Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קובץ exel ישנו קובץ שהוא ממש חשוב וכאשר אני מבצע עיצוב מותנה --כללי סימון תאים----טקס המכיל איני יכול להקליד בעברית רק במספרים או באנגלית הסרתי את אופיס והתקנתי חדש .... ניסיתי ביוזר אחר באותו המחשב וזה לא עובד אבל במחשבים אחרים כאשר הם נכנסים לעדכן את הקובץ (הוא משותף ברשת )זה כן עובד האים יש למישהו איזה פיתרון ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד חדש שמגיע עם Home Premium, ויש אפשרות לשדרג לProfessional ב50 דולר. (שתי הגירסאות 64bit כמובן). ראיתי את הטבלה הזו של מיקרוסופט: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare ולפיה אין לי צורך בגירסת Professional, מלבד עניין השפה שלא ברור לי(ייתכן והמחשב יירכש בארה"ב ולכן תמיכה בעברית[גם אם לאחר הורדה או משהו דומה] חשובה מאוד כמובן...). כמו כן מצאתי את הטבלה הזו: http://www.zdnet.com/blog/bott/do-you-need-more-than-windows-7-home-premium/1128 שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר כמו זו של מיקרוסופט, רק שמוסיפים גם שההום פרימיום מוגבל ל16GB... כרגע זו כמות הזיכרון שעומדת להיות למחשב, אך התכנון הוא שאם יהיה צורך הוא גם יורחב - האם הום פרימיום בא…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעיה מציקה במחשב שלי, אני גולש להנאתי אך כל כמה דקות מופיע לי חלון שגיאה באינטרנט אקספלורר. להלן תמונה: ומיד לאחר שאני לוחץ אישור, זה קורה: זה קורה לי בכל אתר, לא באתר ספציפי. *** עוד בעיה. אני מסתכל לי בתהליכים (ctrl+alt+del) ורואה כמה תהליכים של iexplorer.exe, לא אחד, כמה! כלומר 4-3 כל פעם. למרות שהאינטרנט אקספלורר סגור. אז ... מה לעשות לגבי זה? תודה לעוזרים! ואשמח לכל עזרה שיש. אלעד.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי חלונות 8.1 גרסת הסטנדרט הביתית. אשמח לדעת האם בשלב ההתקנה, ניתן לבטל את סיסמת הכניסה? אם כן-כיצד? יש לציין שברשותי מחשב נוסף שעליו מותקן חלונות 8.1 שם אמנם מצאתי דרך שהסיסמא תופעל אוטומטית בכל הפעלת מחשב. אך הכוונה הפעם היא לבטל לגמרי את הצורך בסיסמא, כפי שהיה עד עכשיו בגרסאות הקודמות של חלונות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר התקנתי את הווינדוס הייתה לי האפשרות הזו (ויסטה).. עכשיו כבר אין! מה קורה פה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך לעשות שהאימייל של וואלה יגיע לאאוטלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טאבלט CUBE IWORK8 כזה: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232123.html?wid=1 כשנסיתי לאקטב את הווינדוס 10 פרו קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להכניס קוד מוצר שונה מה זה אומר? קיבלתי ווינדוס מותקן אבל ללא רישיון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אתמול ראיתי קובץ ווידאו של סדרת טלוויזיה שאורכה 55 דקות, באיכות "סטדנרטית" (לא HD) שגודל הקובץ הינו 550 מגה. זה הפתיע אותי. האיכות הייתה... איך נאמר... סבבה לגמרי! איך זה? האם יכולות הקידוד (ככה קוראים לזה בכלל?) השתפרו עם השנים? אני זוכר שלא מזמן סרטון ווידאו כזה היה "שוקל" לפחות פי 2. מאוד מסקרן. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שרת שמותקן עליו IIS ושם יש כמה אתרים ופניות ל API. האתר הראשי מוגדר בפורט HTTPS = 443 ה API מוגדר בפורט HTTP = 80 אני התבקשתי לתת מענה למי שרוצה לפנות ל API בשרת בפורט HTTPS האם ניתן לעשות זאת? אם כן איך? האם זה בדרך של redirection? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע ווינדוס XP ואני מאוד מרוצה ממנה למרות שהמחשב ישן אני הולך לקנות מחשב גיימינג בינוני עד כבד ורציתי לשאול עם הXP יעבוד במחשב כזה. במידה ולא איזה אפשרויות טובות יש כתחליף לXP
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתחלה היה לי 512mb של זיכרון ram ואז שידרגתי ל2gb ram ועדיין אני מקבל מדי פעם הודעה של כמות מועטה מדי של זיכרון וירטואלי איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-