Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 לוח MSI NEO 2 NFORCE 3 9600XT זיכרון - 256*4 כל כמה זמן שאני גולש אני מקבל הודעת שגיאה והאקספלורר קורס לי. אין לי וירוסים - בדקתי המחשב עושה לי את אותה הבעיה כבר כמה זמן לאחר כמה וכמה פירמוטים. ממה זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לי וינדוס ויסטה 64 ביט הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד בהתחלה בניגוד לXP הויסטה כן זיהה את כרטיס הקול שלי HD - לוח אם asus n2m- vm dh אבל פאנל קידמי של המחשב לא הזרים לי סאונד, לאחר התקנה של הדרייבר [שכמובן ההיתי צריך להוריד כי מה שקיבלתי בדיסק לא פעל] הפאנל הקידמי עובד. המשכתי לטייל לי עוד קצת באתר של אסוס וראיתי דריבר עם תאור די דומה למה שהורדתי רק ששוקל 10 מגה - פי 2 יותר ממה שהתקנתי. נסתי אותו ולאחר ההתקנה [אחרי ריסט] היה לי X נחמד על הרמקול שליד שעון הווינדוס וקיבלתי הודעה שהתקנתי קול לא הותקנו כרואי ולא היה לי סאונד במחשב. הסרתי אותם ואחרי ריסט המחשב התקין לבד והגעתי למצב הראשוני התקנתי את הדרייבר הראשון שהתקנתי בישביל הפאנל הקידמתי ונשארתי ככה. עכשיו הבעיה היא בה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה טבלאות באופיס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. משום מה אני לא מצליח לראות פלאש באתרים וסרטוני וידאו (נגיד בוואלה) וכד'.. מה לא התקנתי ושוב דבר לא עובד.. JAVA/ADOBE/K-LITE CODECS.. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב נייד עם WIN 7 64BIT
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצתי תיקון ללוינדוס (Repair Installation) בעזרת אותו הדיסק שהתקנתי את הוינדוס שמותקן בסוף ההתקנה המחשב נכבה, וכל פעם שהו אנדלק אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה: Stop: 0x0000007b ולאחר פחות משנייה המחשב מתרסק. הרצתי Chkdsk ולא עזר איזה עוד אפשרויות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אחרי שאני מפרמט את המחשב לחלוטין ומתקין מערכת הפעלה מחדש יכולים להשאר וירוסים ואם כן באיזה שיטה אני יכול להשתמש להסרה מלאה של כל הוירוסים ואיך עושים זאת.? תודה לעונים בברכה זוהר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכול התחיל אחרי שהתקנתי אתמול אנטי וירוס על המחשב שלי,וזה לאחר שלא היה מותקן על מחשב שנתים אנטי וירוס. הוא מצא קרוב ל750 וירוסים, והוא תיקן כמה קבצים של הWIN שנדפקו. אחרי הסריקה הוא מודיעה לי שיש לי רק 22 מגה מתוך 40 גיגה, אז אני מתחיל למחוק קבצים שאני לא משתמש בהם. מחקתי בסביבות 2 גיגה, אבל הוא עדיין מופיעה לי ההודעה של low disk space, ונשאר לי עדיין 22 מגה בדיסק הקשיח. התחלתי וחיביתי את המחשב מספר פעמים, אבל עדיין יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל נמצא בכונן מערכת ההפעלה שלי הוא לוקח כ640 מגה בית. אני עכשיו במבצע פינוי מקום בהרד דיסק כך שאם אפשר לדעת מהו ואיך אפשר לבטל אותו או לדאוג שיקח פחות מקום תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את ה ScanDisk (win98) אני מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון כדי להריץ את הסריקה, גם כאשר אני מנסה לעשות זאת במצב בטוח, כשאני מפעיל את ה scandisk דרך דוס, הוא עובד אבל כאשר הוא מוצא את השגיאה הוא אומר שהוא לא יכול לתקן אותה וצריך להריץ את הסריקה מחלונות קיימת בעיה נוספת שכאשר מנסים להריץ איחוי דיסק אז נתקלים באיזה שגיאה באמצע האיחוי (לא ברור לי מהי השגיאה..) ונאמר לי גם שכעבור זמן מסויים של עבודה, המחשב לעיתים "נתקע" ללא סיבה במנהל ההתקנים, ההתקן intel 82371AB/EB PCI BUS Master IDE Controller מסומן כשגיאה, והשגיאה המפורטת היא שההתקן גורם להתנגשות משאבים (code 15) ניסיתי להוריד את הדריברים מהאתר של אינטל ולהתקין אותם, אבל הוא עדין מסומן כשגיאה.. עצות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש את זה (SP3 - WIN XP) כבר בשוק או באינט' האם זה נכון??? ואם כן זה בטא או משהוא כזה או שזה מלא???
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, באחד מהמחשבים שהתקלקל, ישנה בעיה. התקנתי עליו SP3 והוא ישר מראה מסך כחול ברגע שמגיע לווינדואס. השאלה שלי, האם יש דרך להתקין את מערכת ההפעלה הישנה שלי, SP2, על המערכת הקיימת והבעייתית SP3, ללא צורך בפירמוט? יש איזה שפן שאפשר לשלוף מהכובע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-