עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם! יש לי אינטרנט בחיבור ADSL. במחשב הראשון שיש לי עם WINDOWS XP אני רק מכניס את כבל הרשת וישר יש לי אינטרנט. לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 ואחרי שחיברתי את כבל הרשת לכרטיס הרשת הוא זיהה את החיבור אך הראה שהוא לא תקין ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט. ב TROUBLESHOOTING הוא הראה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת DNS. מה יכולה להיות הבעיה? האם במערכת ההפעלה החדישה אני אצטרך ליצור חייגן או שהכל אמור לפעול בדיוק כמו ב XP?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום, צריך עזרה קטנה. יש לי 2 מסכים: אחד בעל רזולוציה 1080x1920 ומסך נוסף 720x1360 אני עובד ב-extended mode, כיוון שהרזולוציות שונות ו-Clone משבש את התצוגה במסך של ה-720. הדבר לא נוח: 1. במסך ה-extended אין taskbar. 2. כל תוכנה שאני מפעיל מהמסך ה-extended מופיעה במסך הראשי, אלא אם כן אני מזיז אותה חזרה ואז היא "זוכרת", אחרי שאני חוזר למסך הראשי בלבד, התוכנה שוב "שוכחת". בעיקרון האידיאל בשבילי שיהיה משהו בסגנון Clone, או לפחות שיהיה taskbar, ושתוכנות ידעו להשאר במסך ממנו הדלקתי אותם. לדוגמה: MPC-HC יודע להשאר באותו המסך כשמדליקים אותו. תודה. כדי שיהיה ברור למה אני צריך את זה: המסך שהוא full HD זה מסך 22" שאני עובד איתו. ומסך HD-Ready זו טלויזיה תלויה בחדר, ככה שאני בערב מ…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by roisg,

רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגלית יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE. אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה? מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tomy669,

שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הבעיה היא כזאת מדובר במחשב נייד לנובו N200 - 3000 עכשיו לפני איזה שבוע התחילה תופעה שהמחשב נתקע כל הזמן מסך כחול שאני לא מצליח לקרוא מה רשום ונדלק לי מחדש המחשב.. ופשוט אי אפאשר לעבוד איתו.... ניסיתי לפרמט וללהתקין מחדש אבל זה לא דיסק זה מובנה במחשב וגם זה לא עובד... הוא רושם איזה בעייה על DLL חסר וכל פעם נדלק מחדש.. ניסיתי להקין ווינדוס 7 והויסטה לא נותן לי לא לשדרג ולא לעשות בוט מהדיסק הוויסטה משתלט על זה כל הזמן אשמח לעזרה איך אני יכול לפרמט לגמרי לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה.. בשביל הפרוטוקול כל הווינדוסים כשרים וחוקיים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS 7 דרך DOK וראיתי באתר מיקרוסופט שאפשר לעשות את זה בעזרת DISKPART. התחלתי לעבוד לפי ההוראות וכשאני רושם list disk זה מראה לי רק את ה-HDD ולא את הכונן של ה-USB. מה עושים? לא חשוב הצלחתי בדרך אחרת

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by idang,

שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים, שימו לב לכאב ראש הבא: בלפטופ שלי מותקן ווינדוס 7, כשקיבלתי אותו לקח לי טיפה זמן להתרגל למקלדת וה-TOUCHPAD, ולכן כשהמחשב ביצע את הקונפיגורציה הראשונית וביקש ממני להכניס שם משתמש, התחלתי להכניס אותו ובטעות נלחץ לי ה-ENTER ושם המשתמש שנוצר היה "K" (כלומר אות אחת בלבד) לאחר מכן התבקשתי להכניס ססמא ולא הייתה שום דרך לחזור אחורה ולבטל את השם שנוצר. לכן, ברגע שהמחשב התחיל, הלכתי ושיניתי את שם החשבון, וחשבתי שבכך תם העניין מסתבר אבל , ששם התייקיה ממשיך להיקרא "K" ולא שם המשתמש החדש זה לא כל כך הפריע לי, עד שגיליתי שהשם הזה הוא לא רק שם התיקייה, אלא גם המזהה של המחשב ברשת עבור שמות משתמש מה כוונתי? ברגע שניסיתי להיכנס מהמחשב השני שלי (דסקטופ), ל-SHARE בלפטופ , הוא אמר …

