Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
במחשב שלי כל פעם שאני מנסה להיכנס לווינדווס כתוב לי "לא ניתן להיכנס למערכת כעת מכיוון שהתחום user אינו זמין... אין לי מושג מה לעשות... אני מצליח להיכנס רק במצב בטוח וזה חרא... בבקשה תעזרו לי מהר
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בXP הוא מוגדר והוא עובד טוב מאוד (לאחר ניסיונות רבים) אבל בויסטה הוא לא עובד ואני לא יודע מה צריך לעשות... ניסיתי בלוח בקרה וזה לא הצליח. בXP התקנתי תוכנה בשם SoundMax שאני חושב שמגיעה עם הלוח אם שלי (M2N-E) ושם כנראה כששיחקתי בהגדרות זה הסתדר. בויסטה הדיסק של הלוח אם לא פועל כי כנראה זה לא תומך. מה אני עושה? |:
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נשרף המחשב והחלפתי למחשב אחר. ה-User שבו השתמשתי היה מוגן בסיסמא. חיברתי את הכונן למחשב אחר כדי להעתיק את הקבצים שלי, אך מופיעה לי הודעה "Acces is denied". מה ניתן לעשות כדי לגשת לקבצים ול-User הנעול?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי SSD חדש שהתקנתי בלפטופ. התקנתי וינדוס 10 דרך דיסקאוןקי שיצרתי דרך התוכנה של מייקרוסופט באתר. התקנתי את הוינדוס באופן אוטומטי עם הרישיון שיש בתוך המחשב שהיה שייך לוינדוס 8 שהגיע עם המחשב במקור (לא הייתי צריך להזין קוד). בגלל שהוינדוס 8 כנראה היה בגירסאת הHOME אז זה אותו דבר עם הוינדוס 10. אז רציתי לדעת בבקשה מה ההבדלים העיקריים בין גירסאת הHOME לגירסאת הPRO בוינדוס 10. ואיך והאם ניתן לשדרג? וכמה זה יעלה? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא שיחק לי במחשב (כי שכחתי לנעול אותו) ושינו לי את כל ההגדרות של התצוגה בווינדווז אתם יודעים התפריט של הProperties בשולחן עבודה... אז חשבתי ששינו לי רקעים וצבעים וכאלה אבל מסתבר- ששינו לי גם את הגדלים של החלונות ושל האייקונים והכל ואני לא מצליח להחזיר את זה להראות נורמאלי... אז אני צריך את כל הפרמטרים של הגדלים שיש בתפריט desktop>properties>appreance>advanced ניסיתי להגדיל וזה היה יותר מידי ובכלל אין פרופורציה בין הדברים במחשב ויש אייקונים מפוקסלים...
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש למחשב וחברתי אותו כSLAVE והתקנתי עליו WIN XP עכשיו אני רוצה להעיף את הדיסק קשיח הישן ה MASTER שאלתי היא איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהדיסק החדש שאותו אני אחבר כ MASTER כי כל קבצי הBOOT נמצאים בקשיח הישן..
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כאשר ה BOOT יכולל אפשרות ל format מלא של מחיצה נבחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מאז ומתמיד עשה בעיות של ריסטים ומסכים כחולים. לפעמים זה היה בתדירות יותר קיצונית לפעמים לא. הוא עבר 2 בדיקות במעבדה של החברה ממנה קניתי את המחשב והם אמרו שאין שום בעיה עם החומרה והמחשב עובד טוב. ממה שהבנתי, יכול להיות שהריסטים והמסכים הכחולים נובעים מווינדוס לא טוב. היום הבאתי ווינדוס אחר שעובד טוב והוא גם שונה מהווינדוס הנוכחי שיש לי. יש לציין שגם הווינדוס הנוכחי וגם הווינדוס החדש שהבאתי הם XP רק שאחד בעברית אחד באנגלית ואני חושב שיש ביניהם עוד כמה שינויים. שאלתי היא כזאת: כדי להתקין את הווינדוס החדש - יש צורך בפירמוט? או שמספיק לעשות שידרוג לווינדוס הנוכחי? כאילו זה יהיה אפקטיבי ויסדר לי את הבעיה גם אם אני אעשה שידרוג לווינדוס או שיש צורך בפירמוט ש…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על אתחול (restart) אז כמה תוכנות מתכבות אבל המחשב לא עושה לי אתחול. הבעיה התחילה היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, את המערכת שלי תוכלו לראות בצד.. אז ככה ההתלבטות שלי: אני רוצה וויסטה כי היתרונות: -אני אוהב את כל הגאג'טים שלה -העיצוב החדש (למרות שיש לי סקין.. אבל זה לא אותו דבר..) -אני רוצה DX10 (למרות שאין הרבה משחקים שתומכים.. בכל זאת אני רוצה שיהיה לי למשחקים שיצאו..) חיסרונות: -היא יותר כבדה -צריך לפרמט את המחשב אני רוצה להישאר עם XP כי: היתרונות: -יותר קלה -יותר מהירה -לא צריך לפרמט את המחשב חיסרונות: -אין DX10 -נמאס מהסקין המעפן שלי.. רוצה משהו חדש.. *אני מדבר מלעבור מ-XP 32 bit לוויסטה 32bit. *אני גיימר אז מה אתם אומרים להישאר או לעבור? מבחינת פרמוט זה לא פשוט כי אין לי גיבוי להרבה מאוד דברים ואם אני מפרמט ועובר לוויסטה אז זה אחרי שאני מסיים את המשחק…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
fisrt of all- i had no way to search for realtive issues here, beacuse i cant write hebrew.... HI evreybody, yesterday Ive installed a new windows xp but somehow there is no Hebrew even in the language options in the control panel Hebrew doesnt exisit i think that the only way to fix it is by installing some hebrew plug-in or something like that thank you all i hope youll manage to help me
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם חייב עזרה דחוף יש 2 קבצים שאני לא מצליח למחוק בשום דרך- ניסיתי כל מיני תוכנות וגם דרך DOS וSAFE MODE לא נמחק יש למישהוא מושג איך מוחקים??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ntldr missing אני מנסה להתקין VISTA וגם חלונות 7 וזה מתקין והכל עובד עד שאני עושה restart ואז הוא רושם ntldr missing לי זה מוזר כי עם XP אין בעיה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restart בלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כלל השאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחר חייב תשובה דחוף המון תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לחברי היקר פרצו למחשב ומחקו מספר דברים, כמו גם ספריות וקבצים חשובים של הווינדוס (XP). לפני שהוא מפרמט ומתחיל מחדש, רציתי לשאול אם קיים לוג שאולי רשם את האייפיי של הפורץ? (או בכלל אייפיי שהיו בפורטים כלשהם בעת קריסת המחשב, כי יש לי כבר אייפיי חשוד אחד)? אם כן, איפה הלוג נמצא ואיך אפשר לשמור אותו דרך הדוס, או דרך הקונסול תיקון של ההתקנה של הווינדוס? d
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-