עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קישור לנאום של ביל גייטס בכנס WINHEC (יעבוד החל מ 23:00) http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx הודעה לתיקשורת על נאום ביל גייטס: http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/apr05/04-25WindowsThirdDecadePR.asp דף המוצר: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by maverick,

ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-14342/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Xmen,

ב- WIN98 שיעבוד ב- COM2 בזמן שהמודם תופס את COM4 (IRQ9 המודם הוא ON BOARD.

5. Started by אלעדיקו,

לאחרונה התחילה בעיה מציקה במחשב שלי, אני גולש להנאתי אך כל כמה דקות מופיע לי חלון שגיאה באינטרנט אקספלורר. להלן תמונה: ומיד לאחר שאני לוחץ אישור, זה קורה: זה קורה לי בכל אתר, לא באתר ספציפי. *** עוד בעיה. אני מסתכל לי בתהליכים (ctrl+alt+del) ורואה כמה תהליכים של iexplorer.exe, לא אחד, כמה! כלומר 4-3 כל פעם. למרות שהאינטרנט אקספלורר סגור. אז ... מה לעשות לגבי זה? תודה לעוזרים! ואשמח לכל עזרה שיש. אלעד.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר להריץ קובץ ini שירוץ בכל הפעלה של תחנה 98 (ואני מתכוון שירוץ ולא יפתח...שימו לב!)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם מישהו יודע איך לעשות שהאימייל של וואלה יגיע לאאוטלוק?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MosheDo,

אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכם אנשים... יש לי שאלה קטנה אתם מבטלים את האפקטים של הווינדוס ? כל הה APPERANCE ... תודה .. סתם מסקרן אותי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המחשב שלי דלוק 24\7 מדיי פעם איזה restart,אתמול המחשב היה דלוק רצוף במשך שבוע ויומיים ופשוט התחיל לעשות בעיות (לא פותח תיקיות,לחיצה ימנית הוא נותן לי משהו אחר בכלל) יענו התחרפן...מישהו ניסה לעבוד עם ה SP2 רצוף יותר משבוע ולא היתה לו שום בעיה? (עם SP1 הייתי עושה שבוע בלי בעיות).

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by leebanami,

יש לי שאלה , מה יותר טוב? עד עכשיו השתמשתי ב ULTIMATE וקיבלתי המלצה לעבור ל ENTERPRICE

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Yosi_Eden,

היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מפעיל את המחשב ושוכח להדליק את ה-HOTBOX שלי (אני מכבה אותיי כאשר המחשב כבוי), Windows לא מנסה אפילו לזהות חיבורים זמינים, ומרכז הרשת והשיתוף מתריע על אין חיבורים זמינים גם כאשר אני מדליק את ה-HOTBOX שלי והוא מסתנכרן, כך שאני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש על מנת שה-Windows יזהה את החיבור. הבעייה קרתה בעבר גם עם הנתב הפרטי שלי ומודם של בזק, וכן במצבים בהם כבל הרשת שהיה באותו הזמן בשימוש, התקלקל. כאשר ה-Windows 7 שלי היה חדש, הבעייה לא קרתה. מה הסיבה לבעייה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by KoM,

איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של פלאפון LG X120, שמגיע בלי כונן דיסקים או פלופי דיסק. יש בו תמונת שחזור של XP, והיא נוחה לשימוש, אבל הייתי מעדיף התקנה טרייה משלי עם כל השינויים שאני יכול לבצע ברכיבים של ווינדאוס בהתאם לצרכים שלי. זה אפשרי בכלל לבצע התקנה טרייה של XP, שלא דרך סידירום? אולי להתקין דרך DOK?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. המערכת חוקית, הגיעה עם הלפטופ. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני עושה את זה? (אין לי כונן דיסקים במחשב הנייד, ואין לי מושג איפה יש קוד למערכת הפעלה) תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by migel565,

היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by pro,

נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים