עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elixvx,

לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  2. או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב, יש ברשותי מערכת הפעלה ויסטה. משום מה המערכת הפעלה לא עולה לי.... (ניסיתי כל דרך אפשרית...) מעוניין לגבות את הקבצים החשובים לי ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. איך אני יכול לראות את הקבצים מ הBOOT? יש תוכנה שמאפשרת לי לגבות קבצים ולהלעתיק אותם לכונן חיצוני (בממשק נוח) אבל דרך הcd כלומר דרך הBOOT? תודה, נמרוד.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by lev-27,

כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מראה לי את כל השם המלא של הקובץ אלא רק איזה 20 תווים וגם שאני לוחץ על הקובץ הוא לא מראה אחרי 20 תווים יש 3 נקודות. מישהו יודע איך אני יכול לראות את כל השם של הקובץ ברגע שאני לוחץ עליו לחיצה אחת כמו בויסטה?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  6. שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -Tal-,

שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by -Sky_Lord-,

שלום, ברשותי מסך LG W2220P חדש ומחשב נייד Studio XPS 13. כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הVGA הכל עובד, כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הHDMI רשום לי על המסך HDMI Power Saving Mode והמסך נכנס לStand By. הכבל עצמו תקין, האם למישהו יש רעיונות לפני שאני מתחיל להתקשר לתמיכות למינהם? אני עם וינדוס 7. חיפושים בגוגל העלו הרבה תוצאות, אך שום דבר שעזר לי...

9. Started by ski_farm,

לי במחשב ישנה מערכת הפעלה XP SP2 הורדתי מערכת הפעלה XP SP3 הפעלתי את אופציה של השידרוג אך באמצע ההתקנה הופיע לי הערה שחסר קובץ מסויים ולכן ההתקנה חייבת להסגר לאחר שניסיתי שוב לשדרג הופיע אותה הערה אז וויתרתי אבל מאז כל פעם שני מעלה את המחשב מחדש מופיע לי בדוס אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה אחד שלי XP והשני XP SETUP באופן דיפולטי המחשב בוחר את המערכת ההפעלה XP SETUP ואז ניתקע (כי חסר קובץ) רק כאשר אני יושב ליד המחשב בזמן העלייה ואני בוחר במערכת ההפעלה XP המחשב עובד כרגיל איך אני מעיף את מערכת ההפעלה XP SETUP כך שבדוס יהיה רק מערכת הפעלה אחת והמחשב יעבוד כרגיל ? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by berner,

חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. Started by eins,

שלום לכולם, יש לי דיסק התקנה של ווינדוס 7 גרסת 64 ביט כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך BOOT , אני נתקל בתופעה מוזרה ואני ינסה להסביר עד כמה שניתן לאחר שהוא טוען את כל הקבצים ומופיע המסך הכחול של ההתקנה, לוקח לפחות 3 דקות עד שמוצג לי האפשרות לבחור באיזה שפה אני מעוניין להתקין לאחר מכן שאני לוחץ על הבא , לקוח כמה דקות טובות ואז מופיע לי אם אני מעוניין שדרג או להתקין באופן אישי בחרתי באופן אישי, פירמטי את כונן C , ההתקנה התחילה עבל בחלק של install windows file זה נתקע על 0 אחוז השארתי את המחשב דולק לפחות 3 שעות, וזה נשאר על 0% חשבתי שזה בעיה בדיסק, אז התקנתי דרך VM וההתקנה הלכה באופן מהיר ורציץ בלי שום בעיות והצלחתי בסופו של דבר ליצור מכונה וירטואלית של WIN 7 בנוסף התקנתי מ…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כונן קשיח בעל חיבור SATA, לוח אם של חברת GIGABYTE GA-P35-DS3L ו- DVD בעל חיבור IDE עד היום עבדתי עם חלונות XP ולא היתה שום בעיה בהתקנה או זיהוי כונן כלשהו. החלטתי לעבור לחלונות 7 שם אני נתקל בבעיה שלא מאפשרת לי להתקדם בהתקנה. לאחר BOOT דרך ה CD ובחירת שפת ההתקנה והמקלדת. כאשר אני לוחץ על INSTALL NOW ומנסה להגיע לשלב בו אני בוחר את הכונן / מחיצה עולה לי הודעה של DRIVER LOAD "a required cd/dvd drive device driver is missin. if you have a driver floppy disk, cd, dvd, or usb flash drive, please insert now ברגע שאני לוחץ OK המחשב מבצע חיפוש נוסף ומקפיץ לי את ההודעה "no device drivers were found" אני נשאר עם חלון ריק בבחירת הכוננים להתקנה ולחיצה על br…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by zebra,

