Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקלה רצינית ביותר, חיפשתי מידע בגוגל לגבי איך לפתור אותה, אבל ללא הצלחה. אז התקלה היא שאני נכנס לdevice manager והוא ריק, פשוט עמוד לבן, לא מופיע שם שום התקן חומרה. דברים שניסיתי לעשות כדי לתקן את העניין: - לרענן את הרשימה ב- device manager. - לסרוק את הרג'יסטרי. - repair עם הדיסק של וינדוס. - הרצת הפקודה scannow sfc ב-cmd. דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: - שינוי הרשאות ערך הרג'יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum זה נתן לי הודעה unable to save permissions, access is denied - לנסות להפעיל מחדש את התהליך Plug and Play ב- services. השירות פשוט greyed out, ככה שאין אפשרות לעשות איתו כלום. אגב אני על וינדוס 7 וגם חלק מהחומרה החדשה שאני מחבר למחשב, ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי . אני שוקל לשדרג את הלוח אם\מעבד\כרטיס מסך . האם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הנ"ל בשביל שתזהה או החומרה החדשה בצורה תקינה או שפשוט אני מרכיב את ההארד דיסק ומתחיל לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום) יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה רצינית במחשב שאני לא יכול לשחק במשחקים כמעט מכיוון שהמשחקים נופלים מעצמם.. ניסיתי לעשות המון ושום דבר לא סידר.. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שבמעבר מוינדוס 7 64 ביט ל32 הבעיה תסתדר? כי לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם כל המשחקים עבדו לי מעולה.. פשוט אני לא רוצה לחזור לXP.. ד"א: יש לי 4 גיגה ראם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת, אין לי כוח לחכות לבן דוד המעצבן שלי שיבוא כל פעם לפרמט.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום עשיתי עידכון לווינדוס 10 ואני רוצה לדעת אך יכול לגבות את המערכת ולהתקין חדש יכול להיות שיחליף ארדיסק ויהיה צריך לעשות התקנה לוינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי WINDOWS XP SP2 מעודכן ל 10/2006 התקנתי את ממשק העברית עשיתי אתחול יש לי התחל במקום START אבל השאר נשאר אנגלית במיוחד MY COMPUTER והתפריט כגון PROPRTIES במקום מאפיינים יש למישהו רעיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-