עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cheat-it,

יש לי 2 כוננים קשיחים אחד של 160 GB ואחד של 250. אני רוצה לפרמט את המחשב ותהיתי איך הכי נכון לחלק את המחיצות במחשב ובאיזה מהם כדאי להתקין את הווינדוס 7?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  2. זאת תיקיה עם הרבה תמונות (1400+). שבוע שעבר נעלמו לי שמות הקבצים, איך אני מחזיר אותם? חיפשתי באפשרויות התיקיה ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. על מחשב יחסית ישן שמחובר לטלויזיית CRT בסלון ע"י כבל S-video התקנתי WIN7 ULTIMATE. לאחר כל העידכונים של ווינדווס( לא עדכנתי בנפרד את הדרייבר של כרטיס המסך כי וידוווס זיהה אותו-ומראה שהוא עובד בצורה תקינה), התמונה על המסך הפכה ללא ברורה ומרצדת בצורה נורא מעצבנת. הבנתי שכניראה זו בעיית רזולוציה והגדרה של התדר refresh rate וכשבאתי לשנות אותו אז הוא מופיע באפור שלא ניתן לשינוי ותקוע על 25Hz בלבד!!! גם ברשימת הדגמים כל שנתמכים מופיעים רק generic non-PnP monitor בתדר 25Hz? ניסיתי למצוא איך לחייב את המערכת לקצב ריפרוש דרך ה CMD אבל לא מצאתי עדיין כלום ברשת וגם איזה "תוכנת" צד שלישי שניסיתי Qres.exe לא פעלה. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה דרך ה CMD או שיש …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ran1809,

יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by hichcock,

היי שני דברים: 1. איך אפשרק להעיף את סל המחזור משולחן העבודה? 2. יש את הדבר הזה ב-7 שכל תיקייה שאני פותח או כל חלון מופיע לי בשורת מצב למטה בצורה מצומצמת. נגיד פתחתי שני חלונות אקספלורר הם יופיעו לי באותו מקום, סגרתי את שניהם אז הריבוע של ה-E ייעלם. יודעים למה אני מתכוון? יופי. השאלה כזו: המסנג'ר (windows live\msn) לא יוצא משם גם אחרי שאני לוחץ על האיקס. הדרך היחידה שהצלחתי להעיף אותו זה רק אם סגרתי לגמרי את התוכנה (עם יאהו שהוא כמוהו גם יורד למטה באותה צורה בדיוק אין לי את הבעיה הזו). טיינקס.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LTE,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. אהלן! הלילה השארתי את המחשב דלוק לילה שני ברציפות- מה שאני לא עושה אף פעם בגלל רעש שאני לא מסוגל לישון איתו והיום בבוקר שקמתי וניסתי להשתמש במחשב המסך לא נדלק. כיביתי אותו הדלקתי שוב ולא מראה כלום עושה power save mode. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך כיבתי את המחשב הדלקתי ושוב המסך עושה power save mode ניסתי לעות ריסט עשרות פעמים ולשווא. איך פותרים את זה? אני נואש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by The-Magician,

כשאני לוחץ על מצב שינה המחשב נכנס למצב שינה ואז כשאני רוצה לחזור לווינדוס אני לוחץ על מקש כלשהוא ואז בא לי מסך שאני אמור ללחוץ על המשתמש שלי ואז זה חוזר לווינדוס, יש אופצייה לשנות את זה כשאני ילחץ על מקש כשלשהוא אז המחשב יחזור ישר לווינדוס ממצב שינה??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני משתמש SERVER 2008 64BIT עם 6GB וקצת קשה לי להבין מדועה הצריכת זכרון של המערכת שונה מכל אחת אחרת.. אני יודע שמערכת 64 צורכת כפול ולפעמים יותר! אבל לפי התמונה המערכת שלי ב 99% צורכת GB5~6. יש לציין שהמערכת עובדת ממש חלק ויפה קראתי פעם ש64 צורכת את כל הזיכרון לטובת המערכת למרות שבפועל היא לא מנצלת את הכל אבל ברגע שיש צורך בכמות זיכרון לטובת תוכנה אחרת היא מפנה. ש לציין שלפני חודש המערכת עבדה עם 4GB וגם במצב הנל המערכת עבדה יופי..אז לא משנה כמה זיכרון אני יוסיף המערכת תמיד תיצרוך את כל הכמות? אני לא יודע עד כמה זה מדויק אשמח שמישהו ישפוח מעט אור על הנושא [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by m1ke,

