עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dekken,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי 3-4 כוננים פנימיים ואם אני לא עובד בהם אז החלונות כאלו מכבה אותם, כאשר אני מנסה להכנס לכונן לוקח לו כמה שניות "להתעורר" ולהתחיל לעבוד, בחלונות 7 זה לא היה והכניסה הייתה מידיית.. בנוסף יש לי קורא כרטיסים USB שכאשר אני מכניס אליו כרטיס הוא בכלל לא קורא אותו ואני צריך למצא דרך "להניע" את חלונות לחפש אותו... מישהו מכיר תופעה כזאת? מחשב נייח

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. באתר THENET.CO.IL מדברים על תוכנה לביטול הגנת העתקות של XP מישהו יוגע על מה מדובר ? איפה מורדים אותה וכוי.... קישור לכתבה http://www.thenet.co.il/ts.cgi?tsscript=msn/news&path=400&id=135448

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by GamePad,

does anybody knows where i can find a driver for dynamode smanrt express v92?? and by the way is there an upgrade or something for xp so i can write in hebrew?? thanks

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי כרגע איכספ sp2, עם מעבד פנטיום 4 2.4c הזמנתי היום מחשב חדש עם אחד מכפולי הליבה החדשים של אינטל. אני צריך ווינדואוז איכספי 64 או משהו או שאני יכול להמשיך עם המערכת שיש לי?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי, האמת שיש לי את הבעיה הזו מלפני מספר שבועות, ונראה לי הגיע כבר הזמן לטפל בה. כרגע אני כותבת ממחשב אחר בבית שלי. אז הבעיה החלה כך: החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס XP מחדש כדי לפתור כמה בעיות שהיו לו. עשיתי זאת עם דיסק צרוב. הכל הלך טוב ויפה. הפעלתי קובץ אקטיבציה שהיה כלול בתוך הדיסק. ומאז - המחשב פשוט לא עובד! כשמדליקים אותו הוא עולה כרגיל, יש את המסך השחור הזה של ווינדוס עם הפסים האלה שזזים כאילו המחשב "חושב" ואז כשמגיע זמנו של הווינדוס לעלות נהיה מסך שחור ואז המחשב כאילו נדלק מחדש, ושוב עובר את אותם שלבים אך הווינדוס לא עולה. איך אני פותרת את הבעיה הזו??? אני מניחה שקיימת אפשרות לפרמט שוב? אבל הדיסק של ווינדוס XP שיש לי הוא לא bootable, ולכן הוא לא עול…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני יודע ש-Partition Magic, היא התכנה לדברים כאלו, השאלה שלי היא האם היא יכולה להפוך את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה ל-NTFS מבלי לפרמט אותו!. והאם דרך זו עדיפה על פרמוט הכונן והפיכתו ל-NTFS ? התחלתי לחשוב על זה כיוון שהמחשב שלי שנתיים וחצי בלי פירמוט (מאז שקניתי אותו למען האמת) וה-XP זולל זיכרון לאורך זמן אז מכונן של 19GB נשארו לי 500 מגה. אגב, יש עוד יתרון בולט ל-NTFS מאשר הכיווץ המגניב הזה שלו ? ושאלה אחרונה, כמה זמן יקח לעשות את התהליך הפיכה ל-NTFS על כונן של 19GB?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ערב טוב קניתי לפני תקופה מערכת הפעלה XP - מהדורה מקצועית. עדיין לא התקנתי אותה על המחשב. כאשר התבוננתי לראות האם היא 32 ביט או 64 ביט. לא ראיתי שום סימן לכך. לא על גבי התקליטור ולא בניירת או באריזה. כיצד ניתן לדעת לפני ההתקנה, בכמה ביט מדובר ? תודה ניצוץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום. אחרי פירמוט מחשב P3 והתקנת ווינדוס XP מצאתי את הדבר הזה לא מותקן במנהל ההתקנים. מה זה ואיך מסדרים אותו ? אציין שאין לי את הדיסק של לוח האם (מחשב ישן...). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כך נטען באתר הזה - https://betanews.com/2020/04/15/save-80-on-windows-10-pro-limited-time-offer/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי חבר'ה, במערכות ההפעלה הקודמות הייתי עושה את זה בלי בעיה באמצעות win+tab+arrow key אבל משום מה זה לא מצליח ב windows 10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שעובד. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN. העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2 כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע. כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי. בחנות אמרו שבדקו אותו בעזרת התקנת WIN ומחיקה (כי לא קניתי מהם את מערכת ההפעלה) אני רוצה להשתמש בהתקנה של WIN XP HOME שיש לי ממחשב קודם (לפחות בשלב הראשון) באמצע טעינת הדיסק של ההתקנה, לפני שקיבלתי את אפשרותהבחירה של REPAIRE או התקנה קיבלתי מסך כחול: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. ... Technical information: STOP:0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000,0x00000000) בניסיון נוסף קיבלתי הודעת שגיאה: windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause to fix the problem... האם יש בעיה להתקין WIN XP HOME SP2 על ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ^ לדוגמה : שיר נשמע עם מאות קירטועים במשך הניגון שלו. פעולות פשוטות מתעקבות באופן מוזר ועוד... המערכת : פנטיום 4, מהירות 3 ג'יגה הרץ. דגם 530. סוקט 478. זכרון 1 ג'יגה. כרטיס מסך 5200. בדקתי טמפרטורות : 51 מעבד, 37 ה200 ג'יגה, 35 ה250 ג'יגה, 33 הלוח. זה הנורמל אצלי. אז כנראה שזאת לא הבעיה. אשמח לעזרה, מפני הדבר מקשה עלי בעבודה ממושכת. תודה מראש. .swg

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. אתמול ראיתי קובץ ווידאו של סדרת טלוויזיה שאורכה 55 דקות, באיכות "סטדנרטית" (לא HD) שגודל הקובץ הינו 550 מגה. זה הפתיע אותי. האיכות הייתה... איך נאמר... סבבה לגמרי! איך זה? האם יכולות הקידוד (ככה קוראים לזה בכלל?) השתפרו עם השנים? אני זוכר שלא מזמן סרטון ווידאו כזה היה "שוקל" לפחות פי 2. מאוד מסקרן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים