Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אולי תוכלו לעזור לי. רכשתי לפני 6 שנים בערך את WIN XP המקורי (כן אני מאלו) והחיים היו טובים. לפני כשנה בערך רכשתי בארה"ב את גרסת השדרוג ל WIN 7 והחיים היו עוד יותר טובים ! מידי פעם אני נאלץ לפרמט את המחשב. לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב ובעודי מתקין את WIN XP הדיסק פשוט התפוצץ לי בתוך ה DVD (שמעתי שלעיתים נדירות זה קורה- אבל למה דוקא כאשר WIN XP מקורי בתוכו ?!) עכשיו הבעיה היא שיש לי את גירסת השדרוג ל WIN 7 אבל אין שום מערכת הפעלה לשדרג ממנה ! XP כבר לא נמכר כמובן ומיקרוסופט מבקשים ממני לאתר קבלה מלפני 6 שנים וגם אז הם רצו שאפנה למשווק מורשה בזמן שכבר אינו נמצא במלאי (ואני לא ממש רוצה לשלם שוב 1000 ש"ח עבור WIN). שאלתי היא, מה ניתן לעשות עם גירסת השדרוג בזמן שאין מער…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באירוע בסוף החודש תציג מיקרוסופט גם את שמה של הגרסה הבאה של ווינדוס, אך הדלפה של מיקרוסופט נותנת לנו הצצה מוקדמת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-th-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש את האתר הזה שמורידים את הכלי : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
xmnt2001 program not found יש לי שני מחיצות על הדיסק הקשיח והגדלתי את מחיצה D שלי עם PARTION MAGIC וזה מה שמופיע לי לאחר אתחול.. מישהו יודע מה זה אומר הבעיה הזאת ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר התקנתי את הווינדוס הייתה לי האפשרות הזו (ויסטה).. עכשיו כבר אין! מה קורה פה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבקשה... התנדבתי לתחזק מחשב מהגן של הילד. לקחתי אותו הביתה. פירקתי לחלוטין ושאבתי מתוכו שני חתולים וכלבלב. הרכבתי הכל חזרה והפעלתי. מחקתי קיצורי דרך מיותרים, שיניתי הגדרות כדי להאיץ את המערכת, ואיתחלתי מחדש. כל ההגדרות שהגדרתי נעלמו, קיצורי הדרך שמחקתי קודם, הופיעו שוב כאילו מעולם לא מחקתי אותם, והכל חזר לקדמותו כאילו לא עשיתי כלום על המחשב. ה"משתמש" היחידי שקיים, נקרא בפשטות user והוא משוייך לקבוצת האדמיניסטרטורס. יצרתי משתמש חדש וגם אותו שייכתי לקבוצת האדמיניסטרטורס, אבל אחרי האתחול הוא נעלם כלא היה. מדובר במחשב XP Profesional Service Pack 2. מה עושים כדי לפתור ת'בעיה ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את ה-Q306676 (ערכת SP1) לוינדוס XP בעברית? ואל תגידו לי שלא קיים כזה דבר, כי הורדתי פעם מאיזה אתר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קישור לנאום של ביל גייטס בכנס WINHEC (יעבוד החל מ 23:00) http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx הודעה לתיקשורת על נאום ביל גייטס: http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/apr05/04-25WindowsThirdDecadePR.asp דף המוצר: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב Dell Studio 1537 הוא מגיע בלי ווינדוס ורציתי להתקין עליו וינדוס ויסטה אולטימייט הכל הולך חלק... המחשב מפעיל את עצמו מחדש, ומגיע לשלב completing installation השארתי אותו ל 40 דקות והוא עדיין היה תקוע באותו מצב (רואים סימני טעינה, אבל אין התקדמות) ניסיתי להתקין מחדש, וזה לא עזר התייאשתי מהויסטה וניסיתי להתקין XP וגם כאן לא הצלחתי ב XP אני מקבל מסך כחול עוד לפני שההתקנה הספיקה לעלות הרצתי MEMTEST כדי לבדוק אם יש בעיה בזיכרון - אבל הכל פיקס מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!! זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!! יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 1.8GHz והוא מראה לי שיש לי רק ליבה אחת פעילה :'( לא יודע איך התבטלה לי ליבה אחת.. מישהו יכול לעזור לי? הנה תמונה גם http://www.zix.co.il/viewer.php?id=406871151.JPG
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך בו אני משתמש למחשב הוא טלוויזיה 50" של פנסוניק. אחרי העדכון האחרון של Windows אני לא מקבל תמונה מלאה אלא חתוכה בערך ב1-2%. הסתכלתי בהגדרות תצוגה, וזה 1920*1080 כמו שהיה לפני והכל נראה תקין. מה ששמתי לב זה כשאני משנה את קצב הרענון של הטלוויזיה מ50HZ ל 30HZ, אני מקבל תמונה מלאה- אבל מן הסתם פחות איכותית. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר כדאי להתקין... ולמה ? מה יותר טוב באחד שאין בשני ? XP HOME או XP PRO ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואני כן יכול להכנס למחשב דרך טביעת האצבע אבל שחכתי את הסיסמה של החשבון מה ניתן לעשות כדי לדעת את הסיסמה שהכנסתי בעבר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-