Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ב Vista אני מעוניין לנהל את התוכניות שעולות בהפעלת המחשב עבור כל משתמש.. כלומר שלכל משתמש יעלו תוכניות אחרות.. איך עושים זאת? תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב והתקנתי בו ווינדוס מדיסק צרוב והכול היה בסדר גמור עכשו אח שלי קנה מחשב נייח חדש בלי מערכת הפעלה ושהכנסתי את אותו דיסק יש מסך שחור אין BIOS ניסיתי ללחוץ על F1 F2 F3 F12 F8 F9 DEL ALT- כול הכפתורים במקלדת בדקתי את החיבורים של המסך- המסך מחובר מה עוד יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול (STOP: 0x0000007E) במחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה XP PRO בנוסף הייתה לי גם רמיזה במסך הכחול שיש לי תקלה עם קובץ KS.SYS . קובץ זה יושב בתיקייה C:\WINDOWS\DRIVERS כיצד אני יכול לתקן אותו ? אני מבקש התיחסות רק לקובץ KS.SYS !
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום חברים. אני משתמש במחשב שלי בחשבון של ווינדוס מוגבל. קרי לא ADMIN. איך אני יכול לתת אישור לחשבון לצרוב דיסקים בתוכנת נירו, כי כרגע אני לא יכול אלא אם אני נכנס כ- ADMIN.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יודע שאין (וכנראה גם לא יהיה) תמיכה בIPX\SPX על ויסטה, השאלה אם יש דרך לעקוף את הנושא (אולי VIRTUAL MACHINE?) או שאני חייב לעשות DUAL BOOT?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
היי יש לי רשת INTERNET CONNECTION SHARING של שני מחשבים (שניהם XP RPO SP1) המחשב שמחובר למודם הוא המחשב הראשי שלי, ועדיין לא הייתי רוצה להתקין בו SP2 האם תהייה בעייה (לרשת, שיתוף אינטרנט וקבצים) אם אני אתקין רק במחשב השני (GUEST) את ה-SP2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד (COMPAC EVO N620C) עם מערכת XP מותקנת עליו והוא לא שומר שום מידע לפעם הבאה לדוגמא: סיסמאות ב-IE כל פעם הוא שואל אותי מחדש אם אני רוצה שהוא ישמור לפעם הבאה ואני לוחץ כן אבל הוא לא שומר כנ"ל לססמא ב-OUTLOOK יש שם מקום לסמן V לשמירה והוא לא שומר וגם בשורת RUN הוא לא שומר את הפקודות אני מניח שזו איזשהי הגדרת אבטחה אבל אני לא מוצא אותה בשום מקום קצת עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי מערכת הפעלה XP בכונן C, התקנתי מערכת הפעלה נוספת בכונן אחר והמערכת נפלה באמצע התקנה אז ככה שיש לי עכשיו תפריט של XP עוד מערכת אחת... ו_SETUP חוץ מ-XP הכל נופל ואין לי אפשרות להתקדם. השאלה איך אני מוחק את מערכת ההפעלה השנייה ונשאר רק עם ה-XP ומבטל את התפריט בהתחלה... האם מחיקה של הכונן שבו נמצאת מערכת ההפעלה שנפלה תעזור?. (דרך XP) האם זה יבטל גם את התפריט?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה המקום שראיתי לנכון שזה הכי מתאים להיכתב בו. אני מנסה ליצור דיסק BOOTABLE של ווינדוס 7. אבל, אני רוצה שבווינדוס עצמו כשהוא יותקן על המחשב יהיו מותקנות עליו כמה תוכנות כך שזה יחסוך את זמן התקנתן. מצאתי באינטרנט דרכים לשילוב של עדכון ווינדוס SP1 אבל זה לא כזה עוזר לי. אשמח אם מישהו כאן, יוכל להגיש לי עזרה כלשהי כדי שאוכל להכין את הדיסק הנ"ל. תודה רבה רבה, אם אצליח זה יחסוך לי הרבה מאד זמן..תודה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תודה לעונים: כיצד אפשר לשלוט על התכונות שמציג העכבר הימני (קליק ימני)?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד לנובו עם ווינדוס 10(64)חדש ואני חושב שיש זלילת ראם. האם זה תקין שכלום לא פתוח, כלומר רק הדלקתי את המחשב וראם תופס כמעט 3גיגה? בהמחשב הקודם שלי עם הווינדוס 7 כשכלום לא היה פתוח לא היה בכלל שימוש בראם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת מתי התחילו בהפצה של מערכות הפעלה הבאות בישראל ושוב אני מדגיש בישראל !! Win95 Win98 WinNT Pro Winows2000 Pro הכוונה הינה להפצה כללית ולא לגרסאות ניסיון בברכה,
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה לבעיה מוזרה, בכל 2-3 דקות המחשב מתחבר מעצמו לאינטרנט, גם בהפעלת הווינדוס עולה לי חלון ההתחברות, לאחר שאני מבטל אותו בכל מספר דקות המחשב מתחבר לאינטרנט, ומכיוון שסימנתי את אפשרות ה Auto dial אני הרבה פעמים גם לא שם לב.. אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל היום, אבל באמצע משחקים זה די מפריע, ואפילו 3DMARK לא מצליח לסיים 4 מבחנים מבלי שהאינטרנט יתחבר מעצמו. הבעיה היא וירוס/תוכנה זדונית או משהו פשוט יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש הסברים על superfetch וprefecth בווינדוס 7. יש לי כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ואני רוצה לדעת אם אני צריך את התכונות האלה מופעלות, או שמא לקנפג ולהשתמש רק בחצי מהן או לבטל בכלל. אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא הזה אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לרשימת כל המילים ששימשו לחיפוש באתר שמופיעות בתיבה כשלוחצים על החץ התחתון. זה לא ברג'יסטרי ו-WINDOW WASHER לא מנקה אותן. יש למישהו מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-