Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חבר'ה רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98 מחכה לתשובתכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יעלה לי את שולחן העבודה ולא את האריחים.. הבנתי שזאת אפשרות חדשה ב8.1 ורציתי לדעת איך אני עושה את זה.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי מחשב חדש שעובר ת'3 ג'יגה זיכרון אני בדילמה איזה חלונות להתקין windows 7 ultimate 64bit vs. windows xp 64bit ועוד שאלה אם אני מתקין את 7 אמורה להיות לי בעיה עם התוכנות של xp כמו ה-cubase ועוד תוכנות סאונד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב. כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר לי Incorrect password or unknown user name// ונותן לי שתי אפשרויות Connect as: password עכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי... איך אני מסדר את זה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים, קניתי לפטופ חדש עם windows 8 pro 64 bit מה אני אגיד לכם? בתור משתמש ותיק במחשבים נייחים וניידים (מעל 15 שנה) מערכת ההפעלה הזו פשוט עולה לי על העצבים, אני דווקא בן אדם שאוהב שינויים אבל במקרה הנ"ל אני מעדיף את windows 7 פי כמה מאשר את windows 8 הממשק החדש של windows 8 נראה אחלה, מרענן ואינטואטיבי לטבלטים ולמחשבים מבוססי מסך מגע אבל בלפטופ או במחשב שולחני רגילים (ללא מסך מגע) זה פשוט קטסטרופלי לדעתי לוקח המון זמן למצוא דברים, ההתנהלות והמעבר בין חלונות לא נוחה בכלל האם זה רק אני חושב ככה או שיש משתמשי windows 8 אחרים שחושבים כמוני? או אולי זה רק ענין של הרגל ועם הזמן אני ארגיש בנח עם windows 8? האם ניתן איכשהו לעבור מחלונות 8 (חוקית ועם רשיון כמובן) לעבור לח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hello, I have a little problume as you can see I can only write in english. I installed WIN 98 Sec Edtion befor the I had WIN XP but my computer isn't strong for that system, i I did a format on my computer and a friend of mine gave me a CD of WIN 98 Sec Edtion, anyway I installed everything and suddenlly i see that it's not Hebrew enabale' how can i install hebrew on my computer, plz help me ! thank you, all Some Thing... P.S I can read hebrew on a web page. so you guys can write in hebrew, thanks!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-