עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ItachiSan,

שלום, על המחשב מותקן וינדוס XP SP2. בביוס ה HD מוגדר לעלות ראשון. תוכן ההודעה הוא: Verifying DMI pool data Boot from CD: DHCP..../ Client mac addr: XXX GUID: XXX PXE-E53: No boot filename received PXE-M0F: Exiting PXE rom. Disk boot faillure, insert system disk and press enter תודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. ראשית, להלן מפרט המחשב, שצפוי להגיע במהלך הימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0. יצוין, שעיקר השימוש במחשב יהיה בגלישה באינטרנט ובמשחקי מחשב (בכל הרמות - קלים,בינוניים, כבדים) ומעט מאוד סרטים, אם בכלל (LCD 32 בחדר..). שנית, לאחר שיטוט באינטרנט, נראה שהיתרון היחיד שחשוב, לפחות בעיניי, בין גירסאות ה-ULTIMATE וה-PROFESSION ל-HOME EDITION, הוא האפשרות לדמות הפעלה של תוכנות במצב XP. האם אכן יש בעיות וקשיים עם תוכנות ב-WINDOWS 7, שמצריכות קנייה של גיסאות PRO או ULT? זאת ועוד, האם לדעתכם יש תכונות נוספות, בהתאם לצרכיי המפורטים לעיל, המצריכות שדרוג למערכות היותר מתקדמות? בכל מקרה, אם לטעמכם יש יתרונות מהותיים שלא הזכרתי, אנא ציינו ז…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by kipod301,

שלום. במחשב שלי יש חשבון רגיל וחשבון Admin. בכל פעם שהמחשב עולה הוא נכנס אוטומטית לחשבון האדמין ולא לחשבון הרגיל. כשאני מתנתק מהחשבון אדמין המחשב מציג לי רק את החשבון הרגיל. וגם הוא לא נותן לי למחוק את החשבון הרגיל.. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by Elad :),

אני לא יודע אפ זה מתאים לפה,אבל זה היה הכי ניראלי.. בקיצור זאת הבעיה שלי: אממ שיחקתי באיזה משחק ישן במחשב שלא נכנסתי אליו מלא זמן וכשיצאתי כל השולחן עבודה שלי היתערבב.. זתומרת,האייקונים לא קשורים לתוכנית עצמה.. אם נגיד כתוב skype,ומעליה יש תמונה בכלל של גוגל כרום עשיתי הפעל מחדש,עשיתי שיחזר המערכת ליום חמישי,וזה עדיין לא היסתדר.. תמונה: [spoil] [/spoil] רעיונות?עזרה? מישהו? משהו?

5. אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני

6. Started by golanc,

שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by xfwind,

התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון? רשמתי ההודעה גם בפורום תוכנה. תודה

8. Started by sheffi9,

אפשר לקבל מדריך מפורט מאוד על התקנת+לינק להורדה של win 7 64 bit בעברית. ההתקנה תתבצע על מחשב שנקנה ללא מערכת הפעלה(כאשר אני אדליק אותו הוא יבקש אחת). אשמח למדריך מפורט וטוב...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, חג שמח דבר שמאוד מעצבן אותי הוא שבתיקיית המשתמש על שולחן העבודה ב- Windows 7 נמצאות כמה תיקיות מאוד לא קשורות, שאני לא משתמש בהן ולא רוצה שיהיו שם. מדובר בתיקיות Contacts, Downloads, Favorites, Searches, Saved Games תמונה להמחשה: ניסיתי למחוק אותן, הן חוזרות לבד. ניסיתי להגדיר Hidden אבל זה לא משפיע עליהן - בתמונה הן כבר במצב מוסתר. ניסיתי להכריח Attributes של הסתרה ע"י Administrator אבל זה גם לא עושה שינוי. מישהו יודע איך להעלים את התיקיות הללו? תודה!

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Couthzoe,

שלום לכם, הצלחתי להתקין לפני שבועיים Win7 על גבי WinXP (שניהם 32bit), והיום הייתי צריך להתקין אותו מחדש בגלל ספייוור שמצאתי ולא עזב אותי לנפשי. החלטתי, בטיפשותי, להפעיל גיבוי של WinXP על ידי Norton Ghost ולאחר מכן להתקין ווינדוס 7, אבל לצערי הDOS של גוסט לא עלה וכנ"ל לגבי הBOOT של הווינדוס שנתקע. בכל מקרה, הצלחתי להתקין ווינדוס XP מדיסק אבל כשאני מנסה להתקין 7 על אחד הPartitions, ההתקנה כותבת שאין לי מספיק מקום כשבבירור כתוב שיש לי 335 ג'יגה פנויים, וגם מסוג NTFS. הנה הPartitions שנמצאים כרגע: D:\) NTFS 335.46GB (G:\) NTFS 129.23GB (C:\) FAT 8MB - זהו ה Partition לStartup של גוסט ועוד 1.06GB שלא הוקצאו זה בלאגן... ניסיתי גם להריץ liveUSB ו liveCD של Gparted ולפרמט הכל אבל…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. Started by fredi157,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by or_doc,

אהלן. אני מיתקוון לקנות נטבוק בזמן הקרוב. כזכור לי רק מn280 יש תמיכה בX64. השאלה שלי היה לגבי שימושים עתידים כי ראיתי נטבוק עם ion וN270 (סמסונג N510) והN270 זה מה שמדאיג אותי שהוא ישאר תקופה ממושכת עם windows 7 בזמן שיצא עוד כמה שנים windows עם תכונות משפיעות יותר כמו ששידרגתי פעם לפטופ עם win 98 לxp וההבדלים עצומים. לא שיש לי בעיה עם windows 7 חלילה אבל אני רוצה לתכנן משהוא עתידי אף ע"פ שנטבוק בלי קשר זה נועד לאינטרנט,אופיס,מסנג'ר,סקייפ,סרטים 480P ומוסיקה. תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by amos2009,

שלום יש ברשותי ARCHOS 9 עם WINDOWS 7 STARTER נעלם לי סמן הפיכת אנגלית לעברית ולא ניתן להכניס סיסמא.(שמופיע בצד ימין למעלה) מה עלי לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ad112,

אהלן וחג שמח חבר'ה הפעם האחרונה שיש לי להתעדכן בכל החומרה וכו' זה היה באזור תחילת 2009. כיופ אני עמוק בצבא... לכן אין לי זמן. לא מזמן קניתי נייד והותקן עליו WIN 7 שאני מרוצה מאוד ממנו. השאלה שלי אם אני יכול להתקין WIN או ויסטה על המפרט הנ''ל intel E2180 2GHZ 2GB ram 2 tara זכרון radeon 2900PRO Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 450VXEU Big Typhoon האם אני יכול להתקין win 7 or vista? אם כן מה יהיו החסרונות? המעבד ינצל יותר כוח על הפעלת המערכת? ובמידה איזה גרסא של וינדוס תוטדה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. לוח ASUS P6T כאשר ההארד דיסק שלי החיצוני מחובר למחשב הווינדוס מסרב לעלות ורושם משהו עם בוט מ-CD ROM. כאשר אני מנתק את ההארד דיסק (חיבור USB) הכל בסדר. אגב מוגדר אצלי FIRST BOOT ה-RAID שיש לי (RAID 0) SECOND ו-THIRD זה הכוננים שלי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שבוע טוב! אז ככה, המחשב שלי נתקע לאחר כשעה-שעה וחצי שלא בשימוש. אני יכול להיות עליו 6 שעות ברצף והכל ירוץ - גלישה באינטרנט או משחק, אבל אם אני לא נוגע בו והוא רק נשאר דולק, הוא פשוט נתקע... ומה שמוזר, שגם הכפתור של הריסטארט לא עובד פשוט ואני חייב לכבות אותו בלחיצה של כמה שניות על כפתור ההפעלה ואז להדליקו מחדש - מה שגורם לי לחשוב שאולי זו תקלת חומרה? רעיונות? אשמח לשמוע, המפרט בצד אם זה משנה. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by itaic,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hazan972,

חברים, קניתי מחשב נייד של DELL וקיבלתי אותו עם windows 7 home premium באנגלית. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להוריד איזה תוסף כדי שהממשק יהיה בעברית?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  19. Started by אישי555,

יש לי XP עם SP3 אבל יש לי תוכנה דפוקה שכשאני בא להתקין היא אומרת שאין לי SP2 ולכן א אפשר להמשיך. יש אפשרות להחזיר ל-SP2?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by jackhammer,

אתמול בלילה התקנתי ווינדוס 7 בהתחלה רוב הדברים עבדו בסדר אבל פתאום דברים התחילו להתנהג מוזר. כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שגורמים לי לשחזר את המערכת אחורה לויסטה וזהו....... התצוגה המקדימה של החלונות בTASK BAR פתאום מופיעה לי בשורות ולא בחלונות (צירפתי תמונה) יש לי AERO (אינדסק של 5.9) ווידאתי שב GPEDIT האופציה של "ביטול התצוגת המקדימה" מבוטלת (לפי האתר הבא) http://www.blogsdna.com/2056/how-to-enable-or-disable-taskbar-thumbnails-preview-in-windows-7.htm עדכנתי את הדריבר לכרטיס מסך דרך ה עדכונים של הווינדוס לעוד מישהו זה קרה? מישהו מכיר פתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by efee123,

שלום ברשותי win7 32bit וכל פעם מופיע מסך כחול, רנדומלית לחלוטין!! ניסיתי לגלות מה הבעיה אבל הוא לא נותן לי לראות את המסמך ב-windbg למרות שהוספתי לו את הסמלים(ראיתי בנעוץ) למישהו יש רעיונות? זה פשוט מחרפן אותי!!! תודה!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ItamarVa,

שלום לכולם יש לי מחשב קומפאק מיני 311 אין בו CD כרגע מותקן בו WIN7 עקב מחסור בזיכרון אני רוצה להתקין עליו XP ניסיתי מדריכים שונים באינטרנט והכל ללא הצלחה הצלחתי להגיע לשלב ההתקנה אבל הוא נתקע לי ודופק מסך כחול לפני שאני מגיע לשלב שאני יכול לעשות משהו בבקשה תעזרו לי משום שהמחשב בקושי זז עם 7 תודה מראש לכולם איתמר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. יש לי צפצופים מהמארז כאשר אני לוחץ על מקשי המקלדת מספר פעמים. למישהו יש מושג איך מבטלים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. Started by natan805,

זאת אומרת אני רוצה להתקין את שניהם ובהיתחול המחשב זה יתן לי לבחור לאיזה וינדווס אני רוצה לכנס.האם יש אפשרות כזאת כזאת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים