Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את חלונות XP ומיד פתחתי חשבון מנהל. הבעיה היא שחלונות עולה ישירות כ-ADMINISTRATOR כדי לעבוד תחת מנהל אני צריך להחליף משתמש. מה צריך לעשות שהמחשב יעלה ישירות כמנהל? יוצא מצב שחלונות עובדת עם שני משתמשים, אחד בפועל מנהל והשני ADMINISTRATOR עובד ברקע, מאחורי הקלעים מפני שהוא עולה כברירת מחדל.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם שמתי לב שבמנהל המשימות השימוש ב PF גבוה חבר'ה מה עלי לעשות בבקשה זה דחוף צילמתי כמה תמונות שיעזרו.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניתקלתי בשתי גירסאות שונות של וינדוס 7 האחת היא גירסת OEM והשניה היא גירסת RETAIL. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני עושה בוט לxp לאחר הטעינה הראשונית המחשב פשוט עושה ריסטארט, אם אני בוחר בתפריט שלפני ההפעלה שהווינדוס לא יעשה ריסטארט לאחר כשל מערכת, מתקבל מסך כחול "Session3_initialization_failed" הדבר היחיד החשוד שעשיתי בהפעלה התקינה האחרונה היה disable לאינטרנט, בגלל שזה הראה שהכבל רשת מנותק.. אבל עכשיו אני במק ואינטרנט רץ.. יש דרך לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי שעשיתי העתקה בין הארדיסק להארדיסק בעזרת norton ghost המחיצה של ה- System reserved גדלה מ-100 מגה ל-540 מגה. אני חושב גם שבתחילת התהליך, התוכנה רשמה משהו על כונן שיהפוך מ-100 ל-540 אבל לא ידעתי ממש במה מדובר והמשכתי הלאה. לא שה-500 מגה האלה כאלה קריטיים אבל מעניין אותי לדעת למה המחיצה גדלה? האם היא בכלל הכרחית? והאם אפשר להחזיר אותה ל-100 מגה או למחוק אותה בכלל? נ.ב. יש ב"ניהול דיסקים" אפשרות של "כיווץ אמצעי אחסון" אבל לא נראה שזה שינה משהו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, בלי ידיעתי, נוצר כונן Q, וכך גם קרה לחבר שלי. אני לא יכול להכנס אליו, גם לא דרך 'ניהול דיסקים'. איך אני יכול למחוק אותו (חלונות 7)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! נגיד אני רואה סרט עכשיו ... שאני סוגר אותו אני שומע קליק ממש קטן מהרמקולים ! אותו דבר במשחקים.... זה קורה גם סתם ככה לפעמים קליקים ממש קטנים לכמה שניות ומפסיק! מהרמקולים... וגם מהאוזניות... הכרטיס קול מעודכן עם דרייבר אחרון... מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אני כרגע במחשב שנמצא במצב הזה: ישנו windows xp pro sp3 שהותקן על המחשב בעבר. לפני יומיים הותקנה (בטעות) שוב windows xp pro sp3 אך בתיקייה נפרדת, כך שהמחשב לא עבר פירמוט וישנן שתי תיקיות נפרדות של הווינדוס (כשהמחשב עובד על האחרונה שהותקנה). השאלה שלי היא - האם ניתן למחוק את התיקייה הנוכחית של הווינדוס ולחזור להשתמש בתיקייה הקודמת? כלומר, האם יש אפשרות לחזור להשתמש במחשב כפי שהוא היה לפני ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיות החלו אחרי ביצוע עידכוני מערכת של חודש אוגוסט. הכוונה להתרסקויות ומסכים כחולים . ב- Safe mode לא הייתה את הבעייה , מה שאיפשר לי לבצע SYSTEM RESTORE לתאריך שקודם לתאריך שבו בוצעו העידכונים . עכשיו אני לא יודע מה לעשות מצד אחד עידכוני מערכת קריטיים הם חשובים מבחינת אבטחה ואילו מצד שני הם מפילים לי את המערכת . מה לדעתכם כדאי לי לעשות? הערה: מדובר בגרסה חוקית למהדרין של מערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בwin7 pro ולאחרונה הישום explorer.exe לוקח 50% cpu (קבוע ולפעמים יותר) סרקתי לוירוסים(אין) פתחתי משתמש חדש ובמשתמש השני זה לא קורה.(רק לשם בדיקה.לא רוצה להתחיל להעתיק את כל החומר.) נסיתי לעשות שיחזור וזה נתן לי רק 4 ימים אחורה אז לא בדיוק פתר את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הbitlocker על הלאפטופ שלי (7 אולטימייט) אבל חושש מכמה סיטואציות: א. מה קורה כאשר נדפקה לי מערכת ההפעלה? האם אני אוכל לשחרר את תוכן הדיסק או שהוא נשאר "נעול"? ב. מה קורה כאשר נדפק המערכת והדיסק הקשיח פיזית? האם אפשר לשחרר משם את החומר? ג. איך בכלל עובד הbitlocker? האם בכל עליית מערכת אני צריך להקליד סיסמא לדבר הזה (חוץ מהסיסמא הרגילה כמובן)? תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פירמוט למחיקה, ולמה פירמוט לוקח הרבה יותר זמן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-