Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אצלי מותקן כרגע וינדוז 7 , לא נתקלתי בבאגים/בעיות יוצאות דופן. אבל בכול זאת אני מעוניין לדעת איזה גרסה יש לי , כלומר בטא/RC/RTM ואת מספר הבניה של הגרסה שלי. איך אני בודק זאת ? אני רוצה לוודא שיש לי את הגרסה שמשווקת כיום בחנויות. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להתקין על הLatitude CSx אקס פי( כרגע מותקן 98SE) באתר של דל לא מצאתי דריברים. איך אני יכול לדעת אם האקס פי יעבוד או שאצטרך דריברים מיוחדי?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
טוב הנחתי את ידי על עותק שחבר שלי אירגן, עכשיו אני לא יודע אם זה המלא (יענו לא באטא לא כולם אלא XP64PRO המלא!) או שזה סתם אחד הבילטים אם תרצו אוכל לצרף קבצים/תצלומי מסך תודה תוספת: חיפשתי באת של ABIT דריברים ולא מצאתי איפה הם? אין שם..... שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני חושש שיש לי KEYLOGGER על המחשב כי חשבון הסטים שלי נפרץ היום והוא מורכב מאותיות קטנות+גדולות+סימנים+מספרים והוא מורכב משמונה ספרות ומאוד לא הגיוני שפרצו לי אותו, הסיכויים שואפים לאפס, ואף אחד לגמרי לא יודע מה הוא (אל דאגה אני בתהליכי החזרה של החשבון). בקיצור, איך אני בודק אם לי קילוגר על המחשב? האם יש בדיקה כזו שהיא גם 100 אחוז אמינה? או שאני אפרמט רק ליתר בטחון? אני רוצה תוכנה/דרך אמינה ויעילה ולא סתם תוכנה בשקל תשעים... אפילו לא חינמית, אני אסתדר. תודה מראש אנשים.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלוחצים על התחל -> הפעלה מה אני רושם בשביל לראות את הרשימה של התוכנות שעולות כשאני מפעיל את המחשב
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי BATCH FILE שמריץ לי איזה תוכנה מסויימת ולאחר מכן מריץ PSKILL והורג את הפרוסס של התוכנה שרצה. עכשיו יש לי בעיה כי ה PSKILL לא נותן מספיק זמן בשביל שתוכנה שלי תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. מה שאני רוצה לעשות זה לתת איזה השהיה של 10 שניות (שיהיה גם אפשרות לשנות) בין הפקודות הנ"ל. איזה תוכנה יכולה לעשות לי את העבודה של ההשהיה? תודה לעוזרים....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי DISK ON KEY גיגה עם הקבצים של המערכת הפעלה איך אני הופך אותו שהוא יוכל להריץ לי את ההתקנה ממנו?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
איך אני גורם למחשב להכנס אוטומטית למצב שינה בשעה 1 בלילה כל יום? עם וידוס ויסטה תןדה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את הקטע המעצבן הזה שנתקע לכם צבע שתמיד נמצא ברקע של הכיתוב על האייקונים בשלוחן העבודה. איך אני עושה את זה שקוף? כרגע זה לבן אצלי, אני יודע שאחרי פרמוט זה תמיד שקוף... לא מצאתי כלום בחיפוש. תודה מראש לעונים, אדם
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
פתרתי כבר את הבעיה תודה עריכה:אני אשאל פה עוד שאלה אין צורך לפתוח עוד דיון יש לי וינדוס בעברית איך אני הופך אותו לוינדוס באנגלית
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נכנסתי לבעיה רצינית... לכל מי שראה את ההודעות האחרונות שלי... התקנתי ויסטה בטא וזה הפך לי תכונן ל - NTFS ואני טיפש שלא התקנתי בנוסף לאקס פי.. אלה במקום! יש לי קצת בעיות עם האנגלית של הויסטה (למשל אי אפשר לצרוב קבצים בעברית). אני חייב חייב להתקין אקס פי! בגלל שהכונן שלי הוא NTFS הדוס שבתקליטון אתחול 98 לא מזהה אותו.. ואז שאני מתקין XP (אחרי פירמוט) הוא לא נותן לי בגלל שהוא לא מזהה בוט בכונן האקטיבי שלי. אני חייב חייב לשנות את הכונן שלי לFAT32 ... אחרי זה אני כבר יסתדר. הפתרונות שיש לי ראש הם: 1. להכנס דרך תקליטון אתחול לFDISK למחוק את הכונן וליצור אותו מחדש... אבל זה בעייתי כי אני חייב למחוק גם את שאר המחיצות באותו דיסק קשיח. ואז אני מאבד את כל השירים שיש לי בכונן D (וזה ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
העתקתי כמה משפטים מאתרים ויוצא לי דבר כזה כן -ןכ הייתה לי תוכנה שמטפלת בזה אבל נמחקה לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני הופך משתמש ב WIN ל ADMINISTRATOR? ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה (אחלה ווינדוס) על המחשב עכשיו מתי שהתקנתי את הויסטה זה שמר לי את ווינדוס XP בתקייה בשם Windows.old ואני מעוניין לחזור ל-XP עכשיו איך אני אמור להפעיל את ווינדוס XP ? האם אני צריך ללכת לקובץ autoexec שנמצא בתקיית Windows.old שם מקש ימיני וללחוץ Run as adminstrator וזהו? או שיש עוד כמה דברים לעשות? והאם אני יוכל אחרי זה לחזור לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-