Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תמיד רציתי לדעת, אין לי כוח לחכות לבן דוד המעצבן שלי שיבוא כל פעם לפרמט.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם windows 7 ultimate x64,ואחד עם windows xp pro SP3. לאחרונה המחשב עם הXP לא מצליח לתקשר עם המחשב השני, לא בשיתוף, ולא בפינגים. יש לציין שכאשר אני מנסה במחשב עם ה7 להכנס אל עצמו דרך הworkgroup,הוא דוחה אותי עם הודאת שגיאה. לאחר קצת ניסוינות לתקן את המצב גיליתי שיש service בשם server שמשמש בין היתר לשיתוף קבצים בווינדוס 7. service זה אינו פעיל במחשב עם ה7,וכל ניסיון להפעילו מעלה הודעת שגיאה: error 1068: the dependency service or group failed to start למישהו אולי יש רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני באתי להתקין לידיד שלי WINDOWS XP SP1 במחשב של P3 733 MHZ ו 128 RAM. היה לו עד כה WIN98 ששיגע אותו, אז החלטנו לשנות. עשיתי פירמוט והתקנה מחודשת של ה WINDOWS שדרך אגב יצאה ללא שום בעיה. הבעיות התחילו לאחר שהתקנתי, כשראיתי הודעת שגיעה של HOST מסויים אך לא ידוע לי איזה, חוץ מזה שבדוח רשום שיש בעיה בקובץ SVCHOST.EXE, לאחר ההודעה הזאת, לא ניתן לעשות COPY & PAST לשום דבר והקייקונים בשום מקום לא מוכנים לזוז. בעיה מוזרה אבל בכל זאת. עם התקנת NAV 2004 PRO בסוף ההתקנה (99%) הוא עשה לי את השגיעה הזאת, קיבלתי FAILURE מהSETUP ועכשיו אני תקוע במצב שאני לא יכול לעשות UNINSTAL לתוכנה בגלל שכשאני מנסה אז הוא בעצם אומר שההצקנה של NAV היא קפואה ויש צורך לבטל זאת, והוא ניתקע בביטול. …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ של LG עם ויסטה הומ בייסיק עכשיו, הגדרתי תכרטיס רשת שיתחבר למודם(נתב אלחוטי) שלי, הכנסתי את הקוד הצפנה של המודם, הוא מזהה תמודם אבל לא מתחבר לאינטרנט במרכז הרשת והסיתוף הוא מראה שהוא מחובר למודם ושאין חיבור לאינטרנט .. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
...? עריכה : טעות שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום WINDOWS שמישהו יעביר את הדיון....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי את הווינדוס על המחשב החדש שלי אבל יש לי בעיות שאני לא יודע איך לפתור.. כשאני הולך לsound recorder אני לוחץ על הקלטה ומפסיק ואז זה אומר שאין לי מספיק זיכרון, לשחרר ולנסות עוד פעם למרות שיש לי פול זכרון! וגם כשאני בrecording control יש כאלה שבאפור ואין לי מושג למה זה.. עזרה בבקשה (:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום עשיתי עידכון לווינדוס 10 ואני רוצה לדעת אך יכול לגבות את המערכת ולהתקין חדש יכול להיות שיחליף ארדיסק ויהיה צריך לעשות התקנה לוינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי כבר שאלה כללית פעם של "איך מפרמטים בווינדווס XP?" אפשר להגיד שדי הסתבכתי כי מסתבר שיש די הרבה דרכים (או שסתם נדמה לי) ובגלל זה גם לא עזר לי החיפוש(למי שיתלונן). ראיתי שיש כל מיני BOOT DISKS להורדה באינטרנט כדי לפרמט דרך הדוס וכל מיני כאלה אבל די ברור שלא ככה אמורים לפרמט, אני מניח שיש דרך אחרת שמיקרוסופט חשבו עליה לפני שכל מיני מתכנתים התחילו ליצור BOOT DISKS מה שאני רוצה לדעת זה: ננסח את זה ככה- איך מיקרוסופט רצו שאני אפרמט את הכונן כשהם תכנתו את XP ? אני רוצה לדעת פשוט דרך אחת - הדרך ה"חוקית" / רגילה (כמו שמייקרוסופט רצו) שאיתה אני יכול לפרמט את הכונן עליו מותקן הווינדווס. ואיך אני מתקין אותו בלי כל מיני תקלות בדרך כמו תקיעה של ההתקנה או משהו כזה (כמו ששמעתי שקר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרשמתי לתוכנית של מיקרוסופט וכשהגעתי לדף ההורדות מצאתי שאין גירסה בעברית אז הורדתי את הגירסה באנגלית. לאחר גיבוי מלא של מערכת ההפעלה על כל מקרה שיבוא. ניגשתי לשידרוג דרך קובץ הISO ובזמן ההתקנה רשום שאין באפשרותי לשמור את האפליקציות כי מערכת ההפעלה משתמשת בשפה שונה מזאת שאני מתקין. שיניתי את שפת המערכת לאנגלית אך ללא הועיל. יש למישהו מושג איך או אם בכלל ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009304598&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-