Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! התקנתי את ווינדוס 7 (גרסת ה-64 ביט) על הווינדוס ויסטה "הום פרימיום", התקנתי זאת בצורה של שדרוג. כרגע יש בהארד דיסק שלי תיקייה עם הקבצים והתוכנות של הווינדוס ויסטה ונקראת: ווינדוס אולד. האם אני יכול למחוק תיקייה זאת מההארד דיסק? גיביתי את כל הקבצים משם. האם זה יכול לגרום לבעיות חומרה במחשב? תודה מראש לעונים, ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי אפשרויות כניסה ויצרתי חשבון סיסמה PIN, אחרי כמה ימים קיבלתי הודעה הזאת(מצורף תמונה) האם ההודעה הזאת ישנה לי סיסמה, איך מפסיקים את הודעה הזה שלא ישנה לי סיסמה? אני רוצה סיסמה שלי תיהיה קבועה ובלי לישנות. איך פותרים את הבעיה הזאת ? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר מחשב ורציתי לדעת עם אני יכול להגדיר לו 2 משתמשים ובאחד שהממשק יהיה ברוסית ובשני שהוא יעבוד על עברית (או אנגלית עם אין אפשרות) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית , בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס) מה הפתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני הופך את הלבן הזה לשקוף?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי לצור התחברות לאינטרנט מחלונות 7, ולצורך כך השתמשתי בהנחיות כתובות שהוצאתי מהאתר של נטויז'ן (שהיא ספקית האינטרנט), עבור מערכת XP, מאחר ולא מצאתי אצלם הנחיות דומות עבור '7'. אמנם היו כמה הבדלים בתהליך, ועשיתי לפחות שני נסיונות ליצור חייגן, אך שניהם נכשלו. מישהו יכול לכוון אותי למדריך כלשהו שבו כתוב איך עושים את זה נכון (חיבור דרך כבלים)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי דרייברים ותוכנת צפיה לכרטיס TV שיש לי החלונות לא עלה אז בחרתי במסך ה-BOOT ב-LOAD LAST KNOWN CONFIGURATION. החלונות עלה אבל בלי דרייבר לכרטיס מסך (שזו לא בעיה) ועוד כל מיני תקלות מוזרות בתוכנות. התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך, עשיתי RESTART , הכול עלה כמו שצריך ואז שמתי לב שמייד אחרי שהחלונות עולה השימוש ב-Commit Charge הוא ג'יגה שלם!!!! לפני זה השימוש היה איזה 300 מגה גג ישר אחרי ה-BOOT. אחרי שאני מפעיל תוכנות השימוש ב- Commit Charge מן הסתם ממשיך לעלות ואז אני מקבל הודעה שכמות הזיכרון הוירטואלי נמוכה אז חלונות יגדיל אותה וכו'.... ככה זה כל פעם כשאני מפעיל הרבה תוכנות. הן מתחילות להיתקע ולא להגיב. כל מיני תוכנות גם תופסות הההההמון מקום בזיכרון. FF תופס 50…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-