Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://news.microsoft.com/windows10story/ http://live.theverge.com/microsoft-windows-10-event-live-blog/ http://venturebeat.com/2015/01/21/windows-10-free-upgrades/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617702,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב עזרתכם הדחופה !!!! היי , התקנתי אתמול WIN 10 מחדש , הגרסה היא גרסה : Windows 10 Pro RS2 v1703 Build 15063.332 ומפה והלאה הכל דפוק , אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס מסך GEFORCE GTX 970 לא מצליח להתקין אופיס 2016 ! לא מצליח להתקין אפילו WINRAR מהאתר הרשמי , רשום לי כמעט על כל דבר לא נתמך במרכת הפעלה הזאת.. מה זה אמור להיות ? משהו בגרסה עצמה עדיין לא שוחרר לשוק או שזה אצלי במחשב ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלפתי את כרטיס הרשת במחשב בכרטיס מודרני יותר, אך ישנה בעיה, שכל פעם שאני משנה את ההגדרות של הרשת, הן לא מתקבלות בגלל שנרשם שיש קונפליקט עם כרטיס הרשת הישן שכבר אינו נמצא במחשב. הלכתי ל-Control Panel (בחלונות XP) ומצאתי ב-Device Manager שקיים גם דרייבר של כרטיס הרשת הישן שלא נמצא במחשב. שאני מנסה להסיר את הדרייבר מופיעה לי השגיאה הבאה: Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer. גם ב-Safe mode לא הצלחתי להסיר את הדרייבר של אותו כרטיס רשת שפיזית לא נמצא במחשב (חזרה אותה הודעת שגיאה)! כמובן שניסיתי מספר פעמים להסיר את הדרייברים לאחר אתחולים ואף לאחר כיבוי המחשב ושום דבר לא עזר (עדיין מופיעה אותה שגיאה בנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה רצינית במחשב שאני לא יכול לשחק במשחקים כמעט מכיוון שהמשחקים נופלים מעצמם.. ניסיתי לעשות המון ושום דבר לא סידר.. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שבמעבר מוינדוס 7 64 ביט ל32 הבעיה תסתדר? כי לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם כל המשחקים עבדו לי מעולה.. פשוט אני לא רוצה לחזור לXP.. ד"א: יש לי 4 גיגה ראם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מבטל את Aero אין vsync גם במשחקים וגם באינטרנט שאני מפעיל את Aero יש vsync אבל יש לאג במשחקים, כרגע אני משחק ב the evil within ויש לאג כאשר אני מפעיל את Aero ושאני מבטל אין vsync מפרט שלי: Win 7 Ultimate 64 Bit GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz 60hz ,1920x1200 ,u2412m לא יודע מה לעשות, צריך עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אני שואל במקום הנכון. מישהו יודע או יכול להכווין אותי למדריך איך לעשות דיסק און קי עם התקנות של 7 ו 8 ביחד. ויהיה ניתן לבחור בינהם כשעושים BOOT מה DOK. אני מצליח לעשות XP+8 או XPּ+7 וכו' אבל 7 ו8 אני לא מצליח. זה יעני או 7 או 8. (לא ניסיתי עם ויסטה אבל לפי דעתי זה גם אחד מהשלושה) בעקרון אני משתמש ב YUMI כדי לשים ב DOK. התקנות של ווידוס, HIRENS BOOT, וכו' תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה טבלאות באופיס?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואני חושב לצרף לו אולי כונן ssd אבל רציתי לדעת לפני זה האם יש אפשרות כזאת של להעביר את ההתקנה של המערכת הפעלה מכונן רגיל לכונן ssd או שחייבים להתקין מחדש את המערכת ההפעלה כולל פירמוט? (מצטער אם טעיתי בפורום...)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שומע חלש מהרמקולים של המחשב ובאוזניות שומעים מעולה עידכנתי את כול הדרייברים לכרטיס קול של realtak לא עזר מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער שלא רשמתי את זה בכותרת... אני לא יודע איך להסביר את זה במשפט אחד. הבעיה היא ... לפעמים לא עובדות כמה תוכנות, או שמשהו לא רוצה לעלות, אני סוגר מלא תוכנות בבת אחת. בסוף תמיד מגיע הודעה מציקה ביותר : שואלים אותי אם אני רוצה ליידע את מיקרוסופט בקשר לבעיה... וכל הזמן שואלים אותי את זה... וחיפשתי וניסיתי להסיר את זה אין לי מושג איך!!! בבקשה תעזרו לי להיפטר מהתופעה המעצבנת!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-