Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אני שואל במקום הנכון. מישהו יודע או יכול להכווין אותי למדריך איך לעשות דיסק און קי עם התקנות של 7 ו 8 ביחד. ויהיה ניתן לבחור בינהם כשעושים BOOT מה DOK. אני מצליח לעשות XP+8 או XPּ+7 וכו' אבל 7 ו8 אני לא מצליח. זה יעני או 7 או 8. (לא ניסיתי עם ויסטה אבל לפי דעתי זה גם אחד מהשלושה) בעקרון אני משתמש ב YUMI כדי לשים ב DOK. התקנות של ווידוס, HIRENS BOOT, וכו' תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד : Intel P4 LGA 775 64Bit 3.2GHz 800 MHz cache:1MB לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800PMD כרטיס מסך : gtgabyte radeon 9550 זכרון : 1024MB DDR2 533MHz דיסק קשיח : SATA 2 7200RPM 8MB 160GB צורב: DVD±RW X18 יעבוד ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער שלא רשמתי את זה בכותרת... אני לא יודע איך להסביר את זה במשפט אחד. הבעיה היא ... לפעמים לא עובדות כמה תוכנות, או שמשהו לא רוצה לעלות, אני סוגר מלא תוכנות בבת אחת. בסוף תמיד מגיע הודעה מציקה ביותר : שואלים אותי אם אני רוצה ליידע את מיקרוסופט בקשר לבעיה... וכל הזמן שואלים אותי את זה... וחיפשתי וניסיתי להסיר את זה אין לי מושג איך!!! בבקשה תעזרו לי להיפטר מהתופעה המעצבנת!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני זוכר הייתה פקודה שהייתה מראה כמה רץ הSATION הנוכחי בווינוס אך אני לא זוכר את הפקודה עצה מה היא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקלה רצינית ביותר, חיפשתי מידע בגוגל לגבי איך לפתור אותה, אבל ללא הצלחה. אז התקלה היא שאני נכנס לdevice manager והוא ריק, פשוט עמוד לבן, לא מופיע שם שום התקן חומרה. דברים שניסיתי לעשות כדי לתקן את העניין: - לרענן את הרשימה ב- device manager. - לסרוק את הרג'יסטרי. - repair עם הדיסק של וינדוס. - הרצת הפקודה scannow sfc ב-cmd. דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: - שינוי הרשאות ערך הרג'יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum זה נתן לי הודעה unable to save permissions, access is denied - לנסות להפעיל מחדש את התהליך Plug and Play ב- services. השירות פשוט greyed out, ככה שאין אפשרות לעשות איתו כלום. אגב אני על וינדוס 7 וגם חלק מהחומרה החדשה שאני מחבר למחשב, ה…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים וישן, יש לו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא איטי גם כשמדובר בגלישה באינטרנט.. וממש איטי. מה אפשר לעשות? מומלץ XP?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SD, כרטיס M2, וסנדיסק קרוזר ולכולם אני לא מצליח לכתוב ביותר מ300-500 ק"ב על ווינדוס ויסטה אולטימייט. לא משנה אם זה דרך קורא כרטיסים, USB או כניסה מסויימת על הלוח.. תמיד 400KB, מה הפיקס ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי . אני שוקל לשדרג את הלוח אם\מעבד\כרטיס מסך . האם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הנ"ל בשביל שתזהה או החומרה החדשה בצורה תקינה או שפשוט אני מרכיב את ההארד דיסק ומתחיל לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-