Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! לאחרונה רכשתי מחשב חדש 64 ביט, ואני רוצה להתקין את חלונות XP שהוא 32 ביט(עקב סיבות ספציפיות) אך המחשב לא מאפשר לי זאת. האם בכל מקרה ניתן לשנות משהו בהגדרות כדי שאוכל להתקין את ה - XP? תודה רבה מראש, אלון!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרשמתי לתוכנית של מיקרוסופט וכשהגעתי לדף ההורדות מצאתי שאין גירסה בעברית אז הורדתי את הגירסה באנגלית. לאחר גיבוי מלא של מערכת ההפעלה על כל מקרה שיבוא. ניגשתי לשידרוג דרך קובץ הISO ובזמן ההתקנה רשום שאין באפשרותי לשמור את האפליקציות כי מערכת ההפעלה משתמשת בשפה שונה מזאת שאני מתקין. שיניתי את שפת המערכת לאנגלית אך ללא הועיל. יש למישהו מושג איך או אם בכלל ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלופ, כפי שוודאי ידוע לחלקכם, ניתן להאיץ קצת את מערכת ההפעלה ע"י העברת ה-SwapFile (מעכשיו אקרא לו SF) למחיצה אחרת (שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה), עם עדיפות להעברת ה-SF למחיצה שנמצאת בהארדיסק שנמצא על ערוץ IDE שונה מהערוץ שבו נמצא ההארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אצלי במחשב יש 4 ערוצי IDE, אך ההארדיסקים איטיים יותר מההארדיסק הראשי שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רציתי לשאול אם עדיין עדיף לי להעביר את ה-SF להארדיסק שנמצא בערוץ IDE שונה מהערוץ של מערכת ההפעלה, האם זה עדיין יאיץ לי את הביצועים, למרות שהוא קצת יותר איטי מההארדיסק של מערכת ההפעלה? והאם מומלץ ליצור 2 קבצי Swap, למשל, כל אחד 512 מגה ושיהיה ב-2 ערוצי IDE שונים, האם זה יאיץ יותר את הביצועים מאשר SF אחד על ערוץ IDE שונה?…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה. אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום (לא סתם התאור הבא, מתאר מה שקורה במשרד בהגדלה) יצרתי קובץ עם בלוק דינמי הכפלתי אותו אלפי פעמים, שמירה לוקחת חצי דקה, ניטרתי את הזכרון, מעבד, כונן, כרטיס מסך,כולם לא מתאמצים, יש עוד משהו שכדאי לנטר? מה המחשב עושה בחצי דקה הזאת, המטרה לבדוק מה אפשר לשפר בשביל להקטין את זמן השמירה הקובץ נמצא בקשיח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר מחשב ורציתי לדעת עם אני יכול להגדיר לו 2 משתמשים ובאחד שהממשק יהיה ברוסית ובשני שהוא יעבוד על עברית (או אנגלית עם אין אפשרות) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת פקודה שנותנת אינפורמציה על המחשב כשאני מקליד אותה היא פועלת הכל טוב ויפה רק המסך נסגר כל פעם מה אני עושה כדי שהמסך לא יסגר ? או לחילופין להגיע למידע שהיא הדפיסה בדוס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר ליצור פרטישן חדש לדיסק חיצוני בפורמט NTFS בלי למחוק את מה שיש על הדיסק , ולהפוך את הפרטישן החדש לFAT32 (כשיש עוד פרטשים עם מידע על הדיסק בפורמט NTFS)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלפתי את כרטיס הרשת במחשב בכרטיס מודרני יותר, אך ישנה בעיה, שכל פעם שאני משנה את ההגדרות של הרשת, הן לא מתקבלות בגלל שנרשם שיש קונפליקט עם כרטיס הרשת הישן שכבר אינו נמצא במחשב. הלכתי ל-Control Panel (בחלונות XP) ומצאתי ב-Device Manager שקיים גם דרייבר של כרטיס הרשת הישן שלא נמצא במחשב. שאני מנסה להסיר את הדרייבר מופיעה לי השגיאה הבאה: Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer. גם ב-Safe mode לא הצלחתי להסיר את הדרייבר של אותו כרטיס רשת שפיזית לא נמצא במחשב (חזרה אותה הודעת שגיאה)! כמובן שניסיתי מספר פעמים להסיר את הדרייברים לאחר אתחולים ואף לאחר כיבוי המחשב ושום דבר לא עזר (עדיין מופיעה אותה שגיאה בנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\) ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים... אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק? (אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...)) תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אחרי כמה חודשים שאני עובד עם הווינדוז שלי מסתבר שהוא לא חוקי (יש הודעה במסך פתיחה) והכל עבד רגיל עד שרציתי להוריד עדכונים, ובגלל שלא יכולתי ניסתי לשנות את המפתח של הווינדוז כדי שההודעה תעלם ואוכל להוריד עדכונים והכל נדפק, קודם כל יצאתי טמבל כי יכולתי לחכות עד היום או יום ראשון ולהתקשר למייקרוסופט ולקבל קוד כמו בנאדם, אבל לא היתה לי סבלנות והנה מה שקרה: כל פעם שנכנסים עכשיו למערכת מקבלים הודעה שחייבים לבצע אימות לפני שממשיכים, ואז יש עוד איזה מסך והוא יוצא ומתנתק, אי אפשר לעשות כלום על המחשב, אלא אם כן מפעילים במצב בטוח. יש למישהו איזה מושג איך פותרים את זה? לפחות שאוכל לחזור למצב שבו אני צריך להזין מפתח חדש (עשיתי נקודת שיחזור למערכת וזה לא עוזר) תודה רבה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב שמשתף תיקייה, אליה אני מגבה את המחשבים האחרים באמצעות ה-File History של Windows 8. במחשבים אותם אני מגבה משתמשים בני משפחה, שאני לא ממש רוצה שיקבלו הרשאות מלאות לתיקיית הגיבויים, כדי שלא ימחקו משהו בטעות. על השיתוף עצמו יש הרשאות מלאות למשתמש שלי, וכשאני מגדיר את ה-File History במחשבים האחרים אני נותן את פרטי ההזדהות שלו, רק בחלון ההזדהות לחיבור של ה-File History. הבעיה היא שהפעולה הזו מאפשרת לאותם משתמשים להיכנס לשיתוף גם מהאקספלורר באמצעות ההרשאות של המשתמש שלי. זה אמור לעבוד ככה? כי לי נראה הגיוני שהפרטים שאני מספק לשיתוף במסגרת הגיבוי יתפסו רק לצורך העבודה של תוכנת הגיבוי - המשתמש לא צריך גישה בעצמו לשם. מישהו נתקל/יודע מה אפשר לעשות? תודה, גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-