Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חברה!! מדובר בווינדוס XP עברית מחשב שלפני שבוע היה מצויין פתעום כבר לא!! אינטרנט איטי מאוד .. מחשב איטי.. סרטים לא עולים (אתה לוחץ על סרט הוא חושב חושב ולא עולה) צרפתי תמונה CPU גבוה אצלי 50 כל הזמן לא יורד (אולי יעזור) זיכרון רשום לי 0.99 GB (אולי יעזור) שטח פנוי בדיסק 89 GB (אולי יעזור) אני לא מבין גדול במחשבים לא יודע מה לעשות!! תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע ש-Partition Magic, היא התכנה לדברים כאלו, השאלה שלי היא האם היא יכולה להפוך את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה ל-NTFS מבלי לפרמט אותו!. והאם דרך זו עדיפה על פרמוט הכונן והפיכתו ל-NTFS ? התחלתי לחשוב על זה כיוון שהמחשב שלי שנתיים וחצי בלי פירמוט (מאז שקניתי אותו למען האמת) וה-XP זולל זיכרון לאורך זמן אז מכונן של 19GB נשארו לי 500 מגה. אגב, יש עוד יתרון בולט ל-NTFS מאשר הכיווץ המגניב הזה שלו ? ושאלה אחרונה, כמה זמן יקח לעשות את התהליך הפיכה ל-NTFS על כונן של 19GB?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב בעל התקנה יחסית חדשה של WIN 7, כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE, כשחיברתי אותו למחשב הוא הוריד באופן אוטומטי את הדרייבר מה- WINDOWS UPDATE והדרייבר מופיעה בצורה תקינה במנהל ההתקנים. הבעיה היא שלא הופיע הסמל של הרשתות האלחוטיות ליד השעון. ניסיתי להתקין דרייבר מאתר היצרן אך גם- אותה הבעיה. חשבתי שיש בעיה בכרטיס הספציפי הזה, אז הבאתי עוד 2 סוגי כרטיסים של EDIMAX, גם אותם הווינדווס זיהה אך לא מראה את הסמל. חשוב לציין שגם דרך מרכז הרשת לא מופיעות שום רשתות -כאילו שהכרטיס מנותק. מישהו נתקל בזה ? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? נראה שמשהו נדפק בקטע של הרשת, גם SYSTEM RESTORE לאחור לא עזר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94-spartan-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי כבר שאלה כללית פעם של "איך מפרמטים בווינדווס XP?" אפשר להגיד שדי הסתבכתי כי מסתבר שיש די הרבה דרכים (או שסתם נדמה לי) ובגלל זה גם לא עזר לי החיפוש(למי שיתלונן). ראיתי שיש כל מיני BOOT DISKS להורדה באינטרנט כדי לפרמט דרך הדוס וכל מיני כאלה אבל די ברור שלא ככה אמורים לפרמט, אני מניח שיש דרך אחרת שמיקרוסופט חשבו עליה לפני שכל מיני מתכנתים התחילו ליצור BOOT DISKS מה שאני רוצה לדעת זה: ננסח את זה ככה- איך מיקרוסופט רצו שאני אפרמט את הכונן כשהם תכנתו את XP ? אני רוצה לדעת פשוט דרך אחת - הדרך ה"חוקית" / רגילה (כמו שמייקרוסופט רצו) שאיתה אני יכול לפרמט את הכונן עליו מותקן הווינדווס. ואיך אני מתקין אותו בלי כל מיני תקלות בדרך כמו תקיעה של ההתקנה או משהו כזה (כמו ששמעתי שקר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן אני רואה בהרבה מחשבים שתיקיית היוזר היא בנפח מסויים (נגיד 50 גיגה) אבל כשאני נכנס לתוך התיקייה ורואה מה הנפח של התיקיות בתוך התיקייה הראשית של היוזר אני מגלה שסך כל הנפח של כל התיקיות נמוך מהנפח של התיקייה עצמה ואפילו יש פער עצום בין הנפח הכללי לבין הנפח של התיקיות עצמן. לקחתי בחשבון תיקיות מוסתרות וסל מחזור (שהיה ריק) אבל עדיין יש פער עצום מה באמת קורה? מציין שזה מחשבים עם מע' הפעלה וינדאוס 7 בעיקר (לא זוכר אם נתקלתי בתופעה ב XP) עריכה: פתאום מצאתי תיקיה מוסתרת בשם AppData שאצלה כל הנפח שלא מצאתי.. אז מה התיקייה הזאת וכיצד אפשר לצמצם את הנפח שלה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני זוכר הייתה פקודה שהייתה מראה כמה רץ הSATION הנוכחי בווינוס אך אני לא זוכר את הפקודה עצה מה היא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם חלונות 7 ולפעמים אני מקבל את השגיאה הבאה אני מטפל בזה ע"י הסרת התוכנה והתקנה מחדש - זה לא פיתרון יעיל רציתי לשאול למה היא באה ואיך מטפלים בזה? שרון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון המעבד מראה שהוא משתמש אוטומטי (מהפעלת המחשב) על 30% מינימום למרות שלא נעשה שום שימוש במחשב.. מדובר במערכת QUAD CORE Q9550 שנקנה לפני שנתיים מSKYPC, לפעמים יש זמנים שהזיכרון במחשב עושה אותה בעיה, שהזיכרון מגיע ל95% שימוש למרות שהמחשב לא עושה דברים שאמורים לגרום לזה..מדובר ב4GB זיכרון. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: http://eliad.org/uploads/1298450979.png תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search). Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.Tap or click Add features to Windows 8. Then tap or click I already have a product key.Enter the product key, and then click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש את זה (SP3 - WIN XP) כבר בשוק או באינט' האם זה נכון??? ואם כן זה בטא או משהוא כזה או שזה מלא???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פיתום דברים רגילים הפסיקו להיפתח אצלי ומופיע לי הארור שבתמונה במקרה הזה זה מופיע כשאני מנסה למחוק היסטוריה באקספלורר במקרה אחר כשאני מנסה לעשות rar לכמה קבצים הוא לא נותן לי לפתוח winrar (סימון בכפתור ימני וקיבוץ קבצים) אבל אם אני פותח ראר בצורה ידנית זה כן עובד. או כשאני מחבר את הnokia שלי למחשב זה גם מופיע הדראק הזה בדקתי באינטרנט אבל הביאו פתרונות לא מתאימים לי אולי מישו פה מכיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב, ופתאום פשוט לא יכולתי לגרור... לדוגמא אני נכנס למחשב שלי, לכונן C, משאיר את העכבר לחוץ על איזו ספריה/קובץ (עם הכפתור הימני או השמאלי זה לא משנה) ומזיז את העכבר, ולא זז איתו מין העתק של התיקיה/קובץ שמרמז על כך שאני גורר... וזה באמת לא גורר. אני יכול לחיות עם זה, ואני גם ככה עוד מעט משדרג ומפרמט, אבל בינתיים אם משהו יוכל לעזור אודה לו... :smoke:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-