עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לפני יומיים זה קרה : כשהתקנתי את כל הDRIVERS שהייתי צריך למחשב הופיע לי אחרי שעשיתי RESTART ומערכת ההפעלה נטענת אז כשיש את המסך השחור הזה שמריץ קווים למטה איפה שיש את הלוגו של ה WINDOWS אז כשהמסך בא להיטען הוא עולה ממש איטי ככה שבצורה כזאת הוא טוען לאט לאט את המסך עצמו בקרטוע גדול יש קובץ שאחרי על BOOT SCREEN שאני יוכל לסדר את הבעיה שבמקום שהוא יטען בקרטוע הוא יטען חלק תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Delux,

אחרי מה שעברתי אני חייב אחד כי ההתקנה של XP עובדת רק בוינדוס

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tomerra01,

שלום לכולם אני ינסה לעשות את האשכול הכי מובן שאני יכול: קניתי מחשב מאייבי, מחשב קטן המחשב לצורך גלישה באינטרנט, על המחשב מופעלת מערכת הפעלה טלפונית בשם Windwos CE, הבעיה הגדולה במערכת היא שהיא לא תומכת בעברית, כלומר שנכנסים לגוגל ויש כתב בעברית רואים קיבועים, בנוסף אני לא חושב שיש למחשב BOOT וגם הוא לא פותח קבצי EXE. עכשיו מה אני יכול לעשות ? האם להתקין מערכת הפעלה אחרת ? ואם כן איך ? אין EXE ואין BOOT. יש עברית ? **כל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה יתוגמל כראוי!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אנדי,

היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Infection,

שלום צרבתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לדיסק עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מגדיר שהכונן דיסקים יעלה ראשון ואיך להתקין את מערכת ההפעלה 7 ולפרמט את הדיסק הקשיח שבו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולכם! יש לי אליכם ואם תוכלו לעזור לי ,אני אשמח מאוד ואם זה לא יקרה אצטרך להמשיך בחיפושיי אחר התשובה על שאלה! :hanged: בקיצור ניגש לעניין עצמו! השאלה היא : למה טוב קובץ smartdrive.exe? ??? עווד שאלה : האם יש קובץ שיכול לזרז את התקנת מערכות הפעלה כמו Windows NT או Win XP??? ??? תודה רבה מראש על תשובתכם!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by leibeyal,

אהלן, לחבר שלי יש בעיה להכנס ל GMAIL " There is a problem with this website's security certificate " מחיפוש קטן ב GMAIL עולה שהבעיה היא בשעון של הווינדוס ובין היתר צריך ש "Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes" יהיה מסומן. הבעיה היא שהאופציה הזאת לא קיימת אצלו בכלל. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amit22,

HOW THE FAST

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.

14. האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by onadiv,

hi guys , i need help .i bought new pc and installed vista 64 bit i did format today and after few hours, after i installed all the drivers and programs i saw that i cant write in hebrew. i could write in hebrew before the format i think i forgot to put "V" in the option of hebrew or something like this in the install. there is a fix for that or i should format again and install all the stuff again? i just cant write in hebrew.. thats all the problem thank you guys.. waiting for solutions

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by x-factor,

אהלן חברה יש לי בעיה רצינית כל פעם שאני מדליק את המחשב ומעלה את הוינדוס צצה לי ההודעה הזאת: windows could not start because the following files are missing or corrupt \windows\systen32\config\system עכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין את וינדוuס מחדש הוא מופיע לי מסך כחול,אם אני מנסה לעשות repair גם מסך כחול או לא עושה כלום. מה הבעיה מה אפשר לתקן.ממש דחוף תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2) ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק) מה זה החארטה הזה באמאשלי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

איך אני מוחק ומה בעצם התוכנה הזו? אני רוצה שלא יעלה לי עם הווינדוס (7) .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by polip,

ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש. איך אני עושה את זה. אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Aviram,

רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שבת שלום כולם! יש לי לפטופ שרצה עליו ויסטה, עד היום לא ממש התעסקתי איתו, רק השתמשתי בו לסרטים מוזיקה וגלישה היום שהתעמקתי קצת גיליתי שהנפח של כונן C הוא 30 ג'יגה !!!, עברתי תיקיה תיקיה ובחישוב כולל יצא שרק 11 ג'יגה נתפסים איפה נעלמו עוד 20 גי'גה!? הדבר היחידי שיש לי על C זה 6 ג'יגה של תמונות והמערכת הפעלה, אין לי שום תוכנות כגון אי מיול וכ'ו על המחשב הותקן רק AVG פיירפוקס וזהו! וכל התוכנות שהגיעו איתו הוסרו. תודה על העזרה, לירן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים