Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, צריך עזרה קטנה. יש לי 2 מסכים: אחד בעל רזולוציה 1080x1920 ומסך נוסף 720x1360 אני עובד ב-extended mode, כיוון שהרזולוציות שונות ו-Clone משבש את התצוגה במסך של ה-720. הדבר לא נוח: 1. במסך ה-extended אין taskbar. 2. כל תוכנה שאני מפעיל מהמסך ה-extended מופיעה במסך הראשי, אלא אם כן אני מזיז אותה חזרה ואז היא "זוכרת", אחרי שאני חוזר למסך הראשי בלבד, התוכנה שוב "שוכחת". בעיקרון האידיאל בשבילי שיהיה משהו בסגנון Clone, או לפחות שיהיה taskbar, ושתוכנות ידעו להשאר במסך ממנו הדלקתי אותם. לדוגמה: MPC-HC יודע להשאר באותו המסך כשמדליקים אותו. תודה. כדי שיהיה ברור למה אני צריך את זה: המסך שהוא full HD זה מסך 22" שאני עובד איתו. ומסך HD-Ready זו טלויזיה תלויה בחדר, ככה שאני בערב מ…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת מדובר במחשב נייד לנובו N200 - 3000 עכשיו לפני איזה שבוע התחילה תופעה שהמחשב נתקע כל הזמן מסך כחול שאני לא מצליח לקרוא מה רשום ונדלק לי מחדש המחשב.. ופשוט אי אפאשר לעבוד איתו.... ניסיתי לפרמט וללהתקין מחדש אבל זה לא דיסק זה מובנה במחשב וגם זה לא עובד... הוא רושם איזה בעייה על DLL חסר וכל פעם נדלק מחדש.. ניסיתי להקין ווינדוס 7 והויסטה לא נותן לי לא לשדרג ולא לעשות בוט מהדיסק הוויסטה משתלט על זה כל הזמן אשמח לעזרה איך אני יכול לפרמט לגמרי לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה.. בשביל הפרוטוקול כל הווינדוסים כשרים וחוקיים תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן. עד עכשיו הייתי עם גרסה נסיונית של וינדוס 7 הום פרמיום. כמובן שזה מצב לא אידאלי ושמתי את ידי על גרסה חוקית ומלאה של וינדוס 7, אבל פרו. המחשב שלי מסודר מאוד לצרכיי ואין לי את הזמן או היכולת להתקין את כולו ולסדר אותו מחדש, אז השאלה שלי האם אפשר להתקין את 7 פרו החדש בשיטת "שדרוג מיידי" כך שהוא פשוט יתקין את השינויים הרלוונטיים ולא ישנה לי כלום בוינדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS 7 דרך DOK וראיתי באתר מיקרוסופט שאפשר לעשות את זה בעזרת DISKPART. התחלתי לעבוד לפי ההוראות וכשאני רושם list disk זה מראה לי רק את ה-HDD ולא את הכונן של ה-USB. מה עושים? לא חשוב הצלחתי בדרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עד כה השתמשתי בווינדוס xp pro sp2. לאחרונה הווינדוס פשוט נדפק ואני רוצה להעביר את כל התוכן שיש על ההארד הקיים להארד דיסק אחר. אז חיברתי את ההארד השני (סוג של הארד דיסק גיבוי) בתור המסטר, ואת ההארד עם הווינדוס התקול בתור הסלייב, וכך אני יכול להעביר בין שני ההארד דיסק בלי שום בעיה. רק בעיה אחת צפה. אני לא יכול לגשת ל my documents - הוא רושם לי ארור שאין לי גישה לתיקייה הזאת. זה הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לפרמט את הווינדוס ולהתקין מחדש. יש למישהו רעיונות איך לגשת למידע הזה? יש שם המון תמונות ומסמכים שחבל לי לאבד.... המון תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, שימו לב לכאב ראש הבא: בלפטופ שלי מותקן ווינדוס 7, כשקיבלתי אותו לקח לי טיפה זמן להתרגל למקלדת וה-TOUCHPAD, ולכן כשהמחשב ביצע את הקונפיגורציה הראשונית וביקש ממני להכניס שם משתמש, התחלתי להכניס אותו ובטעות נלחץ לי ה-ENTER ושם המשתמש שנוצר היה "K" (כלומר אות אחת בלבד) לאחר מכן התבקשתי להכניס ססמא ולא הייתה שום דרך לחזור אחורה ולבטל את השם שנוצר. לכן, ברגע שהמחשב התחיל, הלכתי ושיניתי את שם החשבון, וחשבתי שבכך תם העניין מסתבר אבל , ששם התייקיה ממשיך להיקרא "K" ולא שם המשתמש החדש זה לא כל כך הפריע לי, עד שגיליתי שהשם הזה הוא לא רק שם התיקייה, אלא גם המזהה של המחשב ברשת עבור שמות משתמש מה כוונתי? ברגע שניסיתי להיכנס מהמחשב השני שלי (דסקטופ), ל-SHARE בלפטופ , הוא אמר …
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי גישה בRDP לHTPC שלי מכל המחשבים ברשת. (לכל מיני צרכים ניהוליים) הבעיה שכשאני נכנס עם בRDP, היוזר במחשב המקומי מן הסתם מתנתק. ואז כשחוזרים לסלון צריך שוב לעשות log-on ולהפעיל את המדיה סנטר. השאלה היא האם אפשר לגרום למחשב המקומי לזהות שהיוזר המרוחק התנתק, ולעשות log-on לבד, ולפתוח את הMedia Center, שנסגר לאחר ההתחברות מרחוק? מדובר על Win 7 ultimate. תודה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הכונן שלי מחולק ל-2 מחיצות : 1. XP 2. ווינדוס 7 ה-XP נמצאת משמאל ל-7 (מבחינת סדר המחיצות) ה-7 הותקנה אחרי ה-XP כיצד מסירים את המחיצה של ווינדוס XP ומרחיבים את המחיצה של ווינדוס 7 שתתפוס את כל נפח הכונן? טכיצד מסירים לאחר מכן את האופציה של WIN XP ב-DUAL BOOT? ע"מ ש-7 יעלה אוטומטית? תודה מראש (:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני לאט לאט מתחיל להתחרט על הוינדוס המעפן הזה, הוא פשוט יצא מוקדם מדיי,שום דבר לא תומך בו,והוא לא תומך בשום דבר! כל דבר פשוט שאני רוצה לעשות,להריץ,להפעיל,צריך להוריד 100 תוכנות שיעזרו לי בזה.... בקיצור הבעיה שעכשיו נתקלתי בה זה שסרטים עובדים לי על הפנים,נמרחים ונראים זוועה,גם HD.... מישהו יכול להמליץ לי על חבילת מקודדים שתסדר את העניין,כי הבנתי שזו הבעיה, הורדתי את SHARK007 ששמעתי שעוזרת אבל התקנתי אותה וכלום לא התשנה,וגם יש בה כל כך הרבה הגדרות שאני לא מתכוון עכשיו לשבת ולקרוא את ה20 עמודות שיש שם,בטוח יש פיתרון פשוט יותר.... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
וכמובן האם גרסא רגילה של xp לא מתאימה למחשב נייד? שאלת תם אבל מה לעשות אני לא יודע את התשובה.
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה הזו מציקה ביותר , אני מכניס את המחשב ל SLEEP והוא מתעורר לי באמצע הלילה לבד. ניסיתי לחפש כבר המון פתרונות בגוגל ואף אחד לא עובד... כאשר אני מריץ powercfg -lastwake הוא אומר לי שהשירות של mcupdate.exe העיר אותו אבל גם אם אני מבטל את הטסק הזה המחשב עדיין מתעורר... מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פתרון? מדובר על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ברשותי XP32SP3 כשהפעלי היום את המחשב שלי הופיעה לי הודעה שחסר קובץ system32/drivers/Ntfs.sys ושביכולתי לתקן זאת ע"י טעינת דיסק של WINDOWS ולחיצה על r כלומר repear כשהכנסתי את דיסק ה WINDOWS והקבצים החלו להטען לפתע הופיע לי הודעת שגיאה: file setupdd.sys could not be loaded, the error code is 4, setup cannot be continued. אציין שכאשר אני מכניס את אותו דיסק למחשב אחר אזי הודעה זו אינה חוזרת על עצמה אלא תהליך אעינת הקבצים מגיע לסיומו (אני מגיע לפאיט שבו עלי לבחור בין repear לבין install[br]פורסם בתאריך: 2.01.2010 בשעה 23:29:44 הסתדר, כל מה שהיה צריך לעשות היה להוציא את אחד מכרטיס הזכרון
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-