עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

2. שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by adi.c,

שלום לכולם יש לי בעיה עם קובץ exel ישנו קובץ שהוא ממש חשוב וכאשר אני מבצע עיצוב מותנה --כללי סימון תאים----טקס המכיל איני יכול להקליד בעברית רק במספרים או באנגלית הסרתי את אופיס והתקנתי חדש .... ניסיתי ביוזר אחר באותו המחשב וזה לא עובד אבל במחשבים אחרים כאשר הם נכנסים לעדכן את הקובץ (הוא משותף ברשת )זה כן עובד האים יש למישהו איזה פיתרון ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by migel565,

היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ale Inter,

שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אחרי פרמוט המחשב ,המחשב הגיב בצורה מהירה בווינדוס וגם בגוגל כרום ! אחרי עדכון עדכונים של הווינדוס הוא נהיה פחות מהיר עכשיו גלשתי באקספלורר לראשונה אחרי עדכונים של הווינדוס , ופשוט חווית גלישה גועלית ! וגם היה דילי בהקלדה של טקסט בתוך הפורום hwzone.. דרך אקספלורר , יעני הקלדתי והיה מין תקיעה והדפדפן גם לא הגיב . האם זה הדפדפן הוא דפדפן הכי גרוע בעולם ויותר גרוע מימה שאפשר לתאר או שזה משהו אחר? והאם העדכונים הם מכבידים על המחשב עושים משהו שלא הייתי רוצה ? למה צריך עדכונים ? והאם אפשר לא להתקין אותם? לקח לי כמה שעות להתקין את כל החרא הזה שנקרא עדכונים תודה חברים בבקשה עזרו לי ולא להגיד לי לקנות SSD או משהו כזה כי אני לפני קניית מחשב ואני לא הולך להשקיע בSSD ובלי שום קש…

8. נשמע מסובך בנושא.. אני אסביר פה הכל יש לי 2 מסכים זהים אבל אני מפעיל אותם ברזולוציות שונות אחד מהשני. מההפרשי רזולוציות נוצר מצב שהעכבר לא יכול לזוז חלק בין מסך למסך. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות תיקון למערכת לינוקס אבל לוינדווס לא מצאתי למישהו יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by free fraek,

כאשר התקנתי את הווינדוס הייתה לי האפשרות הזו (ויסטה).. עכשיו כבר אין! מה קורה פה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eyal,

יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dekken,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?

15. ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kfirbep,

יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, במידה ואני קונה Windows 8 Pro Upgrade ב-40$ און-ליין / מחנות ב-169 ש"ח, הרישיון הוא למחשב בודד או מס' של מחשבים? אודה לעזרתכם.. עופרי.

20. היי, האמת שיש לי את הבעיה הזו מלפני מספר שבועות, ונראה לי הגיע כבר הזמן לטפל בה. כרגע אני כותבת ממחשב אחר בבית שלי. אז הבעיה החלה כך: החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס XP מחדש כדי לפתור כמה בעיות שהיו לו. עשיתי זאת עם דיסק צרוב. הכל הלך טוב ויפה. הפעלתי קובץ אקטיבציה שהיה כלול בתוך הדיסק. ומאז - המחשב פשוט לא עובד! כשמדליקים אותו הוא עולה כרגיל, יש את המסך השחור הזה של ווינדוס עם הפסים האלה שזזים כאילו המחשב "חושב" ואז כשמגיע זמנו של הווינדוס לעלות נהיה מסך שחור ואז המחשב כאילו נדלק מחדש, ושוב עובר את אותם שלבים אך הווינדוס לא עולה. איך אני פותרת את הבעיה הזו??? אני מניחה שקיימת אפשרות לפרמט שוב? אבל הדיסק של ווינדוס XP שיש לי הוא לא bootable, ולכן הוא לא עול…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by pro,

נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dids22,

מה אומרים הדברים שסימנתי בתמונה? תוודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by chito,

אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-14342/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי. בחנות אמרו שבדקו אותו בעזרת התקנת WIN ומחיקה (כי לא קניתי מהם את מערכת ההפעלה) אני רוצה להשתמש בהתקנה של WIN XP HOME שיש לי ממחשב קודם (לפחות בשלב הראשון) באמצע טעינת הדיסק של ההתקנה, לפני שקיבלתי את אפשרותהבחירה של REPAIRE או התקנה קיבלתי מסך כחול: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. ... Technical information: STOP:0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000,0x00000000) בניסיון נוסף קיבלתי הודעת שגיאה: windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause to fix the problem... האם יש בעיה להתקין WIN XP HOME SP2 על ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.