Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
על המחשב שלי יש XP ובדיסק נפרד התקנתי WIN7, זה עבד בהתחלה ואז... נתקלתי בבעיה של WINLOAD.EXE שאני בטוח שמוכרת לאנשים, הבעיה ששום תיקון שאני מנסה לא מצליח, ניסיתי לפרמט את הדיסק עליו התקנתי WIN7 ולמחוק את BOOT ו BOOTSECT מה XP, ולנסות התקנה מחדש, לא עוזר... ההתקנה עושה ריסט לפני העליה הסופית ואז יש הודעה שהקובץ חסר או פגום...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש אפשרות לאפליקציה כלשהי בוינדוס שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הויסטה יכלתי להשתמש בדיסק של אולטימט בשביל להתקין כל גירסה אחרת, האם זה גם במקרה בוינדוס 7 או שהפעם כל דיסק שונה?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:54:07 טוב, לאחר ניסיון התקנה הבנתי שזה לא אותו דבר, באסה, עכשיו צריך לגלות רק איזה גירסה נתנו לי ולהשיג דיסק
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב ה WINDOWS לא צורך יותר מ 25% זכרון ראם שזה כ 1 גיגה אבל ככל שעובר הזמן (שעות-ימים) הוינדוס תופס נפח של 3 גיגה לפחות ובמנהל המשימות אין שום דבר מיוחד שתופס זכרון (שום דבר לא פועל ברקע וזה מגיע למצב שהמערכת לא זזה ) נ.ב אין לי וירוס על המחשב והוינדוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש הבדלים בביצועים של המחשב (מיני נייד לצורך העניין) אם מותקנת עליו מערכת WIN 7 ultimate או starter?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב לשימושים משרדיים. המחשב יהיה עם זכרון DDR2 2048MB 800MhmHZ. איזה שיקולים צריכים להביא בחשבון בנוגע למערכת ההפעלה: Windows 7 ברמת 32Bit או 64Bit? תודה על התשובות
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7.. וכשאני לא נוגע בו משהו כמו שעה.. הוא נכנס למצב sleep כזה. המסך שחור. כשאני לוחץ על להפעיל את המחשב הוא ישר מגיב. ונותן לי ללחוץ על ריבוע קטן באמצע (המשתמש שלי) אבל העכבר והמקלדת פתאום לא מגיבים.. וזה קורה מלא פעמים. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אז ככה, אני עם מחשב חדש, 5850 ו AMD 945 . אני רץ עם מערכת הפעלה XP. קיבלתי מפה כל מפה תגובות שזה טיפשי להשאר עם XP על בסיס 5850. אפילו מישהו אמר פה - "זה כמו לנסוע על פרארי עם מנוע של מאזדה" עכשיו אם אני רוצה לשדרג ל WIN7, הבנתי שיש כמה גרסאות, איזה מהן הכי מומלצת? והאם אני יכול לשדרג ל WIN7 בלי למחוק את כל הקבצים הנוכחים שיש לי על המחשב? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, מתי שנגיד לא זוכרים את הסיסמה של שם המשתמש בWindows, אפשר להיכנס לsafe mode ואז דרך administrator לשנות את הסיסמה. איך אני מבטל את האפשרות להיכנס דרך הsafe mode לadministrator ? אני רוצה שרק דרך הסיסמה יהיה אפשרי להיכנס למחשב שלי ולא בדרכים אחרות כמו הSAFE MDOE.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
Windows 7 Xtreme Edition Windows 7 סטאטר x86 7 * Windows Home Basic x86 * Windows 7 הבית Premiumx86 * Windows 7 Professional x86 * Windows 7 Enterprisex86 * Windows 7 Ultimate x86 7 * Windows Home Basic x64 7 * Windows Home Premium x64 * Windows 7 Professional x64-Edition * Windows 7 Enterprise x64 * Windows 7 Ultimate x64 שאיזה מכל הוינדוסים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הבטא של ווינדוס 7 והוא לא מזהה לי התקן אודיו. כרטיס האודיו שלי מובנה בלוח אם ולכן אני צריך להתקין את הדרייבר ללוח אם, ניסיתי מהדיסק אך ללא הצלחה, ההתקנה טוענת שמערכת ההפעלה אינה תומכת. אשמח אם תעזרו לי למצוא דרייבר ללוח האם שלי שיפעל בווינדוס 7... לוח האם: ASUS P5SD2-X תודה רבה לכולם, דור.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי תוכלו בבקשה להתייחס לבעייה שלי? הדלקתי את המחשב והופיע מסך שחור עם ההודעה : Windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair לחצתי על ctrl+s בזמן שהמחשב עולה הכותרת של המסך שעלה הייתה: SIS RAID BIOS Setting Utility אחד המשפטים שהופיע על המסך היה : [R] Enter Raid Setup Utility ואז לחצתי על r כשהדיסק של windows בפנים וקיבלתי הודעה של: Not unough disk can be created RAID בדקתי את ה-BIOS ןראיתי שהוא לא מזהה את כונן הדיסקים. מה אתם ממליצים לעשות?? האם זו בעייה בכונן דיסקים? תודה, א…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לאחר הורדת עדכון KB979202 (קשור ל-silverlight) המחשב נכבה וכל הניסיונות לבדיקה עצמית של ה-recovery tool של windows 7 הובילו לבעייה ב-system integrity. מס' ניסיונות להשתמש בנק' שחזור וב-image גם לא עבדו. כרגע המחשב בתיקון ושם אומרים לי שצריך להחליף לוח אם ודיסקשיח, אבל לי זה נראה מוזר כי windows מצליח להעלות את תוכנת ה-recovery. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-