עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Home או Pro? במיקרוסופט פירסמו מדריכון שמסביר את ההבדלים בין כל הגירסאות המרכזיות של מערכת ההפעלה שבדרך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%91%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RoNeR,

שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Funkyzord,

עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קראתי איפשהו שwindows 10 תומך בremote desktop רק בגירסת הPRO ולא בHome. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום , יש את האתר הזה שמורידים את הכלי : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by דני מלכה,

למישהו יש מושג למה ב photos ב whbdows 10 אני מזין סרטונים קצרים לstoryboard אבל בסרטון הוא מריץ הכל מבלי להתחשב באורך שהגדרתי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום יש לי שרת שמותקן עליו IIS ושם יש כמה אתרים ופניות ל API. האתר הראשי מוגדר בפורט HTTPS = 443 ה API מוגדר בפורט HTTP = 80 אני התבקשתי לתת מענה למי שרוצה לפנות ל API בשרת בפורט HTTPS האם ניתן לעשות זאת? אם כן איך? האם זה בדרך של redirection? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eyal,

יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by MrSpicyShot,

יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?

16. אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gshhar,

לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.

19. יש לי כרטיס זיכרון של trancend SDHC 8GB. דודן שלי השתמש בו בשביל לצלם סרטונים ותמונות. על פי הנפח שלו שמופיע לי ב"המחשב שלי" נראה שהוא כמעט מלא לחלוטין. הבעיה היא שאני פותח את התיקיה שלו ואין שום תמונה או וידאו באף תיקייה. שמתי לב, שיש רק שלוש תיקיות (אחד מהן נסתרת) ששוקלות ביחד 55 MB. אז לכן אני שואל איפה שאר הקבצים? כי הרי המחשב שלי מראה שהוא תפוס מבחינת מקום. אז התחלתי לבדוק בגוגל ראיתי אפשרות שבה הכרטיס עובד במערכת קבצים של fat32 או exfat אז אמרתי טוב אולי זה לא תומך בווינדוס 7 ובנתיים מחפש יום שלם תשובה ולא מוצא. התקנתי ווינדוס XP אמרתי לעצמי זה בטח יקרא שם כי זאת מערכת הפעלה ישנה יותר. אותו דבר, לא תמונות ולא סרטונים. רק אותן שלושת תיקיות. עוד דבר ששמתי לב אל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by adebisi,

שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול: קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית- עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים) * INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA בבקשה התייחסו לשאל…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

אני עומד לרכוש נייד חדש שמגיע עם Home Premium, ויש אפשרות לשדרג לProfessional ב50 דולר. (שתי הגירסאות 64bit כמובן). ראיתי את הטבלה הזו של מיקרוסופט: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare ולפיה אין לי צורך בגירסת Professional, מלבד עניין השפה שלא ברור לי(ייתכן והמחשב יירכש בארה"ב ולכן תמיכה בעברית[גם אם לאחר הורדה או משהו דומה] חשובה מאוד כמובן...). כמו כן מצאתי את הטבלה הזו: http://www.zdnet.com/blog/bott/do-you-need-more-than-windows-7-home-premium/1128 שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר כמו זו של מיקרוסופט, רק שמוסיפים גם שההום פרימיום מוגבל ל16GB... כרגע זו כמות הזיכרון שעומדת להיות למחשב, אך התכנון הוא שאם יהיה צורך הוא גם יורחב - האם הום פרימיום בא…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, המסך בו אני משתמש למחשב הוא טלוויזיה 50" של פנסוניק. אחרי העדכון האחרון של Windows אני לא מקבל תמונה מלאה אלא חתוכה בערך ב1-2%. הסתכלתי בהגדרות תצוגה, וזה 1920*1080 כמו שהיה לפני והכל נראה תקין. מה ששמתי לב זה כשאני משנה את קצב הרענון של הטלוויזיה מ50HZ ל 30HZ, אני מקבל תמונה מלאה- אבל מן הסתם פחות איכותית. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by netanel1234,

הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by niva401,

מצורץ קובץ עם צילום מסך מהגדרות צריכת חשמל לגבי מצב שינה הבעיה שהמסך נשאר רגיל גם אחרי מספר שעות ולא נכנס למצב שינה- מה עוד נדרש להגדיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים