עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fiz23,

CLOCK-WATCHDOG-TIMEOUT מופיע לי שהמחשב נופל למה זה קורה ? מה זה אומר ? יש לי WIN 8 64 AMD 1075 CPU http://www.reviversoft.com/blog/2013/01/clock-watchdog-timeout/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ועוד שאלה. האם ניתן לעשות Reserve ולחכות עם ההתקנה עד מתי שיתחשק לי ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gal,

בדקתי וירוסים וגם רוגלות הכל נקי.וינדוס ויסטה וזה החל לפני כמה ימים.כמו כן סגרתי תוכניות כדי לראות אם זה משפיע משהו אבל זה כל הזמן ככה.למישהו יש רעיון למה זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Vortex,

Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. שמתי לב שפתאום נוצר לי במחיצה F קובץ בשם "msdia80.dll" בגודל של 883KB. המחיצה הזאת משמשת אך ורק לאיחסון של סרטים וגיבויים. מה זה הקובץ הזה? אני צריך אותו? אני יכול למחוק אותו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום קניתי הארדיסק חדש, seagate barracuda 1tb כראשי, ואני רוצה להתקין ווינדוז 7 אולטימייט מdvd ישן שיש לי. אחרי התקנון ובחירה בקוסטום ו64 ביט יש לי רק אופציה אחת disk 0 unallocated space 31 mb ב-drive options לא יכול לפרמט או למחוק. רק רענון ו - load driver לחיצים פעם אחרונה שהתקנתי ווינדוז הייתה לפני 7 שנים אז לא זוכר כלום ואם צריך לעשות משהו לדיסק החדש חוץ מרק לחבר אותו... תודה

9. יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, כאשר אני במנהל המשימות ותוכנות\תהליכים רצים ברקע, יש הרי באפשרותי לבחור שלדוגמא לתוכנה X תהיה הגדרת עדיפות : רגילה\מעל רגילה\גבוהה וכו'... ברצוני לתת לתוכנה X עדיפות גבוהה ושהדבר ישאר קבוע בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה ולא שבכל הפעלה של התוכנה יהיה עלי לבצע זאת ידנית. כיצד עושים זאת דרך מערכת ההפעלה (vista) כאשר בתוכנה X עצמה אין הגדרה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אני ממניח שהכותרת די אומרת הכל... יש לי מחשב חדש שעובד לאט למרות שאני דואג לטפל עם תוכנות איחוי, רגי'סטרי וכו'... בכל מקרה יש לי באופן קבוע תהליך בשם system שמשתמש ב-50% מהזיכרון. אני משתמש בגרסה החופשית של AVG והוא לא מאתר כלום... יש סיכוי שזה לא וירוס? ואם זה כן, כמו שאני חושב, באיזו תוכנה מומלץ להשתמש? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mrraz,

חבר שלי רכש מחשב נייד עם חלונות 8.1 בזמנו השתתף בניסוי גרסת בטא של חלונות 10 עכשיו נוכח לדעת שאין לו אפשרות לשדרג מגרסת הבטא המותקנת לגרסה המלאה. ההתקנה דורשת סיריאל חדש של חלונות 10 גם מייקרוסופט אמרו שאין דרך לעזור לו. המלצתי לו, במידה ולא ימצא פתרון, לפרמט ולהתקין את חלונות 8.1 עם הסיריאל שיש לו ואחר כך לשדרג בחינם לגירסה המלאה. מה אתם אומרים, יש דרך חוקית אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Thunder Child,

שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. <script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cyanide,

אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. עקב בעיה בתפקוד WIN7 אני נאלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש. אין לי אפשרות לעבוד מתוך המערכת במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מלבד גיבוי מה שאפשר יחד עם רשימת התקנות חוזרות של כל התוכנות אני צריך גם לגבות את כל הסיסמאות הקיימות במערכת הכל כולל הכל. האם ישנה תוכנה שיודעת לרכז את כל הסיסמאות והיוזרים בצורה מסודרת יחד עם השיוך שלהם? (סיסמאות בכרום/באתרים שונים וכו) כמובן שתהיה אפשרות לייצא את המידע לקובץ טקסט על מנת שאוכל לשמור זאת על מדיה נשלפת. ובאותו עניין, האם ישנם מדריכים המסבירים איך לגבות כל מיני תוכנות יחד עם שמירת כל ההגדרות כמו, יוטורנט, כרום, תוכנת דואר צד שלישי וכו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iem,

שלום לכולם, העתקתי WIN7 מתוך דיסק מקורי לכרטיס SD שברשותי (לא בהישג ידי כרגע ההארד הנייד USB שלי...). הכנסתי אותו לסלוט של ה-SD ב-netbook וכמובן ב- boot priority סידרתי אותו בראש הרשימה. המחשב תקוע עם ה-dash המהבהב כבר למעלה משעה... ניסיתי את אותה אופרציה גם עם קורא כרטיסים וגם ע"י הסלוט המובנה.. האם אני מפספס משהו ? כרגע קיימת מע' הפעלה WIN XP HOME שאני מעדיף לוותר עליה ולהתקין fresh על C את ה- WIN7. יש לי כונן D האם אני יכול להשתמש בו באיזשהו אופן שיכול לעזור לי להתקין ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by omrialon,

שלום לכולם! יש לי ווינדוס xp sp3 ולוח אם gigabyte ep43-ud3l ואני רוצה להכנס למצב בטוח בשביל להסיר את מה שנשאר מהדרייבר הישן של הכרטיס מסך. אני מאתחל את המחשב ולפני שהחלונות עולים אני לוחץ על f8 ולא קורה כלום והמחשב מתחיל כרגיל, אז איך כן להכנס למצב בטוח?? תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לאחרונה קניתי מחשב חדש...חומרה חדשה, הכל חדש פרט ל-HD שהשארתי עם המערכת הפעלה והכל כמו שהיה במחשב הקודם. חיברתי את ה-HD הישנים("ישנים" הם בעצמם חדשים...בני 2-3 חודשים...המחשב החדש בן שבוע) למחשב החדש והווינדוס הגיע עד למסך הטעינה שלו ואז אני מקבל מסך כחול עם הקוד הבא: 0x0000007B(0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) למישהו יש מושג אך לפתור את זה? ניסיתי fixboot וניסיתי fixmbr. ניסיתי Safe Mode וניסיתי VGA Mode... לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Spawn123,

הלן !!! אני רוצה לדעת לפעמים הבאות איך אפשר להתקין את- Windows Xp היישר מ- Dos? כי זה מעצבן להתקין קודם 98 ואחרי זה את ה-XP

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של ויסטה. מערכת ההפעלה VISTA לא עולה.. נסיתי להשתמש בדיסק RECOVERY ללא הצלחה (לא בדיסק של מערכת ההפעלה), יש הצעות איך לגבות את הקבצים? תודה רבה וחג שמח!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Gil80,

אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.