Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טאבלט CUBE IWORK8 כזה: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232123.html?wid=1 כשנסיתי לאקטב את הווינדוס 10 פרו קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להכניס קוד מוצר שונה מה זה אומר? קיבלתי ווינדוס מותקן אבל ללא רישיון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין מה להוסיף מי מהם טוב יותר, למשחקים אנטרנט מוזיקה...??
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד חדש שמגיע עם Home Premium, ויש אפשרות לשדרג לProfessional ב50 דולר. (שתי הגירסאות 64bit כמובן). ראיתי את הטבלה הזו של מיקרוסופט: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare ולפיה אין לי צורך בגירסת Professional, מלבד עניין השפה שלא ברור לי(ייתכן והמחשב יירכש בארה"ב ולכן תמיכה בעברית[גם אם לאחר הורדה או משהו דומה] חשובה מאוד כמובן...). כמו כן מצאתי את הטבלה הזו: http://www.zdnet.com/blog/bott/do-you-need-more-than-windows-7-home-premium/1128 שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר כמו זו של מיקרוסופט, רק שמוסיפים גם שההום פרימיום מוגבל ל16GB... כרגע זו כמות הזיכרון שעומדת להיות למחשב, אך התכנון הוא שאם יהיה צורך הוא גם יורחב - האם הום פרימיום בא…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי חלונות 8.1 גרסת הסטנדרט הביתית. אשמח לדעת האם בשלב ההתקנה, ניתן לבטל את סיסמת הכניסה? אם כן-כיצד? יש לציין שברשותי מחשב נוסף שעליו מותקן חלונות 8.1 שם אמנם מצאתי דרך שהסיסמא תופעל אוטומטית בכל הפעלת מחשב. אך הכוונה הפעם היא לבטל לגמרי את הצורך בסיסמא, כפי שהיה עד עכשיו בגרסאות הקודמות של חלונות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול: קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית- עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים) * INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA בבקשה התייחסו לשאל…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מפעיל את המחשב ושוכח להדליק את ה-HOTBOX שלי (אני מכבה אותיי כאשר המחשב כבוי), Windows לא מנסה אפילו לזהות חיבורים זמינים, ומרכז הרשת והשיתוף מתריע על אין חיבורים זמינים גם כאשר אני מדליק את ה-HOTBOX שלי והוא מסתנכרן, כך שאני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש על מנת שה-Windows יזהה את החיבור. הבעייה קרתה בעבר גם עם הנתב הפרטי שלי ומודם של בזק, וכן במצבים בהם כבל הרשת שהיה באותו הזמן בשימוש, התקלקל. כאשר ה-Windows 7 שלי היה חדש, הבעייה לא קרתה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד. עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER. בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\ עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP. איך אני משנה ככה שגם הסוג…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך לעשות שהאימייל של וואלה יגיע לאאוטלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאתם נמצאים בחלון כלשהו במחשב, בצד שמאל יש לינקים מועדפים, ניתן לערוך את הלינקים לאיזה מיקומים שתבחרו וזה מקל ממש על ההתמצאות במחשב.. התיקייה נמצאת ב C:\Users\Your-USER\Links ניתן לגרור לשם לינקים באופן ידני, לערוך את השם והאייקון שלהם. מאוד יעיל ממליץ בחום העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נייד עם דיסק 80GB המכיל 26GB חומר אבל מקום פנוי אני רואה רק 13GB בדקתי בעזרת ה windirstat ואכן הדיסק מכיל רק 26GB של חומר בדקתי spywares ולא מצאתי כלום,בצעתי בדיקה עם ה ccleaner וגם לא הצלחתי לפנות יותר מידי מקום. ממה יכולה ליוצר הבעיה ואיך ניתן לסדר זאת?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורץ קובץ עם צילום מסך מהגדרות צריכת חשמל לגבי מצב שינה הבעיה שהמסך נשאר רגיל גם אחרי מספר שעות ולא נכנס למצב שינה- מה עוד נדרש להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי כרגע לפי סי טיפ : http://www.pctip.co.il/#newsitem1054634784,94849, וגיליתי שיצאה תוכנה חדשה שבעצם הופכת את האקס פי ללונג הורן, לי יש ווינדווס אקס פי פרו בעברית, האם כדאי להתקין? למישהו יש ניסיון עם זה? דרך אגב תינסו ללינק למעלה תגידו לי מה אתם אומרים על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע איכספ sp2, עם מעבד פנטיום 4 2.4c הזמנתי היום מחשב חדש עם אחד מכפולי הליבה החדשים של אינטל. אני צריך ווינדואוז איכספי 64 או משהו או שאני יכול להמשיך עם המערכת שיש לי?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הורדתי מאתר מיקרוסופט ישראל את הSP1 בעברית של וויסטה והכל מצוין. אך כעבר 10 דקות של התקנה השגיאה הזאת מופיעה: (הנה האתר שאליו אני מופנה) http://support.microsoft.com/kb/947366 ניסיתי את כל העצות שמה אבל זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ לדוגמה : שיר נשמע עם מאות קירטועים במשך הניגון שלו. פעולות פשוטות מתעקבות באופן מוזר ועוד... המערכת : פנטיום 4, מהירות 3 ג'יגה הרץ. דגם 530. סוקט 478. זכרון 1 ג'יגה. כרטיס מסך 5200. בדקתי טמפרטורות : 51 מעבד, 37 ה200 ג'יגה, 35 ה250 ג'יגה, 33 הלוח. זה הנורמל אצלי. אז כנראה שזאת לא הבעיה. אשמח לעזרה, מפני הדבר מקשה עלי בעבודה ממושכת. תודה מראש. .swg
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-