Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתר איך אני נפתר מזה ???
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המחשב שלי הריץ מזה זמן מה עותק פרוץ של WIN7. מופיע לי כל כמה דקות מסך שאומר שהעותק שברשותי אינו חוקי. קניתי רישיון ואני רוצה להכניס את הסריאל מבלי לפרמט ולהתקין מחדש. יש דרך לעשות את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
במחשב עם XP הותקן כרטיס מדפסת Netmos 9805 בגלל בעיה ביציאה הפרללית הרגילה. הכל עבד כשורה עד שצצה תקלה והיה צורך בהתקנה מחודשת של הדרייבר של XP לכרטיס. ההתקנה עוברת בשלום אבל הבעיה היא שהמערכת מקצה לכרטיס את LPT3 ולא את LPT1 משום מה. אין בעיה בהדפסה בחלונות אבל במחשב הנ"ל מורצות גם תוכנות דוס משרדיות ואלה ככל הנראה מוגדרות לעבוד עם LPT1 בלבד ואין אפשרות לשנות זאת. אי לכך אני מחפש דרך להקצות במנהל ההתקנים את LPT1 לכרטיס המדפסת כפי שהיה בעבר. מישהו מכיר דרך לעשות זאת? בזמן התקנת הדרייבר של הכרטיס לא ראיתי אפשרות לבחור את היציאה המבוקשת. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי service מסויים שמותקן, אך כמובן אני יכול להריץ אותו רק פעם אחת. איך ניתן להריץ אותו מספר פעמים? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך מוסיפים בצורה ידנית תוכנות שלא מאפשרות את העלתן בזמן האתחול ? 1. איך מריצים תוכנה בזמן האתחול 2.איך מריצים תוכנה הזמן אתחול המחשב כשהיא ממוזערת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאדם שאינו סטודנט? המחירים שאני רואה הם בסביבות ה-600 ומעלה (וזה עוד לעותק OEM)... מישהו מכיר טריק זול יותר לקבל הנחה כלשהי? תודה
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/information-technology/2015/06/heres-how-to-get-windows-10-for-free-even-if-you-dont-have-windows-7-or-8/
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם שוב. כרגע הווינדוס שלי משתמש בפונט אריאל שיש לפיקסלים שלו קצוות חדים אשר גורמים לאי נעימות בעין. שמעתי שבוויסטה יש פונט אשר נקרא Segoe UI שבו תיקנו את כל זה וזה הפונט הרשמי של וויסטה. אז איך גורמים לו שהוא יהיה ברירת מחדל בוויסטה?(שהוא יהיה על כל הווינדוס)
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי. אני רוצה להשתלט על מחשב win px ממחשב win 7. העניין הוא שאני רוצה שגם המשתמש השני יוכל לראות מה אני עושה. אפשרי? אם כן איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה בבית ויש לי נייד עם ויסטה ואני מעוניין להתחבר מהנייד למחשב בבית דרך האינטרנט ולשלוט עליו. האם מישהוא יכול להסביר איך לעשות את זה או האם יש מדריך קצר בעברית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDirectX10 של ווינדוס ויסטה ... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לחבר שלי נכנס טרויאן שמונע ממנו להגיע לשולחן עבודה באקס פי שאלתי מישהו והוא אמר שאפשר להתקין בסמוך לאקס פי גם 98(בכונן אחר כמובן) עכשיו הבאתי את הדיסק של ה-98 ואין בעיה להעלות ממנו התקנה, אבל במסך ההתקנה הוא כותב שהוא זיהה שהאקס פי מותקן על המחשב ולכן התקנה של 98 תחליף את הקבצים כמו autoexec.bat בכונן שעליו האקס פי מותקן, לקבצים ישנים יותר של ה-98 השאלה שלי היא איך ניתן להתקין את ה-98 בכונן אחר בלי שיתנגש עם האקס פי? ואז תהיה אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה להעלות את המחשב האפשרויות היחידות שהוא מציע לי בהתקנה זה החלפה של הקבצים או יציאה מההתקנה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אשמח לעזרה יש לי אפשרות לחבר את הנייד לנייח בכבל רשת או ליצור USB עם ההתקנה אשמח לעצה מה הכי נוחואיך לעשות זאת תודה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם SATA HD ואני לא מצליח להתקין אותו... קראתי שאני צריך להתקין דרייברים ל-SATA והשאלה שלי היא האם יש GENERIC DRIVERS ל-SATA?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום בכדי להתקין במחשב חדשWINDOWS 8.1 מה צריך להיות בISO שלו כדי שיתקין בתצורת UEFI? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני כבר משתגע,אני מנסה לסדר לחבר את המחשב,מחיצת C עברה פירמוט,הסידירום שלו פשוט לא רוצה לעשות בוט,אני לא יכול ליצור לו את ה bootdisks של SP1 כי אני רץ על 64 ביט (נותן לי שגיאה שהוא לא יכול להריץ)....מה אני כבר יכול לעשות חוץ מאשר להתקין לו את 98 ועל זה את ה XP?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-