עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. אהלן חבר'ה. יש לי פה בעיה שכל 20 דקות או חצי שעה המחשב עושה לי ריסטראט אני רוצה לשנות בהגדרות ב-XP במקום שיעשה ריסטראט שיציג לי את החלון הכחול הזה שיש בו ת'שגיאה. כך אני יוכל בעצם להעתיק לכם לפה את מה שרשום בשגיאה ואתם אולי תפרטו לי מה הבעיה? בדקתי אגב מעלות של המעבד עומד על כ-50-55 שזה סביר אפשר להגיד ומחשב לא צריך לעשת ריסטראט בגלל מעלות כאלה.... תעזרו לי בבקשה, תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Zadu,

יש לי דיסק און קי של 8GB ואני רוצה לשים עליו ווינדוס 7. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ואיך האפשרות הזאת נקראת כי אני לא מוצא אותה (יש לי WIN XP PRO)?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  10. פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניות ישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובה אבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קבעתי במערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלוש מחיצות שונות, עכשיו אני רואה שטעיתי בהקצאת המקום.. יש מה לעשות? (אני רוצה להעביר חלק מהמקום ממחיצה אחת לאחרת..)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. תודה

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. איך אפשר לבחור DEVICE של מצלמה שיהיה כברירת מחדל בווינדוס מדובר בווינדוס אקס פי פרו בתודה מנור

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. יש לי XP HOME וNFTS. הייתי רוצה לבטל את האפשרות הזאת ככה כשאני עושה "ניקוי דיסק" (דרך מאפיינים של המחיצה) ה"דחיסת קבצים ישנים" תהיה תמיד 0 kb. האופציה "דחוס כונן כדי.." לא מסומנת ובכל זאת הוא דוחס מישהו פעם עשה לי את זה, ככה שאני יודעת שזה אפשרי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avihai007,

שלום, אני צריך לפתוח סיסמא במחשב נייד שיש לו סיסמת כניסה (הקוד עובד ע"י טביעת אצבע). (מי שהיה בעל המחשב נפטר, ואני מנסה לעזור לפתוח את המחשב) תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by sir f,

בגלל סיבה לא ברורה הvnc server לא עולה לי בstartup. בmsconfig הוא בכלל לא מופיע. איך אני יכול לגרום באופן עצמאי לקובץ לעלות בstartup?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. יש אפשרות מבלי להתקין Genuine Windows Validation?

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. איך אפשר לדעת מאיזה תאריך הותקן הווינדוס על המחשב? בתודה מנור

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הכוונה היא להגדיר שמערכת הפעלה תבחר רקע רנדולי כל תקופת זמן מתוך תיקיה שאגיד לה שמלאה בתמונות לבחרתי. זה אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.