עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  2. שלום רב, השארתי את המחשב פועל בלילה (כפי שאני נוהג לעשות בד"כ), ובבוקר גילתי שבוצע אתחול. אינני רואה שום עדות שמסבירה את פשר האתחול, ולכן רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת האם מדובר בתקלה מסוג של מסך כחול, או שסך הכול התבצע עדכון שגרתי של WINDOWS UPDATE? ידוע לי שיש מקום מסוים שבו נמצא דו"ח של המערכת שבו רשומים כל מיני תקלות כגון מסכים כחולים או עדכונים שנכשלו, אך אינני יודע היכן למצוא זאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by msy,

עלי להפעיל את תוכנה מסוימת שדורשת הפעלה בשירותים של IPSEC ניסתי להפעיל את השירות ידני או אוטומטי כל פעם קבלתי שגיאה אחרת פעם 1747 פעם 1075 . ניסתי להכנס להגדרות רגיסטרי לפי מאמרים מסומים ולשנות אך ללא הועיל . האם יש למישהו פתרון ? מערכת הפעל XP PRO SP3 תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. אני עומד לפני קניית מחשב חזק עם 4 גיגה זכרון והבנתי מהחברים פה שעדיף להתקין ווינדוס 7 עם 64 ביט בשל נהול זכרון עדיף ושדרוג עתידי של הזכרון. הבעיה שאני משתמש כרגע בחשבשבת חלונות שכתוב בעזרה שלה בפירוש שהיא מיועדת לגרסת חלונות של 32 ביט. האם לדעתכם היא תעבוד גם ב 64 ביט?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Pini08,

שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ככה אני מקבל מחשב חדש בקרוב, ואני לא יודע איזה גרסא אני אמור להתקין (אני רוצה Windows 7) הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי כיצד אני אמור לדעת מה להתקין. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ofirterev,

לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by EMAN,

בדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס 7 עם גרסה מלאה אחרי שגרסת הRC פג תוקפה. התחלתי להתקין אבל עוד לפני ההתקנה היו אפשרויות של גיבוי למערכת ולהכנס לCMD וכאלה. נכנסתי לCMD ועשיתי דרך שם פורמט לדיסקים שלי ולאחר מכן אחרי אתחול המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is missing. איך אני פותר את זה או לחילופין מוצא את הקובץ הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by wrecker,

יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by boss,

כל פעם מסך כחול WIN32K.SYS DUMP מופיע. מה בעיה בדיוק? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e300001c, 0, bf8b9425, 1} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+b9425 ) Followup: MachineOwner

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by The Un4givN,

יש לי מערך של רייד 0 של שני כונני 1 טרה עד עכשיו עבד לי מצויין בתור כונן d: של 2 טרה עכשיו אני רואה את המערך פועל בפוסט רואה אותו במנהל התקנים וגם באינטל מטריקס אבל אני לא מצליח לראות אותו בMy Computer מה לעזזל קורה כאן?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  15. שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Guy King,

יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. שלום רב. בוינדוס 7 מוגדרים שני משתשים אחד מוגדר כמנהל (ADMINISTRATOR) והשני מוגדר כיוזר רגיל שאלתי היא האם אפשר להגביל את היוזר הרגיל בהרשאה הבאה: שלא יוכל לגשת למאפייני תצוגה\מסך ולהגדיר מתי המסך יכבה באופן אוטמטי האם ניתן להגביל את הגישה לזה ליוזר רגיל? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בזמן האחרון מערכת ההפעלה לוקח לה הרבה זמן עד שהיא עולה לוקח כ 4-6 דקות . המסך נפתח . למטה רואים הכל ( את השעון . רמקולים . תוכנות סריקה . התחל . אאוטלוק וכד' ) אך לוקח הרבה זמן עד ששולחן העבודה כולו עולה . מה עושים ??? ד.א. ביצעתי סריקה של combo fix -אך אני לא יודע כיצד לנתח את הנתונים - אם זה יכול לעזור . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by abarbotel,

יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  23. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yuvalm2,

איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום יש לי ווינדוס 7 מקורי לכל השואלים התקנתי אותו בהתחלה על מחשב נייח ולאחר מכן השבתתי אותו והתקנתי על מחשב נייד, ההתקנה עברה חלק ואינ די בטוח שגם ההפעלה עברה. אולם לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני צריך להפעיל אחרת המערכת תינעל. ההפעלה באינטרנט אומרת שלא ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה. עכשיו אני במצב שיש לי ווינדוס מקורי מחשב שהיא מותקנת עליו ועדיין אני לא יכול לבצע הפעלה כנדרש עם מי ואיך אני יכול לדבר על מנת לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים