Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האם בכלל צריך להסיר אותו? יש לי : +סרקתי בתוכנות נגד "מרגלים"+וירוסים ולא נמצא כלום. (WINXP+SP1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק תמיד היא מופיעה שוב בהפעלה החדשה..
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אני על WIN 7. חיברתי למחשב התקן USB חדש ומערת ההפעלה לא מצאה את הדרייבר המתאים בשבילו. היא הציעה לחפש באינטרנט דרייבר מתאים ואני כמו טיפש הסכמתי (במקום לשלוח אותה לדיסק של היצרן). windows חיפשה ומצאה דרייבר שלטענתה הוא מתאים והתקינה אותו. מאז ההתקן לא עובד. כשאני מנתק ומחבר אותו מחדש למחשב לא מתבצע חיפוש דרייברים ואני לא בטוח שהוא מזוהה בכלל במערכת ההפעלה. איך אני מוצא ומעיף את הדרייבר השגוי (כנראה) שהותקן כדי שאוכל להתקין את הדרייבר הנכון ? פעם גם ראיתי תוכנה שיודעת לסרוק ולהראות את כל הדרייברים שיש במחשב אבל שכחתי איך קוראים לה. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי תוכנה לצ'אט בשם paltalk ולא הייתי מרוצה ממנה וניסיתי להסירה בדרך המקובלת. הווינדוס כל הזמן כותב לי שהתוכנה הוסרה בהצלחה אך היא עדיין מופיעה לי ברשימת התוכניות ובכלל לא הוסרה. מה לעשות???
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יעני שאי אפשר יהיה למחוק אותה מהוספה הסרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה חלק מובנה בויסטה, אבל בעבר לפחות היה אפשר לעשות התקנת תיקון של הווינדוס... עכשיו אי אפשר לעשות גם את זה כי הגרסא שעל הדיסק היא לא SP1 ואי אפשר לתקן איתה גרסא חדשה יותר... מה עושים?!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי עכשיו ממערכת הפעלה xp ל-7 . בxp היה משתמש admin עם סיסמה שלא עלה בכל פעם שהפעלתי את המחשב אלא רק במצב בטוח. אבל עכשיו הוא עולה כל פעם כך שיש לי בכל הפעלה 2 משתמשים על המסך פתיחה. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהadmin לא יופיע והמחשב יכנס מיד למערכת? ברכה לכל העונים
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני מסנכרן בין שתי תיקיות בווינדוס XP בזמן אמת? כך שברגע שאני מעדכן קובץ בתיקיה אחת הוא יתעדכן באותו רגע גם בתיקיה המקבילה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או להסתיר תקיות שלמות תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום מערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימייט אני רוצה להעביר את "המסמכים שלי" לכונן D כנ"ל את המוסיקה שלי וכו' כשאני נכנס ל C המסמכים שלי-מאפיינים-מיקומים , אני רואה שהמיקום הוא:C:\users\eran\documents אני מנסה לשנות ל D ומקבל הודעה שאין תיקייה כזאת... אני פשוט רוצה את כל הדטה שלי בכונן D... איך עושים זאת? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר. הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה: העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים? בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי פיירפוקס בXP אז עשיתי EXPORT למועדפים וזה עשה לי דף HTML עם כל המועדפים שלי. עכשיו פירמטתי ויש לי VISTA עם IE7, איך אני מעביר את המועדפים שלי לשם?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מי יודע את השורה הזו ?!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
פעם הורדתי אותו כבר ואז התקנתי שוב תווינדוס אבל שכחתי איך להוריד.. וכל פעם כשמורידים משהו או מתקינים עולה החלון הזה.. ואני לא מוצא שוב איך להעיף אותו..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-