Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת ,איך אני מבטל את ה30 יום של ווינדוס ?XPאם אני לא טועה,קוראים לזה אקטיבציה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק מסויים שממש ממש ממש ממש לא אכפת לי שנשאר לי שם רק 20 מגה פנוי, טוב לי עם זה. וכל הזמן הוינדוס מקפיץ לי הודעה שבכונן הזה נשאר מעט מקום פנוי. איך לאזעזל אני מעיף את ההודעה הזאת? (ותגובות כמו "מפנה מקום" ממממממממהההההה זההההההה לאאאאא מצחיקותתתתתתת אותתייייייייייי). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להתקין משהוא קופץ לי חלון כזה מעצבן של אישור וביטול להפעלת התוכנית איך מבטלים את זה??
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התופעה מרגיזה ואחרי שנה עם החלונות זה עדיין מבלבל איך אני מבטל את החלונות הקטנים ואיך הם נקראים? מצרף תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער עם הכותרת לא קולעת מספיק, הכוונה היא כשאתם בתיקית שירים שלכם למשל ואתם מסדרים אותה, כל פעם שאתם עומדים על שיר מסויים הוא מנגן אותו בצד ע"י המדיה פלייר איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי התקנתי על המחשב שלי את חלונות הגירסה השני ושמתי שם סיסמא של מנהל החשב כול פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך להקיש את הסיסמא איך אני מבטל את זה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
אין לי את האופציהלמעלה בצד ימין ולהגדיל או להקטין את המסך, ואו לוריד את המסך למטה. יש לי רק סמן של יד שאני יכול להזיז את המסך לכיוון אחר, WTF?! איך אני נפתר מהחרא הזה?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה פקודה רושמים ב-RUN עלמנת לראות את כל התוכנות שנפתחות מתי שהמחשב נדלק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חבר'ה איך מבטלים את השחזור הזה שיושב ברקע כל פעם אחרי שהיה כיבוי לא תקין? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בכתורת ..
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה יש לי מסך של בקשת סיסמא לפני ההצגה של השולחן עבודה. ניסיתי לבטל את זה דרך חשבונות משתמשים אבל זה כנראה לא קשור לזה אלא לעידכון מסויים. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שכשהמחשב יעלה הוא ישר יגיע לשולחן העבודה בלי בקשות של סעיסמא לפני
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-