עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי . אם אני מבטל את הזיכרון הווירטואלי , זה יתרום לביצועים??? יש לי 2 ג'יגה ראם. תודה לעונים !!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של פלאפון LG X120, שמגיע בלי כונן דיסקים או פלופי דיסק. יש בו תמונת שחזור של XP, והיא נוחה לשימוש, אבל הייתי מעדיף התקנה טרייה משלי עם כל השינויים שאני יכול לבצע ברכיבים של ווינדאוס בהתאם לצרכים שלי. זה אפשרי בכלל לבצע התקנה טרייה של XP, שלא דרך סידירום? אולי להתקין דרך DOK?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. xmnt2001 program not found יש לי שני מחיצות על הדיסק הקשיח והגדלתי את מחיצה D שלי עם PARTION MAGIC וזה מה שמופיע לי לאחר אתחול.. מישהו יודע מה זה אומר הבעיה הזאת ? ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IG,

^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ale Inter,

שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אלה בכותרת, המפרט בצד (מערכת ההפעלה על SSD). 8GB זה קצת יותר מידי בשבילי...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by chito,

אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shark,

יש לי מחשב אם שני כרטיסי רשת ( אחד לאינטרנט ואחד לרשת פנימית ) ומערכת הפעלה של win 2000 pro האינטרנט עובד על tcp/ip ויש לו הגדרות של ip ,אבל שניסיתי לעבוד אם הרשת הפנימית עם tcp/ip והגדרתי ip המחשב לא עבד עם האינטרנט כאלו שיש התנגשות ?????? מישהו יודע מה עושים ???? דחוף !!!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Home או Pro? במיקרוסופט פירסמו מדריכון שמסביר את ההבדלים בין כל הגירסאות המרכזיות של מערכת ההפעלה שבדרך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%91%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/

11. Started by DT2387,

היי, אני רוצה לעשות התקנה נקייה של וינדוס 10 או בחזרה ל 8, ואני לא רוצה להשתמש בוינדוס המובנה במחשב הנייד כי הוא מגיע עם המון תוכנות שאיןלי כוח למחוק אחר כך. השאלה היא אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה איזה דרייברים אני צריך להתקין? רק דרייברים שהמחשב מראה שחסרים ? או את כולם? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת את המיקום המדויק של "פח הזבל"RECYCLE BIN ב-XP בתודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bronco,

לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני קונה ווינדוס 7 פרופשונל בעיברית המעבד והלוח שלי תמכים ב64 ניט קראתי ביקורת של מישהו שכתב ציטוט :אם הייתי קונה 32 ביט המערכת היית עובדת יותר מהר השאלה שלי 1. האם זה נכון שווינדוס 7 32 ביט יותר מהירה מ64 ביט? 2. מה ההבדלים בעבודה עם 32 ביט לבין עבודה עם 64 ביט? 3. אולי השאלות לא נישאלות נכון אבל אני מקווה שהקורא יבין למה הכוונה בברכה מושיק

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dolevh2,

שלום רב לכולם! לאחרונה התקנתי ווינדווז XP PRO (שוב) אך הפעם, כשהמערכת עולה ישנו תהליך אחד (שרואים בTASK MANAGER) שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" תחת ה"משתמש" SYSTEM ומשתמש ב 99 CPU. התהליך לא מאפשר לפתוח אף חלון ולא ניתן לסגירה ונעלם לאחר כ15 שניות ורק אז אפשר להמשיך ולעבוד עם המחשב....התהליך לא חוזר שוב עד הפעלה מחודשת של המחשב. יש למישהו רעיון איך נפתרים מדבר שכזה? 10x דולב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]

23. Started by Vatos-Locos,

כשאני שולח קובץ גדול, אני רואה בחלון של המדפסת שהקובץ עובר במשהו כמו 3k לשניה. אם מדפיסים קובץ אחד זה לא כזה נורא, במקום שניה זה לוקח 10-15 שניות, אבל כשמדפיסים 3-4-5 קבצים ברצף למדפסת לייזר, ההמתנה לשליחה מרגישה כמו נצח. הבעיה לא היתה קיימת לפני שבוע-שבועיים, וכשאני מרסט את המחשב וישר שולח להדפסה נראה שהמצב טוב יותר. מדפסת לייזר של HP, מחוברת בכבל USB. זה המוצר היחידי שמחובר ב-USB למחשב (מקלדת+עכבר ב-PS/2), וה-legacy usb support בביוס היה דלוק ושיניתי לכבוי (אין לי מושג אם זה קשור, ניסיתי מה שראיתי). מערכת הפעלה WINDOWS 7, דרייבר למדפסת מהאתר של HP. יש למישהו רעיונות? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ? הבנתי שיש אפשרות מובנית כזאת - בחלונות 7 אשמח לקבל מידע או המלצה על תוכנה חיצונית שמבצעת "גיבוי בזמן אמת"

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכם אנשים... יש לי שאלה קטנה אתם מבטלים את האפקטים של הווינדוס ? כל הה APPERANCE ... תודה .. סתם מסקרן אותי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.