עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ערב טוב ושבת שלום! קודם כל מבקש סליחה מהמנהלים של הפורום כי פתחתי עוד שרשור לאחר שרשור אחר שלי פשוט לא ידעתי איך לחבר בינהם כי את הקודם פתחתי בבוקר אז ככה: יש לי ווינדוס 7,ובתיקייה מסויימת נןסף לי מנעול על התיקייה אני יודע בוודאות שהמנעול לא היה שם איך אני מסיר את המנעול מהתיקייה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by niva401,

רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Haflo,

כשאני עובד על קבצי AVI or MOV ב WinXP ולאחר מכן מנסה למחוק אותם, מערכת ההפעלה מסרבת וטוענת שהקבצים בשימוש ואין אפשרות למחוק אותם, ואני יכול למחוק אותם רק לאחר Restart... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by e-d-a,

שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alexrta,

באמצע התקנת הדיקטס אני מקבל את ההודעה הבאה: THE SOFTWARE YOU ARE INSTALLING HAS NOT PASSED WINDOWS LOGO TESTING TO VERIFY ITS COMPABIILITY WITH WINDOW XP אני לוחץ על O.K וההתקנה ממשיכה עוד קצת ואז הוא כותב לי : DIRETX DID NOT COPY A REQUAIRED FILE ואז הוא יוצא לי מההתקנה בלי שהדירקטס הותקו מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום יש לי שרת שמותקן עליו IIS ושם יש כמה אתרים ופניות ל API. האתר הראשי מוגדר בפורט HTTPS = 443 ה API מוגדר בפורט HTTP = 80 אני התבקשתי לתת מענה למי שרוצה לפנות ל API בשרת בפורט HTTPS האם ניתן לעשות זאת? אם כן איך? האם זה בדרך של redirection? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ofrine,

אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני משתמש באקספלורר 6, יש לי חלונות XP פרו עברית. לאחותי יש לה ילד וילדה, הם גולשים לאתרים בכל מקום. אני רוצה להיסתכל מסמך קובץ היסטוריה שילד\ה ביקרו כמה מקומות אתרים. באקספלורר 6 איפה זה נמצא לראות מסמך קובץ אתרים היסטוריה שהוא ביקר? אני לא יודע איפה זה נימצא. אני היסתכלתי בהגדרות באקספלורר 6 ולא מצאתי. אני לא מתכוון לקיצור דרך לחצן כפתור שנקרא "היסטוריה". אני מתכוון האם יש קובץ אחד קטן או גדול ששמור על אתרים שהילד ביקר מקומות באתרים או אקספלורר מאחסן כתובות אתרים שהילד ביקר באתרים. אני לא צריך תוספת תוכנה צד אחר זה עולה כסף וגם חינם,ולא מבין תוכנה אחרת. אני רוצה לדעת איפה מוחבא קובץ של אקספלורר 6 נימצא כתובות אתרים שהילד ביקר מכמה מקומות אתרים? זה מאוד חשוב ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by proevo4ever,

היי חברים, ראיתי חנות שמוכרת WIN 8 במחיר מגוחך. השאלה מאיפה אני מוריד WINDOWS 8 מקורי מהאתר של מיקרוסופט? ועוד שאלה, אם אני מפרמט את המחשב, ה CD KEY עדיין יעבוד? אני מתכוון לרישיון מהאתר : ​https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MrSpicyShot,

יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?

12. Started by 4NADAV,

שלום לכולם, מקווה שזה בפורום הנכון. לאחרונה הופיע אצלי תוכנה שנקראת REMOTE DESKTOP CONNECTION, שהיתה מוסרת [ HIDDEN ]. לא אני הורדתי אותה זה בטוח, פרצו לי למחשב? נסיון לפריצה? מה עליי לעשות. תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moshem151,

היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן, באחד מהמחשבים שהתקלקל, ישנה בעיה. התקנתי עליו SP3 והוא ישר מראה מסך כחול ברגע שמגיע לווינדואס. השאלה שלי, האם יש דרך להתקין את מערכת ההפעלה הישנה שלי, SP2, על המערכת הקיימת והבעייתית SP3, ללא צורך בפירמוט? יש איזה שפן שאפשר לשלוף מהכובע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, יש ברשותי היום מחשב נייח עם ווינדוס 10. אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעביר את הווינדוס למחשב החדש. מה עליי לעשות? לעביר את ssd מהישן לחדש? האם זה אפשרי בכלל? מה הדרך הנכונה לעשות זאת? ראיתי באתר של מייקרוסופט אפשרויות אם מחליפים לוח אם למשל, אך פה אני מדבר על סט קומפלט חדש. אשמח לעזרה בנידון, אני כנראה חושב על מכירת המחשב הנוכחי לטובת חדש ולא יודע איך לבצע את החלפת מערכת ההפעלה. בתודה, בן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Moooshe,

מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה. להנאתכם: http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום כולם, אני עובד כרגע על התקנת פיתרון גיבוי למחשבים בבית - הרכבתי מרכיבים ישנים מחשב שמשמש כשרת קבצים, אליו אני רוצה לגבות את כל שאר המחשבים. אני רוצה שהקבצים יישארו בפורמט המקורי שלהם גם על השרת ולכן נכון לעכשיו אני רוצה לבצע את הגיבוי באמצעות כלי ה-SyncToy של מיקרוסופט - אחת לשבוע לבצע סנכרון מסוג "contribute" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א' אך לא מוחקת קבצים שנמחקו מא') כדי שיישארו גרסאות קודמות ואחת לחודש לבצע סנכרון מסוג "echo" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א', כולל מחיקות) כך שגרסאות ישנות של קבצים שנמחקו יימחקו גם מהגיבוי. אני יודע שאפשר לתזמן ארבע משימות חודשיות, שלוש מהסוג הראשון ואחת מהשני, אבל זה מבולגן ויכול לגרום בעיות עם חודשים באורכים …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ולי יש SP1

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by edensh,

שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכם, השאלה שלי היא כזאת: לפני התקנת הWindows צריך לבחור בין 2 סוגי פירמוט, "מהיר" או "מלא. חוץ מהבדלי הזמנים בינהם ("מלא", לוקח ממש הרבה זמן) הבנתי גם מה ההבדל המהותי. השאלה היא לגבי דיסק קשיח חדש שאני קונה, האם צריך לבצע פירמוט "מלא", למרות שהדיסק חדש ונקי ממידע? שאלה חשובה מבחינתי, כי אין לי כוח לבזבז חצי שעה על פירמוט לדיסק קשיח חדש וזה לשווא. תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by asta,

חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום כבר המון זמן יש לי את ההודעה הזאת ואין לי מושג איך לסדר אותה ראיתי סרטונים ביוטיוב אבל האיכות על הפנים איך מסדרים את הבעיה הזאת ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. במחשב של חבר עם XP פרו היה תמיד יוזר אחד על שמו והוא היה נכנס אליו אוטומטית עם עליית חלונות. לאחרונה פתאום נוסף מסך שביקש סיסמה והיה צורך ללחוץ על ENTER כדי להיכנס. ניסיתי להיפטר מהנודניק ונכנסנו לצרה יותר גדולה. לפתע הכניסה לחלונות היא לחשבון מנהל (ADMINISTRATOR) שנוצר משום מה ולא היה קיים קודם ולא לחשבון של חברי. ניסיתי למחוק את החשבון הזה מהחשבון של חברי שהוא גם בעל הרשאת מנהל, ללא הצלחה. כשעושים LOGOFF מקבלים שוב את האייקון של החשבון הרצוי בלבד ואפשר להיכנס אליו אבל בכל אתחול מלא חלונות נכנסת שוב אוטומטית לחשבון המנהל. מה ניתן לעשות כדי שהכניסה למערכת תהיה אוטומטית מהחשבון הרצוי? בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by teh1archon,

שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.

25. Started by דני מלכה,

למישהו יש מושג למה ב photos ב whbdows 10 אני מזין סרטונים קצרים לstoryboard אבל בסרטון הוא מריץ הכל מבלי להתחשב באורך שהגדרתי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.