Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זו בעיה שקיימת לי כבר מזמן אך לאחרונה זה ממש הציק לי כי רציתי לחסוך בחשמל על ידי כניסה למצב שינה הבעיה היא שכל פעם אחרי מצב שינה המחשב קופא והאפשרות היחידה היא לעשות ריסטרט... מפרט:
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לו זמן להראות את השולחן עבודה, הוא נתקע על חלון ה welcome במשך כמעט דקה ורק אחרי דקה נכנס לשולחן העבודה. סרקתי את המחשב עם malwarebytes ביצעתי ניקוי לרג'סטרי עם ccleaner הסרתי את כל הדברים שעולים עם המחשב ב msconfig - לא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי כמה חודשים את ווינדוס 7 גירסת הULTIMATE 64 BIT ונתקלתי בבאג מעבן שקורה לי כבר פעם שנייה. לאחר שימוש של כמה חודשים המחשב לפתע נתקע ל2-3 דקות ואז אני מקבל מצב שבו הלחצן השמאלי של העכבר מגיב רק אחרי כמה ניסיונות כאשר אני רוצה להפעיל יישומים או תכניות שונות,לפעמים זה מגיב כרגיל אחרי לחיצה אחת ןלפעמים אחרי כמה פעמים. בדקתי את העכבר והוא לא הבעיה כי בעבר פירמטתי את המחשב בגלל אותו באג וזה הסתדר אבל שוב זה חזר לי אחרי כמה חודשים. האם עוד מישהו נתקל בזה? האם יש פיתרון לבעיה הזאת? לא רוצה לפרמט את המחשב שוב ושזה יחזור עוד הפעם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני משתמש יחסית חדש בווינדוז 7 וניסיתי לאחרונה כמה גירסאות של האולטימט וכרגע אני משתמש באנטרפרייז החלפתי כמה פעמים עקב בעיית חומרה במחשב בכל מקרה... שתי שאלות איך יכול להיות שבאולטימייט דירוג המעבד שלי (אינטל דואל קור אי 7300) היה 6.5 ובגירסא הזאתי הדירוג הוא 5.1 אבל מה שיותר מטריד הוא הביצועים הגרפיים אני משתמש ב-אנבידיה ג'יפורס ג'יטיאס 250 והביצועי משחקים מקבל 6.8 שזה סבבה אבל הגרפיקה לווינדוז מקבל רק 2.9 המחשב שלי רץ ממש באיטיות ואני לא ממש מבין מה הבעיה למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי Windows 7 Ultimate. על פי הבנתי, ה- Media Center מסוגל "להקליט" תוכניות טלוויזיה במידה שקיים כרטיס מתאים. האם הוא יכול להקליט תוכניות שמשודרות בחינם באינטרנט? סתם לדוגמה, מהדורת חדשות 10 שניתנת לצפיה בנענע 10.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום,אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE FEB 2010 ENGLISH 32BIT המחשב שלי: intel core 2 duo e6550 2.33Ghz 2GB ram 667MhZ AsrocK Conroe 1333 GeForce 8500 GT 512MB dx 10 לפני כן הייתי שנתיים וחצי רצוף עם WIN XP .. עבד לי מהיר מאוד המחשב ותמיד נהנתי להשתמש במחשב.. לאחרונה שמעתי תגובות טובות על הWIN 7 שמפיק ביצועים יותר טוב והחלטתי לנסות.. בדקתי את הדרישות המינימליות והמומלצות וראיתי שהמחשב שלי עומד בשניהם.. אח"כ נסיתי איזה בדיקה של MICROSOFT שמראה עם WIN7 יעלה לי טוב על המחשב וזה עבר בהצלחה.. כשהתקנתי את הווינדוס המחשב התחיל לפעול מה זה לאט..וזה קרא בהדרגה..אחרי כמה שעות המחשב כבר היה איטי לגמרי.. עכשיו אני מרגיש כאילו אני גולש על הPentium4 הישן שלי.. המחשב בקושי זז..יש תמיד יותר שי…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר כיבוי של המחשב והדלקה מחדש הופיעה לי השגיאה "NTLDR is missing". לאחר אין ספור ניסיונות ללא הועיל לסדר את הבעיה ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט ואתרים נוספים, נאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש ללא לפרמט, פשוט להתקין על המערכת הקיימת. לאחר ההתקנה המחשב עלה כאילו לאחר פורמט אבל כל התיקיות הישנות של ווינדוס עדיין במקומן (נוצרה תקיית ווינדוס חדשה). עכשיו ברצוני לדעת איך אני יכול למחוק את התקייה "החדשה" ולחזור לווינדוס הישן והטוב שלי?? עם הפעלת המחשב אין לי את האפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה למרות שאני מאמין שסידרתי את הבעיה של הווינדוס הישן בכך שהוספתי לתקיית ווינדוס הישנה את 3 הקבצים הדרושים. אודה לכל ניסיון עזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה מופיעה לי הודעת שגיאה: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר.ואז יש שלח/אל תשלח דו"ח שגיאות. מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
פתאום צץ לו HD בשם Q שאין לו נפח, לא ניתן לגשת אליו ולא ניתן לעשות עליו שום פעולה הכל נדחה כי אין הרשאות, והוא לא מופיע ברשימת דיסקים ב disk management
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר'ה ראיתי המון שטויות ברשת,אבל ידוע לי שלא הכל באמת עובד,יש כמה שכן,אבל אני לא זוכר איזה. אפשר לקבל בבקשה שם לתוכנה שבאמת הופכת את הווינדוס 7(7600) שלי לחוקי וניתן לעדכון רשמי חופשי? כרגע יש לי אחד "חוקי",אבל אני לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להריץ פורמט על ההרד דיסק, זה הרד דיסק שני, יש עליו את התיקיה הישנה של ה Windows. חוץ מזה אין עליו כלום... מחקתי הכל ידנית. ניסיתי להתקין מג'יק פרטישן, אבל הוא לא עובד עם Windows 7 . אין לי מחשב נוסף כאן להעביר אליו את ההרד דיסק. למישהו יש רעיון כלשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס 7 בכולם. בהתחלה הגדרתי שיתוף בין כולם וזה שיתף בסדר אבל כל המדריכים שקראתי הסבירו על שיתוף מלא לכולם EVERYONE. לא הצלחתי להגדיר הרשאות לפי מחשב(לדוגמא: שמחשב מרוחק יוכל רק לקרוא מתקייה מסוימת). כשהחלפתי שם לקבוצת העבודה במחשב הראשי ואפילו קבעתי ססמא לשיתוף , עדיין שאר המחשבים קבלו גישה למחשב למרות שהם לא בקבוצת העבודה. מה הבעיה? ואיך פותרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי שלוינדוס 7 יש מלא פונטים שאפשר להתקין, בכל מקרה אני מעוניין לשנות את צורת הפונטים שיראו על שולחן העבודה / ובכללי. איך אני יכול לשנות את זה? פשוט רוצה שכל הכתיב הרגיל שוינדוס מציג לי יהיה אחר...יש אפשרות לעשות זאת? נכנסתי לתיקיית FONTS אבל לא ראיתי שניתן לעשות משהו מיוחד עם כל הפונטים שנמצאים שם.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מדובר במחשב לעריכת סאונד עם תוכנת auda city , zarra radio , וממירי אודיו למיניהם. ברור לי שה7נראית טוב יותר אבל איזו מערכת הפעלה תהייה יציבה יותר ויעילה יותר לעניין. בתודה מראש. צריך לקחת בחשבון גם שה auda city ל7 עדיין ב גרסת בטה. לינק להתאמת התוכנה ל win 7 http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Windows_7_OS
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום האם ניתן להתקין גרסת WIN7 ULTIMATE UPGRADE על מערכת חדשה (כלומר ללא התקנת WIN XP למשל ואז עדכון לWIN7)? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתכוונת לקנות נייד של LENOVO בגלל שלמדתי על בשרי שלא תמיד מתאים לנייד WIN7 (האסוס 1005 שלנו זוחל זחילה מרשימה תחת 7) אשמח לדעתכם - האם במחשב המפורט בכ"ז כשאי להתקין 7 (במחיר מצחיק) או שעדיף XP? Windows® XP Professional מע הפעלה Intel Core™2 Duo מעבד T6570 סוג מעבד 2.1GHZ מהירות שעון 800MHz תדר 2MB L2 זכרון מטמון 2GB זכרון 800Mhz DDR2 6400 מהירות זכרון 250GB sata במהירות 5400RPM דיסק ???
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי היום מחשב חדש המבוסס על ווינדוס 7 64 ביט. במחשב הנוכחי יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת אני מתחיל לשמור מידע, שבו ארצה לעשות שימוש כאשר אקבל את המחשב החדש. מדובר בשמירת "מועדפים", תיקיות של הודעות דואר (שמרתי בפורמט של windows mail), אנשי קשר וכדומה. השאלה אם ווינדוס 7 לא יעשה בעיות, כאשר ארצה לטעון מידע זה למחשב החדש? האם יש דברים נוספים שעליי לקחת בחשבון, כי אחר כך זה כבר יהיה בלתי הפיך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, כל אחד במיקום אחר (בבית אחר) ולכל אחד IP קבוע אחר אני רוצה לעשות תקית שיתוף ביניהם (כמו שיש ב WINDOWS תקיות שיתוף כנכנסים לרשת הביתית איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-