nvlddmkm.sys. אחרי שהמחשב מתחיל מהתחלה הווינדוס עולה כרגיל. הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרון וראיתי שיש עוד אנשים עם הבעיה הזאת אך ללא פתרון. מה אני יכול לעשות? תודה,

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by maxwell10,

היי, רציתי לשדרג ל Win 7 אבל הבעיה שהמחשב שלי ממש ישן, יש לי מעבד AMD 1.6GHz וזכרון 1GB DDR, הכונן הקשיח שלי אינו תומך ב SATA אלא רק ב ATA ויש לי כרטיס מסך שיושב על AGP slot, נראה לי שיש לי תמיכה ב DirectX 9 אבל אין לי מושג לגבי ה WDDM. בכל אופן, במפרט מחשב הנוכחי שלי, האם יהיה כדאי לעבור ל Win7 או שהתוכנה תהיה כבדה מידי למחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by kagaz,

במהלך העברת קבצים מצורפים לא ניתן להשאר בקובץ הרצוי ונדרש לעשות בכל פעם מחדש את כל המהלך. ב win xp לא הייתה בעייה כזו

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. Started by giladoX,

מנסה להתקין Windows 7 64bit ע"ג כונן של 1TB. אך במסך בחירת הכונן להתקנה מופיע רק כונן אחד, בנפח 100GB. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by poremba,

שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שמעו.. יש לי כרגע בלגן גדול במחשב, זה הולך ככה יש לי מחשב חדש, שיש לו דיסק קשיח 500GB, בכונן אחד התקנתי וינדוס XP, בכונן אחר התקנתי וינדוס 7 שאני משתמש בו ברוב הזמן (כונן יעני מחיצה..) עכשיו, אתמול הוספתי למחשב הנ"ל את הדיסק קשיח הישן שלי.. שגם בו יש וינדוס XP ו- וינדוס 7! עכשיו כל מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הקבצים החשובים מהדיסק קשיח ה ישן וזה מה שאני עושה כרגע.. ומה אני עושה עם זה שיש לי XP על דיסק קשיח ישן ווינדוס 7 על דיסק קשיח ישן? אין לי שום שימוש בהם, השאלה אם אני צריך איכשהו (ואם כן תסבירו לי איך) להכנס למחשב דרך הדיסק קשיח הישן (זאת אומרת שהוא יהיה ראשי) ואז דרך זה לפרמט? או שפשוט לעשות פירמוט לדיסק קשיח או משהו.. אני בבעיה רצינית, אני מקווה שתבינו את בעיית…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  12. במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT. הגדרתי בצריכת חשמל ביצועים גבוהים אך עדיין בהגדרות מתקדמות רשום כיבוי דיסק קשיח לאחר 20 ללא פעילות וברצוני לבטל את זה כך שהדיסק קשיח לא יכבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן. התקנתי תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב והוא ביקש ממני לשים סיסמא במחשב ב Administrator ושמתי סיסמא בפעם הראשונה. (מאז שיש לי את המחשב לא היתה לי סיסמא ל Administrator). מחקתי את התוכנה כי לא אהבתי אותה ומאז נעלמו לי הכפתורי כיבוי והפעלה מחדש של המחשב. עכשיו, כשאני לוחץ על הכפתור shut down ב start הוא מגיע לחלון כזה עם אפשרות גלילה ולבחור מה אני רוצה במקום ה 3 כפתורים שהיו לי. (צהוב, אדום ירוק) של ההפעלה מחדש, כיבוי והתנתקות. איך אני מחזיר את זה למצב של ה 3 כפתורים? תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yossix,

יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אחרי התקנת WIN 7 כונן D נעלם,התקנתי שוב XP ושם אני רואה את כונן D,מה הולך כאן?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by joniar,

שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. הי,אני רוצה לקנות דיסק קשיח של טרה בית ולהתקין עליו ווינדוס 7 ורציתי לשאול אם בהתקנת הווינדוס 7 אני אשאיר 300 ג'יגה ולא אגע בהם אוכל להתקין עליהם וינדוס אקספי? ואם כן יהיה לי גישה לקבצים של הווינדוס אקספי דרך הוינדוס 7? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by chudik,

ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי XP PRO. בנייד, אני צריך ללחוץ פעמיים רצוף Alt+Shift כדי לעבור שפה. זה מעצבן מאוד. אתמול פירמטתי את המחשב בבית ופתאום אני רואה שהבעיה נמצאת גם בו. יש איזו הגדרה שאני לא יודע עליה? תודה. נ.ב. זה קורה רק בדפדפן. בנייד - אקספלורר 8 ובבית 7.

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל. למישהו יכול לעזור לי ולהגיד : א. האם הדרך הזאת פועל? ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shapiro.guy,

יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. אני מעוניין לשנות הרשאות לקובץ קיים כדי שחוץ מהמשתמש שלי לא יהיה ניתן לערוך או למחוק אותו הקובץ נמצא על כונן נייד מפורמט כ NTFS ואני שואל האם ואיך ניתן למנוע עריכה ומחיקה שלו גם במחשבים אחרים כמובן שבסופו של דבר הכל ניתן למחיקה אבל כוונתי ברורה מה שאני בעצם מעוניין לעשות זה ליצור קובץ Autorun.inf ולנעול אותו כך שרוב הוירוסים הפשוטים לא יוכלו לשנות אותו בלי לקיחת בעלות זו לא מניעה מוחלטת אבל זה די מעצבן למחוק אותו כל פעם שהכונן חוזר מביקור משפחתי וגם דיי מעניין אותי אם הוירוס המסויים הזה שאצלהם מסוגל לעקוף את זה אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים