Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי WIN XP כגרסת שדרוג ל-WIN 98. לאחר ההתקנה אני לא מצליח להתחבר לרשת, וזאת מכיוון שהמודם שלי מופיע עם X אדום (לאחר ההתקנה שלו). אני זוכר שלפני כמה חודשים הסבירו לי שכאשר מתקינים את WINDOWS כגרסת עדכון, לא כל השרותים (SERVICES) מופעלים אוטומטית - ויש להפעילם ידנית בפעם הראשונה. בפעם הקודמת לאחר הפעלה של כמה שרותים נפתרה הבעיה - רק שעכשיו אני כבר לא זוכר איזה שירותים אלו היו. מישהו יכול להגיד לי מהם השרותים הדרושים להפעלה של האינטרנט ? בתודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל ממש איטי ... אני לוחץ לפתוח כרום, לוקח 10 שניות, שלא לדבר על וורד או אקסל בקיצור, אי אפשר לעבוד איתו במצב הזה יש לי: HD SSD 500G RAM 16G מעבד i7 1. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור ? 2. אני יכול לחזור לווינדוס 10 ? איך ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בxp pro ולפני שבוע פשוט נעלם לי מנהל המשימות בתפריט של קליק ימני. מישהו יודע איך להחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! התקנתי win7 על המחשב נייד של אמא שלי LENOVO C100, PENTIUM M 1.73, INTEL 915 וכו' כעת הוא לא מצליח להפעיל WINDOWS AERO בגלל שאין דרייבר WDDM.. מחיפוש באתר אינטל נמצא המאמר המייאש הבא: http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-023606.htm#5 האם יש לי עוד סיכוי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-