עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Vortex,

Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'Windows'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Windows בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה ב Windows, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים ב-Windows. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: לאחרונה נפוצה תופעה בפורום של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Vista 64 bit או 32" וכו'. כל ת'רד …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה

4. Started by dor123,

שלום. כאשר אני נכנס למדווח הבעיות על מנת להפעיל אותו, הוא נראה כך: שום אופציה לא זמינה, ואין באפשרותי לשנות כלום. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי. אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (הדיסקים יועברו למחשב החדש), אני מאמין שהרשיון שלי לא יעבוד יותר. איך מעבירים אותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by -JobNick-,

שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ETB,

אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kage,

כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, לפחות 3 פעמים ביום אני מקבל מסכים כחולים, כולם נובעים מאותה שגיעה ב ndis.sys. רוב הזמן זה קורה במשחקים אבל גם לפעמים כשהמחשב במנוחה. עשיתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי שזאת בעיה דיי נפוצה גם בויסטה וXP, אבל לא מצאתי פתרון... אם למישהו יש עצות\פתרונות בבקשה אנשים.. אני כבר מתחיל להתאס שהתקנתי win7.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ran B,

היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AiXC,

חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הכל ממש איטי ... אני לוחץ לפתוח כרום, לוקח 10 שניות, שלא לדבר על וורד או אקסל בקיצור, אי אפשר לעבוד איתו במצב הזה יש לי: HD SSD 500G RAM 16G מעבד i7 1. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור ? 2. אני יכול לחזור לווינדוס 10 ? איך ? תודה רבה !

14. שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחותי יש שומר מסך במחשב של העבודה, והיא רוצה לשלוח אותו לחברים, השאלה היא: איפה נמצאת התיקיה של שומרי המסך? איך אני אוכל לדעת שזה שומר המשך שהיא מעוניינת בו? ואיך מפעילים אותו במחשבים אחרים? בתודה רבה מראש!!! רועי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ToMuSH,

אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי Windos XP Pro + Sp1 ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש... אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP... לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא??? איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98] ואז עושה דרך הדוס format c: ? ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP? אני יודע מה98 שהייתי עושה win98/loc.... תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש... למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו: 172206889

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה במחשב.... על יום בין השעות 21:00 - ל 22:00, המחשב קורס ומן הסתם מופיע מסך כחול, כל פעם זה בעיה אחרת לרב זה BAD POOL CALLER. אחרי שאני מאתחל הוא שולח REPORT ושם זה אומר שיש איזה בעיה עם DRIVER או התקן מסויים והוא לא יודע מה זה בדיוק.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אני כבר נואש ממנה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avz,

אשמח לעזרתכם יש לי מחשב נייד שמותקנת עליו מע' הפעלה WIN7 STARTER. יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להתקין על המחשב אבל תוכנה זו עובדת רק תחת WIN XP. מכיוון שתוכנה זו חשובה לי מאד, אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקיו עליו XP אבל הWIN7 לא מאפשר את התקנת ה-XP, כפי שוודאי ידוע לכם. איך אני יכול לפרמט - האם ניתן למצוא איזו תוכנה - שמאפשרת לפרמט את הדיסק ל"נקי"? אחר כך להתקין XP כבר לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by fiz23,

CLOCK-WATCHDOG-TIMEOUT מופיע לי שהמחשב נופל למה זה קורה ? מה זה אומר ? יש לי WIN 8 64 AMD 1075 CPU http://www.reviversoft.com/blog/2013/01/clock-watchdog-timeout/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מה קורה שבן אדם קונה מחשב חדש עם רישיון לווינדואס אבל בלי דיסק, במקרה שצריך לפרמט ולהתקין מחדש הוא צריך לשלם עוד פעם עבור דיסק/רישיון או מה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה הזאת אז רשמתי פה. אני מכוון את הגאומטריה והכול בכפתורים שנמצאים במסך ואני מכוון את זה איך שטוב לי ומכסה את כל השחור מסביב. אבל שאני מדליק את המחשב או עושה ריסט זה כל הזמן זז מחדש וזקוק לסידור כל פעם. אולי מישהו יודע מה קרה או מה אני יכול לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כרגע יש התקנה במחיצה C שבכונן הישן - 'old-C' בכדי להתקין את ה OS בכונן החדש על האות C, אצטרך לנתק את הישן מהמחשב.ולהגדיר את החדש בביוס כעדיפות בוט ראשונה, כך שבסופו של דבר אקבל 'new-C' כשהבוט עולה מהכונן החדש. בשלב זה כשאחבר את הכונן הישן, 'old-C' כבר לא יזוהה בגלל שינוים שדרושים בקבצי הבוט של 'new-C', וכן שינוי האות של old-C ל- D לדוגמה. אבל איך משנים אות למערכת הפעלה (אם בכלל זה אפשרי)? והאם דרוש שינוי נוסף פרט ל boot.ini? [ישנה גם אפשרות שלא כ"כ מועדפת עלי והיא העברה של כל התכנים והתוכנות מ old-C ל new-C (או יותר גרוע - התקנה החדשה שהיא למעשה אימאג' של הישנה) וכך אוכל פשוט לפרמט את old-C..]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. משהו כזה ואחרי זה אני עושה ריסט הווינדוס כותב שמערכת "התאוששה מבעיה חמורה".... ולחצתי על MORE INFO והוא הפנה לקובץ של DUMPMINI או משהו כזה... מישהו יודע מה זה??? זה קורא לי כשאני משחק באיזשהו משחק וזה אף פעם לא קרה לי לפני זה (רק ביומיים האחרונים) אין לי מושג מה זה (אני אנסה לבדוק וירוסים אבל לא נראה לי :-\ ) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים