עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Haflo,

כשאני עובד על קבצי AVI or MOV ב WinXP ולאחר מכן מנסה למחוק אותם, מערכת ההפעלה מסרבת וטוענת שהקבצים בשימוש ואין אפשרות למחוק אותם, ואני יכול למחוק אותם רק לאחר Restart... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. המבקרים ברחבי הרשת מלאים בשבחים והערכה למערכת החדשה של מיקרוסופט, ומכנים אותה כשילוב מיטבי בין כל מה שטוב בחלונות 7 ובחלונות 8 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-המבקרים-מפרגנים-מאוד/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום יש לי שרת שמותקן עליו IIS ושם יש כמה אתרים ופניות ל API. האתר הראשי מוגדר בפורט HTTPS = 443 ה API מוגדר בפורט HTTP = 80 אני התבקשתי לתת מענה למי שרוצה לפנות ל API בשרת בפורט HTTPS האם ניתן לעשות זאת? אם כן איך? האם זה בדרך של redirection? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לעתים תכופות לאחר אתחול המחשב כול האייקונים מתקבצים כולם בפינת שולחן העבודה. מה הבעיה ? נמאס לסדרם כול פעם מחדש. היש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, בזמן האחרון כל תיקיה שאני פותח עם יחסית הרבה קבצים אז לוקח לה דיי הרבה זמן להיפתח וגם שאני מגלגל עם העכבר למטה אז זה לא עובר חלק.. כאילו למחשב קשה עם כל האייקונים של הקבצים.. לדוגמא שאני פותח את "התמונות שלי" אז לוקח לזה בסביבות החצי דקה.. וזה לא שהמחשב שלי גרוע..יש לי C2D,3GB RAM וכו'... אז מה אפשר לעשות בנידון כדי שהתיקיות יפתחו יותר מהר והכל יהיה חלק? תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omri123,

יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by דני מלכה,

למישהו יש מושג למה ב photos ב whbdows 10 אני מזין סרטונים קצרים לstoryboard אבל בסרטון הוא מריץ הכל מבלי להתחשב באורך שהגדרתי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bronco,

לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אני עומד לרכוש נייד חדש שמגיע עם Home Premium, ויש אפשרות לשדרג לProfessional ב50 דולר. (שתי הגירסאות 64bit כמובן). ראיתי את הטבלה הזו של מיקרוסופט: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare ולפיה אין לי צורך בגירסת Professional, מלבד עניין השפה שלא ברור לי(ייתכן והמחשב יירכש בארה"ב ולכן תמיכה בעברית[גם אם לאחר הורדה או משהו דומה] חשובה מאוד כמובן...). כמו כן מצאתי את הטבלה הזו: http://www.zdnet.com/blog/bott/do-you-need-more-than-windows-7-home-premium/1128 שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר כמו זו של מיקרוסופט, רק שמוסיפים גם שההום פרימיום מוגבל ל16GB... כרגע זו כמות הזיכרון שעומדת להיות למחשב, אך התכנון הוא שאם יהיה צורך הוא גם יורחב - האם הום פרימיום בא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DannyGG,

יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tomerezri,

שלום, יש לי הארד דיסק של WD 120 GB על מערכת הפעלה של VISTA 64 BIT ובימים האחרונים אני לא יכול לגשת לכתוב על כונן D שום דבר. השגיאה הבאה מוצגת בפניי: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk" יכול להיות שזה קרה כי עשיתי MOUNT IMAGE לגיבוי של ACRONIS TRUE IMAGE. איך אפשר לפתוח את הנעילה? בתודה מראש, תומר עזרי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aquas,

היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חבר'ה, במערכות ההפעלה הקודמות הייתי עושה את זה בלי בעיה באמצעות win+tab+arrow key אבל משום מה זה לא מצליח ב windows 10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא פתרון שעובד. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ofrine,

אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ben672,

ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MrSpicyShot,

יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?

22. קישור לנאום של ביל גייטס בכנס WINHEC (יעבוד החל מ 23:00) http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx הודעה לתיקשורת על נאום ביל גייטס: http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/apr05/04-25WindowsThirdDecadePR.asp דף המוצר: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by y_i_c,

היי שידרגתי את המחשב שלי למעבד החדש של אינטל (3GHZ - 64BIT - D945GNTL), לקחתי את הדיסק קשיח מהמחשב הישן (פנטיום 4 - 2.66 עם לוח אינטל D865 משהו,) הבעיה היא החלונות לא מוכן לעלות על המחשב החדש.........הוא נתקע... הוא נתקע גם באמצע "ריפייר" רעיונות יתקבלו בברכה עידו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hedva,

המחשב החדש הגיע עם ויסטה. ניסיתי להתקין XP, אבל המחשב לא נותן לי כיוון שזאת תוכנה ישנה יותר. האם עלי לפרמט את המחשב, אם כן איך? מצאתי את המדריך הזה http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 ההתחלה היתה קצת צולעת, אבל עכשיו הוא מפרמט. (אולי כדי להכניס אותו לסטיקי של מדריכים)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איך מוסיפים את ה "שולחן עבודה" בחלונית ניווט? הוא תמיד היה לי שם ועכשיו נעלם. עכשיו כל פעם אני צריך על "מועדפים" ואז השולחן עבודה מופיע. האם ישנה דרך שהשולחן עבודה יופיע שם כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.