Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
זאת פקודה שנותנת אינפורמציה על המחשב כשאני מקליד אותה היא פועלת הכל טוב ויפה רק המסך נסגר כל פעם מה אני עושה כדי שהמסך לא יסגר ? או לחילופין להגיע למידע שהיא הדפיסה בדוס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 לוח MSI NEO 2 NFORCE 3 9600XT זיכרון - 256*4 כל כמה זמן שאני גולש אני מקבל הודעת שגיאה והאקספלורר קורס לי. אין לי וירוסים - בדקתי המחשב עושה לי את אותה הבעיה כבר כמה זמן לאחר כמה וכמה פירמוטים. ממה זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 בעברית. הבעיה אצלי היא כשאני רוצה לחתוך תמונה מסויימת, החיתוך מתבצע הפוך לגמרי ולא לפי איך שסימנתי. למשל אם אני חותך את הצד הימני של התמונה, זה יציג לי לבסוף חלק מהצד הימני של התמונה. בעבר זה עבד בסדר גמור, וכנראה שהיה איזשהו עידכון שגם שינה את עיצוב העריכה של התמונות וגם דפק את העניין הזה. זה קורה גם לכם? האם ניתן לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP נפגעה כנראה. אחת התוצאות היא שאין לי אפשרות לצפות בחיבורי רשת. כשאני נכנס ל services ומנסה להפעיל את השירות network connections אני מקבל הודעת שגיאה 126 שהמערכת אינה מוצאת את המודול. למיטב חקירותי נראה לי שהפגם הוא בדרייבר netman.dll. ניסיתי לבצע רישום מחדש של הדרייבר באמצעות הפקודה: regsrv32.exe netman.dll אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שהמודול לא נמצא. למיטב הבנתי הבעייה כנראה נמצאת ב registry. על-מנת לאפשר את המודול צריך כנראה לשנות ערכים מסויימים שאינני יודע מה הם? האם זה הכיוון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://leelusoft.blogspot.com/2009/10/xp-quick-fix-plus.html אפשר לראות בתמונה את כל התקלות שהיא יודעת לסדר. לחילופין, אפשר להתקין מערכת הפעלה חדשה יותר שבה אין את הבעיות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קבלתי גישה לMSDNAA כסטודנט ;D וכמובן שהתחלתי להוריד את WINDOWS 7, אבל הגירסה היחידה שיש שם היא גירסת ה PROFESSIONAL ואין שם את גירסת הULTIMATE (שאני כבר מקיר). ישר נכנסתי לאתר של MICROSOFT בשביל לבדוק מה אני מפסיד בזה שאני יתקין גירסת PRO במקום הULTIMATE ויש שם משהוא שהפחיד אותי: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx איפה שרשום: Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages. מסומן V ליד הULTIMATE אבל לא ליד הPRO. אני אישית מעדיף את הWINDOWS שלי באנגלית כמו שהוא מגיע אבל אמא שלי שמשתמשת במחשב הראשי לא מסתדרת כל כך טוב איתו ומעדיפה עברית, כרגע מותקן אצלי הULTIMATE עם 2 יוזרים, אחד שלי באנגלית והשני שלה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב win7 גודל כונן c הוא 70gb אך סך כל התיקיות הוא 40gb איפה יתר 30gb ? מצורפים גדלי התיקיות והגדרות תיקיה בלוח הבקרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למעשה אין לי מושג, איך לשחזר את קובץ ה- OST הפגום כדי לגשת אליו בלקוח הדוא"ל של Outlook 2019 ללא שום שגיאה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתחבר למחשב של אבא שלי ולסדר ולעזור לו בכל מיני דברים...כאילו שאני יושב מול המסך.. וגם שלו תהיה שליטה על המחשב בו זמנית...(שהוא יוכל לראות על מה אני לוחץ).. אני מעוניין בכך שכל עוד המחשב מחובר לאינטרנט אני יכול להכניס סיסמה ולהתחבר אליו ללא צורך באישור שלו... (בקיצור שאני אכניס סיסמה ואני מקבל את המחשב לרשותי מבלי שהצד שאני צריך לעשות כל פעולה שהיא אפילו לא אישור על משהו) מבחינת אבטחת מידע...כמה הדבר מאובטח...מה חוזק הסיסמא? קידוד?.. שנינו עובדים על מערכת הפעלה וינדווס 7.. תודה רבה.. אגב אם יש תוכנות צד שלישי שועשות את זה...אפשר להעביר לפורום המתאים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב. אני רוצה להחזיר את התוכנות שהיו לי, ויש תוכנות שהוא לא נותן לי להתקין למשל: Acrobat Reader Office 2003 QuickTime Alcohol 120% ועוד כל מיני. הוא נותן לי הודעת שגיאה כשאני מפעיל את הקובץ: windows installation package could not be opened... אני חושב שזה משהו שקשור ל Windosw Installer הורדתי מהאתר של MIcrosoft, ועדיין הבעיה קיימת. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר. Windows XP SP2 - חוקי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן אני רואה בהרבה מחשבים שתיקיית היוזר היא בנפח מסויים (נגיד 50 גיגה) אבל כשאני נכנס לתוך התיקייה ורואה מה הנפח של התיקיות בתוך התיקייה הראשית של היוזר אני מגלה שסך כל הנפח של כל התיקיות נמוך מהנפח של התיקייה עצמה ואפילו יש פער עצום בין הנפח הכללי לבין הנפח של התיקיות עצמן. לקחתי בחשבון תיקיות מוסתרות וסל מחזור (שהיה ריק) אבל עדיין יש פער עצום מה באמת קורה? מציין שזה מחשבים עם מע' הפעלה וינדאוס 7 בעיקר (לא זוכר אם נתקלתי בתופעה ב XP) עריכה: פתאום מצאתי תיקיה מוסתרת בשם AppData שאצלה כל הנפח שלא מצאתי.. אז מה התיקייה הזאת וכיצד אפשר לצמצם את הנפח שלה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-