עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by parker8,

נפלה בידי הזדמנות לנסות את הווינדוס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מישהו יוכל לפרט בכללי מה זה, ובמה הוא שונה מ-Windows XP? 2) הדרייברים של ווינדוס XP עובדים עליו? או שצריך דרייברים אחרים? 3) האם סביבת העבודה שלו שונה מ-Windows XP? 4) תוכנות ומשחקים עובדים עליו "כרגיל" כמו ב-Windows XP? אין צורך בתאימות מיוחדת? אלה הם השאלות לבינתיים... אם יהיה עוד שאלות אני אשאל... תודה לעוזרים מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ben672,

ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by POD,

שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, המסך בו אני משתמש למחשב הוא טלוויזיה 50" של פנסוניק. אחרי העדכון האחרון של Windows אני לא מקבל תמונה מלאה אלא חתוכה בערך ב1-2%. הסתכלתי בהגדרות תצוגה, וזה 1920*1080 כמו שהיה לפני והכל נראה תקין. מה ששמתי לב זה כשאני משנה את קצב הרענון של הטלוויזיה מ50HZ ל 30HZ, אני מקבל תמונה מלאה- אבל מן הסתם פחות איכותית. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. היי ידוע אם המחיר של ה XP הולך לרדת בקרוב? ואם כן ידוע בכמה פחות או יותר? ---------------------- פתאום ומשום מקום המחשב לא עולה ומפיעה הודעה שחסר קובץ HAL.DLL קראתי קצת חומר וניסיתי כל מיני תיקונים כפי שמופיע בכל מיני דפים אחרי חיפוש בגוגל, שום דבר לא עובד לצערי אני אצתרך להתקין הכל מחדש-אם מישהו מכיר פתרון עובד אשמח לשמוע, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dror Arasheven,

למישהו יש קישור לקובץ טורנט לקובץ ההתקנה המלא לווינדוס 10 . אני מתכוון לאותו עדכון חינם של החודשים האחרונים ..... יש לי כמה בעיות התקנה ואני צריך דרך עקיפה להסגת הקובץ ......

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by leebanami,

יש לי שאלה , מה יותר טוב? עד עכשיו השתמשתי ב ULTIMATE וקיבלתי המלצה לעבור ל ENTERPRICE

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר להריץ קובץ ini שירוץ בכל הפעלה של תחנה 98 (ואני מתכוון שירוץ ולא יפתח...שימו לב!)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 4Jax,

יש לי מעבד E6300 1.8GHz והוא מראה לי שיש לי רק ליבה אחת פעילה :'( לא יודע איך התבטלה לי ליבה אחת.. מישהו יכול לעזור לי? הנה תמונה גם http://www.zix.co.il/viewer.php?id=406871151.JPG

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tomerezri,

שלום, יש לי הארד דיסק של WD 120 GB על מערכת הפעלה של VISTA 64 BIT ובימים האחרונים אני לא יכול לגשת לכתוב על כונן D שום דבר. השגיאה הבאה מוצגת בפניי: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk" יכול להיות שזה קרה כי עשיתי MOUNT IMAGE לגיבוי של ACRONIS TRUE IMAGE. איך אפשר לפתוח את הנעילה? בתודה מראש, תומר עזרי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חבר'ה, במערכות ההפעלה הקודמות הייתי עושה את זה בלי בעיה באמצעות win+tab+arrow key אבל משום מה זה לא מצליח ב windows 10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שעובד. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DannyGG,

יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ? הבנתי שיש אפשרות מובנית כזאת - בחלונות 7 אשמח לקבל מידע או המלצה על תוכנה חיצונית שמבצעת "גיבוי בזמן אמת"

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי מחשב דל חדש לפני כמה ימים הוא בא עם ווינדוס 8.1 אני פשוט סובל ממנו. שילמתי עליו כל כך הרבה כסף ואני מרגיש שכל פעולה הכי פשוטה זה מאבק וכאב ראש. כל דבר צריך לחפש במליון תפריטים. מליון מעברים בין הדסקטופ למטרו הדבילי הזה. אני רוצה לחזור לווינדוס 7. יש לי דיסק התקנה וסיראל אבל השאלה שלי היא: האם מישהו ניסה את זה כבר על מחשב דל? אני יודע שצריך להתקין התקנה מלאה. זה אומר שמאבדים את ה RECOVERY PARTITION מה קורה עם דרייברים? כי בעמוד של דל הם לא נותנים דרייברים לשום חומרה שלהם עבור ווינדוס 7. רק ווינדוס 8.1. מה קורה עם המסך מגע? אני מניח שהוא לא יעבוד נכון? ושאלת השאלות: יש לי גיבוי של הFACTORY IMAGE של דל על USB חיצוני (הם נתנים לך לעשות לזה גיבוי למקרה שמשהו קורה לדיסק),…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by e-d-a,

שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. כך נטען באתר הזה - https://betanews.com/2020/04/15/save-80-on-windows-10-pro-limited-time-offer/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי 3-4 כוננים פנימיים ואם אני לא עובד בהם אז החלונות כאלו מכבה אותם, כאשר אני מנסה להכנס לכונן לוקח לו כמה שניות "להתעורר" ולהתחיל לעבוד, בחלונות 7 זה לא היה והכניסה הייתה מידיית.. בנוסף יש לי קורא כרטיסים USB שכאשר אני מכניס אליו כרטיס הוא בכלל לא קורא אותו ואני צריך למצא דרך "להניע" את חלונות לחפש אותו... מישהו מכיר תופעה כזאת? מחשב נייח

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aquas,

היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by watch out,

הי אני רכשתי דרך מיקרוסופט ווינדוס 8 חשבתי שמדובר בגרסה טובה לאחרונה רציתי לנסות את האופציה שמשולבת בשמערכת ההפעלה bitlocker גיליתי שאין bitlocker במערכת הפעלה האם אני יכול לדרוש שדרוג לגרסה מתקדמת יותר? אני כועס שקניתי ווינדוס ללא אפשרות הצפנה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.