Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי דרך ההוספה והסרה של תוכנות ווינדוס אבל זה לא עובד .... אין uninstall איך אני יכול למחוק אותה ?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני מוחק את שתי הדברים הבאים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נשמע פשוט נכון? אבל זה משגע אותי אני רוצה למחוק את הדרייבר הזה שמופיע באוורסט: http://img213.imageshack.us/img213/6173/driverusb2xv.jpg איך אני עושה את זה?? מרוב ייאוש ניסיתי פשוט למחוק את הקובץ מ - C:\WINDOWS\system32\drivers אבל הוא מופיע מחדש כל פעם. אני מניח שיש דרך נורמלית למחוק אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי גוזילה, לצערי. וגם אחרי ההסרה קפץ לי חלון ההורדה של התוכנה. חפשתי ומצאתי בספריית ההתקנה המקורית את הקובץ GoIEHlp.dll. הגעתי למסקנה שזהו קובץ אינטרגטיבי בIE שגורם להקפצה של החלון. מסתבר. אני מנסה למחוק אבל מן הסתם "הקובץ נצמא בשימוש וכו'...". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ,צריך עזרה בישום הגעתי "בחלונות" לגדרות של window firewall , ששם ניתן להוסיף תוכנות שיתקשרו עם הרשת או לבטל אבל זה לא נותן לי להוריד את ה V מהריבועים בצד ימין אלה רק להוסיף או שזה בכלל לא הדרך ? *מצורף תמונה המחשה איפה אני תקוע. בנוסף יש לי תוכנה שבכלל לא מופיעה ברשימה ועדיין היא כל הזמן מנסה להתחבר לרשת.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מוסיף את שורת המשימות למעלה עם TOOL FILE וכו?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כאשר אני מעתיק טקסט ביפנית ומדביק בכתבן קובץ TXT, זה לא מדביק טוב אלא יוצא לי רק מרובעים. נכנסתי להגדרות השפה(ראו תמונה מצורפת להודעה), וסימנתי 2 שורות שרשום בהם יפנית אך זה לא עזר, שוב מרובעים. האם עשיתי משהו לא טוב? אולי פיספסתי משהו ? באופיס 2003 ניתן לשמור יפנית ורוב השפות אך אני מעוניין לשמור בקובץ TXT. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית מוצגות ונשמרות בלי בעיה בעורך הטקסט(כתבן). יפנית, סינית, אמהרית וכו' לא עובד. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-