Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת, מישהו יודע מה הסיבה? (מצ"ב תמונת מסך) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני עושה כיבוי והמחשב לא רוצה להיסגר בגלל IEXPLORER.EXE והוא בכלל לא פועל .....משום מה הוא לא סוגר אותו .......זה איזה באג מוכר ב SP2 אולי ??......כי בדיוק התקנתי SP2...וזה התחיל רק לאחר כמה פעמים שעושים לו "סיים עכשיו"...הוא נסגר בסופו של דבר ואז גם עושה כיבוי . ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, עדכנתי ל8.1 את הוינדווס הייתה בעיית תצוגה קטנה שפתרתי אותה.. ועכשיו אי אפשר למזער/להקטין או לצאת מהדפדפן (רק דרך הטאבים אפשר לצאת) וגם נעלמה שורת המשימות למטה.. איך אני מסדר זאת? תודה רבה מראש והמשך שבוע מעולה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש זה המחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ועכשיו אני רוצה להתקין עליו ויסטה, אבל אני לא יודע איזה גרסא כדאי? 32 ביט?64ביט?או 86? שמעתי שמשחקים לא פועלים על 64 זה נכון? ומה אתם אומרים איזה גרסא כדאי לי להתקין? וגם דוד שלי קנה מחשב חדש והוא רוצה ויסטה איזה גרסא כדאי למחשב שלו? הנה המחשב שלו: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box …
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים. הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול. אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך? או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל? (המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SPYBOT לא עוזר NORTON לא עוזר מה כן עוזר? תודה ודחוף, יהודה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו היא בעיה שמציקה לי ב Xp כבר זמן מה. האם יש Tweak כלשהו כדי שדפדוף בתוך ספריה יהיה מהיר ולא תיהיה "סחיבת איקונים"? לדוגמא : ספריה פשוטה לגמריי : תחת תצוגה, רק האפשרויות "תמונות ממוזערות" ו"פרטים" האיקונים זזים בצד לצד בצורה חלקה, בכל השאר כמו "סמלים" ו"רשימה" יש את האיטיות הנוכחית, דבר זה קורה בכל הספריות. איך פותרים זאת ונשארים על תצוגה של "רשימה" ?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר. הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד . יש למישהו רעיון מה לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קבלו את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את האקספלורר אני מקבל שני פופ אפים, אחד כביכול מטעם נורטון, המבשרים כי התגלה אצלי Trojan.StartPage, שמשנה את עמוד הבית באקספלורר: ו- הרצתי את נורטון ב- safe mode אבל הוא לא פתר את הבעיה. כשאני מנסה לעשות live update לנורטון אני מקבל הודעת שגיאה: פתרונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואינטרנט אקספלורר , פתאום (אחרי שתמיד זה עבד טוב) האקספלורר לא מאפשר לי להיכנס לאתרים מסוימים (כגון כניסה לחשבון בנק פועלים , lamir ועוד .. ) ומוציא לי את ההודעה המוכרת The page cannot be displayed (כמו שהוא מוציא שהמחשב לא מחובר) נ.ב יש לי עוד מחשב ובו כל האתרים פועלים כך שזה לא בעיה באתרים עצמם . מה אני יכול לעשות בנידון ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-