יש למישהו מושג אם ישנה דרך לבטל daylihgt saving דרך שורת פקודה באופן שעובד 100%? כולם ממליצים על שינוי רגיסטרי HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\TimeZoneInformation\DisableAutoDaylightTimeSet לצערי זה רק מוריד את ה V בחלון של הזמן אבל לא באמת גורם לשינויים. מישהו נתקל בעבר?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  12. הכוונה לרשימת השפות שניתן להוסיף ע"מ שתהיה תמיכה מלאה בכלל היישומים כמו שהיה בXP למי שהבין על מה אני מדבר..

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by ShOw-Time,

לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by guyby,

שלום, יש לי VISTA במחיצה C ו WIN7 במחיצה אחרת, על הויסטה התקנתי כל מה שהיה צריךמבחינתי כולל ANTI VIRUS דרייברים ושאר התוכנות שאני משתמש בהן כגון: WINRAR WINISO פוטושופ וכו' כשאני מעלה את המחשב עם WIN7 הוא לא מעלה לי את ה-AV ואני לא מצליח להפעיל אותו ב-TRAY דרך היישום שנמצא במחיצה C (כתוב שחסר איזה DLL) העתקתי את אותו DLL מ- SYSTEM32 של C למחיצה של WIN7 וזה עדיין לא עובד (התוכנה אינה מגיבה/מפסיקה לפעול). לשאר התוכנות עשיתי פשות לינק והן עובדות. מה הפתרון להפעלת אנטי וירוס במקרה הזה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by fuck off,

יש לי WIN7 גרסת home premium 32. אני רוצה לשדרג ל64. הכל חוקי. הבנתי שאפשר להתקין 64 ללא כל בעיה עם אותו הרישיון, ושעל הדיסק של ההתקנה יש גם את ההתקנה של ה64, אנ לא ראיתי את האופציה הזו מעולם. חשבתי להוריד פשוט ולהתקין עם הKEY שלי, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד. יש רעיונות? עצות? תודות לכם!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by A1eX,

לאחרונה התקנתי כמה תוכנות חדשות, פתאום אחרי יומיים עבודה האייקונים אינם מוצגים, כלומר הקיצור קיים אך עם האייקון הלבן של ברירת המחדל ולא של האפלקיציה עצמה.... כיצד ניתן לסדר את העיניין הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by GWeizman,

הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by huber,

הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by meiry,

יש לי מחשב ששכחתי מה הסיסמה להתחבר למשתמש אדמין בו, אין לי משתשמים אחרים בו חוץ מזה. יש למישהו איזה תוכנה או הסבר מה אפשר לעשות כדי לפרוץ את זה? ווינדוס XP.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by DUDEnamE,

יש לי ISO של XP על המחשב ו,DOK אני רוצה לעשות מהDOK BOOT ולא התקין את המערכת על המחשב , איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by Tzahi_F,

לי יש כרגע Windows 7 Enterprise 32 bit - גרסה לא חוקית. אני רוצה להחליף ל- Windows 7 Ultimate 64 bit אני יכול להשיג דרך האתר "חותם" את הדיסק הבא: Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות "התקנה נקייה" דרך הדיסק שדרוג הזה? והאם אני מקבל רישיון עם הדיסק שדרוג? בבקשה מי שיודע בוודאות אם אפשר שיענה. תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by shmuel_mr,

שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים