Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבריה כותרת יש לי על כונן USB מערכת הפעלה 8.1 ואני רוצה להתקין על אותו כונן USB גם את אופיס הכונן כבר Bootable כמו כן מאחר שהמחשב חדש גם את דיסק לוח האם ? אין לי כונן דיוידי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/window בבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי כבר שאלה כללית פעם של "איך מפרמטים בווינדווס XP?" אפשר להגיד שדי הסתבכתי כי מסתבר שיש די הרבה דרכים (או שסתם נדמה לי) ובגלל זה גם לא עזר לי החיפוש(למי שיתלונן). ראיתי שיש כל מיני BOOT DISKS להורדה באינטרנט כדי לפרמט דרך הדוס וכל מיני כאלה אבל די ברור שלא ככה אמורים לפרמט, אני מניח שיש דרך אחרת שמיקרוסופט חשבו עליה לפני שכל מיני מתכנתים התחילו ליצור BOOT DISKS מה שאני רוצה לדעת זה: ננסח את זה ככה- איך מיקרוסופט רצו שאני אפרמט את הכונן כשהם תכנתו את XP ? אני רוצה לדעת פשוט דרך אחת - הדרך ה"חוקית" / רגילה (כמו שמייקרוסופט רצו) שאיתה אני יכול לפרמט את הכונן עליו מותקן הווינדווס. ואיך אני מתקין אותו בלי כל מיני תקלות בדרך כמו תקיעה של ההתקנה או משהו כזה (כמו ששמעתי שקר…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search). Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.Tap or click Add features to Windows 8. Then tap or click I already have a product key.Enter the product key, and then click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יצרתי יוזר נוסף,אורח, בלפטופ כדי שאחרים יוכלו לגלוש. משום מה, אין אפשרות לכתוב באנגלית באינטרנט, לא בIE ולא בפיירפוקס. לעומת זאת, אין בעיה לכתוב באנגלית בוורד. ביוזר שלי כאדמינסטרטור, אין בעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האמת שרק היום גיליתי שהוא יצא לפני כמה חודשים, משום מה הוא לא מופיע בעדכונים האוטומטיים, עדכונים אחרים הוא התקין יפה וממשיך להתקין עד היום, מישהו נתקל בזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את חלונות 10 אני מקבל את ההודעה הזאת מישהו יודע למה זה קורה ואיך מבטלים אותה? כמו כן משום מה גם ללא הפעלת פיירפוקס הפיירפוקס עולה בעת הפעלה. ניסיתי לראות אם הוא ברשימת התוכנות להפעלה עם אתחול אבל נראה לי שזה לא ברשימה אשמח לסיוע מכם עם הדברים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי כמה חודשים שאני עובד עם הווינדוז שלי מסתבר שהוא לא חוקי (יש הודעה במסך פתיחה) והכל עבד רגיל עד שרציתי להוריד עדכונים, ובגלל שלא יכולתי ניסתי לשנות את המפתח של הווינדוז כדי שההודעה תעלם ואוכל להוריד עדכונים והכל נדפק, קודם כל יצאתי טמבל כי יכולתי לחכות עד היום או יום ראשון ולהתקשר למייקרוסופט ולקבל קוד כמו בנאדם, אבל לא היתה לי סבלנות והנה מה שקרה: כל פעם שנכנסים עכשיו למערכת מקבלים הודעה שחייבים לבצע אימות לפני שממשיכים, ואז יש עוד איזה מסך והוא יוצא ומתנתק, אי אפשר לעשות כלום על המחשב, אלא אם כן מפעילים במצב בטוח. יש למישהו איזה מושג איך פותרים את זה? לפחות שאוכל לחזור למצב שבו אני צריך להזין מפתח חדש (עשיתי נקודת שיחזור למערכת וזה לא עוזר) תודה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי את הווינדוס על המחשב החדש שלי אבל יש לי בעיות שאני לא יודע איך לפתור.. כשאני הולך לsound recorder אני לוחץ על הקלטה ומפסיק ואז זה אומר שאין לי מספיק זיכרון, לשחרר ולנסות עוד פעם למרות שיש לי פול זכרון! וגם כשאני בrecording control יש כאלה שבאפור ואין לי מושג למה זה.. עזרה בבקשה (:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-