עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amir-16,

שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-14342/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MPTG,

נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Funkyzord,

עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי כל מיני בעיות קטנות ומעצבנות במחשב (תוכניות לא מגיבות , המחשב פועל לאט וכו'.....) בגלל בעיה אחרת אני לא יכול לבצע FORMAT לכונן C וחשבתי - אולי פשוט להתקין WINDOWS מבלי לפרמט. השאלות שלי הם: האם זה אמור לתקן תקלות מהסוג שציינתי? האם זה יסיר התקנות של תוכנות חשובות מה - REGISTRY ויסבך כל מיני דברים (כמו אנטי וירוס למשל) ? האם לדעתכם כדאי לי לעשות את זה??????? (זאת השאלה העיקרית - נמקו בבקשה)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Moty_p,

הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by maverick,

ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shark,

יש לי מחשב אם שני כרטיסי רשת ( אחד לאינטרנט ואחד לרשת פנימית ) ומערכת הפעלה של win 2000 pro האינטרנט עובד על tcp/ip ויש לו הגדרות של ip ,אבל שניסיתי לעבוד אם הרשת הפנימית עם tcp/ip והגדרתי ip המחשב לא עבד עם האינטרנט כאלו שיש התנגשות ?????? מישהו יודע מה עושים ???? דחוף !!!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. לאחר כמה שעות עבודה על חלונות 10, החלון הנ"ל (תמונה מצ"ב) קופץ באופן קבוע. לפי הפורומים בחו"ל נראה כאילו חצי עולם סובל מזה. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by pro,

נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dror_gh,

שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביט התקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוס ניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATI חייב עזרה תודה נ.ב גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. יש לי מועדפים באקספלורר (windows XP, EI 6) אני מתכוון לפרמט את המחשב לחלוטין, אבל אני לא רוצה לאבד את המועדפים שיש לי באקספלורר. יש דרך לייצא קובץ מהאקספלורר שמכיל בתוכו את כל המועדפים ? (במטרה לצרוב אותו על דיסק ביחד עם המאט דברים שאני שומר מהפירמוט כמו עזרים ודרייברים חיוניים לווינדואס הבא, שיהיה גם הוא XP) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. כך נטען באתר הזה - https://betanews.com/2020/04/15/save-80-on-windows-10-pro-limited-time-offer/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של פלאפון LG X120, שמגיע בלי כונן דיסקים או פלופי דיסק. יש בו תמונת שחזור של XP, והיא נוחה לשימוש, אבל הייתי מעדיף התקנה טרייה משלי עם כל השינויים שאני יכול לבצע ברכיבים של ווינדאוס בהתאם לצרכים שלי. זה אפשרי בכלל לבצע התקנה טרייה של XP, שלא דרך סידירום? אולי להתקין דרך DOK?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. באירוע בסוף החודש תציג מיקרוסופט גם את שמה של הגרסה הבאה של ווינדוס, אך הדלפה של מיקרוסופט נותנת לנו הצצה מוקדמת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-th-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ben_20,

ה NOD הצליח למחוק אותו, אבל לאחר כמה דקות המחשב לא הגיב. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס נתקע לפני הכניסה לשולחן עבודה יש לציין שהוא עובד במצב בטוח מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. נכנסתי לבעיה עם המשחק הזה כבר... אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל (כנראה) שהמשחק עדיין מופיע ברשימת הוספה/הסרה. אז התחלתי למחוק ידנית את הקבצים ואת הרג'יסטרי ועכשיו כבר אין לי את כפתור ההסרה מרשימת הסרה/הוספה (כשהכפתור היה לי אז ה-uninstall היה מתקדם עד הסוף ובסוף היתה הודעה ש-the installation was interrupted. ניסיתי בעזרת תכנת advanced uninstall משהו כזה ולא עזר כי לא היה קבצים להסרה. קיצור, מה אני בשביל להסיר כל זכר של המשחק בשביל להתקין אותו ולשחק בו? כשאני בא להתקין את המשחק אז יש לי את האפשרויות repair ו-remove ובסוף של שתיהן רשום לי ההודעה: the installation was interrupted. תודה רבה. (אם זה עוזר אז המשחק הוא Guitar Hero 3... ואני מת לשחק בזה שוב.)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שבת שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבקשה... התנדבתי לתחזק מחשב מהגן של הילד. לקחתי אותו הביתה. פירקתי לחלוטין ושאבתי מתוכו שני חתולים וכלבלב. הרכבתי הכל חזרה והפעלתי. מחקתי קיצורי דרך מיותרים, שיניתי הגדרות כדי להאיץ את המערכת, ואיתחלתי מחדש. כל ההגדרות שהגדרתי נעלמו, קיצורי הדרך שמחקתי קודם, הופיעו שוב כאילו מעולם לא מחקתי אותם, והכל חזר לקדמותו כאילו לא עשיתי כלום על המחשב. ה"משתמש" היחידי שקיים, נקרא בפשטות user והוא משוייך לקבוצת האדמיניסטרטורס. יצרתי משתמש חדש וגם אותו שייכתי לקבוצת האדמיניסטרטורס, אבל אחרי האתחול הוא נעלם כלא היה. מדובר במחשב XP Profesional Service Pack 2. מה עושים כדי לפתור ת'בעיה ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by adebisi,

שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול: קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית- עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים) * INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA בבקשה התייחסו לשאל…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tomer_et,

כמו אצל כל אחד, כנראה, לאחרונה התחיל ה-WINDOWS שלי לזחול. הביצועים ירדו וכל פעולה לוקחת המון זמן, וזה למרות שאני מקפיד לאחות את הדיסק, לנקות את ה-REG ולהסיר תוכנות מיותרות. בדר"כ במצב הזה אני לוקח איזה שעתיים ומפרמט את המחשב - ועם התקנה חדשה מחזיר את המצב לקדמותו. הפעם ממש אין לי לא זמן ולא חשק לעשות את זה... האם יש עוד משהו שהיתן לעשות בכדי לפחות לשפר את המצב? אני עובד עם WIN XP PRO SP2.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים