Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום) יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בעצמי בהתלבטות. אני חושב, שגם אם ברור לי שאני אספיק לעשות שדרוג רציני למחשב (מעבד ולוח אם וכו'), עדין יש עדיפות לOEM כי אני ארצה שלמערכת הישנה תהיה מערכת הפעלה נורמלית. מחכה לתשובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקלה רצינית ביותר, חיפשתי מידע בגוגל לגבי איך לפתור אותה, אבל ללא הצלחה. אז התקלה היא שאני נכנס לdevice manager והוא ריק, פשוט עמוד לבן, לא מופיע שם שום התקן חומרה. דברים שניסיתי לעשות כדי לתקן את העניין: - לרענן את הרשימה ב- device manager. - לסרוק את הרג'יסטרי. - repair עם הדיסק של וינדוס. - הרצת הפקודה scannow sfc ב-cmd. דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: - שינוי הרשאות ערך הרג'יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum זה נתן לי הודעה unable to save permissions, access is denied - לנסות להפעיל מחדש את התהליך Plug and Play ב- services. השירות פשוט greyed out, ככה שאין אפשרות לעשות איתו כלום. אגב אני על וינדוס 7 וגם חלק מהחומרה החדשה שאני מחבר למחשב, ה…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SD, כרטיס M2, וסנדיסק קרוזר ולכולם אני לא מצליח לכתוב ביותר מ300-500 ק"ב על ווינדוס ויסטה אולטימייט. לא משנה אם זה דרך קורא כרטיסים, USB או כניסה מסויימת על הלוח.. תמיד 400KB, מה הפיקס ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי לפני יומיים התחיל לעשות ריסטרט לבד מתי שבא לו, בבקשה עזרו מה זה יכול להיות ואיך לתקן???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי וינדוס 7 אולטימט על מחשב נייד מסוג: LG M1 KB77E. לאחר ההתקנה - הפעלתי את WINDOWS UPDATE והרצתי לו עידכון שטוף ורציני. (כמו כן, גיליתי להפתעתי שהדרייבר של ה VIDEO אינו נתמך כלל בוינדוס 7)* כך שאין WINDOWS AERO.. לאחר שהפעלתי מחדש, להפתעתי קיבלתי מסך שחור. א) המחשב כן עולה במצב בטוח+רשת ב) גלשתי בעשרות פורומים וקראתי עשרות תשובות..אלו "הפתרונות" שניסיתי כבר: -- 1) התקנת "התיקון" מחברת האבטחה PRVEX 2) נסיון לשינוי הרזולוציה למירבית ולהפך, כמו כן נסיון לכניסה דרך רזולוציה נמוכה של 800X600 דרך F8 בעליית הוינדוס 3) אין כל קשר לחיבור נוסף של המסך, אני עובד עם המחשב של המחשב נייד בלבד 4) קובץ .BAT בתיקיית STARTUP שכלל כמה פקודות. 5) הסרת כל העדכונים של WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב! לאחרונה רכשתי מחשב חדש 64 ביט, ואני רוצה להתקין את חלונות XP שהוא 32 ביט(עקב סיבות ספציפיות) אך המחשב לא מאפשר לי זאת. האם בכל מקרה ניתן לשנות משהו בהגדרות כדי שאוכל להתקין את ה - XP? תודה רבה מראש, אלון!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד : Intel P4 LGA 775 64Bit 3.2GHz 800 MHz cache:1MB לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800PMD כרטיס מסך : gtgabyte radeon 9550 זכרון : 1024MB DDR2 533MHz דיסק קשיח : SATA 2 7200RPM 8MB 160GB צורב: DVD±RW X18 יעבוד ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נעלם לי הקיצור דרך של My Documents (שהוא לא קיצור דרך רגיל - מאחר ואפשר לשנות איתו את מיקום הספרייה My Documents!) איך אני יכול להחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN2000 SP1, בזמן האחרון יש לי כל כמה זמן (שעות של שימוש, לא קורה שלא בשימוש - המחשב תמיד פתוח) המחשב עושה REBOOT, לא מסך כחול ולא שום הודעה, אח"כ הוא עולה עושה SCANDISK, לפעמים מתקן משהו ורץ טוב... עד הפעם הבאה איך אני יכול לדעת אם זאת בעיית DISK, זכרון, ספק או משהו אחר? האם יש תוכנות שעושות STRESS TEST? תודה P3 800MHZ 512MB RAM
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום
-
אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-