עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, כשהתחברתי לראשונה לסקייפ, הוא דרש מייל של מיקרוסופט, אז זה מה שהכנסתי, רק כדי לבדוק, למרות שיש לי חשבון אחר בסקייפ. כנ"ל במייל המובנה במחשב. עכשיו, כשזה על מסך מלא, אין לי מושג איך אני מתנתק מהחשבון הזה.. מישהו יכול לעזור לי לדעת מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

הסתכלתי בהיסטוריית עדכונים שלי וראיתי שם שWINDOWS XP SERVICE PACK 1 EXPRESS נכשל בהתקנה שלוש פעמים....אז עכשיו רציתי לנסות להתקין אותו שוב ושאני מסתכל בעדכונים שבמחשב שלי צריך מופיע שם רק SP2 ובהיסטוריית עדכונים שלי בכלל לא מופיע SP1 שהוא הותקן עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין SP1 והאם יש חשיבות לסדר....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. XP+SP2 מובנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Miros,

אני עוד מעט מקבל מחשב חדש. ובSATA2 מתקינים רגיל? אני רק מגדיר שה-CD יהיה ראשון ב-BOOT?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by X - DreaM,

איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה

7. ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה

8. שינתי בביוס את BOOT 1 ל CDROM זה קורה מהדיסק של אקספי זה אומר לי לחוץ מקש אני לוחץ אבל אין התקנה........ אבל שאני מתקין אותו מ 98 זה מתקין לי! אז מה הדרך להתקנה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. התקנתי אתמול וינדווס חדש עם SP2... משום מה לא הותקן לי המחשבון והצייר...יש מצב שאני יכול להוריד אותם מאיפשו? או דרך אחרת כלשהי?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  12. הבנתי שיש דרך מסוימת וזה לא פשוט כמו לפרמט.. השאלה היא איך אני עושה את זה? אני רוצה XP 64BIT ויש לי כרגע XP 32BIT

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by Ashand,

יש לי 2 SSD שאני רוצה לעשות מהם RAID 0 ולהתקין ווינדוס, הלוח שלי הוא ASUS P6T PRO WS איך אני מגדיר RAID שבזמן ההתקנה ווינדוס יראה את הדיסק? אני יוסיף: יש לי בקר PCIE SATA 6 שממנו אני רוצה לעשות בוט לווינדוס לא מה ONBOARD

15. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp

17. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. פשוט הייתה לי בעיה של וירוס ואני צריך לפרמט את הנייד (קניתי בחו"ל) וכבר לא מקבלים דיסק כשקונים אז אני יודע שיש איזה (נראה לי) פרטישן עם כל הדרייברים.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. המערכת חוקית, הגיעה עם הלפטופ. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני עושה את זה? (אין לי כונן דיסקים במחשב הנייד, ואין לי מושג איפה יש קוד למערכת הפעלה) תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by NighTmarE,

הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.