Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה. אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN2000 SP1, בזמן האחרון יש לי כל כמה זמן (שעות של שימוש, לא קורה שלא בשימוש - המחשב תמיד פתוח) המחשב עושה REBOOT, לא מסך כחול ולא שום הודעה, אח"כ הוא עולה עושה SCANDISK, לפעמים מתקן משהו ורץ טוב... עד הפעם הבאה איך אני יכול לדעת אם זאת בעיית DISK, זכרון, ספק או משהו אחר? האם יש תוכנות שעושות STRESS TEST? תודה P3 800MHZ 512MB RAM
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים. דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT. דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2 אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C. בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT. מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי. אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם: 1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר? מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת? 2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יצרתי יוזר נוסף,אורח, בלפטופ כדי שאחרים יוכלו לגלוש. משום מה, אין אפשרות לכתוב באנגלית באינטרנט, לא בIE ולא בפיירפוקס. לעומת זאת, אין בעיה לכתוב באנגלית בוורד. ביוזר שלי כאדמינסטרטור, אין בעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ טושיבה שמותקן עליו וינדוס 10 היוזר מחובר לחשבון שלי במיקרוסופט לייב והסיסמא של החשבון פותחת את המחשב. כבר זמן מה לא ניתן לפתוח את המחשב מתקבלת הודעה שהסיסמא שגויה למרות שהיא לא והיא הנכונה ומאפשרת לי גישה לחשבון לייב במחשב אחר. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwin איך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב CHROME והוא אחלה והיה בו מותקן ADblock PLUS שהתמודד מצויין מול חלונות עם פרסומות שנפתחים בעצמם. עכשיו שדרגתי ל IE10 ובשימוש של יומים/יומיים נראה גם כדפדפן מצויין רק הבעיה איתו שמדי פעם נפתחים חלונות עם פרסומות שזה מציק. השאלה אם יד דבר כזה פנימי או חיצוני בדומה ל ADblock עבור IE10 ??
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אם נעלם לי הקיצור דרך של My Documents (שהוא לא קיצור דרך רגיל - מאחר ואפשר לשנות איתו את מיקום הספרייה My Documents!) איך אני יכול להחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Win 7 32Bit לא עולה. File: \ Boot\BCD Status: 0xc00000e9 איך אפשר לתקן את זה? ניסיתי להריץ את דיסק ההתקנה, וללחוץ על "תקן את מחשבך" , אך הוא לא מגיב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי לפני יומיים התחיל לעשות ריסטרט לבד מתי שבא לו, בבקשה עזרו מה זה יכול להיות ואיך לתקן???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יוצא ג'יבריש כזה. מה אני עושה? התקנתי עברית כבר...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה להתקין עכשיו על המחשב ווינדוס דרך usb, והוא נותן לי שתי אפשרויות בהתחלה. אחד עם uefi ועוד אחד השאלה היא מה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בדיוק את WIN 7 32 BIT בגירסה באנגלית. הורדתי את חבילת השפות העברית מ WINDOWS UPDATE ופשוט כל פעם ההתקנה נכשלת. עכשיו ניסיתי להוריד את החבילה בניפרד וגם להתקין דרך SAFE MODE וגם זה נכשל. גם ניסיתי דרך ADMIN להתקין את זה. ומספר השגיאה שאני מקבל הוא: 80073715 ניסיתי לחפש על זה אבל יש מעט תוצאות שעזרו לי... אולי זה קשור לזה ששיניתי את ההרשאות בכוננים? פשוט שמתי שתיהיה שליטה מלאה בכונן וכמו כן את שאר העדכונים הוא התקין כמו שצריך מלבד חבילת השפות. אודה לעצה כלשהי. תודה מראש נ.ב. זה WINDOWS ULTIMATE
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מדליק את המחשב ועובר את החלון של ה logon, לפני טעינה מלאה של שולחן העבודה אני מקבל שגיאה windows explorer has stopped working ואז ישר אחריה windows explorer restarting ושוב חוזר על אותו הדבר כל הזמן. זה קרה לי רגע אחרי שהשתמשתי ב mkvmerge כדי לערוך סאונד מקובץ וידיאו, לאחר ששמרתי את הקובץ רק כשהסאונד נמצא בו על שולחן העבודה אירעה השגיאה. אני נמצא כרגע ב safe mode וכשאני מנסה למחוק את הקובץ הזה מהשולחן עבודה אני לא מצליח, הוא פשוט לא נמחק, ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כדי למחוק אותו והן נתקעות, ניסיתי לשנות את שמו + הסיומת וכל שולחן העבודה ב safe mode נתקע. (הקובץ עצמו כניראה פגום, כמה נגנים רשמו שהקובץ לא טוב). כנראה הגורם לבעיה זה הקובץ הספציפי הזה... …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-