Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי איזה משהו שאני לוקחת לשם את המחשב הנייד ומחברת מיקסר.. אני צריכה לבטל את הקולות שנכנסים לתיקייה וקולות שגיאה וכאלה שלא יהיו פדיחות, איך אני עושה זאת בבקשה? WINDOWS XP באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש = מערכת הפעלה של XP פרופשיונאל ו2G זיכרון אז הרשתי לעצמי להתקין WindowBlinds ...סקין של ויסטה שהוא מאוד יפה! הנקודה היא שהפונטים של התיקיות עצמם >>> בעיברית >> רק בעיברית הם קטנים מידי או של שורת ההודעות שקיבלתי / או התיקיות באוטלוק אקספרס או אפילו שורת ההודעות בדף הפורום כולם מאוד קטנטנים...הרבה יותר מקודם וגם כן פונט מכוער! ( מיריים או משהו כזה) הסקין יפה ואני לא רוצה לוותר עליו....מה עושים? חוץ מיזה שתידעו שיש לי מסך 19" ואני עובד ברזולוצייה של 1280 על 1024
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
אצלי יש WIN 7, וכמעט כל מה שניסיתי להגדיר ידנית , כשל. כלומר, הצד השני של המחשב, שיש לו XP, לא מצליח לראות את התיקיה המושתפת ששיתפתי באופן ידני (מאפיניים, שיתוף) אני תמיד צריך להכניס את זה למיקומי רשת ואז זה תופס לי עוד מקום פיזי נוסף על כונן C.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכלום, יש לי מקלדת G15 עם מקשים שניתנים לתכנות. הייתי רוצה להגדיר מס' פקודות באמצעות סקריפטים או פקודות ישירות של מערכת ההפעלה. איך למשל אפשר להגדיר את הCDROM שיפתח ? או שליטה על הווליום ? וכו'... תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
זה המצב שלי, בעבר השתמשתי בדיסק של XP כדי להגיע אל ה DOS אבל עכשיו הוא מפעיל ישר את ההתקנה שלו במקום לשאול אותי אם אני רוצה משהו אחר. הייתי מכין דיסקט הפעלה אבל הדיסקט שלי לא נראה לי תקין וגם אין לי בכלל דיסקטים . אז איך אני מגיע ל DOS? יש מצב שדרך ה Recovery? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחצתי על download now upgrade later וזה פשוט פותח את ה- windows update ופשוט בודק אם קיימים עדכונים חדשים לווינדוס הנוכחי (8.1)... איך אני באמת מוודא את זה? על הווינדוס כרגע מותקנים כל העדכונים חוץ מה silverlight אולי זו הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista כרגע ואני רוצה לדעת איך אני מוחק אותו כדי שאני יוכל להתקין Windows אחר ? רויה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איך אני מוחק תמדיה פלייר מהמחשב שלי לחלוטין??? ניסיתי דרך הוספה והסרה של ווינדוס אבל לא עזר איך אני מוחק אותו לגמריי מהמחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-