עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם! אני רוצה להתקין win8 על הנטבוק שלי ולצורך העניין אני מכין התקנה על דיסק חיצוני של 250GB. משום מה הכלי הנ"ל לא מזהה את הדיסק כשאני רוצה לייצא את ההתקנה. יש למישהו מושג למה? הדיסק מפורמט ועובד תקין. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחרונה קניתי מחשב חדש...חומרה חדשה, הכל חדש פרט ל-HD שהשארתי עם המערכת הפעלה והכל כמו שהיה במחשב הקודם. חיברתי את ה-HD הישנים("ישנים" הם בעצמם חדשים...בני 2-3 חודשים...המחשב החדש בן שבוע) למחשב החדש והווינדוס הגיע עד למסך הטעינה שלו ואז אני מקבל מסך כחול עם הקוד הבא: 0x0000007B(0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) למישהו יש מושג אך לפתור את זה? ניסיתי fixboot וניסיתי fixmbr. ניסיתי Safe Mode וניסיתי VGA Mode... לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tzviran,

איך אפשר ליצור דיסקט אתחול- startup בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by jackok111,

גודל הספרייה windows הוא כ- 14GB (!!). כמו כן כל הזמן הגודל הולך ועולה... א. האם אפשר לצמצם את הגודל הזה ? ב. האם הורדות העדכונים נשמרים במחשב, אם כן איפה והאם אפשר למחוק אותם. אציין שיש לי vista ultimate. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר. היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder. עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל. איפה אני מוצא אותם? פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by OFIR N.O.S,

שלום.. יש לי בעיה במחשב ..פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט הוא מתקין קבצים בשביל לעלות לווינדוס (win xp) אחרי שהוא מסיים להתקין מופיע לי מסך כחול ..עשיתי ריסט ונכנסתי לHD ..הוא מתחיל להתקין ואז שוב פעם באמצע הוא עושה לי מסך כחול .. ניסיתי את זה על מחשב אחר עם אותו HD ודיסק התקנה וזה עבד .. במסך הכחול כתוב : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damge to your computer IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז כתוב שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה לעשות ריסט,אם המסך מופיע שוב פעם לעקוב אחרי הפעולות הבאות : לבדוק אם החומרה החדשה מותקנת כראוי או ה software, אם זאת התקנה חדשה לשאול את ה hardware softwre manufacturer for any windows updates you might ne…

9. חברים, קניתי לפטופ חדש עם windows 8 pro 64 bit מה אני אגיד לכם? בתור משתמש ותיק במחשבים נייחים וניידים (מעל 15 שנה) מערכת ההפעלה הזו פשוט עולה לי על העצבים, אני דווקא בן אדם שאוהב שינויים אבל במקרה הנ"ל אני מעדיף את windows 7 פי כמה מאשר את windows 8 הממשק החדש של windows 8 נראה אחלה, מרענן ואינטואטיבי לטבלטים ולמחשבים מבוססי מסך מגע אבל בלפטופ או במחשב שולחני רגילים (ללא מסך מגע) זה פשוט קטסטרופלי לדעתי לוקח המון זמן למצוא דברים, ההתנהלות והמעבר בין חלונות לא נוחה בכלל האם זה רק אני חושב ככה או שיש משתמשי windows 8 אחרים שחושבים כמוני? או אולי זה רק ענין של הרגל ועם הזמן אני ארגיש בנח עם windows 8? האם ניתן איכשהו לעבור מחלונות 8 (חוקית ועם רשיון כמובן) לעבור לח…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. איך אני יכול למחוק אץ כל הנתונים כלל שמות התיקיות ש/באוטלוק 2003 כך שכשאני מפעיל אותה מחדש כאילו שהיא מופעלת בפעם הראשונה (ללא נתונים כלשהם) ? אני שואל שאלה זו בנוסף וללא קשר לשאלה אחרת ששאלתי בפורום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by maxwell10,

עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה למה אני לא מצליח להפעיל את השירות הנ"ל אני צריך להפעיל אותו כדי להשתמש בקבוצה הביתית ב windows 7 ואני לא מצליח מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by atila3,

\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys \Windows\system32\DRIVERS\q12300.sys status: 0xc00000e9 info: Windows failed to load because a critical system driver is missing כאשר אני מתקין את הווינדוס הוא רושם לי את אחת הבעיות הנ"ל כל פעם משהו אחר . התקנתי ווינדוס עשרות פעמים ופעם ראשונה שאני נתקל בבבעיה כזאת אודה לכם אם תנחו אותי מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aski,

אולי זה נשמע שאלה מטומטמת אבל אני חייב לדעת. יש לי win xp איפה יוצרים דיסקט הפעלה ??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by biggie,

מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הסרתי את ההתקנה של SP3 ,המחשב התחיל להגיב באיטיות אז איתחלתי את המחשב ועלה לי מסך שחור שאחריו המחשב לא עולה וכתוב בו בקיצור שווינדוס לא יכלה להתחיל בגלל שהקובץ הבא חסר או שגוי System32\drivers\pci.sys ורשום גם שאני יכול להעזר בקונסולת השחזור (revovery) של וינדוס מהדיסק אתחול,שאני יודע איך להגיע לשם אבל אין לי מושג איך להשתמש בזה כדי לשחזר את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by PCguy,

אני משתמש בxp pro ולפני שבוע פשוט נעלם לי מנהל המשימות בתפריט של קליק ימני. מישהו יודע איך להחזיר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים