עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dannyha3987,

אז ככה, אתמול בלילה, כשהדלקתי את המחשב שמתי לב שלוקח לווינדוז טיפה יותר זמן לעלות ואף אחרי כמה זמן הופיעה ההודעה "לא יכול למצוא את c:\documents" התעלמתי מזה והמשכתי הלאה. בערך כל דבר תקע את המחשב לשנות אור, ואחרי זה ניסיתי ריסט, שלא עזר בכלל והחזיר את ההודעה הזאת שוב. היום ניסיתי מספר ניסיונות נוספים כולל לעלות דרך עזרים ומשחזר המערכת ולשחזר את המחשב מיום אחר, ולהפעיל אותו בsafe mode ללא הועיל. כרגע כשעולה הווינדוז לוקח לו קצת זמן ואז הוא פשוט עולה ונשאר על הרקע של הdesktop ושום כפתור לא מועיל, הוא די תקוע. כרגע לפי המצב הנוכחי אני מבין שעלי להתקין מחדש את הווינדוז. *בניסיונות להפעיל את c:\ במצב בטוח הוא עבד, ואף העתקתי קבצים ממנו אל F ככה שאני די בטוח שאין מדובר בקריסה …

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by wow,

כפי שאתם רורים בתמונה אין לי את כל החלון וחסרים לי הכפתורים. http://img682.imageshack.us/img682/8922/38102752.jpg אני על וינדוס 7 64 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. אהלן. התקנתי על המחשב windows 7 ultimate 32 bit באנגלית, וסידרתי לו את המיקום לישראל ואת השפה לעברית. הוא כותב וקורא בעברית כמו שצריך, אבל ישנם מספר בעיות. 1. יש אתרים כלשהם בעברית שהוא כותב לי את שם האתר בג'יבריש ועם סימני שאלה ויש אתרים שאני בכותרת עברית ולא ג'יבריש. 2. כנ"ל גם שירים בעברית ב winamp. 3. יש בעיה ב win7 לגבי החלפת השפה ע"י לחיצה על alt+shift שהוא משנה לפעמים משנה את השפה, לפעמים אם לוחצים על caps lock הוא לא מתבטל וצריכים ללחוץ עוד פעם על alt+shift בשביל לבטל. בכל שאר הדברים הוא עובד וקורא וכותב עם עברית כמו שצריך. רק בכל אלה שהם דברים מאד מציקים. איך אני מסדר את העניין? אני לא רוצה להתקין שפה עברית לwindows אני מעדיף באנגלית כמו שיש לי עכשיו.. מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בנוגע לWindows 7: 1. אני קונה Windows 7 מנס - הסתדרות המורים. הגירסא שמובאת שם היא Upgrade - רציתי לדעת אם מישהו ניסה להתקין את התוכנה ללא שמותקנת אצלו מערכת הפעלה והאם הוא הצליח? דבר נוסף - במידה ואי אפשר, יש לי דיסק של XP מקורי עם CD-KEY מקורי, עכשיו אפשר לשרד מXP ל7 לפי מה ששאלתי שמה, אבל מה שלא יכלתי לשאול זה אם אני מתקין XP על מחשב אחד עם CDKEY מקורי כמובן ועליו מתקין WINDOWS 7 גם עם KEY מקורי, האם שני הסי-די-קי נשמרים? או שרק של הווינדוס 7? אם אתם תוהים למה אני שואל, אז התשובה היא פשוטה, ברצוני לקנות 3 ווינדוסים כאלה ולעשות את "הקומבינה" הזאת בכל אחד מהמחשבים, להתקין את הXP עם הKEY המקורי ואז לעבור למחשב הבא(במידה והCDKEY של הXP לא נשמר..…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by michmoch,

שלום לכולם, איזו חבילת קודקים יש להתקין ל וינדוס 7 ? האם עובדת תקין ולא מוצפת בבעיות אבטחה? תודה,

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. Started by li30,

שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. Started by zaroor,

מה ההבדל בזמן שעושים מתוך הוינדוס איתחול למחיצה חדשה דרך ניהול הדיסקים ב-XP לוקח הרבה יותר זמן נגיד ל 200 GB יקח איזה חצי שעה ובוינדוס 7 זה לוקח דקה הכי הרבה ראיתי את זה כבר מס' פעמים,איך זה מפרמט במהירות בוינדוס 7 וב XP זה איטי,הרי אין כאן בחירה של מהיר ואיטי זה בררית מחדל של הוינדוס

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by pet4a,

עשיתי גיבוי של אנשי הקשר שלי דרך ה BT בחלונות 7 , אך אין לי מושג איפה חלונות שומרת את הקבצים עצמם. תודה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. שלום לכולם, חיפשתי ברשת ועד כה לא מצאתי תשובה לבעיה קטנה ומרגיזה ששמתי לב אליה בווינדוס 7. אני רוצה שכל חלון חדש שאני אפתח של אינטרנט רקספלורר (מן הסתם גירסה 8 כי זאת הגירסה שמגיעה בווינדוס 7) יפתח בגודל המקסימלי. הכוונה היא שכשלוחצים על לינק בתוך דף אינטרנט כלשהו שמקשר ללינק אחר ופותח אותו בדף חדש שזה יפתח את הדף החדש בגודל המקסימלי. עד היום לא הייתה שום בעיה עם זה (גם שהשתמשתי באינטרנט אקספלורר 8 בווינדוס ויסטה לא היתה בעיה) כל מה שהיה צריך לעשות זה לסגור את כל הדפים שפתוחים ולהשאיר רק אחד פתוח. להגדיל אותו עד הסוף (לא בעזרת לחצן ההגדלה אלא בעזרת הגדלה ידנית) ואז לסגור את הדף וזהו! מאותו רגע כל חלון חדש שנפתח היה נפתח בגודל המקסימלי. משום מה השיטה הזאת לא רוצה לעבוד בוו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שבוע טוב אני לא מצליח לבדוק אם המחשב יכול לשדרג עצמו ל ווינדווס 7 כי התוכנה Windows 7 Upgrade Advisor כותבת שהיא לא מזהה את החומרה במחשב אני יודע שיש במחשב ג'יגה 1 זיכרון ומקום להתקנה של ווינדווס ומעבד 2.6 הכרטיס מסך הוא 5500FX ואני לא יודע אם זה מגביל כמו שזה מגביל משחקים וכאלה.. אפשרי להריץ על כזה מחשב ווינדוס 7? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by הדרי,

שלום אז התחדשתי בDELL E4300 וההתרשמות היא כרגע בינונית לחלוטין אבל על זה סהזדמנות אחרת. יש לי תכנה מסויימת לXP מנסה להתקינה בWIN7, דורשת הורדת .NET 3.5 ואז אני נדרש לנוכחות SP2 של XP אז מה זה "תאימות" לXP אם אני לא מסוגל להתקין תוכנה פשוטה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול: http://www.update.microsoft.com/windowsupdate בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה!…

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  14. שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן, פירמטתי ועברתי ל-7 ואני רוצה לעשות שאני לא יצטרף לשנות את האות מC לD בהתקנת תוכנות ומשחקים וזה יבחר אוט' בD ומחיצה C תשאר רק לווינדוס. דיי דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  18. מה עושים???? יש לי על ההרדיסק הזה מלא חומר, כדי להיכנס לדיסק וינדוס רוצה לפרמט! ב manager הוא מופיע לי כ RAW ולא NTFS ! איך פותרים דבר כזה?? ההרדיסק היה על מק (בצורת NTFS ) הכל עבד יופי שהעברתי לוינדוס פתאום זה קרה...היו לי עוד הרדיסקים במק ועברו לוינדוס ושום דבר לא קרה.... חייב עזרה! תודה!!

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by snupi58,

יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. חבר שלי שכח את הסיסמה של הכניסה למחשב WIN 7 מה הוא יוכל לעשות? כדי לסדר את זה ללא צורך לפרמת בבקשה עזרו לו

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by bigbosf,

שלום חברים האם יש ל-windows 7 גרסאות ? אני מתכוון לא לprofessional או ultimate וכאלה אלה ליותר בכיון של גרסה מספרית ז"א - איך אני יכול לדעת שאין לי גרסה בטא או נסיונית? האם למישהו ממכם גם קורה שהאינטרנט אקספלורר נתקע מדי פעם ?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  24. היי. הבעיה מתוארת בנושא. אני בטוח שאתם מכירים את זה טוב. המחשב מעלה את הלוגו של XP ואז שוב חוזר לתפריט של נורמלי\סייף מוד. הפתרון הוא check disk ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

הייי אני עובד עם מסך וטלויזיה שמחוברים קבוע למחשב המסך על DVI והטלויזיה ב HDMI המסך מוגדר כראשי ךפי מה שאני רואה ב CCC וגם בוינדוס (7 דרך אגב) אבל משום מה כל הפעלה מחדש כל האייקונים זזים לחלק של הטלויזיה כאילו שהיא הראשית הרבה תוכנות כשאני פותח עולות יש לטלויזיה איך אני דואג שכלום לא יעבור ישר לשם בלי שאני יעביר אותו???

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים