Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני בא להיכנס לתיקה...לכל תקיה..וגם המחשב שלי...אז הוא עושה לי את השגיאה הזאת..: עכשיו שאני נכנס לתקיות דרך לדוגמא הצייר...פתיחה...אז אני יכול...זה רק מתי שאני לוחץ על תקיה באופן ישיר.... מה אני עושה??. איזה שגיאה זאת??..באיזה זיכרון??. של המעבד??..הRAM??...ההרד דיסק?...או סתם נדפק הוינדווס..!!
-
יש לי כרטיס SD, כרטיס M2, וסנדיסק קרוזר ולכולם אני לא מצליח לכתוב ביותר מ300-500 ק"ב על ווינדוס ויסטה אולטימייט. לא משנה אם זה דרך קורא כרטיסים, USB או כניסה מסויימת על הלוח.. תמיד 400KB, מה הפיקס ? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES. אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\ תודה מראש, אבי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של LG עם ויסטה הומ בייסיק עכשיו, הגדרתי תכרטיס רשת שיתחבר למודם(נתב אלחוטי) שלי, הכנסתי את הקוד הצפנה של המודם, הוא מזהה תמודם אבל לא מתחבר לאינטרנט במרכז הרשת והסיתוף הוא מראה שהוא מחובר למודם ושאין חיבור לאינטרנט .. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום עשיתי עידכון לווינדוס 10 ואני רוצה לדעת אך יכול לגבות את המערכת ולהתקין חדש יכול להיות שיחליף ארדיסק ויהיה צריך לעשות התקנה לוינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום
-
שלום.. משום מה אני לא מצליח לראות פלאש באתרים וסרטוני וידאו (נגיד בוואלה) וכד'.. מה לא התקנתי ושוב דבר לא עובד.. JAVA/ADOBE/K-LITE CODECS.. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב נייד עם WIN 7 64BIT
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי WIN7 ועכשיו כשבאתי להתקין הכונן שלי לא קורא את הדיסק (הוא די ישן ועושה בעיות אבל לא חשבתי שאצטרך אותו יותר מידי - חוק מרפי הידוע). יש לי מחשב אחר שבו יש כונן תקין - איך אני יכול להתקין ללא הדיסק? האם אפשר להעתיק ל HD חיצוני ולהעלות משם? עזרה דחופה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי WINDOWS XP SP2 מעודכן ל 10/2006 התקנתי את ממשק העברית עשיתי אתחול יש לי התחל במקום START אבל השאר נשאר אנגלית במיוחד MY COMPUTER והתפריט כגון PROPRTIES במקום מאפיינים יש למישהו רעיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל נמצא בכונן מערכת ההפעלה שלי הוא לוקח כ640 מגה בית. אני עכשיו במבצע פינוי מקום בהרד דיסק כך שאם אפשר לדעת מהו ואיך אפשר לבטל אותו או לדאוג שיקח פחות מקום תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-