בעיה בRegional and Language Options אין לי אפשרות להוסיף או לשנות את השפות לא בregional ולא ב advanced מופיע לי השפה שאני מעוניין. לאן זה נעלם??למה זה נעלם??? ואיך אפשר לסדר זאת כי זה לא נותן לי גם עם דיסק של המערכת הפעלה לשנות משהו אין לי את האופציה בכלל. למישהו יש מושג זה דחוף תודה מראש דרך אגב מדובר במערכת הפעלה win xp pro

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  18. היה Update, לא יודע בדיוק איזה (לא אני ישבתי על המחשב). אחרי ריסטרט המחשב עולה כרגיל, יש את הלוגו Starting Windows... ואז פוף! במקום הWelcome Screen שבו מופיע המשתמש יש מסך שחור וסמן של עכבר (שאני יכול להזיז). מעבר לזה הוא לא זז. ניסיתי הכל; להעלות את הTask Manager, להכנס בSafe Mode ובכל שאר המודים שיש בF8. לא עוזר, המסך השחור עודנו. עשיתי System Restore ללפני הUpdate (שבאופן מוזר לא מופיע בSystem Restore, אז עשיתי לזה שהיה לפניו). גם לא עזר. מה אפשר לעשות? וממה זה נובע לעזאזל? האפשרות האחרונה שאני חושב שנשארה היא לעשות התקנה מחדש... תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה. .

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by eggr,

היי, קניתי מחשב חדש לאחרונה והתקנתי ווינדוס 7. (גרסא X86 אם זה חשוב). לעתים תכופות מופיע לי מסך כחול עם הודעה של dumping physical memory אז זה כאילו סופר מ1 עד 100 ועושה רסטארט למחשב... זה הכי מציק שיש! מישהו יודע משהו על פתרון לשטות הזו??? אגב אם זה עוזר המפרט של המחשב שלי: i5 QUAD 750 2.66 8 MB p55 gd65 MSI לוח אם כרטיס מסך : GEFORCE 210 POV 518MB זכרון GOLD OCZ 2GB DDR3 1066MHZ תודה מראש על העזרה......

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jackhammer,

אני מנסה להוריד קובץ מסוים (לפי הטראבל שוט שעשית זה לא משנה איזה סיומת הקובץ) והוא מסיים את ההורדה לפני שכל המידע ירד למחשב כלומר עם הקובץ בגודל 20 מגה לפעמים הוא נעצר על 7מגה לפעמים על 12 מגה כל פעם משהו אחר אבל מה שמוזר זה שהוא לא נעצר בגלל איזה שגיאה זה מראה כאילו הוא סיים להוריד ואז שאני מנסה להריץ את מה שהוא הוריד הוא נותן שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ דיי ברור כי הקובץ לא שלם אני עובד על ויסטה אולטימייט 64 ביט עם אקספלורר 8 ניסיתי גם עם דפדפן פיירפורקס כי חשבתי שהוא פשוט קורס או מקבל TIME OUT מהשרת אז חשבתי להשתמש במנהל ההורדות המובנה שלו ופשוט להמשיך מהנקודה שהוא קרס בה אבל הוא לא קורס הוא פשוט מסיים את הקובץ ניסיתי גם לכבות את האלחוטי של הראוטר אצלי בבית חשב…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by moshel7,

שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by sirexrv,

שלום לכולם. קניתי לא מזמן מחשב חדש, ורציתי להעביר את כל המידע שיש לי למחשב החדש (מHD הישן לחדש). בHD הישן היה XP ובחדש WIN7. רציתי לדעת: האם צריך לעשות משהו? או פשוט להתקין את החומרה, ולהעביר לHD החדש?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by MarkoH,

חבר'ה, באיזה מערכות קבצים משתמש הויסטה חוץ מHTFS?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים