עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי כרטיס SD, כרטיס M2, וסנדיסק קרוזר ולכולם אני לא מצליח לכתוב ביותר מ300-500 ק"ב על ווינדוס ויסטה אולטימייט. לא משנה אם זה דרך קורא כרטיסים, USB או כניסה מסויימת על הלוח.. תמיד 400KB, מה הפיקס ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tovtov,

שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by BedB0y,

האמת שרק היום גיליתי שהוא יצא לפני כמה חודשים, משום מה הוא לא מופיע בעדכונים האוטומטיים, עדכונים אחרים הוא התקין יפה וממשיך להתקין עד היום, מישהו נתקל בזה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! המחשב שלי נדבק בספיוואר של Home Search (Iefeats.Adware). ניקיתי את החרא הזה עם אנטי ווירוס, מחיקה ידנית וניקוי כמה ערכים בREGEDIT. עכשיו כאשר אני נכנס לMSN האקפלורר נופל כשהאתר מסיים לעלות, ובגיימר למשל אני לא יכול לכתוב בתיבות טקסט, אני פשוט לא יכול לסמן אותן. ניסיתי להתקין SP1 אבל לא ממש עזר, ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. יש למישהו רעיון? כל עזרה תתקבל.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Zadu,

אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by The-Magician,

קוד שגיאה 0x0000003b

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by none77,

שלום (לא סתם התאור הבא, מתאר מה שקורה במשרד בהגדלה) יצרתי קובץ עם בלוק דינמי הכפלתי אותו אלפי פעמים, שמירה לוקחת חצי דקה, ניטרתי את הזכרון, מעבד, כונן, כרטיס מסך,כולם לא מתאמצים, יש עוד משהו שכדאי לנטר? מה המחשב עושה בחצי דקה הזאת, המטרה לבדוק מה אפשר לשפר בשביל להקטין את זמן השמירה הקובץ נמצא בקשיח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by stingeR-,

אנשים , כבר הרבה זמן(כמעט שבועיים) שהאתר www.pch.co.il לא עולה לי , רק הוא! מה הבעיה כאן? כבר פתחתי תארד כאן בעבר ואחרי זה זה הסתדר למשך שלוש-ארבע שעות , אבל זה המשיך! מה הבעיה בידיוק? האם להתקשר לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלי? מכוון שיש לי שני מחשבים ברשת ובשניהם האתר הזה לא פועל... רק הוא... מה הבעיה כאן? אין פיירוול ואין כלום , גם לא אנטיוירוס...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SharP,

כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Amit_H,

יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by veredaniel,

בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Oranl,

בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם התקנתי על מחשב בעל התקנה יחסית חדשה של WIN 7, כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE, כשחיברתי אותו למחשב הוא הוריד באופן אוטומטי את הדרייבר מה- WINDOWS UPDATE והדרייבר מופיעה בצורה תקינה במנהל ההתקנים. הבעיה היא שלא הופיע הסמל של הרשתות האלחוטיות ליד השעון. ניסיתי להתקין דרייבר מאתר היצרן אך גם- אותה הבעיה. חשבתי שיש בעיה בכרטיס הספציפי הזה, אז הבאתי עוד 2 סוגי כרטיסים של EDIMAX, גם אותם הווינדווס זיהה אך לא מראה את הסמל. חשוב לציין שגם דרך מרכז הרשת לא מופיעות שום רשתות -כאילו שהכרטיס מנותק. מישהו נתקל בזה ? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? נראה שמשהו נדפק בקטע של הרשת, גם SYSTEM RESTORE לאחור לא עזר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 114508534,

היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של דל latitude d430 עם כרטיס רשת broadcom gigabit netxtreme והיה לי ויסטה לפני כן.. והכל עבד קשורה.. עכשיו פירמטטי את הויסטה , ואין לי את הדרייבר של הכרטיס הזה כנראה ושמתי xp , ואין לי אינטרנט ניסיתי לחפש בכל האתרים גם כולל האתר של דל את הדרייבר הנ"ל ולא מצאתי אם משהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הבא אני ישמח מאוד מה שלא מזוהה אצלי במחשב במנהל התקנים זה "בקר רשת" משהו יודע פתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Shortboarder,

איך אני יוצר כזה דיסקט,לדוס כדי לעדכן את הביוס של המערכת??????????

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז ככה חברה!! מדובר בווינדוס XP עברית מחשב שלפני שבוע היה מצויין פתעום כבר לא!! אינטרנט איטי מאוד .. מחשב איטי.. סרטים לא עולים (אתה לוחץ על סרט הוא חושב חושב ולא עולה) צרפתי תמונה CPU גבוה אצלי 50 כל הזמן לא יורד (אולי יעזור) זיכרון רשום לי 0.99 GB (אולי יעזור) שטח פנוי בדיסק 89 GB (אולי יעזור) אני לא מבין גדול במחשבים לא יודע מה לעשות!! תעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי,חדש כאן אשמח לעזרה. ברשותי מחשב נייד פשוט של acer,הייתי שמח להתקין בו חלונות 98 לצורך משחקי דוס ושימוש בתוכנות שמותאמות למערכת הזו. הורדתי מwinworld את מערכת ההפעלה בiso. חיברתי דיסקאון קיי פירמטתי את הדיסק למערכת קבצים של fat32 והעברתי את windows לתוכו. לא הצלחתי להבין את העניין עם הפלופי דיסק בהתקנה אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ...? עריכה : טעות שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום WINDOWS שמישהו יעביר את הדיון....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.