עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

2. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי 3-4 כוננים פנימיים ואם אני לא עובד בהם אז החלונות כאלו מכבה אותם, כאשר אני מנסה להכנס לכונן לוקח לו כמה שניות "להתעורר" ולהתחיל לעבוד, בחלונות 7 זה לא היה והכניסה הייתה מידיית.. בנוסף יש לי קורא כרטיסים USB שכאשר אני מכניס אליו כרטיס הוא בכלל לא קורא אותו ואני צריך למצא דרך "להניע" את חלונות לחפש אותו... מישהו מכיר תופעה כזאת? מחשב נייח

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. ערב טוב ושבת שלום! קודם כל מבקש סליחה מהמנהלים של הפורום כי פתחתי עוד שרשור לאחר שרשור אחר שלי פשוט לא ידעתי איך לחבר בינהם כי את הקודם פתחתי בבוקר אז ככה: יש לי ווינדוס 7,ובתיקייה מסויימת נןסף לי מנעול על התיקייה אני יודע בוודאות שהמנעול לא היה שם איך אני מסיר את המנעול מהתיקייה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by אלעדיקו,

לאחרונה התחילה בעיה מציקה במחשב שלי, אני גולש להנאתי אך כל כמה דקות מופיע לי חלון שגיאה באינטרנט אקספלורר. להלן תמונה: ומיד לאחר שאני לוחץ אישור, זה קורה: זה קורה לי בכל אתר, לא באתר ספציפי. *** עוד בעיה. אני מסתכל לי בתהליכים (ctrl+alt+del) ורואה כמה תהליכים של iexplorer.exe, לא אחד, כמה! כלומר 4-3 כל פעם. למרות שהאינטרנט אקספלורר סגור. אז ... מה לעשות לגבי זה? תודה לעוזרים! ואשמח לכל עזרה שיש. אלעד.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by 4NADAV,

שלום לכולם, מקווה שזה בפורום הנכון. לאחרונה הופיע אצלי תוכנה שנקראת REMOTE DESKTOP CONNECTION, שהיתה מוסרת [ HIDDEN ]. לא אני הורדתי אותה זה בטוח, פרצו לי למחשב? נסיון לפריצה? מה עליי לעשות. תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, האמת שיש לי את הבעיה הזו מלפני מספר שבועות, ונראה לי הגיע כבר הזמן לטפל בה. כרגע אני כותבת ממחשב אחר בבית שלי. אז הבעיה החלה כך: החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס XP מחדש כדי לפתור כמה בעיות שהיו לו. עשיתי זאת עם דיסק צרוב. הכל הלך טוב ויפה. הפעלתי קובץ אקטיבציה שהיה כלול בתוך הדיסק. ומאז - המחשב פשוט לא עובד! כשמדליקים אותו הוא עולה כרגיל, יש את המסך השחור הזה של ווינדוס עם הפסים האלה שזזים כאילו המחשב "חושב" ואז כשמגיע זמנו של הווינדוס לעלות נהיה מסך שחור ואז המחשב כאילו נדלק מחדש, ושוב עובר את אותם שלבים אך הווינדוס לא עולה. איך אני פותרת את הבעיה הזו??? אני מניחה שקיימת אפשרות לפרמט שוב? אבל הדיסק של ווינדוס XP שיש לי הוא לא bootable, ולכן הוא לא עול…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אפשר להרחיב את השאלה גם ל-OfficeXP ול-SP1 בשביל Office2k, שתיהן אמורות לכלול מערכות הגנה דומות. חוויות, רשמים, נאצות וטיפים יתקבלו בברכה, Prog.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mic3mic4,

אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eranmor,

לאחר חיפושים רבים לא מצאתי אמה שחיפשתי... אז תסבירו לי בבקשה... איך לעזאזל אני עושה תקליטון את של XP??? אם פספסתי איזה תראד שדיבר על זה אז בבקשה תנו לי לינק אליו תודץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר להריץ קובץ ini שירוץ בכל הפעלה של תחנה 98 (ואני מתכוון שירוץ ולא יפתח...שימו לב!)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by amir-16,

שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ערב טוב קניתי לפני תקופה מערכת הפעלה XP - מהדורה מקצועית. עדיין לא התקנתי אותה על המחשב. כאשר התבוננתי לראות האם היא 32 ביט או 64 ביט. לא ראיתי שום סימן לכך. לא על גבי התקליטור ולא בניירת או באריזה. כיצד ניתן לדעת לפני ההתקנה, בכמה ביט מדובר ? תודה ניצוץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by KoM,

אוקיי התקנתי ויסטה כדי להנות מה-DX10, הכל עובד ונחמד, אבל משום מה אני שומע את אחד ההארדיסקים נכבה מדיי פעם וחוזר לעבוד, הדבר לא נראה לי קורה ב-XP. למשל באמצע קרייסיס אני שומע את הכונן נכבה ואיך שאני מעשה למשל את ה-MANAGE של הדיסקים בוינדוס אני שומע אותו נדלק. יש לציין שאני יכול לגשת לכל הכוננים כל הזממן, יש מצב שהוא מכבה את אחד ההארדיסקים בעת אי שימוש ?? יש לי 3 הארדיסקים במחשב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מישהו יכול להסביר לי מה מיקרוסופט עשתה בכדי להגן על המוצר שלה...:! * נא לא להתייחס לנושא שלי כ WAREZ כי אני לא מתכוון בשום דרך לעשות במידע שאקבל שימוש ל WAREZ .. אני רוצה הסבר מדעי .. מה בדיוק מייחד את VISTA מ XP כך שהיא יותר קשיחה לפריצות ( לא פריצת וירוסים אני מתכוון לפרוץ אותה כלומר להשתמש בעותק לא חוקי באופן מלא כמו עותק חוקי ) אני רק רוצה מידע מה מיקרוסופט עושה בשביל להגן על המוצר שלה כי ישנם אנשים שאומרים לי שישנה אפשרות לפרוץ את הוינדוס אבל איך שקראתי מהרבה כתבות בנושא ... דבר כזה כמעט ואי אפשרי ( עם מחשב שמחובר לאינטרנט ) אפשר לקבל מידע ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dekken,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Xmen,

ב- WIN98 שיעבוד ב- COM2 בזמן שהמודם תופס את COM4 (IRQ9 המודם הוא ON BOARD.

20. שלום לכם אנשים... יש לי שאלה קטנה אתם מבטלים את האפקטים של הווינדוס ? כל הה APPERANCE ... תודה .. סתם מסקרן אותי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. אתמול ראיתי קובץ ווידאו של סדרת טלוויזיה שאורכה 55 דקות, באיכות "סטדנרטית" (לא HD) שגודל הקובץ הינו 550 מגה. זה הפתיע אותי. האיכות הייתה... איך נאמר... סבבה לגמרי! איך זה? האם יכולות הקידוד (ככה קוראים לזה בכלל?) השתפרו עם השנים? אני זוכר שלא מזמן סרטון ווידאו כזה היה "שוקל" לפחות פי 2. מאוד מסקרן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קניתי מחשב דל חדש לפני כמה ימים הוא בא עם ווינדוס 8.1 אני פשוט סובל ממנו. שילמתי עליו כל כך הרבה כסף ואני מרגיש שכל פעולה הכי פשוטה זה מאבק וכאב ראש. כל דבר צריך לחפש במליון תפריטים. מליון מעברים בין הדסקטופ למטרו הדבילי הזה. אני רוצה לחזור לווינדוס 7. יש לי דיסק התקנה וסיראל אבל השאלה שלי היא: האם מישהו ניסה את זה כבר על מחשב דל? אני יודע שצריך להתקין התקנה מלאה. זה אומר שמאבדים את ה RECOVERY PARTITION מה קורה עם דרייברים? כי בעמוד של דל הם לא נותנים דרייברים לשום חומרה שלהם עבור ווינדוס 7. רק ווינדוס 8.1. מה קורה עם המסך מגע? אני מניח שהוא לא יעבוד נכון? ושאלת השאלות: יש לי גיבוי של הFACTORY IMAGE של דל על USB חיצוני (הם נתנים לך לעשות לזה גיבוי למקרה שמשהו קורה לדיסק),…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים