Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נפטרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווינדוס 7 גירסאת האולטימייט, מקורית כמובן. והיא רצה בסדר גמור פרט ל 3 בעיות שקשה מאד להתעלם מהן. 1) לעיתים מאד קרובות, בעיקר שהמחשב נכנס למצב שינה או עושה log off העכבר מחליט שהוא לא זז יותר, אבל הקליק ימני עוד עובד. פשוט הסמן לא זז. הפתרון שמצאתי לבנתיים: להוציא את הUSB של העכבר ולהכניסו שוב. 2) לעיתים קרובות גם בעת שינה הווינדוס פתאום מחליט שאין יותר כונן אופטי. פשוט מעלים אותו כלא היה, וזה אחד המרגיזים!! הפתרון שמצאתי לבנתיים: לעשות ריסטרט. ממש מרגיז! אשמח לשמוע אם יש למישהו קצה חוט כלשהו. 3) לעיתים רחוקות יותר קורה גם בעת שינה שהווינדוס מחליט שהדיסק השני שלי 1TB של סמנסונג, גם הוא איננו עוד ופשוט מעלים אותו. הפתרון: ריסט אם זה רלוונטי, מפרט המחשב שלי הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבר שסיבבתי תמונות התמונות הסתובבו בלי בעיה, כשאר עלתה הודעה כלשהי לחצתי לא להציג את ההודעה שוב ומאז התמונות של מסתובבות יותר. מישהו יודע איך לאפשר את סיבוב התמונות שוב?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי, לפטופ עם ויסטה (32bit) חוקית לחלוטין, אחרי מספר שניות של טעינת מערכת ההפעלה, יש מסך כחול (לחלקיק שניה ו-restart. גם ב-safe mode - אותו דבר בדיוק. הוא נעצר בקובץ crcdisk.sys כמו שמופיע פה: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistaapps/thread/8b95be75-dc9f-4de3-b8db-3e1811899ce6 הורדתי Recovery disk לויסטה, צרבתי וניסיתי לעשות boot - והוא אכן עשה, אבל בשלב מסויים פשוט נעצר על מסך שחור עם סמן עכבר (פעיל) ולא התקדם משם. מה עוד יכולה להיות הבעיה? איזה עוד דרכים לפיתרון יש חוץ מלנסות לחפש את הדיסק של הויסטה (בתקווה שהוא בכלל קיים) שהגיע עם המחשב ולהתקין את המערכת מחדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כחודש התחילו להופיע לי מסכים כחולים על כל פעולה שהמחשב ביצע... אפילו עם הוא עושה רסטרט הוא נתן מסך כחול עם המחשב הצליח לעלות והפעלתי מחשבון.. מסך כחול עם אני מכבה אותו אז מסך כחול... היתעצבנתי עשיתי פורמט ואז אחרי הרסטרט הראשון כשהמחשב נכנס למצב של שינה.. מסך כחול עושה רסטרט לעצמו עשיתי עידכון לביוס ועדיין אותו הדבר מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
win 7 עולה הוא מבקש סיסמת כניסה log in ל win .. איך אני מבטל את זה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי מחשב עם WIN7 אני לא מצליח להדפיס. הורדתי דרייבר עבור הוינדוס וב-CONTROL PANEL אני אכן רואה את הדרייבר אבל כשאני שולח להדפסה המדפסת לא מגיבה. חשוב לציין שבמחשב השני עם ה-XP הכל עובד מצויין. המדפסת לא מחוברת ברשת מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ברשותי WIN7 ULTIMATE מעבד : E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO כרטיס מסך HD 4830 זכרון : 4GB אנטיוירוס NOD 32 דפדפנים : כרום + שועל האש. זה כבר כמה ימים שהמערכת קופאת בתדירות גבוהה, כ 3 פעמים ביום. לא עשיתי שינוי מיוחד במחשב. ניסיתי לבדוק מספר גורמים : זכרונות = הכל תקין. קשיח = יש בו סקטורים פגומים, אבל שלקחתי אותו לבדיקה במחשב אחר - אין בעיה. כרטיס מסך - תקין לא עשיתי OC בשום רכיב במערכת. כיביתי את אפשרות ה SLEEPING MODE במערכת. עדיין ללא פתרון ! מה עושים למי זה קרה וכיצד פתר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מזמין windows 7 דרך חותם (הזמנות למורים) ובגרסת ה64bit יש רק את השפה האנגלית. האם יש אפשרות להתקין עדכון שפה או משהו כזה ולהפוך את הווינדוס לעברית?