עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by -JobNick-,

שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, בהתקנת WIN7 על SSD חדש, פירמטתי אותו בחלון ההתקנה והוא ביקש להשאיר לעצמו מחיצת נתונים שבלעדיה אין אפשרות להמשך ההתקנה. מה שמוזר זה שכונן C: המקורי ומחיצת הF שנפתחה יחד הם בגודל של 211גיג'ה בעוד שהSSD הוא 128גיג'ה. ניסיתי בפעם קודמת קליק ימין על המחיצה ב"ניהול דיסקים" כ'סמן מחיצה פעילה' על הF, ובריסטרט הוא החזיר BOOTMGR חסר במערכת" ..מה שגרם להתקנת הווינ מחדש, ושוב פעם להופעת המחיצה. איך מעלימים\מוחקים את המחיצה הסוררת הזו ? שבטח תופסת לי מקום שלא לצורך נראה לעיין. תודה. צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אבאhwzone,

ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.

4. מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה

5. Started by אלחנן111,

שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mrraz,

לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי. אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (הדיסקים יועברו למחשב החדש), אני מאמין שהרשיון שלי לא יעבוד יותר. איך מעבירים אותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MasterDK,

יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כשיוצרים קיצור דרך, יש אפשרות שכלוחצים על הקיצור, הוא יפעיל קודם משו אחר ואחר כך את הקיצור דרך.. בקיצור אפשרויות מתקדמות, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת: בשורה של Target, יש תוספת רואים? הינה עוד קיצור דרך מסוים, ואני רוצה שכשאני לוחץ עליו תעלה קודם תוכנה אחת, ואז התוכנה שהקיצור דרך מפנה עליה...אז מה אני אמור להוסיף בשורת קוד שם? **זה הכל בהנחה שזה אפשרי, בעצם אני די בטוח שכן.. ** תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כרגע יש התקנה במחיצה C שבכונן הישן - 'old-C' בכדי להתקין את ה OS בכונן החדש על האות C, אצטרך לנתק את הישן מהמחשב.ולהגדיר את החדש בביוס כעדיפות בוט ראשונה, כך שבסופו של דבר אקבל 'new-C' כשהבוט עולה מהכונן החדש. בשלב זה כשאחבר את הכונן הישן, 'old-C' כבר לא יזוהה בגלל שינוים שדרושים בקבצי הבוט של 'new-C', וכן שינוי האות של old-C ל- D לדוגמה. אבל איך משנים אות למערכת הפעלה (אם בכלל זה אפשרי)? והאם דרוש שינוי נוסף פרט ל boot.ini? [ישנה גם אפשרות שלא כ"כ מועדפת עלי והיא העברה של כל התכנים והתוכנות מ old-C ל new-C (או יותר גרוע - התקנה החדשה שהיא למעשה אימאג' של הישנה) וכך אוכל פשוט לפרמט את old-C..]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. משהו כזה ואחרי זה אני עושה ריסט הווינדוס כותב שמערכת "התאוששה מבעיה חמורה".... ולחצתי על MORE INFO והוא הפנה לקובץ של DUMPMINI או משהו כזה... מישהו יודע מה זה??? זה קורא לי כשאני משחק באיזשהו משחק וזה אף פעם לא קרה לי לפני זה (רק ביומיים האחרונים) אין לי מושג מה זה (אני אנסה לבדוק וירוסים אבל לא נראה לי :-\ ) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by avigdo,

שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Googleness,

עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. צורב ה-!QUE שברשותי (IDE) מאד בעייתי עם הודעות עם MEDIUM SPEED ERROR וכדומה כמעט בכל נסיון צריבה (NERO). אם למישהו יש עצה בנידון, יבורך, אבל מה שרציתי לשאול ואולי זה קשור איכשהו, זה איך ניתן לשכנע את מערכת ההפעלה XP לזהות את הצורב, כצורב. הוא כרגע מזוהה כסידי רום בלבד וכמובן אין לי אפשרות ב-properties שלו לבדוק מה קורה עם הצריבה המובנית של XP. אולי אם אוכל לנטרל אותה (אם היא מופעלת), המצב ישתפר? הסרתי את הדרייבר הגנרי של חלונות אבל הוא פשוט הותקן מחדש ואין כנראה דרייבר אחר לצורב הזה. מישהו יודע איך לחנך את המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by JohnClark,

זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by itayze,

יש לי במחשב win2k ו win2k2 עכשיו אני רוצה להתקין לינוקס זה יפריע לחלונות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 114508534,

היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by xena,

יש לי את windows xp בקובץ winxp.iso, ואני צורב אותו עם nero or fireburner. וכשאני מתקין את המערכת אני משתמש בשש דיסקטים לאתחול. השאלה שלי היא איך אני מכין bootable wndows xp cd, כלומר שלא אצטרך את השישה דיסקטים אלא שהוא יתקין ישר מה-CD. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים