עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי פה מחשב (p3 800/ Gforce 2 /128 sdram) של חבר שהוא הביא לי כדי שאני ינסה לתקן לו אותו , הבעיה היא ששום דרך שניסתי להתקין את ה windows xp pro לא עבדה , כל התקנה נפסקת באמצע , השלב הכי מתקדם שהגעתי אליו היה כאשר ההתקנה עוברת למסך הצבעוני (אחרי שהיא התקינה את כל הקבצים הראשוניים לצורך תחילת ההתקנה) ואז ישר לפני שאני רואה את המסך הזה יש קריסה ואני מקבל מסך כחול שאומר "ביגינינג דאמפינג פיזיקל מאמורי" הניחוש שלי הוא שהבעיה היא בחומרה ...ניראה לי הזיכרון או הכרטיס מסך או משהו אחר... בכל מקרה מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by abcdjkh,

Whenever I try to do it via the control panel it claims "setup was unable to install the chosen locale. p;ease contact your system administrator" I have an XP CD (even in hebrew) but i dont know any other way to add Hebrew..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by D-Max,

היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ETB,

אני מנסה להתקין את WIN98 SE על מחשב הישן שלי, עם ארד דיסק שדיי סיים את דרכו WD2.5. לפני שפרמתי את בHD, המערכת הפעלה הייתה WIN XP. עכשיו שאני מנסה להתקין את הWIN 98 הוא לא מצליח להכנס להתקנה, והוא לא רושם כלום. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם זה קשור החלפתי למחשב הישן סידירום חדש. עכשיו הוא הצליח להכנס להתקנה אבל הוא רושם לי הודעה הזאת: Your Computer may have a Disk-Comperession Program installd on it. Because this System may contain an existing Operating System or data, setup Cannot continue. מה ההודעה הזאת אומרת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ZorD,

פגשתי לא ממזמן באיזה אתר חביב שמנהל אותו מתכנת ותיק של Windows אשר טוען שהוא הצליח לעשות דיסק איתחול של WIN XP! פשוט מכניסים את הדיסק ויש WIN XP! לפי מה שקראתי באתרו כבר הרבה אנשים ניסו זאת והצליחו הוא מחלק את הידע והכלים הדרושים בחינם ואפילו עוזר בכל השלבים בהכנת הדיסק. עכשיו אני בה ושואל אתכם זה אפשרי? לא זה יעשה בעיות? זה יהיה יציב? והכי חשוב אתם יודעים איך להכין דיסק כזה? אשמח לתשובה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by benor,

אני התקנתי בינתיים ואי בעיות. לא שזה שיפר לי משהו... לכל מי שרוצה להוריד: http://www.windowsxpstuff.net/modules.php?modid=2&action=download&id=32 וכמה תמונות:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AiXC,

חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי מחשב דסקטופ שפועל תחת מערכת הפעלה WIN_XP . יש לי במחשב כעשר מחיצות למטרות שונות, בכל מחיצה כזו יש תיקית תחזוקה של מערכת ההפעלה שניקראת SYSTEM VOLUME INFORMATION. אני מסתכל בתיקיות אילו לעיתים נדירות ושמתי לב שבדרך כלל הנפח של כל תיקיה כזו הוא בין כמה עשרות KB לבין כמה עשרות MB, נפחים זניחים לכן לא מעניינים אותי. היום בפעם הראשונה ניתקלתי במצב בו התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION באחת המחיצות התמלאה בקבצים בנפח כולל של 1.2 גיגה בייט, זה גורם לסתימה של המחיצה הנ"ל. מהסתכלות בקבצים שיש בתיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION הנ"ל ברור לי שרוב הקבצים בתיקיה הם קובצי זבל, אלא שאינני יודע איך לנקות את התיקיה (אני חושש שמחיקה "פראית" עלילה לגרום לבלגן במחיצה הזו). ___ אני מב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 114508534,

אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by יצחק מרדכי טאבאק,

אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. רוצים להפוך את Firefox, או כל דפדפן אחר שהוא לא ה-Edge, לדפדפן ברירת המחדל של המערכת שלכם? יש תפריט חדש שרק בו תוכלו לבצע זאת, ובמיקרוסופט לא ממש רוצים להסביר לכם את זה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוזילה-תוקפת-את-מיקרוסופט-חלונות-10-עוש/

17. בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לדוגמא תוך כדי משחק , אני לוחץ על e ונפתח ה"מחשב שלי" או שאני לוחץ על d וזה חוזר ל desktop .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by -Tal-,

אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש XP

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shiranosh,

שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jackok111,

גודל הספרייה windows הוא כ- 14GB (!!). כמו כן כל הזמן הגודל הולך ועולה... א. האם אפשר לצמצם את הגודל הזה ? ב. האם הורדות העדכונים נשמרים במחשב, אם כן איפה והאם אפשר למחוק אותם. אציין שיש לי vista ultimate. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kfirbep,

היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.