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים שמוגדרים עם raid 0. כשאני מתקין windows xp מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת לא מוצא דיסק קשיח, ולכן אני מבין שאני צריך ללחוץ בזמן ההתקנה על F6 כדי להתקין driver לדיסקים. אבל הבעיה היא שאין לי כונן floppy, ואני לא רוצה בשביל זה לקנות כונן כזה. איך אני יכול לעקוף את המגבלה? אני מאמין שאפשר להשחיל את ה-drivers לתוך ההתקנה, אבל אני לא יודע איך. שמעתי על אפשרות של nlite אבל זה נראה לי מסובך מדי. יש מישהו שמבין בזה שיכול ככה לזרוק לי יותר מידע בנושא?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
תקלה מוזרה מאוד - הכל עבד מצוין, עד שפתאום המערכת איבדה את הקול - לא צלילי מערכת ולא קבצי מוסיקה. קבצי וידיאו שמתנגנים (ב MPC או באינטרט) - ללא קול! לא היה עידכון חומרה/תוכנה - אלא פשוט נעלם! בנוסף, WMP 12 גם הפסיק לנגן קבצי אודיו ווידיאו, כולל MP3 ו- WMA ומתנהג כאילו מדובר בסוג קובץ לא מוכר שלא ניתן לפתוח (שגיאה C00D11B1) עשיתי ולא עזר לפתור את התקלה: 1. איתור תקלות אוטומטי של WINDOWS 2. חזרה ל- RESTORE POINT 3. הסרה והתקנה של דרייברי הקול והוידיאו (במסגרת זו אציין שלא הצלחתי להתקין ידנית אלא רק אוטומטית, WINDOWS 7 HOME PREMIUM, זיהה את הדרייברים החסרים (שהסרתי ידנית) מיד לאחר הפעלה מחדש. אשמח לפיתרון או לפחות לעצה. :s05: פרטי החומרה במערכת: Intel Pentium D…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,המעבד נמצא ברוב הזמן על אחוזים גבוהים ממה שהיה כאשר היה לי vista. הנה Task Manager זה תקין?(רמת הג'אווה והכרום)
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה ספק 550 REAL מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 לדיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו- 20 ש"ח זכרון פנימי (Kingston 4096MB (4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB עכשיו התקנתי windows 7 ultimate 64bit והא עשה לי בעיות הוינדוס ארו לא עבד לי טוב(כל התלת מימד בשולחן העבודה) והיה שגיאה שאומרת שמנהל החלונות של שולחן העבודה אינו זמין והווינדוס היה עולה לאט והיה לי מידי פעם שהמחשב מפעיל את עצמו לבד בלי שום הודעה מחקתי את הווינדוס והתקנתי windows 7 ultimate 32bit והמחשב עובד מעולה והכל עובד אז השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול לעבוד טוב ב64 ביט ואם כן מה …
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ועדיין לא קיבלתי את כל חלקי המחשב - אחד הרכיבים שקיבלתי זה H.D SSD 80GB של אינטל שעליו אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות רציתי לחסוך קצת זמן ולהתקין כבר את מערכת ההפעלה ואולי גם תוכנות על ה SSD במחשב הקיים ואחר כך להעביר את ה SSD למחשב בחדש אמורה להיות בעיה עם פעולה כזו ? אני מכיר שכן במיוחד עם דרייברים - אבל אני לא יודע מה קורה עם WIN7 אולי שם זה אחרת אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-