Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
משום מה הייתי תמיד בטוח שזה המספר שמופיע לי אם לוחצים על "המחשב שלי" ועושים "PROPERTIES". אז זהו שלא . . . מוזר, אבל איני יודע כיצד לבדוק עם איזה קוד התקינו לי פעם את ה WINDOWS :s05: תודה חברים.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון.. איך אני יכול לעשות שדרך הCMD אני יראה את כל המשתמשים הנעולים שיש לי בactive directory ,ושאני יוכל גם לראות משם את שם היוזר ולא רק כמה נעולים וכמה לא? מה הפקודה שאני צריך לרשום שם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תמיד באמצע העבודה במחשב יש לי שגיעה על כל מני ארורים ואני צריך לעשות ריסט. יש איזה דרך להוציא את זה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בתמונה הבאה יש לי את Download with dap,Download With FlshGet..וכדומה! אני רוצה להוריד הכול,שישאר רק ה "GetRight". אני הסרתי את כול התוכנות מ Add or remove,וזה מיתעקש לרדת לי! אאא ועוד דבר,ראיתי ב טק טיוי שיש תוכנה שמורידה את כול הגראפיקה מהאתר,זאת אומרת את כול התמונות,יש לכם מושג מה שם התוכנה? (האתר שלהם לא פועל ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזו של הסקין לויסטה(http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Vista-Customization-Pack.shtml) עכשיו איך אני מוריד אותה מהמחשב? כי היא עושה בעיות ומאיטה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search). Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.Tap or click Add features to Windows 8. Then tap or click I already have a product key.Enter the product key, and then click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שעולה לי איך אני מוחק לגמרי את אותו הקובץ או תוכנה כדי שזה לא יופיע יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום התקנתי וינדוס אני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולה אז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוס יש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזה תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש (plus!) ואז נדבק לי הבר הזה ואיזה מנוע חיפוש להום פייג'. הסרתי את המסנג'ר והבר ירד אבל ההום פייג' נשאר! והוא לא עוזב.. יש למישהו דרך להיפטר ממנו? זה ממש מתסכל..
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת. תודה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
<script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, יש לי XP ואני שיניתי את מראה הICONים לא דרך ה-ICONPACKAGER, איך אני יכול להחזיר אותם לנורמה?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי SP2 . לאחרונה התגלתה בעיה ב Movie Maker 2 . ובמובי מייקר 1 אין את הבעיה. (בעיה של איקסים על כל קליפ) איך אוכל לחזור למובי מייקר 1,למרות שיש לי SP2?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-