עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bilbo,

הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by amit22,

HOW THE FAST

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בשבועיים האחרונים לא מצליח לראות וידאו באתרים כמו אלו שציינתי בכותרת. קבצי וידאו שיש לי במחשב על כל הסוגים פועלים בסדר גמור כך שזה לא בעייה של עדכון מקודדים. גם הדרייברים של כרטיס המסך שלי עדכנים. הבעייה הזו משגעת ואני לא מוצא לכך פתרון למרות שראיתי בהרבה פורומים את הבעייה (כמו שציינתי בשבועיים האחרונים) אבל לא מצאתי פתרון רציני תודה על העצות למי שיש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התקנתי WIN XP כגרסת שדרוג ל-WIN 98. לאחר ההתקנה אני לא מצליח להתחבר לרשת, וזאת מכיוון שהמודם שלי מופיע עם X אדום (לאחר ההתקנה שלו). אני זוכר שלפני כמה חודשים הסבירו לי שכאשר מתקינים את WINDOWS כגרסת עדכון, לא כל השרותים (SERVICES) מופעלים אוטומטית - ויש להפעילם ידנית בפעם הראשונה. בפעם הקודמת לאחר הפעלה של כמה שרותים נפתרה הבעיה - רק שעכשיו אני כבר לא זוכר איזה שירותים אלו היו. מישהו יכול להגיד לי מהם השרותים הדרושים להפעלה של האינטרנט ? בתודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה. עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט? איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חברים, קניתי לפטופ חדש עם windows 8 pro 64 bit מה אני אגיד לכם? בתור משתמש ותיק במחשבים נייחים וניידים (מעל 15 שנה) מערכת ההפעלה הזו פשוט עולה לי על העצבים, אני דווקא בן אדם שאוהב שינויים אבל במקרה הנ"ל אני מעדיף את windows 7 פי כמה מאשר את windows 8 הממשק החדש של windows 8 נראה אחלה, מרענן ואינטואטיבי לטבלטים ולמחשבים מבוססי מסך מגע אבל בלפטופ או במחשב שולחני רגילים (ללא מסך מגע) זה פשוט קטסטרופלי לדעתי לוקח המון זמן למצוא דברים, ההתנהלות והמעבר בין חלונות לא נוחה בכלל האם זה רק אני חושב ככה או שיש משתמשי windows 8 אחרים שחושבים כמוני? או אולי זה רק ענין של הרגל ועם הזמן אני ארגיש בנח עם windows 8? האם ניתן איכשהו לעבור מחלונות 8 (חוקית ועם רשיון כמובן) לעבור לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by CaRTeR,

שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ran28,

http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ShayKing,

התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oshoman,

windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Posford,

מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by liav12,

אהלן, אני חושב שזה הפורום הכי מתאים, סתם רציתי לדעת איפה אפשר למצוא איזה שומר מסך חמוד תלת מימדי.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Thunder Child,

אהלן לא מבין איך ולמה אבל מנהל המשמיות נעלם! כאשר לוחצים ctrl-alt-del אין את האפליקציה הרגילה עם ה processים שרצים או הגרפים עם מידע על cpu usage וכו, יש רק את ה TASK LIST וזהו! התקנתי את MSTASK.INF מחדש אבל זה לא עזר, יש למישהו רעיונות? מדובר ב XP HOME תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jackofalltrades,

התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הי,אני רוצה לקנות דיסק קשיח של טרה בית ולהתקין עליו ווינדוס 7 ורציתי לשאול אם בהתקנת הווינדוס 7 אני אשאיר 300 ג'יגה ולא אגע בהם אוכל להתקין עליהם וינדוס אקספי? ואם כן יהיה לי גישה לקבצים של הווינדוס אקספי דרך הוינדוס 7? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ShaySolomon,

שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Anonymous1,

ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. זה חסום ואי אפשר לבחור

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.