Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין לאן נעלם לי הזיכרון. הרי לכם תמונה ממנהל המשימות שלי: http://www.cue.co.il/i/cue-qs5tw5vmWJ.png כפי שניתן להבחין גם אם תחברו את כל הפרוססים ביחד תגיעו אולי ל1GB ולמטה רשום ש75% בשימוש (מתוך 4GB, ש1GB [נניח] הוא לא מזהה אז מתוך 3GB). אז איך זה ש1GB מתוך 3GB שווה 75%? טוב, נכנסתי לResource Monitor: http://www.cue.co.il/i/cue-62efc0196k.png כאן רשום ש2.5GB בשימוש (זה כבר מסביר 75%), למרות שברשימת הפרוססים אי אפשר להגיע ל2.5GB אם מחברים את כולם (או שאני גרוע בחשבון). ועוד 800MB ממתינים (למי?) ו110MB פנויים. בערך 1GB שמורים לחומרה (32BIT) ולא מנוצלים..בסדר אבל שוב, איך הגענו ל75%? משהו מאוד מוזר לי ואשמח אם מישהו יסביר לי על ניהול ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ז"א את כל הUI, שיהיה משמאל לימין, ושיהיה באנגלית. אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי נייד חדש עם WIN7 HOME PREMIUM ואין בו בWIN UPDATE אפשרויות של עדכוני שפת כמו בULTIMATE שיש לי במחשב נייח. רציתי לדעת כיצד ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת הום פרימיום בווינדוס 7? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ווינדוס XP"מותאם "\ ומופחת דרייברים וכו' יותר קל למחשב? לא מבחינת מקום על ההארד דיסק... האם זה באמת משמעותי למחשבים ישנים (CELERON 600 128MEGA) מקל על המעבד וכו'?....או שזה רק עניין של מקום על ההארד דיסק? ראיתי שיש אפשרות לעשות את זה וראיתי גרסאות כאלה שקיימות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שרת טרמינל 2003 בשרת יש 8GB, בפועל לא ראיתי שהוא מנצל יותר מ4G והPAGE FILE לא עובר את ה3.5G השאלה היא אם אני אבטל את הקובץ החלפה, המחשב יעבוד יותר מהר? מה יקרה במצבי קיצון שיהיה חסר למחשב זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הייתה לי במחשב מערכת הפעלה ויסטה. התקנתי וינדוס 7 לבדיקה, ועכשיו אחרי 30 יום אני רוצה לחזור לויסטה. בהפעלת המחשב אני לוחץ ESC, בוחר אפשרות של SYSTEM RECOVERY... וכלום לא קורה. לפעמים המחשב מעלה שוב את הוינדוס 7. לפעמים הוא בודק לי שגיאות ולאחר חצי שעה אומר שהכל בסדר. עדיין קיימת המחיצה במחשב עם הויסטה. מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת הפעלה שלי?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי רשת ביתית עם הרבה מחשבים בבית - על כולם יש וינדוס 7. וכולם ב HomeGroup. עכשיו, אני רוצה שממחשב מסוים - היו הרשאות שיתוף רק למחשב מסוים (המשפט לא כזה ברור אז אני אסביר - נגיד אני רוצה שרק לי תהיה הרשאה למחשב storage-pc לתיקיה מסוימת) וכל שאר המחשבים בבית לא יוכלו להיכנס אליה. עכשיו אני יודע שאתה נכנס לתוך תיקיה יש את האופציה הנחמדה של Share with ואז אתה יכול לבחור specific people ..אבל אני לא יכול לבחור שם מחשבים ספיציפיים... רק לשתף לכל ה homegroup או לכל הרשת... אז מה עושים ? איך אני יכול לגרום לזה שרק המחשב שלי יוכל לגשת לתיקיה מסוימת במחשב אחר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. נרשמתי לקורס שמציע מבחנים ופתרונות באינטרנט, לצערי הם מאפשרים כניסה לשירות רק מהמחשב בו ביצעתי את ההרשמה למחשב. זה מעצבן אותי כי לפעמים אני רוצה לעבוד מהנייד. איך הם יודעים מאיזה מחשב התחברתי? אולי דרך COOKIE?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WINDOWS 7 ENTERPRISE 32BIT. לעתים, הצירוף ALT+SHIFT לא מגיב (עכשיו למשל, אני תקוע על השפה העברית) כרגע, ניתן לפתור את הבעיה באופן זמני ע"י כניסה ל- REGION AND LANGUAGE והחלפת השפה באופן ידני. או ע"י LOGFF/RESTART. עד שהיא חוזרת חלילה. מישהו נתקל בזה?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שנתיים, שנרכש בזמנו עם מערכת הפעלה windows Vista Ultimate 32 bit. במחשב מותקן מעבד תוצרת Core 2 Duo 3.16 E8500 6M 775 1333 Intel ההתלבטות - האם מעבר ל- Win 7 Proffesional מספיק? האם יש כדאיות לרכוש הפעם מערכת הפעלה שתומכת ב- 64bit או להישאר ב- 32bit? המעבד מתאים? השימושים: Office, אינטרנט, צפיה בסרטים, אולי ילך קצת לכיוון של משחקים בהמשך...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הסרתי התקנת אנטיוירוס לניסיון (Dr.web) אך נשארו לי שיירים המאותחלים כל אימת שאני מעלה את ה windows xp שלי. הפעלתי: msconfig ובחוצץ: startup מצאתי 3 אפליקציות העולות אוטומטית (ומפציצות אותי בהודעות שגיאה) ושייכות לאנטיוירוס שמאסתי בו. הסרתי את הסימון מ 3 האפליקציות, עשיתי איתחול מחדש אך הן עלו והמשיכו להטריד אותי בהודעות שגיאה. ב control panel ב: add/remove programs התוכנות לא נמצאות. אז איך אני מתפטר מזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך, ובטעות כל האייקונים מסומנים בתור קבצי אימיול. לחצתי בטעות על לפתוח ע"י התוכנה כנראה. ואני בנוסף לא יכול לעשות שיחזור מערכת, זה רושם שאי אפשר ויש שגיאה. איך אפשר לתקן או למזער את הנזק? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי היו מלא בעיות במחשב של אח לי ולכן פרמטו אותו ל-WIN XP SP1 הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב עכשיו וצריך לעדכן אותו ל-SP2 או 3 הבעיה היא שהמחשב מחובר למודם ולראוטר ואם משהו קורה ואין אינטרנט בכל בית אני אומר "משהו קורה" כי יש מצב שהוא עם XP פרוץ מה אפשר לעשות? איך אני יכול לעדכן? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע במסך לפני הדף טעינה של הווינדוס בדף שיש בו את הבחירה של סייף מוד שיש את הזמן שאני בוחר לא משנה מה הוא נתקע ולא מגיייב יותר..... בדקתי את הארדיס הוא תקין..... תודה לכול מי שמנסה לעזור..................
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-