Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, OUTLOOK 2007 מקושר ל GMAIL ללא שרת אחר כאשר אני מוחק את אחת מההודעות שלי מהדואר יוצא, נשארת עליה פס של מחיקה אך ההודעה לא נמחקת , אני משער שזה קשור לעניין שהאוטלוק לא מצליח למחוק מהשרת , אני גם בטוח שזה קשור להגדרה בהאוטלוק מאחר והוא הותקן מחדש , החזרתי את גיבוי הקודם שלי, ההגדרות בתא הדואר של GMAIL לא השתנו. הדואר כרגע מוגדר כ POP3 מול GMAIL בתחילה היו קצת בעיות עם ההגדרה , כלומר בלבול עם IMAP, איך ניתן לתקן את הנושא בצורה עדינה בלי להרוס את מבנה התיקיות בOUTLOOK תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב דסקטופ שפועל תחת מערכת הפעלה WIN_XP . יש לי במחשב כעשר מחיצות למטרות שונות, בכל מחיצה כזו יש תיקית תחזוקה של מערכת ההפעלה שניקראת SYSTEM VOLUME INFORMATION. אני מסתכל בתיקיות אילו לעיתים נדירות ושמתי לב שבדרך כלל הנפח של כל תיקיה כזו הוא בין כמה עשרות KB לבין כמה עשרות MB, נפחים זניחים לכן לא מעניינים אותי. היום בפעם הראשונה ניתקלתי במצב בו התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION באחת המחיצות התמלאה בקבצים בנפח כולל של 1.2 גיגה בייט, זה גורם לסתימה של המחיצה הנ"ל. מהסתכלות בקבצים שיש בתיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION הנ"ל ברור לי שרוב הקבצים בתיקיה הם קובצי זבל, אלא שאינני יודע איך לנקות את התיקיה (אני חושש שמחיקה "פראית" עלילה לגרום לבלגן במחיצה הזו). ___ אני מב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (הדיסקים יועברו למחשב החדש), אני מאמין שהרשיון שלי לא יעבוד יותר. איך מעבירים אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פגשתי לא ממזמן באיזה אתר חביב שמנהל אותו מתכנת ותיק של Windows אשר טוען שהוא הצליח לעשות דיסק איתחול של WIN XP! פשוט מכניסים את הדיסק ויש WIN XP! לפי מה שקראתי באתרו כבר הרבה אנשים ניסו זאת והצליחו הוא מחלק את הידע והכלים הדרושים בחינם ואפילו עוזר בכל השלבים בהכנת הדיסק. עכשיו אני בה ושואל אתכם זה אפשרי? לא זה יעשה בעיות? זה יהיה יציב? והכי חשוב אתם יודעים איך להכין דיסק כזה? אשמח לתשובה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הלן !!! אני רוצה לדעת לפעמים הבאות איך אפשר להתקין את- Windows Xp היישר מ- Dos? כי זה מעצבן להתקין קודם 98 ואחרי זה את ה-XP
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Whenever I try to do it via the control panel it claims "setup was unable to install the chosen locale. p;ease contact your system administrator" I have an XP CD (even in hebrew) but i dont know any other way to add Hebrew..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי..תתכוננו לדבר הכי מוזר ששמעתם בתחום הבעיות בווינדווס. בתור הקדמה אני רוצה להגיד שהכל אמת ואני לא מנסה לעבוד על אף אחד. ברשותי Windows Xp Pro. בטעות מחקתי את התיקייה c:\windows\system. המחיקה נעשתה במצב בטוח ורק הקבצים בתוך התיקייה נמחקו..התיקייה עצמה נשארה שם. כשהפעלתי את המחשב מחדש הכל היה בסדר..הגעתי למסך שרשום "ברוך הבא" אך לאחר מכן נהיה מסך שחור. כלומר, לא רואים את השולחן עבודה. בעקרון המחשב עובד בסדר..אני מריץ תוכניות דרך ה- task manager והן רצות ללא כל בעיה. (winamp, החייגן של האינטרנט וכו'..) אבל בכל זאת..כשאני ממזער את הכל אני עדיין מגיע לשולחן עבודה שחור. המחשב לא מגיב ללחצן ה'התחל'. ניסיתי להריץ את המחשב עם האפשרות של שיחזור ההגדרות האחרונות שעבדו אבל זה ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה הזאת אז רשמתי פה. אני מכוון את הגאומטריה והכול בכפתורים שנמצאים במסך ואני מכוון את זה איך שטוב לי ומכסה את כל השחור מסביב. אבל שאני מדליק את המחשב או עושה ריסט זה כל הזמן זז מחדש וזקוק לסידור כל פעם. אולי מישהו יודע מה קרה או מה אני יכול לעשות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים להפוך את Firefox, או כל דפדפן אחר שהוא לא ה-Edge, לדפדפן ברירת המחדל של המערכת שלכם? יש תפריט חדש שרק בו תוכלו לבצע זאת, ובמיקרוסופט לא ממש רוצים להסביר לכם את זה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוזילה-תוקפת-את-מיקרוסופט-חלונות-10-עוש/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא תוך כדי משחק , אני לוחץ על e ונפתח ה"מחשב שלי" או שאני לוחץ על d וזה חוזר ל desktop .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גודל הספרייה windows הוא כ- 14GB (!!). כמו כן כל הזמן הגודל הולך ועולה... א. האם אפשר לצמצם את הגודל הזה ? ב. האם הורדות העדכונים נשמרים במחשב, אם כן איפה והאם אפשר למחוק אותם. אציין שיש לי vista ultimate. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה ד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שכאן המקום. אני מחפש פיירוול ואנטיוירוס חינמיים למחשב שיעשו עבודה טובה. ממה שראיתי כל חברה נותנת גירסא חינמית רק לאחד מהם ואני רציתי לשאול אם יש משהו של שתיהם חינמי או שאני חייב להתקין 2. יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-