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by Rin,

שלום , יש תוכנות שבמקום לראות בעברית , אני רואה ג'יבריש כזה , מישהו יודע לתקן את זה? בנוסף יש תוכנה שאני מנסה לכתוב בעברית אז זה גם ג'בריש כזה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  13. Started by snupi58,

התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RLM,

יש לי גישה בRDP לHTPC שלי מכל המחשבים ברשת. (לכל מיני צרכים ניהוליים) הבעיה שכשאני נכנס עם בRDP, היוזר במחשב המקומי מן הסתם מתנתק. ואז כשחוזרים לסלון צריך שוב לעשות log-on ולהפעיל את המדיה סנטר. השאלה היא האם אפשר לגרום למחשב המקומי לזהות שהיוזר המרוחק התנתק, ולעשות log-on לבד, ולפתוח את הMedia Center, שנסגר לאחר ההתחברות מרחוק? מדובר על Win 7 ultimate. תודה.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. Started by adiri86,

שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by thebestof2005,

עד כה השתמשתי בווינדוס xp pro sp2. לאחרונה הווינדוס פשוט נדפק ואני רוצה להעביר את כל התוכן שיש על ההארד הקיים להארד דיסק אחר. אז חיברתי את ההארד השני (סוג של הארד דיסק גיבוי) בתור המסטר, ואת ההארד עם הווינדוס התקול בתור הסלייב, וכך אני יכול להעביר בין שני ההארד דיסק בלי שום בעיה. רק בעיה אחת צפה. אני לא יכול לגשת ל my documents - הוא רושם לי ארור שאין לי גישה לתיקייה הזאת. זה הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לפרמט את הווינדוס ולהתקין מחדש. יש למישהו רעיונות איך לגשת למידע הזה? יש שם המון תמונות ומסמכים שחבל לי לאבד.... המון תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by Michael4508,

אהלן. עד עכשיו הייתי עם גרסה נסיונית של וינדוס 7 הום פרמיום. כמובן שזה מצב לא אידאלי ושמתי את ידי על גרסה חוקית ומלאה של וינדוס 7, אבל פרו. המחשב שלי מסודר מאוד לצרכיי ואין לי את הזמן או היכולת להתקין את כולו ולסדר אותו מחדש, אז השאלה שלי האם אפשר להתקין את 7 פרו החדש בשיטת "שדרוג מיידי" כך שהוא פשוט יתקין את השינויים הרלוונטיים ולא ישנה לי כלום בוינדוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  21. וכמובן האם גרסא רגילה של xp לא מתאימה למחשב נייד? שאלת תם אבל מה לעשות אני לא יודע את התשובה.

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  22. ב- Windows 7 יש אופציה ליצור תיקיה מיוחדת אשר באופן אוטומטי כל ההגדרות המתקדמות יתכנסו לתוכה. התהליך הוא כזה: 1. צרו תיקיה חדשה (לא משנה איפה). 2. תעתיקו ותדביקו את המחרוזת הבאה בתור השם של התיקיה (השם צריך להיות אך ורק המחרוזת). GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} 3. פתחו את התיקיה וכל ההגדרות יופיעו לכם שם. אגב, זה עובד גם בויסטה, אך בויסטה זה עלול להרוג את האקספלורר, במידה ורוצים לעשות זאת בויסטה, אפשר לפעול לפי ההוראות בקישור הבא (יש שם גם תיקון לקריסת האקספלורר) - http://www.windowsvalley.com/blog/create-a-master-control-panel-shortcut-and-explore-the-all-tasks/

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by ביצה,

אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by DannyGG,

יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Ashand,

שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים