Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בסריאל של גרסת השידרוג למערכת חדשה מקום לקנות עוד רישיון של ווינדוס 8 זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרמט את המחשב מכיוון שהוא איטי לאחרונה ועושה מספר תקלות. פירמטתי אותו לפני מספר חודשים בעזרת חבר אך הוא אינו יכול לעזור לי כרגע. רציתי לדעת איך אני מפרמט מחשב עם ווינדואס אקס פי אשר פועל תחת NTFS. אם מה אני מכין דיסקט איתחול? ומה צריך לעשות אחרי זה? הדיסק הוא בווטאייבל דרך אגב. תודה, יונתן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב נייד עם חלונות 8.1 בזמנו השתתף בניסוי גרסת בטא של חלונות 10 עכשיו נוכח לדעת שאין לו אפשרות לשדרג מגרסת הבטא המותקנת לגרסה המלאה. ההתקנה דורשת סיריאל חדש של חלונות 10 גם מייקרוסופט אמרו שאין דרך לעזור לו. המלצתי לו, במידה ולא ימצא פתרון, לפרמט ולהתקין את חלונות 8.1 עם הסיריאל שיש לו ואחר כך לשדרג בחינם לגירסה המלאה. מה אתם אומרים, יש דרך חוקית אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. שמתי לב שפתאום נוצר לי במחיצה F קובץ בשם "msdia80.dll" בגודל של 883KB. המחיצה הזאת משמשת אך ורק לאיחסון של סרטים וגיבויים. מה זה הקובץ הזה? אני צריך אותו? אני יכול למחוק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שכאן המקום. אני מחפש פיירוול ואנטיוירוס חינמיים למחשב שיעשו עבודה טובה. ממה שראיתי כל חברה נותנת גירסא חינמית רק לאחד מהם ואני רציתי לשאול אם יש משהו של שתיהם חינמי או שאני חייב להתקין 2. יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקב בעיה בתפקוד WIN7 אני נאלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש. אין לי אפשרות לעבוד מתוך המערכת במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מלבד גיבוי מה שאפשר יחד עם רשימת התקנות חוזרות של כל התוכנות אני צריך גם לגבות את כל הסיסמאות הקיימות במערכת הכל כולל הכל. האם ישנה תוכנה שיודעת לרכז את כל הסיסמאות והיוזרים בצורה מסודרת יחד עם השיוך שלהם? (סיסמאות בכרום/באתרים שונים וכו) כמובן שתהיה אפשרות לייצא את המידע לקובץ טקסט על מנת שאוכל לשמור זאת על מדיה נשלפת. ובאותו עניין, האם ישנם מדריכים המסבירים איך לגבות כל מיני תוכנות יחד עם שמירת כל ההגדרות כמו, יוטורנט, כרום, תוכנת דואר צד שלישי וכו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Windos XP Pro + Sp1 ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש... אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP... לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא??? איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98] ואז עושה דרך הדוס format c: ? ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP? אני יודע מה98 שהייתי עושה win98/loc.... תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש... למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו: 172206889
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תדיסק של הויסטה ושאני לוחץ על איזה כפתור שיעלה לי תדיסק אחרי הריסטרט דרך הבוט ולא קורה כלום יש לי במחשב רק כונן DVD ככה שבביוס זה מסודר שהDVD (CDROM) ראשון ואחרי זה ה-HARD DRIVE וככה זה נשאר כי אין לי כונן דיסקטים (FLOPPY) מה אני צריך לעשות? כדי שהוא יעלה לי דרך הבוט
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (הדיסקים יועברו למחשב החדש), אני מאמין שהרשיון שלי לא יעבוד יותר. איך מעבירים אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה; בהפסקת החשמל שעברה המחשב נכבה וניהיה מסך כחול אחרי שהוינדוס כמעט עולה, והחלטתי לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק וכלום, זה לא עושה ממנו בוט. כמובן ששיניתי ת'סדרי הבוט בביוס ,קודם סידירום אחרכך פלופי ואחרכך הארדיסק. מה אני אמור לעשות כדי שזה כן יעשה בוט מהדיסק?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CLOCK-WATCHDOG-TIMEOUT מופיע לי שהמחשב נופל למה זה קורה ? מה זה אומר ? יש לי WIN 8 64 AMD 1075 CPU http://www.reviversoft.com/blog/2013/01/clock-watchdog-timeout/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני נכנס למדווח הבעיות על מנת להפעיל אותו, הוא נראה כך: שום אופציה לא זמינה, ואין באפשרותי לשנות כלום. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מדוע זה קורה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה ה-Windows לא מזהה את הצורבים שלי (באופן כללי - את שני הכוננים האופטיים המחוברים לי למחשב)? הלוח-אם כן מזהה אותם, ב-Device Manager הם מותקנים אבל לא מזוהים. דרך אגב, יש לי גם כונן ווירטואלי שגם הוא לא מזוהה. בבקשה עזרה, אני חייב לצרוב משהו עד הערב...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב win2k ו win2k2 עכשיו אני רוצה להתקין לינוקס זה יפריע לחלונות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-