Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אין את האופציה בdxdiag, אני מנסה להריץ neverhood ואני מרגיש מסומם מהצבעים ההרוסים.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא רוצה שדיסקים יעלו אוטומטית ואני גם לא רוצה שאני יעשה עליהם דאבל קליק בMY COMPUTER הם יעלו את ההתקנה או את המשחק אני רוצה שהם היו כמו כל דיסק DATA רגיל שאני לוחץ עליהם הם יפתחו את התיקיה.. WINDOWS XP בעברית אפשר גם לקבל הסבר באנגלית אני ינסה למצוא את זה בעברית תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי דיסק 350GB למערכת ההפעלה, ו2 דיסקים 500GB בraid0 ככונן D. כשאני נכנס אליו, לוקח לו כמה שניות להתעורר. מעצבן בטירוף. ב-XP זה עבד חלק. איך מבטלים את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות... והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו ביטלתי את הדבר המעצבן הזה שכל התקנת קובץ מקפיץ הודעה לאישור, אבל לפני כשבוע וחצי היה עידכון חדש לויסטה ואחרי שהדקנצי אותו הבעיה חזרה ולמרות שבUSER ACCOUNT מסומןOFF הוא עדיין מקפיץ לי את הודעת האישור כל הזמן... איך נפתרים מזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לפני לא מעט זמן התקנתי שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב, אבל על שני דיסקים קשיחים נפרדים. WINDOWS XP & WINDOWS VISTA. לאחר מספר ימים החלטתי לוותר על ה VISTA ודרך ה XP פירמטתי את הדיסק הקשיח שעליו היתה מותקנת ה VISTA. מכיוון שהיו מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב אז כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ה WINDOWS BOOT MANAGER עם האפשרות לבחור בין שתי המערכות: EARLIER VERSION OF WINDOWS - כלומר XP ו MICROSOFT WINDOWS VISTA כאמור אין יותר VISTA אבל ה WINDOWS BOOT MANAGER ממשיך להופיע בכל הדלקה, וכדי להכנס ל XP אני צריך לעלות לאפשרות של ה EARLIER VERSION OF WINDOWS, באמצעות המקלדת. בעקרון לא הייתה לי בעיה עם זה עד היום... אבל... אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והיום הגי…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwin איך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי, עברתי לוויסטה (Ultimate) וזה ממש מעצבן הקטע של UAC. יש למישהו מושג אין מבטלים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי תוכנהשל וידאו שהתקינה netframe1 מופיע לי הwelcome screen כשהווינדוס עולה ניסיתי לבטלדרך users בcontrol panel אבל לא עזר תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני רוצה להעתיק לאיזה תיקיה עכשיו השם שלו ממש ארוך אז זה לא מביא לי זה רשום לי רק 3 אותיות ראשונות ואז ~ את הסמל הזה איך אני עושה שלא תיהיה מיגבלה? זה קורה רק שאני מעביר את הקובץ לתיקיה שהשם שלה גם דיי ארוך
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, כאמור ב WIN 7, ברגע שעוברים עם העכבר על אייקון בשורת המשימות הוא נצבע בצבע(אדום, כחול וכו') לא משנה אם אח"כ עלינו למעלה ועובדים על משהו. זה מציק לי בעין. איך מבטלים? חיפוש ברשת לא הניב לי תוצאות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
משום מה כל איזה 5 שעות הXP מחליט שהוא מוריד לי את התמונות של הדיסיקים של השירים שיש לי על המחשב איך אני מבטל את זה.. או שיכול להיות המדייה פלייר בכול אופן איך מבטלים את זה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-