Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לי וינדוס ויסטה 64 ביט הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד בהתחלה בניגוד לXP הויסטה כן זיהה את כרטיס הקול שלי HD - לוח אם asus n2m- vm dh אבל פאנל קידמי של המחשב לא הזרים לי סאונד, לאחר התקנה של הדרייבר [שכמובן ההיתי צריך להוריד כי מה שקיבלתי בדיסק לא פעל] הפאנל הקידמי עובד. המשכתי לטייל לי עוד קצת באתר של אסוס וראיתי דריבר עם תאור די דומה למה שהורדתי רק ששוקל 10 מגה - פי 2 יותר ממה שהתקנתי. נסתי אותו ולאחר ההתקנה [אחרי ריסט] היה לי X נחמד על הרמקול שליד שעון הווינדוס וקיבלתי הודעה שהתקנתי קול לא הותקנו כרואי ולא היה לי סאונד במחשב. הסרתי אותם ואחרי ריסט המחשב התקין לבד והגעתי למצב הראשוני התקנתי את הדרייבר הראשון שהתקנתי בישביל הפאנל הקידמתי ונשארתי ככה. עכשיו הבעיה היא בה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי שיהיו בעיות ? היא נראית לי סתם מחזיקה מידע על ההתקנות שבוצעו במחשב? משהו כמו 2GB ..... בשביל מה אני צריך את זה.... תשובה: אז ניסיתי, על פניו נראה שאין בעיה, אבל אז לחלק מהתוכנות נעלמו האייקונים (למשל לחבילת האופיס), שזה מעצבן אבל מילא, אפשר לחיות. ואז הגיע הרגע שהמעבד מתחיל להתאמץ סתם, נתקע סתם... ויש איזה שירות מערכת שפתאום מתרסק מדי פעם לא רשמתי את שמו , אבל משהו כמו generic host win32 הקיצר, אני לא יודע איזו מ2 הספריות הללו עשתה את הבעיה, אבל לא הייתי ממליץ למחוק אותן...... ואותה שאלה לגבי הספרייה MSOCache? תשובה: אז אסור סתם למחוק את הספריה הזאת, היא ספרייה של קבצי התקנה של אופיס 2003. צריך דרך disk cleanup שנמצאת בwindows. הרחבה: http://support.microsoft.com/defa…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מספר משתמשים קיימים על המחשב (את המשתמשים האלו אני צריך) כרגע שאני מדליק את המחשב מופיע לי רשימה של כל המשתמשים שיכולים להתחבר למחשב ומתוכם אני צריך לבחור את שלי ואחרי זה להכניס סיסמא וכו'. אני רוצה שהמשתמש שלי יבחר אוטומטית ומה שישאר לי זה להכניס סיסמא. איך עושים את זה? ניסיתי לבטל את האפשרות של users must enter a user name and password to use this computer (בחלון שנפתח דרך לוח הבקרה) ולהשאיר את הסיסמא ריקה בחלון שנפתח אבל אז מופיע לי הודעת שגיאה בפעם הבאה כשאני מדלקי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר כמה שניון עולה לי שגיאה http://www.siz.co.il/my/mzjtdkoyzmm3.jpg ולא משנה מה אני לוחץ זה נעלם לשניה ואז חוזר אחרי כמה שניות שוב... איך אני יכול לפתור את זה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שרת windows2003 בעבודה שהגדרתי בעבר לחיבור של יותר מ2 חיבורי שולחן עבודה מרחוק אני לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אז אבל אני יודע בוודאות שלא שילמתי עבור CALs כלשהם... שבוע שעבר נאלצתי לפרמט את השרת הזה.. מאז הוא שוב מאפשר חיבור של 2 משמשים בלבד בו זמנית.. התקנתי את הTS שזה מה שאני זוכר שעשיתי פעם שעברה.. אבל זה לא ממש עזר אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון שלא ידרוש ממני לרכוש רישיונות נוספים כלשהם ממיקרוסופט בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב עזרתכם הדחופה !!!! היי , התקנתי אתמול WIN 10 מחדש , הגרסה היא גרסה : Windows 10 Pro RS2 v1703 Build 15063.332 ומפה והלאה הכל דפוק , אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס מסך GEFORCE GTX 970 לא מצליח להתקין אופיס 2016 ! לא מצליח להתקין אפילו WINRAR מהאתר הרשמי , רשום לי כמעט על כל דבר לא נתמך במרכת הפעלה הזאת.. מה זה אמור להיות ? משהו בגרסה עצמה עדיין לא שוחרר לשוק או שזה אצלי במחשב ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב! לאחרונה רכשתי מחשב חדש 64 ביט, ואני רוצה להתקין את חלונות XP שהוא 32 ביט(עקב סיבות ספציפיות) אך המחשב לא מאפשר לי זאת. האם בכל מקרה ניתן לשנות משהו בהגדרות כדי שאוכל להתקין את ה - XP? תודה רבה מראש, אלון!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN2000 SP1, בזמן האחרון יש לי כל כמה זמן (שעות של שימוש, לא קורה שלא בשימוש - המחשב תמיד פתוח) המחשב עושה REBOOT, לא מסך כחול ולא שום הודעה, אח"כ הוא עולה עושה SCANDISK, לפעמים מתקן משהו ורץ טוב... עד הפעם הבאה איך אני יכול לדעת אם זאת בעיית DISK, זכרון, ספק או משהו אחר? האם יש תוכנות שעושות STRESS TEST? תודה P3 800MHZ 512MB RAM
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://news.microsoft.com/windows10story/ http://live.theverge.com/microsoft-windows-10-event-live-blog/ http://venturebeat.com/2015/01/21/windows-10-free-upgrades/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617702,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואני חושב לצרף לו אולי כונן ssd אבל רציתי לדעת לפני זה האם יש אפשרות כזאת של להעביר את ההתקנה של המערכת הפעלה מכונן רגיל לכונן ssd או שחייבים להתקין מחדש את המערכת ההפעלה כולל פירמוט? (מצטער אם טעיתי בפורום...)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הדרכה איך ניתן לשנות פונט בXP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES. אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\ תודה מראש, אבי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-