עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להסיר קיצורים מהתפריט שנפתח כאשר לוחצים לחיצה ימנית על קובץ כלשהו (למשל אם יש WinRar על המחשב אז יש שם אפשרויות כמו: "add to archive" או קיצורים של האנטי - וירוס כמו: "scan with avast" וכל מיני כאלה..) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  2. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי,ולפי ההוראות אני צריך להריץ קובץ מסויים תחת DOS mode, שהקבצים בתוך הפלופי. איך אני נכנס לדוס ומפעיל את הקובץ הזה, שאין לו Boot אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מנסה לפתוח לכרטיס מסך שלי ל16 צינורות עיבוד. לפי המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152071.0 הלכתי לפי שלב ראשון, צרבתי את הקובץ שניתן באפשרות 1, בנרו ע'יי ISO. בכל מקרה עשיתי ריסטרט למחשב, ולא עלה לי שום אפשרות כמו שרשום. מכאן הבנתי שיש לי חור בהשכלה ואני לא יודע לעשות בוט מדיסק. איך עושים ?!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ MEMTEST. הורדתי את התוכנה והבנתי שצריך להפעיל אותה ב-BOOT. שיניתי בביוס את ההגדרה של ה-BOOT כך שהוא יפעיל קודם כל מדיסק. צרבתי את קובץ ה-ISO של התוכנה והפעלתי מחדש, אבל הוא עלה כרגיל ולא מהדיסק. איפה טעיתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ז"א שאם התקנתי מערכת הפעלה על מחיצה F הוינדוס יראה לי רק את מחיצה F ולא גם את D. ולא משנה איזה שטויות ואילו וירוסים אני אכניס לF- המערכת במחיצה D וכל הקבצים האחרים שם לא יושפעו. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by GbeTech,

מנשמע. גיגלתי קצת, מצאתי אחלה מדריך: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista אבל לכל אורך המדריך הם מסבירים איך לכווץ את כונן C? 1. האם חובה שאם XP מותקן על C, ויסטה יהיה מותקן על כונן אחר? (לדוגמא, D) כלומר אי אפשר ששניהם יהיו מותקנים על C? 2. למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאין מספיק מקום במחשב, וצריך לכווץ את C לטובת כוננים אחרים? כל הקטע עם הכיווצים הכרחי, או שזה רק אם אין מספיק מקום? 3. יש לי שלושה כוננים... C לוינדוס ומשחקים, סרטים, תוכנות... יש בו הכי הרבה מקום. D למשחקים מותקנים, עם הרבה פחות מקום מ C, ו E לתוכנות עם בקושי 15GB. איך אני הולך להתקין ויסטה בדואל-בוט? זה יותקן על אחד מהכוננים הקיימים, או ייצור חדש? תודה וסליחה על השאלות הארוכות.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by jcdenton1,

סליחה על הבורות :-[

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by jacko_il,

שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by demonshlomo,

יש לי שאלה: איך עושים PRINT SCREEN?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

11. Started by tomiv,

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס בזמן הפעלה, לוחץ על האפשרות R בשביל ריפייר.. בסופו של דבר אני מגיד למסך שכתוב בו: windows XP<TM> recovery console.... לבחור מערכת הפעלה, בחרתי, סיסמת administration כתבתי ואז הגיעה שורת הפקודה: C:/windows> מה אני עושה עכשיו ? כדי שהוא יתקן לי אוטומטית את הקבצים ? הבעיה שלי כעקרון זה שחסר לי קובץ hal.dll ואני לא מצליח בשום פקודה להעתיק אותו לתיקית system32 .. ולכן המחשב לא עולה.. השאלה איך אני מפעיל את תהליך הrepair מכאן ? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by moshem151,

היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי וויסטה אולטימייט 32 ביט. אני מנסה לעשות sharing להרד דיסק/Partition שלם. הוא מבצע sharing ואני נותן Permission Full לכולם. כשאני מנסה להיכנס ממחשבים אחרים - הוא לא נותן להיכנס . שיניתי כבר את כל מה שצריך ב network center. אני מצליח רק לעשות sharing לתיקיות ןאז שה מראה לי אותם בנפרד כאשר אני נכנס אל המחשב. יש אפשרות בוויסטה לעשות sharing לpartiton/הרד דיסק שלם ושכל המחיצות תחתיו יהיו באופן אוטומטי בsharing גם כן? תודה!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by nissim_y,

אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by creek,

אני זוכר שפעם ידעתי אבל שחכתי :\ יש איזה אתר שמראה את כל הסימנים האלו מוכנים או איך לכתוב אותם איפשהו? © ® וכל השאר

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  16. ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

יש לי XP 64X ואני מתחלק עם אח שלי במחשב... למרות זאת... אני פונה יותר לצד הגיימרי שבי... ואח שלי לעבודה משרדית...הוא התקין את הווינדוס וסביר שגם ירצה להישאר איתו... אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות דואל בוט? אבלאני גם רוצה שה64X יהיה המועדף

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by ndv,

הלכתי היום לחבר שלי ונתקלתי באופציה "זיהוי דיבור" בתפריט שפות. וינדוס XP כמובן. איך עושים את זה ? *לא הפעלתי את האפשרות אבל בהגדרות היה אפשרות להכתיב למחשב ועוד כמה אפשרויות נחמדות

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. אני מעדיף לעשות את זה בלי תוכנה! בטוח יש איזה דרך לעשות את זה דרך המערכת הפעלה תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. עבור יוזר אחד בלבד מתוך שלושה ב-XP PRO ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by boss,

עדכון חלונות 10 ולא אהבתי ביצוע שלו אני רוצה לעשות שחזור חלונות 7. צריך לפרמט הכול? או אפשר שחזור?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ביצה,

אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Pandiani,

התוכנה Borlandc לא עובדת בווינדוס 7 על מסך גדול.. כשלוחצים alt+enter הוא אומר שאי אפשר להגדיל ... אבל, כשנכנסים מ-Safe Mode זה כן עובד... יש דרך שיהיה אפשר לעבוד על מסך גדול בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. נתקלתי בתוכנה הזאת שמאפשרת לעשות קיצור עם מקש ימני לאופציות מסויימות. http://www.bartdart.com/downloads/clickzap.zip תהיתי איך אפשר לעשות "נעילה" באופן אחר? תודה, עריכה: כבר מצאתי תשובה. זה על ידי לחיצה על win + l. פשוט לא הבנתי למה זה לא מופיע בתפריט של ווינדווס אז לא ציפיתי שיהיה קיצור. תקנו אותי אם אני טועה. אם אני נועל את המחשב ואדם לא יודע את הסיסמא אז חייבים לעשות ריסטרט. ואם יש לי הגנה של קידוד במחשב אז אני מוגן בעיקרון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.