עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ehud101,

שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם האם אפשר ליצור פרטישן חדש לדיסק חיצוני בפורמט NTFS בלי למחוק את מה שיש על הדיסק , ולהפוך את הפרטישן החדש לFAT32 (כשיש עוד פרטשים עם מידע על הדיסק בפורמט NTFS)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם לא מזמן החלפתי את כרטיס הרשת במחשב בכרטיס מודרני יותר, אך ישנה בעיה, שכל פעם שאני משנה את ההגדרות של הרשת, הן לא מתקבלות בגלל שנרשם שיש קונפליקט עם כרטיס הרשת הישן שכבר אינו נמצא במחשב. הלכתי ל-Control Panel (בחלונות XP) ומצאתי ב-Device Manager שקיים גם דרייבר של כרטיס הרשת הישן שלא נמצא במחשב. שאני מנסה להסיר את הדרייבר מופיעה לי השגיאה הבאה: Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer. גם ב-Safe mode לא הצלחתי להסיר את הדרייבר של אותו כרטיס רשת שפיזית לא נמצא במחשב (חזרה אותה הודעת שגיאה)! כמובן שניסיתי מספר פעמים להסיר את הדרייברים לאחר אתחולים ואף לאחר כיבוי המחשב ושום דבר לא עזר (עדיין מופיעה אותה שגיאה בנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The Un4givN,

לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by מטריצה,

יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה ‏‏ במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by chook_rl,

היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by רועי וולדפוגל 29,

היום עשיתי עידכון לווינדוס 10 ואני רוצה לדעת אך יכול לגבות את המערכת ולהתקין חדש יכול להיות שיחליף ארדיסק ויהיה צריך לעשות התקנה לוינדוס 10 תודה לעוזרים

11. אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה. אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הווינדוס בעברית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elkayam,

היי, אחרי כמה חודשים שאני עובד עם הווינדוז שלי מסתבר שהוא לא חוקי (יש הודעה במסך פתיחה) והכל עבד רגיל עד שרציתי להוריד עדכונים, ובגלל שלא יכולתי ניסתי לשנות את המפתח של הווינדוז כדי שההודעה תעלם ואוכל להוריד עדכונים והכל נדפק, קודם כל יצאתי טמבל כי יכולתי לחכות עד היום או יום ראשון ולהתקשר למייקרוסופט ולקבל קוד כמו בנאדם, אבל לא היתה לי סבלנות והנה מה שקרה: כל פעם שנכנסים עכשיו למערכת מקבלים הודעה שחייבים לבצע אימות לפני שממשיכים, ואז יש עוד איזה מסך והוא יוצא ומתנתק, אי אפשר לעשות כלום על המחשב, אלא אם כן מפעילים במצב בטוח. יש למישהו איזה מושג איך פותרים את זה? לפחות שאוכל לחזור למצב שבו אני צריך להזין מפתח חדש (עשיתי נקודת שיחזור למערכת וזה לא עוזר) תודה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. ערב טוב! לאחרונה רכשתי מחשב חדש 64 ביט, ואני רוצה להתקין את חלונות XP שהוא 32 ביט(עקב סיבות ספציפיות) אך המחשב לא מאפשר לי זאת. האם בכל מקרה ניתן לשנות משהו בהגדרות כדי שאוכל להתקין את ה - XP? תודה רבה מראש, אלון!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך לפרמט לחבר מחשב ורציתי לדעת עם אני יכול להגדיר לו 2 משתמשים ובאחד שהממשק יהיה ברוסית ובשני שהוא יעבוד על עברית (או אנגלית עם אין אפשרות) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by valleyzz,

התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Shmoe,

למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/window בבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה

25. Started by law89,

היי הכנתי דיסק און קי חדש עם גרסה חדשה של וינדואס (היה לי BOOT עם גרסה די ישנה וכל פעם שהייתי מתקין אותו, הייתי צריך להתקין מלא עדכונים). הצבע של השורת משימות בגרסה הזאת של הוינדאוס הוא לבן שמציק בעין. מילא זה, אבל הבעיה הכי גדולה היא שקשה לי לראות אם פתוחים כמה חלונות לדוגמה בכרום כי הצבע שלהם דומה מאוד. ניסיתי לשנות לצבע אחר שמופיע באפשרויות (צבע כהה), אבל עדיין ישנה אותה בעיה. מה עושים? בנוסף, אם אני מעוניין שזה לא יקבץ לי את כל החלוניות של תוכנה מסוימת, האם ניתן לעשות זאת? אני יודע שאפשר ב"שלב לחצנים בשורת המשימות" לסמן אף פעם, אבל אני מעוניין רק לתוכנה ספציפית

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.