עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב שלי בנוי משתי מחיצות (:C מערכת - 40 והשאר במחיצה של כל שאר המקום בהארדיסק .) HD של WD 500GB מסוג SATA פירמטתי את המחיצה של המערכת והתקנתי עלייה XP SP2 בדיוק(!) כמו שהיה לי קודם. כעת כמעט חצי מהתוכן בכונן לא פעיל, כל לחיצה עליו מעלה הודעת שגיאה של Access is Denied או שהקובץ בשימוש. והחלק הכי גרוע זה שלא ניתן למחוק בכדי להוריד מחדש! בבקשה עיזרו לי אני כבר אובד עצות ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב, לעשות Scandisk , לעשות Defragment והבעייה נותרה כמו שהיא... :-X

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by OuTsIDe,

עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Episode-666,

מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. איזו מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש? אז כבר הזמתי מחשב חדש עם אינטל שתי ליבות E8400 ו 4GB זיכרון DDR2-800 וכרטיס מסךRADEON 4850 אז תהיתי איזו מערכת הפעלה תוציא את המקסימום מן המחשב החדש וגם שהתוכנות שאני בדרך כלל משתמש בהן ירוצו כמובן- 32 או 64, XP או ?VISTA והאם ה XP PRO 32 שכבר יש לי לא תבזבז את המשאבים של המחשב החדש?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. Started by לין,

יש לשכן שלי מחשב וכל מה שאני מתקינה למחשב אחרי הפעלה מחדש נמחק אפילו אפילו אם אני עושה msconfig כל מה שהגדרתי אחרי הפעלה מחדש כאלו לא עשיתי כלום למשהו יש רעיון אייך לסדר את הבעיה הזאת ללא פרמוט זה חשוב תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by segevgabay,

שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by shimi g,

המחשב שלי כל הזמן נכבה ומפעיל ומחדש לפני שהמחשב נכבה מופיע הודעה "נדרשת הפעלה מחדש כדי לסיים את העדכונים הבאים " ואחרי שאני מפעיל מחדש לא עובר יום ושוב פעם זה קורה יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ? מצרף צילומסך

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by prigat_a,

מאיפה אפשר להשיג רק את הדיסק התקנה בעברית? יש לי קוד חוקי שמתאים לגרסא הזאת ואני צריך בעברית. יש מאיפה להוריד בצורה חוקית כמובן? אני יודע שזה פורום ולא צ'ט אבל זה באמת דחוף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by sprinter,

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

16. סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  17. הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asili,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PRO איך אני בודק האם יש או ACTIVATION או לא ? (בהתקנה הוא הציע לי לעשות REGISTER )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. מישו יודע איך אני מעיף אותו כי התקנתי 7.5 ועכשיו יש 2 .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by yoyo04,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה XP HOME שחקתי במשחק מסויים ולאחר מכן המחשב נתקע כיבתי והפעלתי מחדש אבל מערכת לא עולה וגם פעם אחת שהיא עלתה לכך לזה 10 דקות ןהיא מייד קרסה גם במצב בטוח זה אותו דבר נסתי להחזיר את ההגרות למצב האחרון שבו המערכת עבדה טוב אבל גם זה לא עזר דחוף מישהוא יודע מה לעשות עוד דבר יש לי את הדיסקים לשיחזור מערכת אבל הוא מבקש סיסמת ADMENISTRATOR ואני לא הכנסתי שום סיסמה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.

24. Started by blue_wolf,

שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by nim901,

אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות? ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה) תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור. גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.