Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי פה על כמה נושאים ונוכחתי לדעת שייש פה אנשים שבהחלט יודעים על מה הם מדברים. אז אני בהחלט ישמח אם מישהו יעזור לי עם הבעיה שלי. כשאני מכבה את המחשב הוא רושם לי שגיאה בקובץ DLL ואז נפתח לי חלון שאני יכול ללחוץ על סיים כעת והוא מכבה את המחשב. מה זה ה-DLL הזה והאם יש לי אפשרות לתקן את איכשהו. תודה רבה מראש לעוזרים. דני
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית , בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס) מה הפתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SD, כרטיס M2, וסנדיסק קרוזר ולכולם אני לא מצליח לכתוב ביותר מ300-500 ק"ב על ווינדוס ויסטה אולטימייט. לא משנה אם זה דרך קורא כרטיסים, USB או כניסה מסויימת על הלוח.. תמיד 400KB, מה הפיקס ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי XP Home Edition כרגע אני לא צריך לפרמט אבל בכל זאת אני חייב לדעת לכל מקרה: ממש אין לי מושג איך כי אין שום גישה לדוס, ואין דיסקט איתחול - אז מה עוד נשאר? בקיצור - איך מפרמטים בווינדווס XP ? אני אשמח מאוד להסבר מפורט עד כמה שאפשר, וגם... שמעתי גם מאנשים שהיו להם בעיות עם ההתקנה מהדוס שלא עבדה אוטומטית והם היו צריכים לכתוב כל מיני פקודות בדוס בשביל להתקין כי setup.exe לא עובד - מה הפקודות האלה? (אם ההתקנה לא מתחילה אוטומטית)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו אני בא להיכנס לתיקה...לכל תקיה..וגם המחשב שלי...אז הוא עושה לי את השגיאה הזאת..: עכשיו שאני נכנס לתקיות דרך לדוגמא הצייר...פתיחה...אז אני יכול...זה רק מתי שאני לוחץ על תקיה באופן ישיר.... מה אני עושה??. איזה שגיאה זאת??..באיזה זיכרון??. של המעבד??..הRAM??...ההרד דיסק?...או סתם נדפק הוינדווס..!!