עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי כמה חודשים של עבודה אינטנסיבית, למרות שמדובר במחשב עוצמתי, הצטבר הרבה זבל במחשב ואני רוצה "דף חלק". כרגע יש לי כונן של טרה שמחולק ל-300 של :C (מערכת הפעלה) ועוד של 600 ועוד כונן ישן של 600. סה"כ 1.6 טרה. בעיקרון הרעיון זה להקצות מינימום מקום למערכת ההפעלה, סביבות 100 ג'יגה , והשאר שווה בשווה במה שנשאר. יש תמורה בחלוקה למחיצות או שזה כבר לא רלונטי בימינו?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה תודה בוקר טוב אנשים היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...) המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות... system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום... אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני: Startu…

3. Started by Real_Me,

מלבד ה-CTRL+ALT+DEL כמובן. מה שם התוכנית עצמה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by lioreh,

יש לי נייד די חזק t9300 4 ג'יגה זיכרון וכו'... התקנתי ויסטה 64 בשביל לנצל את כל הזיכרוןאבל אני לא מרגיש מספיק מסופק מהביצועים של המחשב הוא כל הזמן משתמש בהמון זיכרון וCPU בסביבות ה1.5 2 ג'יגה זיכרון ו20%+ CPU רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים עם ויסטה אולטימייט תודה מראש, ליאור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Belgia,

יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש, נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנס להתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחול של המחשב הוא לא המשיך בהתקנה. מה לעשות ?

6. Started by ^Z^,

1) איך מורידים קבצים מהסטארט-אפ? זתאמרת, יש תוכנה שאני לא רוצה שתעלה כשהמחשב מתחיל, איך אני מבטל אותה? 2) ראיתי שיש בווינדוס XP סקריפט אדיטור מובנה, איך מגיעים אליו? 3) איך מוחקים תוכנה שלא מופיעה בADD\REMOVE FILES, ושמערכת ההפעלה מנסה לתקשר איתה למרות שמחקתי כבר את כל הקבצים שלה?

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  7. שלום .. ברשותי וינדוס ויסטה והוא קרס אחרי ניתוק מהחשמל לא עולה בשום מצב ואין דרך לשחזר... התקנתי וינדוס 7 בנסוף על הויסטה ,רציתי לשאול עם אני יכול להעתיק את הקבצים דרך הוינדוס 7 תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה כזאת: כשאני clean file דרך C פרופרטיז אני רואה בתקיית compress old file כ 38 מגה שגם אחרי קלין לא נמחקים מה ניתן לעשות יש דרך להגיע ידנית לספריה? יצון שידנית אני מוחק את %TEMP%

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by snaidis,

התקנתי VISTA HOME PREMIUM לצד XP. אז אחרי ההתקנה זה כתב שהוא בודק את ה PERFORMENCE של המחשב חיכיתי בערך 10 דקות עד שהוא בדק, וזה היה נראה כאילו המחשב לא "חושב" בכלל, כלומר הנורה לא הבהבה... אחרי זה, זה עשה את זה ואז היה לי מסך שחור כזה ריק חיכיתי שוב 10 דקות ואז זה עבר ל PREAPARING YOUR DESKTOP, ואני מחכה כבר 15 דקות וזה פשוט לא עושה כלום. האם זה ככה אצל כולם או שיש לי בעיה? הייתה לי את הבעיה הזאת לפני והתקנתי את VISTA שוב זה עדיין עושה את כל התהליך הזה ממש לאט. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? עריכה: הצלחתי להתקין אבל עדיין הכל פשוט בקושי זז... אני לוחץ על COMPUTER ואני צריך לחכות חצי שעה! וזה באמת בלי הגזמה עד שהוא יכנס.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. יש לי תחושה שהבעיות באיכות צפייה מהכרטיס טלויזיה באות מהתוכנה עצמה(הMedia Center) האם אפשר למחוק אותה ולהתקין מחדש?אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. Started by itzik52,

האם זה נכון שמיקרוסופט חסמה את הגישה להורדת עידכונים לתוכנות לא חוקיוית? כגון XP? או שיש לי בעיה בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by Hakiru,

התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by yigal_26,

פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. נדפק לי הווינדוס אז הייתי חייב להתקין אותו מחדש על דיסק קשיח אחר ועכשיו כשאני עובד עם הווינדוס7 החדש אני לא יכול לפתוח את המחיצה הישנה בכלל- אין לה אות כונן וכשאני מנסה ליצור לה אות כונן קופצת השגיאה הבאה; מה אפשר לעשות כדי לתקן אותה? http://www.fastup.co.il/images/62131629.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by N.Silent_Sword,

אני זוכר ראיתי סירטונים בYoutube על כול ה3D של ויסטה, נגנבתי, הוא יכול לגרור את הנגן וידיו הצידה כזה [שיהיה באלכסון בצד של המסך], להפוך פתאום את החלון של הדפדפן ככה שבצד השני יהיה כתבן [של טקסט] וכאלה, איפה כול זה? כול מה שיש זה החלפת החלונות ב3D, אבל זה כלום. הם סתם הראו? או מה? לא הבנתי |:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista 32 bit SP1. אני מנסה להריץ סימולטור מסוים (Microsoft Flight Simulator X אם זה חשוב לדעת) ואני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ המצורף. ראוי לציין שההודעה אינה משפיעה על המשך הפעלת הסימולטור. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי את הגרסה העדכנית ביותר של DirectX. הפעלתי מחדש את הסימולטור, אבל ההודעה עדיין קיימת. מישהו יכול לומר לי היכן הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  18. כשיש ויסטה ורק כונן אחד? אני רוצה את האפשרות לזנוח את 7 מתי שבא לי ולחזור לויסטה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  19. עשיתי כמו שמיקרוסופט אמרו פה ולא עזר http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315346 וגם פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315353 (הבעיה עם האייקונים הלבנים הסתדרה) מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות עריכה: נפתר

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by musari,

כל משחק נותן הודעה הזו תמונה למטה !הקטע שיש משתמש יחיד וזה אני איך אני מגדיר את עצמי אדמיניסטרייטור??????????????? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP) אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך) בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה) רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם) מקווה לעזרה, תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by 3d7,

בלילה היתה לי הפסקת חשמל רגעית (אני יודע כי השעון של המיקרוגל הבהב בבוקר). יש לי שני מחשבים שמחוברים למייצב מתח. שניהם פועלים 24/7, אבל המסך שלהם מכובה בלילה. הדלקתי את המסך של המחשב הראשי, והוא פועל רגיל (הוא לא נכבה בלילה). הדלקתי את המסך של המחשב השני, וראיתי שהמחשב כבוי. הפעלתי את המחשב, והגעתי למסך של הProgress Bar (לפני המסך Welcome). המחשב נשאר תקוע על המסך הזה. ניסיתי לעלות בSafe Mode ובLast Known Good Configuration, וזה אותו דבר (בSafe Mode הוא אפילו לא מגיע למסך הזה). יש דרך לתקן את התקלה בלי לפרמט את המחשב, ובלי לעשות התקנה מחדש?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אתכם למה משמש תקליטור איתחול ל- xp? האם אני צריך אותו? שמעתי שצריכים תקליטון כזה אם לא עובד ה- cd-rom אוו הצורב. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by פרמייר,

צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.