עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הדגש על אופן קבוע. למשל אני רוצה שהiexplorer יעבוד על set priority - high כל פעם שאני מעלה אותו. איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by 3d7,

אני רוצה לקרוא ולכתוב למחיצת EXT3 בWindows XP. מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  4. שלום לאחר מאמצים מצאתי באינטרנט את שוקי קווסט (משחק ישן חובבני קצר לאללה וקורע מצחוק) להפתעתי המשחק והסאונד פועלים תחת WINDOWS XP הבעייה היחידה היא שהמשחק בעברית אז זה מראה לי בג'יבריש ניסיתי מדיסקט הפעלה יחד עם KEYBHE שמצאתי גם אי שם ולא עבד אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח נ.ב. המשחק הוא SHAREWARE אז הת'רד לא עוסק בדברים אסורים

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  5. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פתרון... :-X

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... ) ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים) ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית... תודה...

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  9. אני מריץ קובץ bat דרך הscheduale שך windows איך אפשר להגיד לו שישמור את מה שהוא מדפיס למסך לתוך קובץ מסוים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ranyr,

איך אפשר לשמור מצגת פלאש מאתר?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לשנות אייקון של תיקיה מסויימת בתוך אחד הכוננים שלי, איך אני עושה את זה? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  14. אני רוצה לשנות את יעד ברירת המחדל שתמיד מופיע לי כאשר אני מתקין תוכנה חדשה. למשל: אם עד עכשו זה היה: c:/progrem files אני רוצה שזה יהיה c:/bla bla blue יש רעיונות?. אני יודע שניתן לעשות את זה דרך הרגיסטרי.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני רוצה להחזיר את זה למסך האייקונים הקטנים לבחירה אצלי זה במצב שצריך לכתוב שם משתמש וסיסמא... תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. אהלן, פירמטתי ועברתי ל-7 ואני רוצה לעשות שאני לא יצטרף לשנות את האות מC לD בהתקנת תוכנות ומשחקים וזה יבחר אוט' בD ומחיצה C תשאר רק לווינדוס. דיי דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. נניח יש לי ספרייה עם קבצי תמונות עם שמות בסגנון IMG_0001 וכו'. איך אני יכול לשנות את שמות הקבצים לשם הספריה (נניח .Germany_0001.jpg ) תוך שמירה על המספור הקיים? (לא חובה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מקווה שזה קשור לפה. אני רוצה לכתוב קובץ וורד, ושב-Properties יהיה כתוב תאריך שבו הקובץ נוצר (ואם אפשר, גם שונה) לפי בחרתי. ושלא יהיה ניתן לגלות את זה במחשב אחר. יש דרך כלשהי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  22. Started by lioreh,

יש לי נייד די חזק t9300 4 ג'יגה זיכרון וכו'... התקנתי ויסטה 64 בשביל לנצל את כל הזיכרוןאבל אני לא מרגיש מספיק מסופק מהביצועים של המחשב הוא כל הזמן משתמש בהמון זיכרון וCPU בסביבות ה1.5 2 ג'יגה זיכרון ו20%+ CPU רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים עם ויסטה אולטימייט תודה מראש, ליאור

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  23. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אלא אם אני משתמש עם הראוטר.. החייגן שמתאים לאינטרנט שלי הוא רק עד XP ואין משהו שמתאים לויסטה.. אז מה אני אמור לעשות איך אני יכול שהאינטרנט יעבוד לי בויסטה? (בלי ראוטר..) לי יש אינטרנט זהב..

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by Vega,

אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by rangerman,

נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.